Mislim da danas ukidaju NDA. Moglo bi biti zanimljivih reviewa
Inače sam mislio govoriti nešto o igri ali ovdje je neko sranje....
Imam pitanje.Jel se isplati igru kupiti trenutno?
Pa trenutno ima jako malo igrača svega nas 100tinjak pa se čeka na servere po sat do dva ali nakon nekog vremena ce nas bit još manje pa se svakako isplati sada...
Pa trenutno ima jako malo igrača svega nas 100tinjak pa se čeka na servere po sat do dva ali nakon nekog vremena ce nas bit još manje pa se svakako isplati sada...
po ovome se baš isplati....
Jbt,pa tko čeka dva sata da uđe na server?
Zato na PlyersUnkown's Batt. se za solo/duo/trio/4 u 100 čeka oko 3.5 sec svaki put ;)
Dario ne seri i ne pricaj gluposti, samo u mom EFT klanu ima priko 120 ljudi koji igraju a postoji jos par takvih klanova koji broje clanove >100
U alphi je sigurno vise od par tisuca igraca a ulazak na server/mapu je traje manje od 1min
Ali ne isplati se sada kupovati i trositi velike pare cisto iz razloga jer je beta najavljena za ljeto i onda upadas s najjeftinijom verzijom.
Kakav tenk???
Kakav tenk???
zabrijo je
Kakav tenk???
Pa onaj kraj pumpe...
Pozz ljudi.Evo planiram danas mozda uzet igru,pa me zanima,jel moze frend mi kupiti preko njihove stranice kljuc i onda mi ga poslat?Imam joj jedno pitanje.Dal se igra kupuje sa njihove stranice ili ima jos negdje?Jer vidim na njihovoj stranici stardard verzija je 35 eura ali izgleda da ima nekakva ogranicenja.Dal ako kupim tu verziju igre,dal cu biti u mogucnosti je i odmah zaigrati?
Pozz ljudi.Evo planiram danas mozda uzet igru,pa me zanima,jel moze frend mi kupiti preko njihove stranice kljuc i onda mi ga poslat?Imam joj jedno pitanje.Dal se igra kupuje sa njihove stranice ili ima jos negdje?Jer vidim na njihovoj stranici stardard verzija je 35 eura ali izgleda da ima nekakva ogranicenja.Dal ako kupim tu verziju igre,dal cu biti u mogucnosti je i odmah zaigrati?
Mislim da se moze uzeti samo sa njihove stranice.
S osnovnom verzijom imas zagarantovan ulazak u closed BETU trenutno je alfa, jedan nas kolega forumas (koji mi je posudio acc da probam igru i hvala mu!!! ) je kupio standardnu verziju prije godinu i pol i tek jucer dobio invite u ALFU tako da ti ako kupis danas, 99.99% sansa je da neces zaigrati prije BETE.
Svaka sljedeca skuplja verzija igre ti daje vecu sansu za ulazak u ALFU 50%, 75% i 100% te neke dodatne iteme, prosireni stash i bolju reputaciju s vendorima.
Igra po meni vrijedi svake marke/kune s tim da je teski camp fest, tko nije za tako nesto nek se drzi podalje!
Igra još nije ispolirana. Na momente neki mikro trzaji i lagovi, a nekada i veći FPS dropovi. Ipak je ovo Alpha. Što je najvažnije hitreg mi se čini OK. Nadam se da do izlaska i to porave. Sami gameplay mi je odličan. Iako nema puno akcije tjera te da otvoriš i oči i uši .
D3vil mislim da možemo zahvaliti istom forumašu na ustupljenom keyu
Igra još nije ispolirana. Na momente neki mikro trzaji i lagovi, a nekada i veći FPS dropovi. Ipak je ovo Alpha. Što je najvažnije hitreg mi se čini OK. Nadam se da do izlaska i to porave. Sami gameplay mi je odličan. Iako nema puno akcije tjera te da otvoriš i oči i uši .
A jeli. Kojem to?
A jeli. Kojem to?
Hah da ti bi da ti kazem pa da ga i ti žicaš!
Btw Mrski gle sta sam nafarmo danas u jednoj partij!
Nije lose za prvi dan igranja a krenuo sam samo sa pistoljem.
A jeli. Kojem to?
Hah da ti bi da ti kazem pa da ga i ti žicaš!
Btw Mrski gle sta sam nafarmo danas u jednoj partij!
Nije lose za prvi dan igranja a krenuo sam samo sa pistoljem.
Svaka čast.
Ja sam igrao samo u offline modu. Nisam htio da mu i ono što ima raskućim
Nema na čemu momci, bit ce ih još uskoro...
D421O-J3C3L-4VIP4-NDU2X
tO JE BLIZARD EDITION KEY
Posudio mu svoj račun jer su kolegi i igraju zajedno druge igre.
Mogu ja dobiti key da je oprobam :)
biti ću fin a i Hajduk ti je danas dobio napokon na Maksimiru pa te možda ulovim dobre volje ;)
Ako tko ima key viška ili želi posuditi acc da probam igru neka pošalje pm. Hvala