Mozda nije kompaktibilan sa tvojom verzijom igrice...Probaj drugi naci...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
bas mi izgleda opustajuce ova igra, sada neznam dali da kupim ili nabavim onu verziju
moze neki savjet, koliko vidim postoji multiplayer u ovoj igri, sta se tamo radi? i pretpostavljam da za multiplayer treba original......
Nema MP jos..Trebali su napravit ali se nezna jos dal ce bit ili nece...
ok, stavio sam je na skidanje, ima samo 525mb xD...... ocekivo sam par gb....... vidim da ima i nekih updatea, pa kaj da sve skinem?
ok, stavio sam je na skidanje, ima samo 525mb xD...... ocekivo sam par gb....... vidim da ima i nekih updatea, pa kaj da sve skinem?
1.3.1 update, al moraš imat original, ak nemaš onda 1.2.5.1
evo jos malo slikica :)
Nevidim ja nikakve slike :D
sry upload je zeznuo nesto
Ja imam 1.31. a nemam original..
Ja imam 1.31. a nemam original..
Nebih znao.. Znam da se pričalo kako ne može više "fejk" ključevi na 1.3.1
isto i kod mene no original ali imam 1.3.1 i mogu update sve i mogu onaj online radio slusat
Ma i ja sve slusam bez beda... Samo me hebe sto nemogu zakocit kad idem unatraske...probao sam real.. fiziku 1.7 i 1.8 i dalje isto...morat cu pocet dodatke micati!
isto i kod mene kad idem u rikverc nece stat,kad stisnem papucicu za kocnicu ide jos brze tako da se moram sudariti polako da stavim u "d3" neznam kak da to popravim ...cini mi se da cu bez rikverca vozit stalno ;)
isto i kod mene kad idem u rikverc nece stat,kad stisnem papucicu za kocnicu ide jos brze tako da se moram sudariti polako da stavim u "d3" neznam kak da to popravim ...cini mi se da cu bez rikverca vozit stalno ;)
Imo problem.. problem mi je radio kad bi phsycs mod i mod za trailere bili zajedno oni special traileri sto poredpostavljam da imas pod slikama .. kad bi ga izbacio taj moj sve bi super radilo :)
sad je fora sto ja ne mogu maket taj mod iskljucim ga al onda mi loading dodje do kraja i vrati se na pocetak
.
petrinjac lijep natpis od Petrinje,tu samo za Petrinju...
sad je fora sto ja ne mogu maket taj mod iskljucim ga al onda mi loading dodje do kraja i vrati se na pocetak
odvozi neku normalnu prikolicu,spremi i onda probaj
odvozi neku normalnu prikolicu,spremi i onda probaj
jesam taman sam odvezao jednu specijalnu i idem provjerit da uzmem drugi teret kad ono nema nijednog vise,i kad maknem taj mod ide normalno rikverc i koci ali opet nemam ni jedan teret ni na quick job i na freight market
I tako ti ja idem iz Engleske (Newcastle) u Nizozemsku (Amsterdam). Prvo malo na vagu pa na trajekt.
Dođem u Amsterdam, preuzmem novi teret i uputim se za Prag, kad ono nasred grada necentrirana oznaka na cesti. (2. slika). Sad se ja pitam dali cestari uopće misle kako obilježavaju kolnik. I na kraju, ovako izmučen i nenaspavan ostanem tu bez goriva. Pozvao pomoć pa put Praga
I tako ti ja idem iz Engleske (Newcastle) u Nizozemsku (Amsterdam). Prvo malo na vagu pa na trajekt.
Dođem u Amsterdam, preuzmem novi teret i uputim se za Prag, kad ono nasred grada necentrirana oznaka na cesti. (2. slika). Sad se ja pitam dali cestari uopće misle kako obilježavaju kolnik. I na kraju, ovako izmučen i nenaspavan ostanem tu bez goriva. Pozvao pomoć pa put Praga
dobar si ja nikad nisam na vagu dosao tj nisam ju nasao nigdje
dobar si ja nikad nisam na vagu dosao tj nisam ju nasao nigdje
Hehehe ma ima u teretnoj luci u Newcastleu. Ne služi ničemu ali eto popeo se radi slikavanja i ko pravi kamiondžija. Dosadno je stat u krug i otputovat, moraš se malo zabavit
Ovako imam jedan problem kad vozim u 12.-toj brzini i pustim papucicu gasa (jer vozim s volanom) zasto mi kasni vracanje obrtaja(smanjivanje) i što u postavkama znači "Skaliranje"
Ovako imam jedan problem kad vozim u 12.-toj brzini i pustim papucicu gasa (jer vozim s volanom) zasto mi kasni vracanje obrtaja(smanjivanje) i što u postavkama znači "Skaliranje"
reci mi na engleskom sta u postavkama posto nekuzim hrvatski prijevod uopce ,bolje mi ide engleski :)
Zna li netko ima li kakav MAN TGA osim onoga bezveznog što mjenja DAF :D
jel zna netko sta da radim,nemam nijednog tereta ni pod quick job sve prazno reinstall sam napravio(opet nista)makeo sve modove opet isto sta moram novu igru pocet ili posto sam lvl 15 neda mi se ponovo
jel zna netko sta da radim,nemam nijednog tereta ni pod quick job sve prazno reinstall sam napravio(opet nista)makeo sve modove opet isto sta moram novu igru pocet ili posto sam lvl 15 neda mi se ponovo
instaliraj patch 1.3.1. ..... nisam siguran za ovo ali probaj
Brisi sa revo unintaller da ti obrise sve ostatke onda napravi novi profil i ako sve radi ubaci drugi sigurno da znas da ti tvoj sadasnji ne radi probleme sto se nadam da ne radi za tvoje dobro
Tak je i meni bilo jednom. Jesi poslije te voznje slucajno presao na novi level i odabrao unapređenje za sljedeći skill? Ja kad sam odabrao skill za lomljivi teret, nakon toga nisam imao više posla, probao sam loadati ponovni save i opet odabrao isto i opet nije bilo posla. Onda sam ponovno loadal, ali ovaj put odabral skill za brzu isporuku i onda je dalje bilo sve ok :)
Hvala svima....uglavnom problem je bio u modu (maneuvering ground) koji kad sam makeo nije opet bilo poslova pa sam advancao vrijeme par dana(spavao) i "regenerirali se poslovi" eto ako netko ima takav problem problem je u modu