Driver: San Francisco

poruka: 552
|
čitano: 154.637
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Citaj naziv igre i dobit ces ono sto trebas 

DRIVER ( vozac )

a mnogi traze da vozac : ubija, dila, krade, kriumcari, šverca, pije, pusi, puca

a vozac treba samo voziti  

Moj PC  
13 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Dosao sam do dijela gdje moras razbiti ovog glavnog dok je on u onom pick-upu crnom, a deset auta se u isto vrijeme zabijaju u tebe. Ja mislim da sam 20 puta probao to prijeci i nisam nikako uspijeo... Tako da sam odustao od igre haha..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ja preso iz druge haha samo moras medu prometom vozit izmedu 2 auta naprimjer

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kada bi bilo ikakvog prometa, 90% prometa su njegovi "crveni" auti koji me napadaju, pop*zdio sam, i onda kad dodjem pred kraj njegovog zivota 10 auta me odjednom napadne, i to vecinom autobusi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Lol,gdje mi je save nestao????
Nema šanse da ću ić igrat ispočetka {#}

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

zasto si nebi sejvali sejv negdje drugdje, na stick ili slicno, pa ako nestane kao kolegi gore, samo ga ubacite i igrate dalje?

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Driver: San Francisco
RuskeGTT kaže...

zasto si nebi sejvali sejv negdje drugdje, na stick ili slicno, pa ako nestane kao kolegi gore, samo ga ubacite i igrate dalje?

Dobra ideja {#}

Evo sad nemogu ni ući u igru,driver.exe has stopped working,izgleda da ću deinstalirati igru,šteta,baš sam mislio igrati.

14 godina
protjeran
big_guy kaže...
RuskeGTT kaže...

Dobra ideja {#}

Evo sad nemogu ni ući u igru,driver.exe has stopped working,izgleda da ću deinstalirati igru,šteta,baš sam mislio igrati.

i meni je to od jucer,skiuo opet preko noci igru i opet ista stvar... sva sreca sacuvao sam save :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.10.2011 17:10 (BlaBlaLaLa).
16 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

ima li tko sta rec na ovo, kakvu pomoc ili nesto :(? pokusao sam na guglu nac ako je itko imao taj problem i ne vidim nista...neznam kako dalje ic...skeniram i nista mi ne izbaci podatke i ne shifta se u dzip... :(

Isti sam problem imao i pomoglo je ovo što je formula1live rekao, umjesto moje zadane tipke sam koristio desni Shift i uspjelo je.

~
15 godina

ja sam mjenjao, pa nista...

cak sam i rijesio sve podmisije i utrke i ostala mi samo ta misija sa helicem...ne zeli mi nikako skenirati onog dzipa...sad nemam sta raditi vise u igri osim voziti se po gradu :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
thuglife kaže...
amazing kaže...

Kakva je igra? Dojmovi? :)

Zakon, ako ne očekuješ čudo.

Ako tražiš GTA produži.

Mozes pojasnit ovo drugo?Posto namjeravam kupit tu igru.
This post is signed by Ivanoile
16 godina
neaktivan
ivanoile kaže...
thuglife kaže...
amazing kaže...

Ako tražiš GTA produži.

Nit češ pucati, ubijati, izlaziti iz auta, kurvati se okolo, voziti avione, heliće, brodove podmornice, gaziti ljude....

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
15 godina
ivanoile kaže...
thuglife kaže...
amazing kaže...

Ako tražiš GTA produži.

nitko ti nemoze bolje objasniti to, nego sta ces doznat kad zaigras 1. drivera...

13 godina
neaktivan

skini ga torrentom i onda ako oces multi kupi :P

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

resenje za svi koji imate problem sa driver.exe has stoped working je da iskopcate gamepadove iz kompa!naime ja sam korstio gamepad od ps3 i nikako nije htela igra da se pokrene ma preinstalirao sam ok 20 puta igru i nije htela da se pokrene kaze driver.exe stop working i slucajno na ubisoft forumu nasao sam da zbog game padova nece da starta i stvarno izvadim ja gamepad iz kompa i igra radi!!!e sad da bi radio game pad sa igrom ja sam unistalirao onaj program motionjoy za ps3 gamepad da radi na win.i u igru extraktirao fajlove od Xinput programa koji simulira xboxov game pad,zatim iste te fajlove od ovog programa sam extraktirao na desktop i pokrenuo Xinput i prepoznao mi ps3 pad i pokrenuo igru i igrao celu noc!

14 godina
protjeran
LEGIJA kaže...

resenje za svi koji imate problem sa driver.exe has stoped working je da iskopcate gamepadove iz kompa!naime ja sam korstio gamepad od ps3 i nikako nije htela igra da se pokrene ma preinstalirao sam ok 20 puta igru i nije htela da se pokrene kaze driver.exe stop working i slucajno na ubisoft forumu nasao sam da zbog game padova nece da starta i stvarno izvadim ja gamepad iz kompa i igra radi!!!e sad da bi radio game pad sa igrom ja sam unistalirao onaj program motionjoy za ps3 gamepad da radi na win.i u igru extraktirao fajlove od Xinput programa koji simulira xboxov game pad,zatim iste te fajlove od ovog programa sam extraktirao na desktop i pokrenuo Xinput i prepoznao mi ps3 pad i pokrenuo igru i igrao celu noc!

jesi ti normalan^^   ja nemam gamepad ali vjerujem da mi se to pocelo dogadati zbog najnovijeg drivera od nvidije kad mi je bf3 trazio da ga instaliram,vratio sam na stari driver ali opet nece :(

16 godina
neaktivan

Dobra ideja {#}

i meni je to od jucer,skiuo opet preko noci igru i opet ista stvar... sva sreca sacuvao sam save :)

Što ti vrijedi save kad nemožeš ući u igru?

17 godina
big_guy kaže...

LEGIJA kaže...

resenje za svi koji imate problem sa driver.exe has stoped working je da iskopcate gamepadove iz kompa!

BlaBlaLaLa kaže...

jesi ti normalan^^   ja nemam gamepad ali vjerujem da mi se to pocelo dogadati zbog najnovijeg drivera od nvidije kad mi je bf3 trazio da ga instaliram,vratio sam na stari driver ali opet nece :(

Meni se to događa kad pokušam spojiti volan. Ali, inače, igra me je baš iznenadila. Preporuka.

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
15 godina
RuskeGTT kaže...

cak sam i rijesio sve podmisije i utrke i ostala mi samo ta misija sa helicem...ne zeli mi nikako skenirati onog dzipa...sad nemam sta raditi vise u igri osim voziti se po gradu :(

pa ta misija je prelagana,ja sam je odprve rijesia, nesto krivo radis.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan

Meni je to radilo sa lijevim shiftom. Sjećam se da se par puta otvorio onaj prozor jer sam često pritiskao shift. Zašto ne pokušaš igrati ispočetka, ali samo glavnu priču. Ako se ne varam to nije daleko pređeno što se tiče glavne priče. Staviš tipke na default. Ja sam samo promijenio onaj kao nitro i ram.

I ja sam riješio skoro sve podmisije, utrke, challenges, kupio sam 100 auta. Sada sam na 90% igrao sam 18h.

Inače, to sam danas otkrio kad se ide na Extras ima statistika pa tamo sve piše, baš sve. Od toga koliko ste prešli, koliko vremena igrali do npr koliko ste pretekli auta itd ima stvarno svašta.

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.10.2011 23:29 (mjesec).
15 godina
athlon64 kaže...
RuskeGTT kaže...

pa ta misija je prelagana,ja sam je odprve rijesia, nesto krivo radis.

nije u meni, kako ne shvacas...prelagana je, da...al kad stiscem tipku za scan, ne dogada mi se nista...kao da ne stiscem, mjenjao sam tipku sa drugima, opet nista...jednostavno kao neki bug u igri...dode do dzipa, vrti se helic gore 5-10min koliko god treba i kao da ja ne stiscem nista, a stiscem...neznam, kvari mi skroz igru :(

14 godina
neaktivan

"Driver.exe has stopped working" 

Da li je ko ovo riješio ?

Life is Hard :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CoLdPlay kaže...

"Driver.exe has stopped working" 

Da li je ko ovo riješio ?

Ništa strašno...Ponovno pokrenil.

16 godina
neaktivan

ja riješio sve probleme,

savjet drugima: sa ubisoftove stranice skinite zadnju update (ili kod nekih ide automatski)

i ako vam ponekad ne želi pokrenuti igru tipa driver.exe stoped working ili nešto takvo jednostavno resetirajte komp

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja jednostavno ne mogu da riješim nikako probleme ili " Driver.exe has stopped working " ili " UbisoftGameLauncher has stopped working " 

Sve sam pokušao, ali nikako.

EDIT : Riješio sam :D

Life is Hard :)
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2011 20:15 (CoLdPlay).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
jel to rjesava pad fpsa naglí?
Xc
14 godina
neaktivan

Meni se konstantno pojavljuje greška : UbisoftGameLauncher.exe has stopped working.

Netko savjet ? Na PM može , a može i tu u temu.

Jack Daniels is the way to go !

0 0 hvala 0
15 godina
yolle kaže...

ja riješio sve probleme,

savjet drugima: sa ubisoftove stranice skinite zadnju update (ili kod nekih ide automatski)

i ako vam ponekad ne želi pokrenuti igru tipa driver.exe stoped working ili nešto takvo jednostavno resetirajte komp

moze link na to jer nemogu nac...

16 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...
yolle kaže...

ja riješio sve probleme,

moze link na to jer nemogu nac...

pa treba ti automatski ic kad upalis igru...

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan

jeste probali jel to uklonjuje nagli pad fps-a? jer glupo je sa 30 kad ti na 10 ono padne {#}

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice