Dolazi s Flames of the Inquisition Arsenal.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dolazi s Flames of the Inquisition Arsenal.
Evo i ja na originu imam,kupio sma prek mexica..254 kn ispalo
Nadao sam se da ce bit manje,oko 230 ali eto...20 kn više manje,necu propast (valjda)
preloada se,p.s kad izlazi igra točno? ja mislio sutra a na stranici odbrojava 3 dana?
Da vam samo javim da izgleda da dual core cpui nisu opće podržani tj. nemoguće je pokrenuti igru sa dual cpuom tako da ne kupujete igru bezveze.
http://forum.bioware.com/topic/519900-theres-something-wrong-in-dai-pc
Ma *ebem mater BioWareu sa tim *ederskim potezom.
Battlefield 4,3 koji su isto Frostbite engine idu na dual core procesorima i sad oni izmisljaju gluposti sa dual core procesorima...
Dobro da nisam kupio,*oserem se na tako nesto
Da je jadno jadno je, ali boze moj...
Kolko vidim ti imas i5 što se zalis uopce?
Ah da gledam sad to je isto dual core procesor. Mislio sam da su svi intel procesori sa predznakom I multi core. Moj bed
Ali raspitaj se jos malo kako sad stvari stoje nije dobro.
Da je jadno jadno je, ali boze moj...
Kolko vidim ti imas i5 što se zalis uopce?
HAHAHAHA da bar,to je i5 linija za laptope odnosno dual core sa hyperthreadingom ( dvije logicke i dvije virtualne jezgre ) tako da je u biti dual core po konstrukciji.
Zato sam bijesan,a vjerujem da je dosta ljudi bijesno koji su preorderali igru i sad ih tako iznenadenje doceka.
A opet to su izolirani slucajevi,mozda je nesto do igre ili drivera,mozda ne treba "trcati pred rudo" tako rano... :) ( alarm for false hope ) :D
Jel igra ko? ja sam preloadao,sad cu preko VPN-a prevarit origin da sam u NA di je igra releasana..
IIII evo me ingame.
worked like a charm:
http://i.imgur.com/UCm7f6x.jpg
skrinšot nisam dobro uvatio kad alt tabam igra ode u windowed, sve mi je na high inače na 1080p
...,sad cu preko VPN-a prevarit origin da sam u NA di je igra releasana..
Jel to sigurno? Postoji li mogucnost da kasnije ban-aju account?
Ja im se iskreno pos*rem na to da NA dobija igru 2 dana ranije. Nema nikakvog logicnog/opravdanog razloga za to, ali eto...
Fizicka kopija moze kasnit, to se slazem, ali ako se igra releasa 18. i ljudi kupe online, onda daj da se igra, inace me samo tjeras da slijedeci put umjesto originalne nabavim jogurt verziju 2 dana ranije i ne zamaram se kupnjom.
sigurno je zasto ne?
ulazak u igru je samo preko IP adrese. Ja sam kupio igru origigi,moja je. Digitalna je,nepostoji fizicka kopija.Zasto bi cekao 2 dana ekstra kad je ista verziaj igre kao i ona u NA i ostalim dijelovima svijeta.
Igra je jako dobro optimizirana,to mogu reći zasada. I...dost lijepo izgleda (ovih dana sam igrao Origins opet pa mi je još svjeze u glavi sve...)
Combat sistem je malo dosadan jer stalno se mora drzat miš ili R za napad...Moze se tactical vieowom zaobic fala bogu....
Combat sistem je malo dosadan jer stalno se mora drzat miš ili R za napad...Moze se tactical vieowom zaobic fala bogu....
Mislim da možeš igrati i sa gamepadom.
Samo, nemoj nikom reći, da te PC-jaši ne spale na lomači.
Mislim da možeš igrati i sa gamepadom.
Samo, nemoj nikom reći, da te PC-jaši ne spale na lomači.
nepada mi napamet. I ovako je nekad camera control (s mousom) clunky. Nemogu zamisliti da bi iko ovo na gamepadu igrao.
Osim toga,UI je puno ljepši na pc-u nego sa gamepadom (kao u vidjenim videima)
Moj prvi impression ove igre je:
ostajem danas doma i nejdem na faks. Od 9 ujutro igram,odlično je sve zasad. Ništa ne preskačem,voice acting je super i tjera me da gledam sve razgovore,ako bi zamjerka osla negdje (trenutno jos nemam puno iskustva s igrom) onda bi to moozda combat bio koji malo više podsjeca na DA2 nego Origins. Mada još je rano za reć
Jadni smo mi iz EU,nikad neću igrati joj...
Malo sam gledao stream jučer na twitchu,pedeji več igraju.
Več sam si složio storyline u dragon age keepu,DA2 sam pustio default.nema konflikta u priči hm.čudno.
VPN majka.
Dosao sam do interesantnog dijela igre,mogu birati koje agente (cassandra,leli ili onaj lik) cu slat na neke misije koje mogu donjeti benefite za inquisition. Fora mehanika,nisam znao da je ima uopce (nemrem rec da sam nesto pretjerano pratio DA:I kako su informacije isle)..
Ugl fora,jos nisam ni doruckovao i umirem od gladi...xD
Igra li tko mozda na dual coreu ili je probao haha ?
P.S MAPE SU OGROMNE.
Malo me smeta cinjenica da su neke misije kao uzete iz MMO-a...Ono,odi tamo i uberi 10 mesa...Ubi 4 templara itd itd...
Ono daje filler a zapravo je dosadno. AL da,kako rekoh mape su ogromne,i istrazivanje se isplati
naoravio preorder jucer na g2play.. ko se sad iscekat 2 dana jos...
You need not wait lol.
Sam trebas americki IP prilikom logina u origin. cim udjes u igru netreba ti više...
p.s to definitivno nije cheatanje jer nigdje ama baš nigdje nepiše išta u vezi toga.
Osim toga,igre se vezu za account,što će reći ako sam ja kupio igru i otišao poslovnim putem u ameriku mogao bi igrati,a dok sam na EU tlu nemogu. A ista je verzija igre.
Šta oni moraju znat jesam li ja stvarno geografski otputovao pa mi se igra magično otkljucala ili imam IP adresu nekog amerikanca preko VPN-a.
Frostbite3, Mantle, ULTRA graficki settings, r9 290, ljepota
Grafika je vrhunska... jos je rano da komentiram story gameplay etc... Samo me zivcira, ne funkcionira click-automove attack... Malo su priblizili combat akciji...
Ako nekog zanima, mehiko vpn buy orig, koreja/sad vpn play... sljaka uredno
Frostbite3, Mantle, ULTRA graficki settings, r9 290, ljepota
Grafika je vrhunska... jos je rano da komentiram story gameplay etc... Samo me zivcira, ne funkcionira click-automove attack... Malo su priblizili combat akciji...
Ako nekog zanima, mehiko vpn buy orig, koreja/sad vpn play... sljaka uredno
ISta stvar mene zivcira do bola.
moram drzat R ili left click da napada...cak i u tactical viewu to vrijedi za main char,ostali funkcioniraju kak spada,kazes im da napadnu nešto i napadace dok ne umre. al ja moram aktivno stiskat attack...bože konzolaške debilane.
ekipa s tdovima krasni ste.
ak neznate napravit to šta treba napravit nemorate zbog neznanja lijepit td.
ćao
Morao sam pogledati video di Morrigan spominje Grey Warden i rezultat rituala,epic BioWare napokon :D reference na Grey Wardena i romansu :D
Inace i nvidia i amd su izbacili beta drivere za DA:I te nebitni farcry.
Aj odvrtite na starim i beta da vidimo razliku.
Inace i nvidia i amd su izbacili beta drivere za DA:I te nebitni farcry.
Aj odvrtite na starim i beta da vidimo razliku.
ja imam nvidia 344.60 i Inquisition radi jaaaako dobro. sve je na high,760gtx. 70-80 fps,rijetko kad padne na 45-50 ako je nešto stvarno mrcinski na ekranu tipa pregršt NPC-a,ali netraje dugo
Igra je dobila toliko lose kritike danas na metacritiku, srusili su ljudi ocjenu na 5 u jednom danu. Sto vi kazete koji ste ju igrali na PC-u? Kazu vise manje za sve nekoliko koraka unazad, od komandi prema upravljanju mapom, borbom, cudnim bugovima, performansama (konkretno fps dropovima u nekim situacijama), vidim da je netko spomenui i MMO type questove koji se navodno dosta ponavljaju...
Nisam siguran sto reci, ali metacritic obicno nema ovakve situacije sa iole dobrim naslovima.
Jel ima kakvih informacija o utjecaju Denuvo DRM-a na performanse ?
Ima tu zrno istine, al ne bih rekao da je sve korak nazad... Borba je stvarno malo clunky, tj kontrole... teski konzolitis. Treba ce proci malo vremena dok se ne ufurate, posebno ako se nedavno igrali prethodne nastavke.
Prosao sam tek ovaj uvodni dio, i grafika je stvarno vrhunska, izmedju high i ultra postavki nema prevelike razlike, a na high sve leti... nisam primjetio nikakve bugove za sada, a njih me nije strah, to ce se ionako rijesiti patchevima.
Jedina stvar koja me stvarno smeta je 30fps u cut scenama, to jedva gutam.
Meni je sve za sada odlicno, malo me zivcira sto moran stalno držat tipku za napad, kontrole su u redu, fps mi nepada, igra san 15 sati i jos nisan vidia niti jedan bug, a metacritic ***ebi, tamo user reviews idu u extreme ili 10 ili 0 u vecini slucajeva.