kako povečati novac na ets 2 ? isto kao i na obićnom ets ili...? hvala ;)
povećati*
običnom*
A ti igraš neki neobični ets?
Sve su ti rekli, prevoziš teret i zarađuješ :)
kako povečati novac na ets 2 ? isto kao i na obićnom ets ili...? hvala ;)
povećati*
običnom*
A ti igraš neki neobični ets?
Sve su ti rekli, prevoziš teret i zarađuješ :)
Decki kako sa TANDEMOM da pokupim posao odnosno prikolicu, na koju foru, uzeo sam scaniu tandem a gdje je prikolica
oce neko pomoci oko ovoga :(
pa mozda trebas mod i za prikolice a ne samo za tandem ?!?
pa da znam nebi pitao, a neznam
pozz ljudi postojil ikakvo rijesenje da se napravi preko lana kako mislm da umrezim 2 pc pa da igram ETS 2
toga jos nema u ovoj igri nemoze se povezati da igra vise ljudi
ljudi pomoć, kako da isljučim speed limit 90km/h imam ovoja mod "Realistic Physics Mod v1.7 without limiter" i od kako sam njega stavio imam to ograničenje brzine i ne mogu da iskljucim
Moras upalit mod kad pokrenes igru.
Kod izbora profila ides na pocetku izaberes Edit... i onda s desne strane palis/gasis modove.
.....pa vozimo dalje...
Stvarno imas volje
gdje se može downloadati without limiter mod za 1.3.1... ako netko zna, pls nek pošalje link... hvala
.....pa vozimo dalje...
Koliko si prešao kilometara do sad?
Ja sam na razini 32 ili 33 imao oko 80.000km predjenih.Mos mislit koliko on ima
Pa piše na slici 241000 kilometara.
.....pa vozimo dalje...
E to je igrač, svaka čast A ne oni panjevi koji traže tu šifre za pare pa se onda preseravaju kak imaju 100 kamiona u garaži u nekoliko sati igranja.
Da li je itko primjetio razliku mjenjajuci gume? Ima li uopce razlike u grip-u?
Ako se bas nikak nemres izvuc van, onda najbolje pozvati pomoc, no onda ces kasniti s dostavom, ako prvi servis nije jako blizu
Jesi probao otkopčati prikolicu i opet ju prikopčati? samo time riskiraš veće oštećenje još(meni je bila slična situacija pa sam to napravio i lansiralo me nekoliko metara u zrak, ali pao sam na cestu na kotače) pa je bolje pozvati servis ako si blizu nekog grada
Moze pomoc ? Ne uspjeva mi nista...
Otkvaci prikolicu pa malo naprijed nazad pa ju opet stavi i tako nekoliko puta, ako tako ne ide onda moras zvati sluzbu da te odpelja u najblizi grad
Uspio sam. Otkvacio sam prikolicu pa me je odmah zaneslo na desnu stranu i prizemljio se. Hvala svima
http://www.facebook.com/pages/We-want-multiplayer-for-Euro-Truck-Simulator-2/614143301945499
Ajmo kamiondđije i oni koji se tako osjećaju, "lajkajtee" ovu stranicu da dokažemo SCS-u da nastave razvoj multiplayera ETS2. Ovako su već uspjeli nagovoriti SCS da ubace originalne LOGO-e nekih kamiona i sl.
ajde nemojte da tema "umre"..stavljajte nešto, pišite, svoje slike kamiona i sl....
Bas i ja gledam ovih dana kako je zamrla tema..Imam jedan problem sto se tice ets 2.Stavio neke modove za kamione i ceste.Kad hocu slikat sa f10 cuje se kao da je usliko ali kad odem u slike opce nema te slike...Jel imao netko taj problem?
Bit ce bit ce,skupljaju se slike pa ce se postavit,samo polako...
nemoj ispočetka upisivati kod nego samo izađi iz igre i opet uđi tako da isopčaš kabel
kad ti uđe u igru možeš ga opet uključiti ako slušaš radio
kad ti prikaže da trebaš kod nemoj ga upisivati nego sam izađi iz igre opet uđi