Elden Ring

poruka: 1.697
|
čitano: 538.591
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Re: Elden Ring
greysaint0 kaže...
gamex1423 kaže...
greysaint0 kaže...
maks0806 kaže...

Uh, imam par opaski na napisano, pa ajmo po redu...

Atmosferom je Bloodborne svakako fokusiraniji jer se sve odvija kroz jednu noć (odlično je kako su to izveli, svaki boss progressa noć i nebo izgleda drugačije). Također insight sistem je super, neću spoilati detalje.

Međutim za bosseve se ne slažem nimalo. Bloodborne ima valjda najslabije bosseve u serijalu što se main gamea tiče (izuzev father Gascoignea i zadnjeg bossa). Igra je kao cjelina meni najdraža, ali bossevi u main igri su teško sranje. Međutim DLC ima najbolje bosseve u serijalu, a što se bullshita tiče, uzmi Roma za primjer: dosadan fight sa protivnikom s puno HP-a i njegovi minioni te oneshotaju.  

Ne znam po čemu ER bossevi imaju bullshit moveset, sporiji su nego u bloodborneu i telegrafirani do jaja; ovo je najlakša igra od From Softwarea i to mi je jedina bitnija kritika. U svakoj igri do ove mi je ubiti bossa bio u startu nezamisliv zadatak te sam imao puno trial and errora i samim time su mi se urezali u sjećanje. U ER ne znam jesam li jednog bossa pokušao više od 3 puta (ostao mi je samo zadnji boss/zadnja dva u igri za riješiti, prvi prelazak, 80ak h). Fire Giant je pao iz treće jer doslovno sve što ide napraviti unaprijed najavi na sva zvona, Morgott koji ima prejak uvod je pao isprve kao od šale. Najteži su mi bossevi na kraju ispali oni nebitni (Godskin Apostle u Caelidu, tebe gledam). Ugl bossevi su jako kul prezentirani - najbolje dosad, ali nisu pamtljivi niti približno teški kao bossevi u dosadašnjim FS igrama.

Kad se sve zbroji i oduzme, uključujući DLC, Bloodborne mi je najdraža njihova igra samo šteta što su bossevi sranje u main gameu.

Tako da, let's agree to disagree i agree u isto vrijeme 

Što se tiče Elden Ringa, evo zašto ja a i dobar dio ljudi koji su proveli duže vrijeme sa igrom misle da je FS otišao u krivom smjeru sa težinom ER-a:

1. Igra ekstenzivno koristi input/stat reading - ponekad se dogodi da boss i ja po 20 sekundi kružimo jedan oko drugog sve dok ne stisnem gumb za HP/MP flask. U istoj sekundi, boss (pa i obični neprijatelji) kreću u najbrutalnije napade. Ekipa je čak, iskorištavajući ovaj mehanizam uspjela zblesiti neke boss-ove. Dodatno, kad imaš low health, boss-ovi redovito postanu hiperagresivni. Baš sam gledao da li Bloodborne koristi ovu mehaniku i nema traga tome.

2. Cancel usred animacije i prelaz u sasvim drugi napad - boss-ovi ovo često koriste kad prečesto izbjegneš cijelu seriju napada.

3. Armor kao i većina shield-ova su skoro pa potpuno beskorisni, pogotovo kod težih boss-ova i u kasnijim fazama igre. Armor će možda dodati mogućnost da preživiš 1, uvrh glave 2 napada više. Svaki udarac u shield (pa i u greatshield) troši previše endurance-a. Daleko pametnija taktika je dodge roll i nadati se najboljem. Igrao sam 90% igre čisti STR build sa svim bodovima u STR/VIT/END i od štitova sam odustao potpuno nakon nekoliko sati igranja i okrenuo se Ultra Greatswordu.

Razumijem FS da su htjeli napraviti izazovnu igru i to je u redu, ništa manje ne očekujem od Souls igara. Ali korištenje ovakvih jeftinih taktika im baš ne služi na čast. Kao rezultat, vrlo mali broj ljudi je završio igru jer je atipično teška, čak i za Souls serijal i vrlo je upitno kako će to utjecati na budućnost ER serijala kad se ekipa sjeti koliko ih je igra naživcirala. 

Postoji izazovno i postoji iritantno. Bojim se da ER prečesto zalazi u ovu drugu zonu. Ovo pišem kao netko tko je završio igru dvaput. Mislim da će FS morati promijeniti formulu u budućim igrama u nešto izazovno a opet da se igrači ne osjećaju da igra na svakom koraku koristi prizemne taktike pod krinkom izazovnosti.

Ovo za armore nije tacno. Bio je nedavno opsirni post na reddit nekog lika koji je isto tvrdio ali koristio pogresan nacin testiranja. Jucer sam naletio na drugi post koji je to bolje odradio i dokazao da itekako armori daju dobru zastitu. 

Evo post ako koga zanima.

https://www.reddit.com/r/Eldenring/comments/u1fuxr/armors_really_good_actually_or_how_i_learned_to/

Moj test je bio ovaj:

1. Gol sam - umirem od 3 udarca.

2. Imam armor - umirem od 4-5 udaraca (zavisi koliko jako me mazne boss)

Pošto 1-2 udarca igraju veliku ulogu protiv većine boss-ova, koristio sam armor ali malo mi je falilo da na neke jurišam samo u gaćama.

Najtezi oklopi skupa sa dmg. negation talismanom skidaju zrnce manje od pola dmg.-a, dakle duplo vise trebas primit...

Posto na visim levelima load nije problem, onda nema razloga ne nosit najjace/najteze oklope.

9 godina
Elden Ring

Tezi armor ti daje i velik poise znaci da mozes udarat kroz protivnikove napade (naravno ne kroz sve)

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
greysaint0 kaže...
maks0806 kaže...

Atmosferom je Bloodborne svakako fokusiraniji jer se sve odvija kroz jednu noć (odlično je kako su to izveli, svaki boss progressa noć i nebo izgleda drugačije). Također insight sistem je super, neću spoilati detalje.

Međutim za bosseve se ne slažem nimalo. Bloodborne ima valjda najslabije bosseve u serijalu što se main gamea tiče (izuzev father Gascoignea i zadnjeg bossa). Igra je kao cjelina meni najdraža, ali bossevi u main igri su teško sranje. Međutim DLC ima najbolje bosseve u serijalu, a što se bullshita tiče, uzmi Roma za primjer: dosadan fight sa protivnikom s puno HP-a i njegovi minioni te oneshotaju.  

Ne znam po čemu ER bossevi imaju bullshit moveset, sporiji su nego u bloodborneu i telegrafirani do jaja; ovo je najlakša igra od From Softwarea i to mi je jedina bitnija kritika. U svakoj igri do ove mi je ubiti bossa bio u startu nezamisliv zadatak te sam imao puno trial and errora i samim time su mi se urezali u sjećanje. U ER ne znam jesam li jednog bossa pokušao više od 3 puta (ostao mi je samo zadnji boss/zadnja dva u igri za riješiti, prvi prelazak, 80ak h). Fire Giant je pao iz treće jer doslovno sve što ide napraviti unaprijed najavi na sva zvona, Morgott koji ima prejak uvod je pao isprve kao od šale. Najteži su mi bossevi na kraju ispali oni nebitni (Godskin Apostle u Caelidu, tebe gledam). Ugl bossevi su jako kul prezentirani - najbolje dosad, ali nisu pamtljivi niti približno teški kao bossevi u dosadašnjim FS igrama.

Kad se sve zbroji i oduzme, uključujući DLC, Bloodborne mi je najdraža njihova igra samo šteta što su bossevi sranje u main gameu.

Što se tiče Elden Ringa, evo zašto ja a i dobar dio ljudi koji su proveli duže vrijeme sa igrom misle da je FS otišao u krivom smjeru sa težinom ER-a:

1. Igra ekstenzivno koristi input/stat reading - ponekad se dogodi da boss i ja po 20 sekundi kružimo jedan oko drugog sve dok ne stisnem gumb za HP/MP flask. U istoj sekundi, boss (pa i obični neprijatelji) kreću u najbrutalnije napade. Ekipa je čak, iskorištavajući ovaj mehanizam uspjela zblesiti neke boss-ove. Dodatno, kad imaš low health, boss-ovi redovito postanu hiperagresivni. Baš sam gledao da li Bloodborne koristi ovu mehaniku i nema traga tome.

2. Cancel usred animacije i prelaz u sasvim drugi napad - boss-ovi ovo često koriste kad prečesto izbjegneš cijelu seriju napada.

3. Armor kao i većina shield-ova su skoro pa potpuno beskorisni, pogotovo kod težih boss-ova i u kasnijim fazama igre. Armor će možda dodati mogućnost da preživiš 1, uvrh glave 2 napada više. Svaki udarac u shield (pa i u greatshield) troši previše endurance-a. Daleko pametnija taktika je dodge roll i nadati se najboljem. Igrao sam 90% igre čisti STR build sa svim bodovima u STR/VIT/END i od štitova sam odustao potpuno nakon nekoliko sati igranja i okrenuo se Ultra Greatswordu.

Razumijem FS da su htjeli napraviti izazovnu igru i to je u redu, ništa manje ne očekujem od Souls igara. Ali korištenje ovakvih jeftinih taktika im baš ne služi na čast. Kao rezultat, vrlo mali broj ljudi je završio igru jer je atipično teška, čak i za Souls serijal i vrlo je upitno kako će to utjecati na budućnost ER serijala kad se ekipa sjeti koliko ih je igra naživcirala. 

Postoji izazovno i postoji iritantno. Bojim se da ER prečesto zalazi u ovu drugu zonu. Ovo pišem kao netko tko je završio igru dvaput. Mislim da će FS morati promijeniti formulu u budućim igrama u nešto izazovno a opet da se igrači ne osjećaju da igra na svakom koraku koristi prizemne taktike pod krinkom izazovnosti.

meni je ovo jednostavno previše pametovanja oko igre. Znam da ima ljudi koji to proučavaju, ali to ipak malo ubija čar igre. U redu je primjetiti da je developer negdje koristio "prečice", možda je možda nije, ali kao što sam već rekao From ima svojih ograničenja, nemaju resurse kao neki studiji koji su izbacili puno lošije i generičnije igre od ove. A From definitivno sluša fanove, tako da se ne moramo brinuti oko odlazaka u krivom smjeru, i sljedeća igra će im sigurno imati neke greške, ali oni generalno napreduju jako dobro iz igre u igru.

Pobio sam hrpu tih bossova, ni u jednom trenutku mi se nije činilo da je nešto nepravedno, da je netko pretežak, a umirao sam masu puta. Neke sam opet pobio prelako, ali dosad me nitko nije izjebao kao ona dva morska psa u bunaru u Bloodborneu. 

16 godina
Elden Ring

Jao što sam svašta ovdje pročitao... ugl vidim "kme kme, nepošteno teška igra" , ali ajmo redom, moje viđenje:

Igra je open world, što je novost za serijal. Meni to nije samo prednost već u dosta slučajeva i mana:

previše lokacija - samo po sebi djeluje kontra inuitivno, ali ima ih toliko da se već vrlo brzo krenu kopirati kako mobovi tako i bossovi, ali i kompletan ugođaj pojedinih legacy dungeona i neprijatelja unutra, a bome i vani

dobar dio lokacija se lako promakne, iako su ugl nebitne, ali ima ballbearinga koji daju da se neke stvari kupuju i maltene su kritične za sve koji žele upgrade što više oružja, ashova i slično

lokacije NPC-ova, intuitivnost kod rješavanja questova itd... maltene nemoguće bez guida pronać hrpu toga, a kamo li "logički zaključit" što napraviti u nekim situacijama

hrpu bosseva se može preskočiti, maltene 10% igre je obavezno, ako ne uzmemo u obzir grind runa za statove i upgrade oružja

Stari princip mi je bio lakši za pratiti, a dovoljno "otvoren" u smislu mogućnosti kretanja i izbora redoslijeda nekih stvari (ovisno o igri) , a opet dovoljno "usmjeren" - ovdje mi ponekad nije jasno što i kojim redosljedom raditi, dok ne krepnem, pa je to pokazatelj da mi treba još koji level.

Armor.... jačina mobova, bosseva i slično... kad god mislim da sam overlevelan, slijedeći enemy me sastavi ako malo promijenim okolinu.

Zbog problema sa NPC questovima (naprosto su neintuitivni neki i nije jasno što/kako/zašto i kojim redoslijedom) krenuo sam čitat guidove za te questove, da si ne zeznem kraj, da si ne zeznem reward i da imam "dobru" situaciju. Ispada da neke dijelove (volcano) ne mogu završiti dok maltene ne obavim neke stvari kasnije u igri (maltene end game) jer ako ubijem shardbearera tamo, prekidaju odmah svi questovi od tamo... To je moj problem što sam čitao, više nego igrin, ali tiče se ovog dijela da nije intuitivno što, kada kako i gdje treba ići i kojim redom.

Bossevi se recikliraju - to mi je možda najgore, iako, moram priznati, svaki ima svoj neki micro twist... ili drugi tip dmg koristi (primjerice umjesto holy dobije scarlet rot) ili ima neki dodatni napad, više HP-a, drugo oružje...

Mimic... to je sve što ću reći, rješava beskonačno komplikacija.

Što se tiče armora - nije problem u armoru, već u težini igre - ne ide lagano progresivno, već u skokovima. Druga stvar je ne kužim tu težinu, neki mobovi mi više ne rade ništa, malo dalje me ubije mob u 2 udarca.

Primjer je volcano opet... riješio sam kompletno podzemlje, Rani quest do kraja, riješio sam početno područje u igri maltene 100%, jezera veliku većinu i onaj scarlet rot dio recimo 80ak% (noćni bossevi i možda dungeon dva legacy su mi ostali), popeo se na plaetao i tamo dosta očistio i dođem na volcano.

Imam lvl 165 ili blizu toga, imam oko 1400 HP-a , imam Radhanov oklop na sebi i opet... 1-2 hita me znaju ubiti MOBOVI, ne boss. Kad se vratim u početno područje, ne rade mi niš, ovdje sam im nula... ali moj lvl 10 mimic stoički podnosi sve od bosseva dok ih ja ne porazim.

Što reći? Uživam, ali vidim da mi pada interes za "čiščenjem" , da ću počet čitat guidove gdje su ballbearingsi za druge smithing stones i one ghost i grawe biljke, a ostalo preskakati... zamor materijala, 120 sati jedno te istoga je uzelo danak, 500+ named lokacija u igri je naprosto previše, ima toliko toga, a već sam spomenuo da je dosta slično i repetitivno u dovoljnoj mjeri da postane zamorno.

Isto tako ne kužim kako ljudi "legalno", bez farma, skupe dovoljno runa za levelanje... čak i asistiranje kod bosseva mi nije uspjevalo dati dovoljno runa za sve spellove, inkantacije, smithing kamenje, upgrade, a pogotovo levelanje lika, ni blizu, da bih mogao samo od toga napredovati dovoljnom brzinom da se mogu nositi sa bossevima. Od početka igre se tu borim, kako ne umrijeti u jednom hitu, dok nisam podivljao i počeo grindat rune na nekoliko područja... kad sam sam pronašao 1-2 i bio uspješan  tome, onda sa vremenom sam i googlao i sad znam puno brže... i imam zlatni scarab koji sam nisam imao...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Elden Ring

Prošle godine sam završio DS1 i sad igram DS2. Po meni bossovi su najlakši dio igre, ovo između je teško😅

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

Kad si overfarmao lika i koristio summone.... 

10 godina
Prosao sam igru u 100+ sati, odradio ng+ u svega par sati i nemam vise nikakve zelje za igrom.
Probao sam pvp i svi spamaju rivers of blood skill. Volim ih trolati s dual wield hoslov bicevima, padaju ko muhe 😄
Osvojio platinum i odradio sve questove osim onog golden lika???
Nekako mi bossevi nisu previse posebni i pamtljivi. Daleko je to od Gasquinea, Lady Maria itd... Jedino Malenia i elden lord, ovo sve ostalo nije vrijedno spomena
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Elden Ring

D.li je netko probao summonat druge igrace za nekog bossa, ja sam probao iz znatizelje i oni mi vise odmogli nego pomogli lol

Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Marcek555 kaže...

D.li je netko probao summonat druge igrace za nekog bossa, ja sam probao iz znatizelje i oni mi vise odmogli nego pomogli lol

Samo summonujem druga ako negdje bas zapnem ili hocemo zajedno igrati svakako.

9 godina
Elden Ring

Da li je netko od vas uspjesno prizvao Latennu u apostate derelict? Uopce ne ogu doc do znaka da napravim interacte da je pozovem, kada ima onih znakova po podu sta ostavljaju igraci

Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Marcek555 kaže...

Da li je netko od vas uspjesno prizvao Latennu u apostate derelict? Uopce ne ogu doc do znaka da napravim interacte da je pozovem, kada ima onih znakova po podu sta ostavljaju igraci

Kada ima vise stvari za interakciju obicno mozes strelicama lijevo-desno mijenjati interakcije.

9 godina

Znam to ali mi uopce ne izbacuje da mogu promijenit, vidim i na netu da mnogo ljudi i a takav problem, pa rekao da pitam ovdje dal je netko uspio summonat Latennu

13 godina
alscaul kaže...
maks0806 kaže...

Kad si overfarmao lika i koristio summone.... 

Farmam samo kad mi fali mrvicu za lvl up. Summoni su sastavni dio/mehanika igre oko kojeg su dizajnirali ostatak...

10 godina
Marcek555 kaže...

Znam to ali mi uopce ne izbacuje da mogu promijenit, vidim i na netu da mnogo ljudi i a takav problem, pa rekao da pitam ovdje dal je netko uspio summonat Latennu

pa jel nisi dobio njezin Spirit Ash? Ja sam baš jučer pokrenio njezin quest, totalno slučajno došao do onog Albusa, pa sam otišao do nje i ona mi je dala taj svoj Spirit Ash i nestala. Sad ne znam točno što treba, nisam završio taj quest, ali nagađam da bi trebao nju pozvati na onoj nekoj derelict lokaciji, tako nešto, ne znam točno kak se zove, zapisao sam si kod kuće.

9 godina

Jesam dobio sam

10 godina
Marcek555 kaže...

Jesam dobio sam

vidi da staviš taj njezin spirit ash u hotkey, i onda kada dođeš na tu neku lokaciju koja ima derelict u nazivu onda ju pozovi. Ne znam hoće to uspjeti, ali mi je tako djelovalo nakon razgovora s njom pa sam si to zapisao. 

17 godina
Elden Ring

Nisam htio puno kritizirati, sviđa mi se igra, ali jedan segment mi je zasmetao, a to je osjećaj da se puno toga recikliralo.

Shvaćam, igra je ogromna i treba staviti nekog bossa na kraj svakog dungeona, ali ipak...

Imao bi dojam da su boss fightovi ili smijesno lagani ili često puta nefer teški.

Meni osobno ostaje Sekiro najdraža igra From-ovaca (Bloodborne još nisam igrao)

Slažem se sa svime iz videa.

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Elden Ring

Ja još uvijek igram i imam još dosta.Slabo stignem igrat.

Meni najveći minusi igre su:

-ako igraš ne redovito nemaš više pojma šta se događa(puno lakše mi je bilo to pratit u starim souls igrama.nekako volim tu linearnost starih igara)

-dok dodjem do nekog bossa obicno sam dosta jak ili prejak pa ih sve riješavam iz prve(fali mi ono staro prelaženje bosa tri dana)

-mogućnost "teleportiranja"(to je za open world must have opcija) izmedju graceova uvelike olakšava samu igru.Ne moraš se probijat od checkpointa do checkpointa i sa tim su meni stare igre puno napetije i teže.Ulog je veći.Ovdje valjda niti jednom nisam izgubio rune,soulse kako već

-mislim da u konačnici souls igrama više odgovara stari sistem

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
Kill Frenzy kaže...

Ja još uvijek igram i imam još dosta.Slabo stignem igrat.

Meni najveći minusi igre su:

-ako igraš ne redovito nemaš više pojma šta se događa(puno lakše mi je bilo to pratit u starim souls igrama.nekako volim tu linearnost starih igara)

-dok dodjem do nekog bossa obicno sam dosta jak ili prejak pa ih sve riješavam iz prve(fali mi ono staro prelaženje bosa tri dana)

-mogućnost "teleportiranja"(to je za open world must have opcija) izmedju graceova uvelike olakšava samu igru.Ne moraš se probijat od checkpointa do checkpointa i sa tim su meni stare igre puno napetije i teže.Ulog je veći.Ovdje valjda niti jednom nisam izgubio rune,soulse kako već

-mislim da u konačnici souls igrama više odgovara stari sistem

Bez brige stignes xd

14 godina
Dodinho kaže...

Nisam htio puno kritizirati, sviđa mi se igra, ali jedan segment mi je zasmetao, a to je osjećaj da se puno toga recikliralo.

Shvaćam, igra je ogromna i treba staviti nekog bossa na kraj svakog dungeona, ali ipak...

Imao bi dojam da su boss fightovi ili smijesno lagani ili često puta nefer teški.

Dodinho

Svakako odigraj BloodBorne atmosfera u igri je vrhunska. ( usereš se od straha u pojedinim djelovima) 

Jel netko prodao Remembrances dobije se dobra lova, a uopće ne koristim oružja.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.4.2022 10:24 (hummer0).
10 godina
hummer0 kaže...
Dodinho kaže...

Dodinho

Svakako odigraj BloodBorne atmosfera u igri je vrhunska. ( usereš se od straha u pojedinim djelovima) 

ne moraš prodavati, možeš otići na inventory, tamo pronaći remembrance i klikunit na use, onda ti konzumira velik broj runa. Ja jesam konzumirao dva mislim, a ostale sam uzimao oružja i stvari, reko bolje da ih dobijem pošto uvijek mogu skupiti rune. 

4 godine
neaktivan
hummer0 kaže...
Dodinho kaže...

Dodinho

Rememberence mozes iskoristiti da dobijes runes koliko ti je dao taj bos ili da uzmes oruzje ili special attack od bossa. Imas one walking masoleums, kao velike "kornjace" kamene sto hodaju, njih oboris pa tu u svakom mozes po jedan rememberence duplicirati.

14 godina
Elden Ring

Našao sam gdje ću farmat rune pomažem ljudima da srede boss-a i ja dobijem 32000 rune Rykard, Lord of Blasphe

Već sam tamo zaradio 400000 u 2 sata. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
hummer0 kaže...

Našao sam gdje ću farmat rune pomažem ljudima da srede boss-a i ja dobijem 32000 rune Rykard, Lord of Blasphe

Ja u 2 sata kad bi farmao oko 70M bi bilo xd

Koji si lvl ak smijem pitat

12 godina
Elden Ring

Jutro!

Survivor - eye of the tiger
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Elden Ring

Stojim pred vratima za borbu sa zadnjim bossem gorkog osjećaja u ustima...

Jučer sam nakon pauze od tjedan dana prešao Mohga, Maliketha, Gideona i Hoaraha. Na Malikethu sam umro jednom, ostale isprve. Epic setup, epic setting, epic lore i onda ih ko muhe spljoštim i to mi je poprilično uništilo dojam o igri. Ne znam za vas rune farmere, ali ne znam čemu to, igra obasipa runama cijelo vrijeme, lvl 130 sam bez da sam posebno išao skuplati rune i raznosim sve što taknem. Također mi nije jasna odluka da se Spirit Ashes mogu nadograditi do kraja na pola igre (digao sam ashes sa +5 na +10 nakon prelaska Ainsela), a oružja tek na samom kraju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
maks0806 kaže...

Stojim pred vratima za borbu sa zadnjim bossem gorkog osjećaja u ustima...

Jučer sam nakon pauze od tjedan dana prešao Mohga, Maliketha, Gideona i Hoaraha. Na Malikethu sam umro jednom, ostale isprve. Epic setup, epic setting, epic lore i onda ih ko muhe spljoštim i to mi je poprilično uništilo dojam o igri. Ne znam za vas rune farmere, ali ne znam čemu to, igra obasipa runama cijelo vrijeme, lvl 130 sam bez da sam posebno išao skuplati rune i raznosim sve što taknem. Također mi nije jasna odluka da se Spirit Ashes mogu nadograditi do kraja na pola igre (digao sam ashes sa +5 na +10 nakon prelaska Ainsela), a oružja tek na samom kraju.

Ti si ih prošao ili ti i spirit summon? Probaj zadnjeg bossa bez spirita, još stigneš popraviti okus u ustima.

4 godine
neaktivan
Bez spirita je 20% lakši jer ima manje energije.Otkako su uveli te spirite,uopće nema potrebe zvat igrače u pomoć jer su spiriti OP.Pogotovo Mimic i Black knife assasin.
13 godina

Spiriti su dio core dizajna igre, skupljaš za njih upgrade iteme, to je kao da kažeš nemoj upgrade oružja raditi... Trebali su neku foru da se poveća health i dmg ako summonam spirita, meni je jako kul se respeccati nakon što pozovem mimica i tako taktizirati, daje novu dimenziju igri kada biraš kako pristupiti. Ali brt, prelagano je i preforgiving

14 godina
Marcek555 kaže...
hummer0 kaže...

Ja u 2 sata kad bi farmao oko 70M bi bilo xd

Koji si lvl ak smijem pitat

Pa naravno da smiješ 98 Lvl.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice