Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.937.199
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Dota 2

Ljudi kada izlazi ovaj patch?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

Gledam ove patch notes.

Gledam i nevjerujem. Toliko op sranja, od AOE-dooma na disraptoru do unkillable slarka u ultiju.
Nerfali junglu i pull campove,zanima me kako ce sad izgledat lvli na supportovima T_T{#}

0 0 hvala 0
15 godina
Dota 2

rageanje i plakanje, za dva tjedna više nitko neće riječ reći :)

klasika

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Dota 2
fila2208 kaže...

rageanje i plakanje, za dva tjedna više nitko neće riječ reći :)

klasika

yup 

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.10.2013 12:37 (sonytony).
15 godina
Dota 2

Volio bi vidjet staru 2-1-2 metu jer trilane je postao naporan... Support pull farm, carry free farm-a a offlaner u većini slučajeva ode junglat i tako prvih 10 min.

Moj PC  
1 2 hvala 1
13 godina
Dota 2

Pozdrav,evo ukazala se prilika da dota2 udje u sustav esports lana u HR, pa bih htio da svi podrzite njen ulazak! Ako se pokaze veci interes,ubacili bi je vec u prvi lan u 1.mjesecu..vec je na njemu cod4 i cod 2 sa vise od 10 000 kuna u prize poolu, pliz share dalje da se procuje

www.facebook.com/esportsOnlineTournaments/posts/531713203577643

Inace winter-lan se odrzava u 1.mj - www.facebook.com/events/1427001837520813/

Molio bih sve da podrze ulazak dote u esports CRO! 

{#} {#}

Ficolinjo
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.10.2013 11:31 (Ficolinja).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

Mene zanima kako će izgledat ova pudge i vs blink promjena. Inb4 crazy ganks inc.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lopoc kaže...

Mene zanima kako će izgledat ova pudge i vs blink promjena. Inb4 crazy ganks inc.

Iskreno ne vidim neke VELIKE prednosti u odnosu na blink dagger na drugim gankerima kao npr, Shadow demon, Crystal Maiden, Beast master.... 

Dobra stvar za pudga je to sto mozes uraditi blink u drveca i onda hookat, pa 1v1 izboriti kill na miru. Osim toga, dobijas mobilnost nista bolju od ostalis heroji.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.10.2013 12:09 (Arxi).
13 godina
neaktivan
Dota 2

Možeš se blinkat u drveća, čekat cd blinka, hookat ally-a koji dobije 5 sec unobstruced patha i BAM! obojica skočite na jadnog midera koji ne zna što ga je snašlo :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lopoc kaže...

Možeš se blinkat u drveća, čekat cd blinka, hookat ally-a koji dobije 5 sec unobstruced patha i BAM! obojica skočite na jadnog midera koji ne zna što ga je snašlo :(

Gdje ga mislis hookat blizu mida da dobijes free path?

14 godina
neaktivan
Lopoc kaže...

U HoN-u je od pocetka bio dozvoljen blink na pudgea (devourera). Mogu ti reći da se item i nije baš previše kupovao. Jedinu prednost koju vidim je blink, ulta pa imas 100% da ćeš hook pogodit. Jača verzija force staffa. Aghanim na rubicka je imba stvar :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.10.2013 13:11 (Ravenclaw92).
13 godina
neaktivan
zila kaže...

Volio bi vidjet staru 2-1-2 metu jer trilane je postao naporan... Support pull farm, carry free farm-a a offlaner u većini slučajeva ode junglat i tako prvih 10 min.

Nisam bio tu kad je 2-1-2 bila meta i ne shvaćam kako ide.

Jer ako imaš 2 tipa u offlane-u njihov trilane vas ili konstantno ubija ili nemate farma, a njihov offlaner lakše preživljava već da je protiv trilane-a.

Mislim, tako nekako vidim, ne sjećam se toga jer sam na zalasku te mete počeo igrati.

13 godina
neaktivan
Dota 2

Ekipa kakav vam se cini ovaj patch sta ce doc? http://dev.dota2.com/showthread.php?t=109826 , ne igram dugo dotu tek 2 tjedna ali volim promjene ovo mi pari ok pogotovo za rikia 

- Smoke Screen cast range increased from 425 to 550

- Riki is no longer revealed out of Permanent Invisibility when he casts spells or uses items

Uzmi sve što ti život pruža jer danas si pupoljak,a sutra uvenula ruža

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

CAKANEE .. Ovako meni i mom frendu Dota nesto serucka...naime ne zeli nam se ucitati na njihov server kada upalimo igru..Dali mozda stavljaju novi patch?

0 0 hvala 0
15 godina

Manje vise svima je tako.

13 godina
neaktivan
Dota 2

johohohoj

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Arxi kaže...
Lopoc kaže...

Kraj rosha/iza tier 1 towera npr.

16 godina
neaktivan
Lopoc kaže...
Arxi kaže...
Lopoc kaže...

Kraj rosha/iza tier 1 towera npr.

Free path dobijas samo ako nekog hukas na "Unpathable ledge", kao npr ona uzvisenja kod runa. Suma ti se ne racuna.

13 godina
neaktivan
Dota 2

Si siguran?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lopoc kaže...

Si siguran?

Na samo 6 mjesta na cijeloj mapi mozes dobiti free pathing.

Mega ward ledge na Radiant strani

Mega ward ledge na Dire strani

Dva rune spota na gornjoj i dva na donjoj runi. (Svaki je jedan preko puta drugog)

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.10.2013 23:40 (Arxi).
13 godina
neaktivan
Dota 2

Nisam se u zivotu ovako lipo nafida :) upa je i novi score :) #Riki

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.10.2013 1:25 (razbijac).

3 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
razbijac kaže...

140 lh {#}

15 godina
neaktivan
chaselol kaže...
razbijac kaže...

140 lh {#}

Pa da, trebala je noobara farmati umjesto uzeti 47 killeva. #disbandchaselol

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.10.2013 1:46 (6BoosteR9).
13 godina
neaktivan
Dota 2

Sve o novom patchu na videu mehani + heroji

1 0 hvala 3
12 godina
neaktivan
Dota 2

Meepo se moze klonirat vec od 4 lvl, najs. Do 4 lvl stat u lane-u pa onda malo u đunglu {#}.

play2much
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Dota 2

Dota2 SLUZBENO NA NAJVECEM LANU U HRVATSKOJ  (eSports Winter Lan #3 powered by Instar Informatika)

Prijave sluzbeno otvorene od danas!

https://www.facebook.com/events/1427001837520813/?ref_newsfeed_story_type=regular 

Ficolinjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

igram solo dotu 2, bez frendova cisto da vidim na sta lici, zadnjih 20 partija 18 izgubljenih 2 dobijene. Jednostavno niko ne prica engleski, svi igraju ko rambo i ja ko glavn keri kupujem wardove xD

tacno su rusi usrali dotu, relano

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
chaselol kaže...

igram solo dotu 2, bez frendova cisto da vidim na sta lici, zadnjih 20 partija 18 izgubljenih 2 dobijene. Jednostavno niko ne prica engleski, svi igraju ko rambo i ja ko glavn keri kupujem wardove xD

Jel ima ti rusi da su dobri u bar icemu na ovome svitu? sicam se jos u wowu da su bili najgori igraci samo su varali i nista vise , a u doti svaku partiju izgubim cim vidim ruse..... uzas

15 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Jak kad igram bez prijatelja, uglavnom pobjedujem jer nema zajebancije i igram ozbiljno, a rusi postoje u tvom i u protivnickom timu pa se tako izbalansira to, tako da to da gubis zbog rusa ne stoji. 

LoL acc THCJoshi
13 godina
neaktivan
Dota 2

Evo ti par primjera,

lik ide jungle ko morph, gine 3-4 puta od neutralaca minuta sedma/osma

ok

evo prosli game idu centaur i tuskar offlane, dok 5te minute imaju 0-2 protiv phantom assasina i licha.

Aj sad ti meni objasni kako ne moze stunner (centaur) da uganka sa tuskarom bilo koga od te 2, jer je to realno najlaksi easy game nuke sa tuskom, neki stuner/slow i kilovi padaju ko blesavi.....

Moja prica ne drzi vodu, vazi. Ja kad igram s prijateljima, mi ne trollujemo mi igramo ne znam za tebe... 

long story short, ako ne uzmes kerija koji moze da sam pobjedi i da drzi lane, ne pobjedjujem ili jakog mid heroja Q_Q

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.10.2013 20:36 (chaselol).
Moj PC  
5 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice