Igra je na 33% popusta na Steamu do ponedjeljka http://store.steampowered.com/app/359320/
EDIT: I u Frontierovom dućanu
Igra je na 33% popusta na Steamu do ponedjeljka http://store.steampowered.com/app/359320/
EDIT: I u Frontierovom dućanu
Ma sve 5, dobra je bila fora i dignuli ste me na nju, ne mogu vam zamjeriti kad sam se i sam nasmijao :)
Koja bi bila druga preporučljiva frakcija koja se trudi utjecati na svemir oko sebe?
Ma sve 5, dobra je bila fora i dignuli ste me na nju, ne mogu vam zamjeriti kad sam se i sam nasmijao :)
Koja bi bila druga preporučljiva frakcija koja se trudi utjecati na svemir oko sebe?
Da li govorimo o player frakcijama (klanovima) ili ingame frakcijama?
Ingame frakcije, tako ti je svejedno kojoj se pridružiš, svaka gura svoje, nema neke organizacije i složnosti.
Što se tiče player frakcija/klanova, dosta utjecaja ima Adle's armada, čisto zbog broja aktivnih članova. Ujedno su i federacijska frakcija.
Pogledaj si malo na http://inara.cz/wings možda nađeš neku koja ti se više sviđa.
savjet kako da dobijem pozivnicu profesora palina hvala i pozdrav svima
savjet kako da dobijem pozivnicu profesora palina hvala i pozdrav svima
277.52 Ly from HIP 16607
From Marco Qwent (grade 3-4).
Attain a maximum distance from your career start location of at least 5,000 light years.
Provide 25 units of Unknown Fragments.
Craft modules.
Sell exploration data to Palin Research Centre.
hvala idem probat!
Ovaj segment igre do sada uopće nisam imao priliku istraživati, ali ako sam dobro skužio,
Ingame frakcije su, ajmo ih tako nazvati, političke figure koje šire svoju vojnu/političku vlast itd. U biti kao bilo koji političari igdje, tu sam odabrao s kime bi iša.
Nakon toga level "ispod" su frakcije igrača koji podržavaju određenu frakciju, odnosno osobu unutar frakcije te izvršavaju zadane taskove kako bi utjecali na ishod nekih akcija. E upravo tu frakciju tražim :)
Pogledam što si naveo, a ako sam negdje pogriješio u zaključcima - ispravite me!
Moloch zaboravio sam pitati, je li onaj poster tvoje djelo?
ajahahahahha brate razvalio si me od smijeha.
onaj poster di usporedjujes 3 sima stavio si target public za NMS yes album cover lovers hahahahahaa
Priključio sam se Adele's armadi
Svaka čast, odličan dizajn!
Thx. ;)
Eto mogu vam reći da mi je priduruživanje Adle's Armadi bilo i jest jedno vrlo pozitivno iskustvo.
Prvo, nije neka FED nabrijana grupa, ima ljudi sa rankovima u svim major power-ima. Ekipa je super, komunikativna, voljna pomoći, razgovarati etc. Vrlo ugodno okruženje. Baš kad sam se priključio, pokrenuli su PVP treninge, tako da se zabavljamo fajtom u manjim brodovima 4 vs 4 wingovima. Sudjelujemo u CZ-ima gdje Adle's Armada ima prisutnost, raspravlja se ship buildovima, svašta.
Najbitnije od svega, igra je daleko manje dosadna nego kad igraš solo. Uvijek imaš nekog za wing, ili popričati (na eng).
A sad si idem kupit python-a
pa nravno da je manji pain kad imas ekipicu.
Onda se lako ubije vrijeme.
I dalje mislim da je promasaj sta ova igra uopce ima solo komponentu,tj. trebali su onda offline mod napravit di mos solo igrat i gg.
Multiplayer je ono di bi ova igra trebala pucat,jer community igre je vec dovoljno jak. Contenta i zabave se uvijek nadje,sve player made.
Ali dobro,vidim po ovim patchevima što trebaju doc da rade malo pomalo na multi aspektima igre...Za godinu dana bi mogao to šou bit,a fora je što ED nema konkurencije trenutno,a vjerojatno ni nece imat jos bar 3 god...
Odlična galerija http://imgur.com/a/Wg99U
Odlična galerija http://imgur.com/a/Wg99U
Jako lijepe slike
Pozdrav,
evo nakon kojeg dana citanja cijele teme,da i sam napisem nesto i priupitam
razmisljam da si isto kupim igricu,i za mene bi to bilo pa skroz nesto sasvim novo,nisam puno igrao ovakav tip igrica (malo sam isprobao demo/tutorial koji se moze skinuti)
pa gledam imaju dvije verzije na g2a - preporuka koja bi bila bolja po vama Elite Dangerous (20$) ili Elite Dangerous: Commander Deluxe Edition(40$) - sumnjam da na steamu moze bit jeftinie sa popustom?
i kod odabira Emprie ili Federal - naginjem vise na Emprie - onda sam u ratu sa drugom i ne mogu nista kod nje radit/kupovat ili ?
a drugo nesto mislim da i nemam previse pitanja,za sad - kao sto rekoh procitah cijelu temu pa manje vise vidio sve - u pripremi je isto Cyborg V.1 pa zapocetnika mislim da bi mi to trebalo biti ok,pa ako mi se svidi,ufuram i naucim letjeti xD lako razmisljam za dalje
hvala unaprijed i nadam se da se vidimo isto ingame xD
Pozdrav,
evo nakon kojeg dana citanja cijele teme,da i sam napisem nesto i priupitam
razmisljam da si isto kupim igricu,i za mene bi to bilo pa skroz nesto sasvim novo,nisam puno igrao ovakav tip igrica (malo sam isprobao demo/tutorial koji se moze skinuti)
pa gledam imaju dvije verzije na g2a - preporuka koja bi bila bolja po vama Elite Dangerous (20$) ili Elite Dangerous: Commander Deluxe Edition(40$) - sumnjam da na steamu moze bit jeftinie sa popustom?
i kod odabira Emprie ili Federal - naginjem vise na Emprie - onda sam u ratu sa drugom i ne mogu nista kod nje radit/kupovat ili ?
a drugo nesto mislim da i nemam previse pitanja,za sad - kao sto rekoh procitah cijelu temu pa manje vise vidio sve - u pripremi je isto Cyborg V.1 pa zapocetnika mislim da bi mi to trebalo biti ok,pa ako mi se svidi,ufuram i naucim letjeti xD lako razmisljam za dalje
hvala unaprijed i nadam se da se vidimo isto ingame xD
Onu verziju koja ti daje pristup horizons sezoni 2.
I ne, nisi u ratu i dalje možeš tradeat i kupovat kod federacije. I obrnuto.
to je onda ova skuplja verzija jel?
(ako nju uzmem onda i to dobijem u buducnosti?)
to je onda ova skuplja verzija jel?
(ako nju uzmem onda i to dobijem u buducnosti?)
Dobiješ core game, pristup sezoni dva koja traje i nešto skinova za brodove. preporučam tu verziju.
ne sekiraj se oko odabira federacija/empire, po meni je to vise manje roleplay stvar. ja sam dignuo rank u oboje na maximum i nemam nikakvih problema (doduse nisam igrao mjesecima, al ista stvar).
Uzmi Deluxe verziju. Dobiješ odmah i cijelu sezonu 2. Već sad se isplati imati ju, a nakon skorog (cca 2 tjedna) patcha 2.2 će biti must-have.
Ne možeš izravno odabrati Empire / Federaciju jer oni službeno još nisu u ratu, ono što možeš (ako želiš otvoreni sukob) je odabrati neku od Empire/Fed PowerPlay frakcija koje se međusobno bore. Zamisli to kao proxy ratove supersila (Rusija/SAD) preko satelitskih država.
Kod starta igre ED Horizons imam na izbor
starting package:
Horizons sidewinder
New commander
ovo prvo uzet ili ?
Pozz svim CMDR-ima, evo I ja igram neko vrijeme Elite Dangeorus.Od kad je izašo No Man's Sky zapravo pao na hype i to samo 3 dana prije pc izdanja.Utuka sam nekih 70h i to vecinu prije prvog patcha uopce dok je stekalo sve,vratila se zelja za space sf igrama,mislim se idem vidit ima li što ozbiljnije i tako sam se uhvatijo Elite.Kad vidim Anakonde i Corvete full modane na youtubu u RES kako melju sve,ubije me u pojam. 99% igre mi je samo ceos run.Ali sam odusta trebao bi 6mj. grindat za to.Ubilo mi igru. Pa ako neko oce zaigrat skupa, treba wingmana,za bilo što,mozete me dodat na steam. Ingame CMDR CoorEsly.
-dupli post može brisanje-
Pozz svim CMDR-ima, evo I ja igram neko vrijeme Elite Dangeorus.Od kad je izašo No Man's Sky zapravo pao na hype i to samo 3 dana prije pc izdanja.Utuka sam nekih 70h i to vecinu prije prvog patcha uopce dok je stekalo sve,vratila se zelja za space sf igrama,mislim se idem vidit ima li što ozbiljnije i tako sam se uhvatijo Elite.Kad vidim Anakonde i Corvete full modane na youtubu u RES kako melju sve,ubije me u pojam. 99% igre mi je samo ceos run.Ali sam odusta trebao bi 6mj. grindat za to.Ubilo mi igru. Pa ako neko oce zaigrat skupa, treba wingmana,za bilo što,mozete me dodat na steam. Ingame CMDR CoorEsly.
O7 CMDR, dobrodosao.
Na prvom postu u temi ti je popis nickova svih s foruma koji igraju, pa dodaj ljude kao frendove u igri.