Dying light

poruka: 370
|
čitano: 74.377
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Dying light
=xfact= kaže...
Stolnik kaže...
doktor1 kaže...

Grafičke kartice....

lol :D Znam ja šta su grafe  Nego mi tip kaže da su mi grafe potrgane, pa ga sad pitam, šta jesu?? Ma ne znam zakaj se uopće obazirem na njega, loš troll....

neshvacas salu vidim 

Ovu bome nisam shvatio, nekako si to ozbiljno rekao, haha :D

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
12 godina
neaktivan
Dying light

baš danas završio igru i oko 90% side questova (nisam riješio one gdje treba skupljati stvari)

od početka gdje sam koristio bocu plina i bacao je na zombije :D pa do kraja gdje sam jednim udarcem ubijao po 4, 5 zombija odjednom se dobro vidi napredak

kako got spora oružja bila jaka jednostavno su prespora za večinu zombija, posebno za ljude koji se lako maknu

i makar su dosta govorili o tome kako će se trebati jako paziti zombija ipak nije tako, najopasnii su Bomberi koji su bili uzrok barem 80% smrti kod mene :D

Glavna priča je dosta duga, ima puno side questova i većina nisu samo donesi mi ovo ili ono makar neki likovi malo pretjeruju sa dulinom priče za jedan side quest

igra dobro radi, possebno za moju r9 270X grafu

jedino što bih zamjerio igri je što ponekad previše forsiraju parkour, posebno na glavnim misijama gdje baš treba u jednoj prostoriji biti 5 min da dođete do vrata

Najbolja oružja imaju trgovci ovisno o vašem levelu survivora gdje je max level 25 i to jedno nisam došao do kraja već do levela 24, dok sam agility došao do kraja bliza kraja igre, a power već na dvije trećine igre (istina, da sam puno klao zombije, zabavno ih je ubijati, posebno kad imate katanu koja ih cjepa po nekoliko odjednom)

btw, kako sam rekao najbolja oružja prodaju trgovci, a inaće se nabolje oružja nađu na velikom zombiju koji vam baca kamenje ili pa se zaletava na vas, a druga opcija je policijski kombi

3 0 hvala 4
14 godina
Dying light

Kako bacat military knife i ostale stvari? Stisnem 1 i pojavi se u donjem lijevom kutu i kad stisnem desni klik miša želi bacit pajser ( ili bilo koje drugo oružje koje koristim ).

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Stolnik kaže...

Kako bacat military knife i ostale stvari? Stisnem 1 i pojavi se u donjem lijevom kutu i kad stisnem desni klik miša želi bacit pajser ( ili bilo koje drugo oružje koje koristim ).

Pa valjda MMB kao i druge stvari koje mjenjaš sa 1.

Igrao sam prije po mraku, ali sa kišom i grmljavinom. Strašno kako dobro izgledalo. I tako po tom mraku trčao do nekog airdropa na nekoj visokoj zgradio i radi mraka sam promašio skok, pao i ubio se. Od svih zombija ja se sam ubijem.

15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

@1BIT

Nemaš uključen ambient occlusion?

Imam, uključen je

BTW: evo sredio sam dva  Volatiles-a u njihovom vlastitom skrovištu, ne kužim jel im ona uv lampa šta šteti, svijetlio sam u njih al ništa, svejedno je sjekira odradila svoje...

EDIT:

ove stvari što se bacaju ja mjenjam u inveroty-u, pod equipment ono što je prvo se trenutno koristi, a mjenja se da se označi i stisne enter, te se označi druga željena stvar i ponovno stisne enter, mada ja to ne mjenjam baš često...

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.2.2015 20:38 (1BIT).
13 godina
neaktivan
1BIT kaže...
doktor1 kaže...

@1BIT

Nemaš uključen ambient occlusion?

Imam, uključen je

BTW: evo sredio sam dva  Volatiles-a u njihovom vlastitom skrovištu, ne kužim jel im ona uv lampa šta šteti, svijetlio sam u njih al ništa, svejedno je sjekira odradila svoje...

EDIT:

ove stvari što se bacaju ja mjenjam u inveroty-u, pod equipment ono što je prvo se trenutno koristi, a mjenja se da se označi i stisne enter, te se označi druga željena stvar i ponovno stisne enter, mada ja to ne mjenjam baš često...

pa zato sam baš i pito cemu sluzi ta uv lampa jer im ne steti bas

15 godina
neaktivan
njuska11 kaže...

pa zato sam baš i pito cemu sluzi ta uv lampa jer im ne steti bas

a ne znam, ne možeš ih ubit sa njom, posvjetliš u njih, on zasvijetli narančasto kao fluorescentna boja, malo protrlja oči i skoči na tebe , dobiješ otprilike sekundu do sekundu i pol vremena, ne stigneš ni medkit uzet...

15 godina
neaktivan
Dying light

Igra je fun, fun ,fun, upravo sam skužio da mogu obične zombije navesti da dođu blizu ovih velikih i kad upucam velikog, budala zamahne armiranim betonom po zombiju i satra ga

Mali tip, kod lockpick-a sanduka se može naći dosta dobro oružje...

One brze zombije samo pričekam na nekom uzvišenom djelu i dok se on penje, ja mu zdrobim glavu sa nogom (to je jedan skill što se treba otključati, ne sjećam se sad kako se zove...), najbrže i najjednostavnije...

Jel se to meni čini, ili su ova dva lika ista, samo sa drugačijim outfit-om...

Ne znam jel netko primjetio, ali u glavnoj zgradi u sobi svaki put kad otkrijete novu vrstu zombija, pojavi se slika na panou...

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Dying light

meni je igra vrhunska i zasada je igram i prelazim s guštom.

inače može se igrati i lan sa frendom/ima preko tunggle-a.

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
Dying light

Koje ludilo kad craftas conducting liquid +elektrizirana bejzbol palica i kad te oni krkaki Raisovi napadnu,bljeste ko Bozicno drvce :D

ili firecrackers + m.kokteli ajme ludila 

A one sa ogromnim cekicem najjednostavnije rijesiti bacanje eksplozivnih nozeva ili sto god vec,jos kad se craftaju granate ...

Ma ludilo igra,nabrao 20 sati ravno gameplaya i tek na 15 %,a zabava ne prestaje...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
suspendiran
Dying light

Uv lampa im šteti dok se drži mmb, cucla ima se energija za napad i nemogu te napadati, i ako slučajno zamahnu, jako malo oduzmu health'a, i ima se vremena za iskoristiti medkit ili promijeniti oružje.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.2.2015 11:42 (Cryogenic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dying light

Vidim raspravu sa prve stranice i ne mogu, a da se ne dovezem. Vama je stvarno ova igra toliko bolja od recimo neke "realne" zombie igre gdje nisi superman i nemos skakat sa petog kata na pod, penjat se i glumit skakavca bas posvuda i stalno?

Opcenito mi te parkour igre idu na zivce od pojave prvog AC-a, pa sve do danas. Isprobao sam ih sve i jedno im je zadjednicko - unutar pola sata skakanje po svemu postane zamorno, a nuzan je element u igri.

Recimo potsjetila me ova igra i rasprava sa prve stranice na film koji sam nedavno gledao, gdje covjek predstavlja svoj koncept igre, gdje bi se igrao policajac, igra bi bila realna, i glavna stvar je dobit "real world experiance" pravog policajca - strah za vlastiti zivot, osjecaj metaka kako lete u tebe i strah da te pogodi makar jedan od njih, zivotno opasne situacije iz kojih se nekako moras izvuc, a sa druge strane stola sjedi lik koji vice "dosadno, meni se svidjaju vatrogasci... ne, zombiji... ne, jos bolje, vatrogasci protiv zombija - sa svojom opremom i smrkovima u toplesu misicavih tijela vatrogasci se bore protiv zombija"

tako vidim i ovu igri. zombiji te grizu za nogu, skacu ti na vrat, 2-3 te lupaju, sve je to ok, malo ih odgurnes, zavrnes im vratom i nikome nista. zombie te grize za nogu? Nakon 5 sekundi pogledas dole i zgasis ga. tetive su ti potrgane? Nema veze, zalijepi flaster i skoci ne slijedecu zgradu.

Nisam impresioniran, prvi put kad mi je skocio za vrat usro sam se i mislio kak sam gotov, onda sam skuzio da mu pritiskom na tipku odgurnem glavu, zavrnem vratom i idem dalje - tu je prestalo biti zanimljivo.

Noc je nesto bolja, ali na zalost nije cijela igra takva, i opet parkour se vraca u punom sjaju jer ideja svega je sakutat okolo dok se bjezi od velikih.

Moj PC  
3 7 hvala 1
14 godina
Rhodin kaže...

Vidim raspravu sa prve stranice i ne mogu, a da se ne dovezem. Vama je stvarno ova igra toliko bolja od recimo neke "realne" zombie igre gdje nisi superman i nemos skakat sa petog kata na pod, penjat se i glumit skakavca bas posvuda i stalno?

Opcenito mi te parkour igre idu na zivce od pojave prvog AC-a, pa sve do danas. Isprobao sam ih sve i jedno im je zadjednicko - unutar pola sata skakanje po svemu postane zamorno, a nuzan je element u igri.

Recimo potsjetila me ova igra i rasprava sa prve stranice na film koji sam nedavno gledao, gdje covjek predstavlja svoj koncept igre, gdje bi se igrao policajac, igra bi bila realna, i glavna stvar je dobit "real world experiance" pravog policajca - strah za vlastiti zivot, osjecaj metaka kako lete u tebe i strah da te pogodi makar jedan od njih, zivotno opasne situacije iz kojih se nekako moras izvuc, a sa druge strane stola sjedi lik koji vice "dosadno, meni se svidjaju vatrogasci... ne, zombiji... ne, jos bolje, vatrogasci protiv zombija - sa svojom opremom i smrkovima u toplesu misicavih tijela vatrogasci se bore protiv zombija"

tako vidim i ovu igri. zombiji te grizu za nogu, skacu ti na vrat, 2-3 te lupaju, sve je to ok, malo ih odgurnes, zavrnes im vratom i nikome nista. zombie te grize za nogu? Nakon 5 sekundi pogledas dole i zgasis ga. tetive su ti potrgane? Nema veze, zalijepi flaster i skoci ne slijedecu zgradu.

Nisam impresioniran, prvi put kad mi je skocio za vrat usro sam se i mislio kak sam gotov, onda sam skuzio da mu pritiskom na tipku odgurnem glavu, zavrnem vratom i idem dalje - tu je prestalo biti zanimljivo.

Noc je nesto bolja, ali na zalost nije cijela igra takva, i opet parkour se vraca u punom sjaju jer ideja svega je sakutat okolo dok se bjezi od velikih.

Let's be cops, hahahah 

Igram već kojih 20 sati i nimalo mi nije dosadna, igra je odlična. 

Ma gdje bi bila igra da je sve ful realno? Da je napravljeno tako da ni jedan zombi ne smije skočit na tebe nebi mogao igru završit u 10 godina igranja i to bi bilo bezveze, a ovo s penjanjem mi je odlična stvar, imaš svu slobodu koju možeš imat, penjat se na zgrade koje želiš, itd...da su htjeli napravit ful realnu igru, onda nebi bila s zombijima jer to se nikad nije dogodilo ni nikad neće ;)

Savjetujem ti da igraš nekoliko sati i vidjet ćeš da će ti postat zanimljivo 

13 godina
Rhodin kaže...

Sta bi, mozda si jednostavno ostario za igranje. Ovo je igrica a ne simulacija prezivljavanja sa zombijima.

16 godina
Dying light

Meh, bilo je igri i prije, a ima i danas ovakvih i onakvih. Ostario sam dosta od kad sam poceo igrat, samo kazem da mi ovakav pristup ne odgovara.

Nije bitan setting u igri, bilo da se radi o zombijima, izvanzemaljcima ili necem desetom. Fantasy RPG, futuristicki FPS, RTS, whatever. Stvar je u tome da vecina na ovaj ili onaj nacin zadrzava odredjenu dozu realnosti, da ne kazem realnu fiziku.

Koncept zombie igara nije mi stran, opcenito, ne samo igre - filmovi, serije, knjige... Uvijek ista prica, iz ovog ili onog razloga desava se zombie outbreak - ako te ugrize postajes zombie, zato na svijetu ima milioni zombija, a ne 1 ili 2 zombija koji idu okolo i grizu ljude - takva scenarij ne bi bio zanimljiv, jer da ih se i nemre unistit, napravio bi se 10 metara dubok betonski kavez u koji bi ih se navuklo da upadnu i ostanu dovijeka.

Ali ono sto svaki takav scenarij zadrzava je da su ljudi i dalje ljudi, da im treba hrana i voda, moraju ic na WC i spavat, "obicne" bolesti su i dalje prisutne, lomovi, ogrebotine i slicno... nismo odjednom postali superljudi.

Kad u takav koncept ubacis dvije stvari - ne postanes zombi kad te zombi ugrize; i drugo - izbacis fizku iz jednadzbe (parkour sa 20-30 kila opreme na sebi - zasto ne?), onda to prestaje bit nesto sto mogu prozvakat pod "realni" scenarij. Dakako da zombiji nisu realni, ali ono sto ovdje opisujem je izmisljeni scenarij sa zombie otbreakom u i dalje realnom svijetu, na zemlji, danas.

Recimo, mogli su stavit scenarij poput Crysisa, u kojem malobrojni prezivjeli razviju tehnologiju odijela koja omogucuju prezivljavanje ugriza, skokove sa visina, ekstremne temperature itd... No koliko vidim stricek hoda okolo u lanenim hlacama, kratkim rukavima i ponasa se, izgleda i sve drugo kao covjek... osim sto ocito nije naucio zakone fizike, pa onda za njega ni ne vrijede.

Moj PC  
3 7 hvala 1
14 godina

Realni, ako već možemo pričati o relanosti u zombie outbrake-u , pristup ima state of decay. Tehnički, igra je jako loše izvedena. Ne znam jesu je krpali šta u zadnje vrijeme ali ono kaj sam ja igrao kad je izašla bilo je jako loše, sa tehničke strane. 

Što se tiče same igrivosti, state of decay je došao jako blizu realizmu. Ljudi sa kojima igraš se umaraju, ne levelaš samo jednog lika, već cijelu grupu, kad se jedan umori, mora odspavati, za to vrijeme vodiš drugog lika. Ne možeš nositi tonu stvari odjednom, već se moraš vračati. Borba protiv jednog ili dva zombija je ok, ali ako te okruže 4-5 tu već nastaje problem i još hrpa malih sitnica koje čine igru dobrom. Samo da su to malo bolje izveli. 

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
14 godina
neaktivan
Dying light

ak ćeš već realno - zombiji niti ne postoje 

daj kaj filozofiraš? uopće te ne pratim jer ovo kaj pišeš kakve to ikakve veze ima sa trentunom igrom?

totalno nekužim šta pisac u cijeloj toj priči želi neću reći (jer govoriš i više nego dovvoljno) nego dokazati?

ili još bolje pitanje, ako ti igra ne paše zašto je igraš? pa nije da je ovo jedina igra na svijetu pa si "razočaran" trenutnom,

ima puno stvari na svijetu ,pronađi jednu koja te veseli, zaštp forsirati nešto šta ti "ne paše"?

Moj PC  
4 2 hvala 0
17 godina
Dying light

Igra želi imati jedan "realniji" ton i to stoji... I ja bi neke stvari malo promjenio i igra bi mi bila još bolja jer i ovako mi je jako zabavna i dobra... Ali sve ovo šta se navodi tjera igru u RPG žanr, a to ova igra nikada nije niti trebala biti! A pričati o lomljnju nogu i ostalim bedastoćama je u najmanju ruku drastično pretjerivanje!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dying light

Pa i ne igram ju vise, isprobao sam ju, nije mi se svidjela i prestao sam, kao i (vjerujem) osoba sa prve strane ove teme sa slicnom mislju. Od 100 igara sa zombijima sad imamo i zombie parkour igru. Moje pitanje je da li je to bas ono sto je falilo u ovome svijetu? Igra osrednje price (koliko sam ja uspio dozivjet) u kojoj je glavna fora borit se protiv zombija, ali sa twistom da mozemo poput skakavca, zabe ili kojeg god vec ovozemaljskog stvora, skakat po zgradama. Je li parkour doista toliko bolesno dobar koncept da igra ne moze biti dobra bez njega. Ne shvacam, i vec na nekoliko slicnih tema (AC prvenstveno) pokusavam shvatit privlacnost igre u kojoj kao zaba skacem po zgradama i prezivljavam situacije u kojima bi, siguran sam, stradala i spomenuta zaba.

Recimo, meni bi deset puta bolji koncept bio da odredjeni dio grada polako cistim, borim se protiv zombija, trudim se ne pozurivat sam sebe da ne uletim u situaciju iz koje ne mogu izmigoljit, u biti kockam se izmedju sigurnog pristupa i cinjenice da se sve mijenja jednom kad padne noc i onoga sto ce se desit ako previse vremena potrosim na siguran prolaz do objectiva. Jednom kad dodjem do njega, polako se vracam putem kojim sam dosao, koji smatrams igurnim, osiscenim ili barem poznatim i sa manje zombija nego neki drugi put kojim nisam prolazio. Onda se nesto desi, uleti neka random grupa zombija tamo, zapali se neka vatra, padne nesto i zaprijeci mi put, nadje se tamo 5 pripadnika suparnicke frakcije i da ih izbjegnem moram ici drugim putem. Pada noc, izlaze ovi drugi zombiji, sada se moram suljat...

Moze se desi povremeno i da moram skocit sa prozora ili balkona na krov susjedne zgrade, ali na udaljenostima od metar-sva, da su takve situacije glasne i riskantne, kako zbog zvukova koji privlace zombije tako i zbog mogucnosti ozljede, barem da se lupim i ne mogu trcat narednih 5-10 sekundi dok se malo ne oporavim.

Zasto je koncept u kojem skacem sa dizalice na 5-6 metara nizu zgradu, propadnem tamo kroz krov jos kat ili dva nize, te se dizem i nastavljam trcat bez da me to imalo uspori toliko dobra stvar?

A sto se tice vasih odgovora, je li doista jedini smisao ovog foruma, slagat se jedni sa drugima u svemu sto se kaze, napise ili spomene na bilo koji nacin, unutar neke teme, jer ako se ne slazes nije ti tamo ni mjesto? Nije li ovo mjesto gdje se raspravlja o igri i njenoj (upitnoj) kvaliteti?

Moj PC  
4 1 hvala 1
14 godina

Meni je recimo smiješno u dying lightu onaj trenutak kad protagonist prvi puta razgovara sa ministarstvom obrane (ili kaj su već oni koji pokušavaju bombardirati sve živo) i ovi mu kažu: "imaš 48 sati da bla bla bla inaće sve ide u zrak" a u igri prođe tjedan dana jer svaki puta preskočiš noć recimo, ili preskočiš dan, da bi riješio neku side misiju. 

Netko je ranije spomenuo da bi bilo super kad bi igra imala vremenska ograničenja na neke misije, pa te tako prisiljavala da maximalno iskorištavaš dnevno svjetlo ili te prisiljava da napraviš noćni run samo kako bi stigao riješiti misiju. Mislim da bi iskustvo bilo puno bolje. Ovako nema osjećaja hitnosti i važnosti kad se onaj brecken dere: "hitno nam treba antizin" a ti rješavaš side questove, skupi 5 power cablova i 10 boca alkohola .

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
17 godina
Rhodin kaže...

A sto se tice vasih odgovora, je li doista jedini smisao ovog foruma, slagat se jedni sa drugima u svemu sto se kaze, napise ili spomene na bilo koji nacin, unutar neke teme, jer ako se ne slazes nije ti tamo ni mjesto? Nije li ovo mjesto gdje se raspravlja o igri i njenoj (upitnoj) kvaliteti?

Da, je diskusija...

Mnogima se igra sviđa, meni također, ne opterećujem se šta bi bilo kad bi bilo i zašto nije tako...

Tebi se ne sviđa i odmah je kvaliteta upitna?

Igra dobiva sedmice u recenzijama šta ipak sugerira da je to dobra igra.

Problem je šta danas mnogi ljudi ocjenu 7/10 samtraju jadnom i sugerira im lošu igru!

11 godina
Dying light

:)

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
Dying light

Opcenito mislim da je forum mjesto za raspravu o igri, njenim konceptima i kvalitetama ili upitnim kvalitetam - nisam time mislio na ovu igru konkretno. S obizor na to koliko vas ima pozitivne komentare o igri, pretpostvljam da je nasla svoju publiku, sto sugerira da odredjene kvalitete ima.

Ono sto mene kopka je smjer u kojem gaming industria (kao i filmska uostalom) ide, a ocito postoji sve veca potraznja za takvim proizvodima, su akcija, akcija, akcija, i samo akcija. Ako nema akcije igra nije dobra, ako je ima malo, trebalo bi je biti vise. Zakaj prici zombiju u ravnoj liniji - najbrzi put izmedju dvije tocke je i dalje crta - ako prvo mozes poskakutat malo po krovu, napravit dvostruki salto i tek onda ga klepit po tintari.

Koncept zombija je oduvijek isti, a ispada da ga nacelno i ova igra prati - uvijek ugriz zombija zavrsava tako da i sami postanete zombi - drugacije cijela prica nema smisla, medjutim ovdje to nije slucaj, osim kad pase u scenariju.

Mozda doista jesam prestar za ova sr*nja, ali tesko mi je neke stvari gutat. Na stranu to, cak i da predjem preko toga, ne vidim kako su te odluke napravile igru boljom? Kako je zombie survival sa parkourom bolji od nekoga u kojem to nije moguce.

Vama je glupo raspravljat o "realnosti" u svijetu sa zombijima, kad zomibji ne postoje. Istina, svjestan sam da ne postoje, ne hodam sa hladnim oruzjem okolo, nisam jos poceo radit bunker ispod kuce, nisi sakupljat zalihe za slucaj apokalipse, nemam katanu u ormaru, nisam poceo trazit ljude upitnog morala da me nauce tuc se, branit i ubijat, sve o oruzju, izradi eksploziva kao Sarah Connor itd. , ali ako upalim igru u kojoj sam covjek, igram u ljudskom gradu i sve upucuje da sam na Zemlji na kojoj se desilo neko sr*nje, nisam mutirao niti ista sugerira da se ista promijenilo osim zombie outbreaka, a odjednom skakucem okolo po cemu god hocu, kako god hocu, visina i opcenito skokovi na visoka i udaljena mjesta mi ne predstavljaju nikakvu opasnost, da ne velim da se nemam razloga bojat zombija izbliza, osim ako je noc i naletim na onog brzog mutiranog... to nije nekaj u kaj se mogu ufurat, niti u tome vidim prednost ili cool feature.

Kako bi reko jedan moj poznanik "moj jednostavni mozak ne moze pojmiti ovu slozenu situaciju".

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
suspendiran
Rhodin kaže...
..

Stari moj pa ti kompliciraš gore nego žene, da nisi žena neka undercover :), igra je takva kakva je, i ako ti se igra igraj ako ne nemoj igrat i to je to , idi dalje, u igri je ponudjeno ono šta je, ti ne vidiš glavni smisao igre, a to je survival, na tebi je kako ćeš tu igru survajvat od ponudjenih opcija, parkour, craftanje, i šora sa zombijima. Meni je mirror's edge katastrofa od igre, dosadno i monotono, igrao sam možda 15 minuta i odustao, a u dying light'u je to sve lijepo implementirano, baš tako dobro složeno da ti nemože bit dosadno, u nijednom trenutku mi nije bilo dosadno, stalno se nešto nadje za raditi, a to je ogroman plus igri. Ja sam igru prešao i mogu reći da se uopće nisam obazirao na odredjene elemente da li su dobro odradjeni ili ne, jel me tokom cijele igre bilo strah oće li mi sad zombie izletit ili ne, i cijelo vrijeme skakajući, trčajući, bježajući sam se  fokusirao na to kako najbolje survajvat sljedeći encounter sa zombijima, sa kojim oruzjem, koji blueprint sad složit, upgrade'at oruzje i slično,  to je igra a ne simulacija.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.2.2015 15:45 (Cryogenic).
11 godina
neaktivan
Dying light

Zavrsio sam igru i sve sto mogu reci je svaka cast ekipi koja je napravila ovo malo remek dijelo. Igra je prezabavna i prezabavna i prezabavna i prezabavna. Sada cu sacekati jos koji patch i DLC pa da mogu preci igru opet. 

3 2 hvala 0
11 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Opcenito mislim da je forum mjesto za raspravu o igri, njenim konceptima i kvalitetama ili upitnim kvalitetam - nisam time mislio na ovu igru konkretno. S obizor na to koliko vas ima pozitivne komentare o igri, pretpostvljam da je nasla svoju publiku, sto sugerira da odredjene kvalitete ima.

Ono sto mene kopka je smjer u kojem gaming industria (kao i filmska uostalom) ide, a ocito postoji sve veca potraznja za takvim proizvodima, su akcija, akcija, akcija, i samo akcija. Ako nema akcije igra nije dobra, ako je ima malo, trebalo bi je biti vise. Zakaj prici zombiju u ravnoj liniji - najbrzi put izmedju dvije tocke je i dalje crta - ako prvo mozes poskakutat malo po krovu, napravit dvostruki salto i tek onda ga klepit po tintari.

Koncept zombija je oduvijek isti, a ispada da ga nacelno i ova igra prati - uvijek ugriz zombija zavrsava tako da i sami postanete zombi - drugacije cijela prica nema smisla, medjutim ovdje to nije slucaj, osim kad pase u scenariju.

Mozda doista jesam prestar za ova sr*nja, ali tesko mi je neke stvari gutat. Na stranu to, cak i da predjem preko toga, ne vidim kako su te odluke napravile igru boljom? Kako je zombie survival sa parkourom bolji od nekoga u kojem to nije moguce.

Vama je glupo raspravljat o "realnosti" u svijetu sa zombijima, kad zomibji ne postoje. Istina, svjestan sam da ne postoje, ne hodam sa hladnim oruzjem okolo, nisam jos poceo radit bunker ispod kuce, nisi sakupljat zalihe za slucaj apokalipse, nemam katanu u ormaru, nisam poceo trazit ljude upitnog morala da me nauce tuc se, branit i ubijat, sve o oruzju, izradi eksploziva kao Sarah Connor itd. , ali ako upalim igru u kojoj sam covjek, igram u ljudskom gradu i sve upucuje da sam na Zemlji na kojoj se desilo neko sr*nje, nisam mutirao niti ista sugerira da se ista promijenilo osim zombie outbreaka, a odjednom skakucem okolo po cemu god hocu, kako god hocu, visina i opcenito skokovi na visoka i udaljena mjesta mi ne predstavljaju nikakvu opasnost, da ne velim da se nemam razloga bojat zombija izbliza, osim ako je noc i naletim na onog brzog mutiranog... to nije nekaj u kaj se mogu ufurat, niti u tome vidim prednost ili cool feature.

Kako bi reko jedan moj poznanik "moj jednostavni mozak ne moze pojmiti ovu slozenu situaciju".

Kralju dragi, igras armu koja ti je simulacija i dobijes metak u nogu, 7,62 u kost, i nastavis hodati, a ti pricas o igri koja nije simulacija vec je naprvaljena da se normalni ljudi koji ne cjepidlace mogu zabaviti. Ovu su igre, neznam sta ocekujes... Idi trolat negdje drugo.

13 godina
neaktivan
Dying light

Bolje da je nerealno, blesavo, ludo i zabavno nego da pokušava biti neka simulacija i na kraju postane walking simulator.

Neog, ima neko situaciju da ga ovi volatiles prate svuda  po danu i ako idem u safe house oni me uredno počekaju ispred ograde, nikako ih se ne mogu riješiti. Malo je postalo naporno jer kud god idem oni zamnom, ubijem ih i dođu novi, znači govorim o onim brzim koji se znaju penjati. Neznam jel to neki bug ili jednostavno igra postane takva.

A danas sam doživio i jedan bug, onaj zombi koji baca "otrovne bombe", ubijao me kroz zid.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Dying light

Prestanu oni dolaziti po danu ali ih moraš ubiti bez buke tj puške/pištolja iil bombi jer ako ih ubiješ tako će ti stalno novi dolaziti

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dying light

U tome je i fora, koristim samo hladno oružje i nastavljaju dolaziti

Probat ću kasnije opet, možda nestanu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Vidiš to je problem danas kod ljudi. Oni zamišljaju i razmišljaju kakva bi igra trebala biti umjesto da ju igraju onakvom kakva je napravljena. Developer je baš zamislio igru ovakvom kakve je(luda, zabavna itd.), a ne da ide na realizam. To je isto kao da govoriš da Super Mario prejako skače i da je glupo što može rasti od gljive, da su to trebali napraviti realnije. Umjesto da prihvatiš igru onakvom kakva je zamišljena i igraš ju kao takvu, a ne nalaziš joj minuse di nije potrebno. Ako znaš da ti se ne sviđaju arkade nemoj ih ni igrati.

Jeste li igrali quest di morate otvarati plinske cijevi za onog nekog vojnika? Ako niste pazite di stojite na kraju kad aktivira svoju zamku, jer ako stojite na njegovoj zgradi letite u zrak vi i on. Upravo se to meni desilo.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.2.2015 18:59 (Jack Sparrow).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice