Prvo treba uopce imati rare itema haha
Stranu na šalu, jel zbilja neko koristi te ingame iteme? I čemu klađenje common itema kad mozes dobiti opet common iteme? Radije ih obriši
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kladza ti se ne isplati ako ne igras sa rareovima. A i glupo je opet, vecina ljudi samo stavljaju rare maceve za svena koji su vrijedni kao i common itemi
Kladza ti se ne isplati ako ne igras sa rareovima. A i glupo je opet, vecina ljudi samo stavljaju rare maceve za svena koji su vrijedni kao i common itemi
a bome ih i ima kao common itema :)
Ima li netko Weaverove Exoskelet wings, a da bi mIjenjao za Chen mount-a, točnije - Sanurok The Ever Feeble i još neke iteme?
tomislave to sta si reko za pa i buter nije bas istina... ovako ti to radi ne staka se na nacin da se zbrajaju 40 pasivna + 30 buter to bi bilo 70 posto ali tako se normalno ne staka nego ako hit prodje kroz pasivnu onda ima 30 posto sanse da ne prodje kroz buter....
tolko dugo igras dotu a i dalje nemas pojma kako neke stvari rade nubaro :D
ocemo se kladit da je tako to sam ja provjerao u doti 1 i doti 2 kad je tek izsla evo opet cu napravit testove vjerojatno nisu nista minjali tako ti radi i stout shield kad ih kupis 2 ne stakaju se ali tako rade ....
pa perceto to sto ti kazes je 75%... znaci udaris heroja ima pasivnu da neprode 40% i udarac prode i onda po tvome ima jos 35% sanse da neprode
kad naucis matematiku javi se... postotci se tako ne zbrajaju nego ako prodje kroz od onog od 40 posto onda ima 35 posto da ne prodje sa buterom... to je matematika prvog srednje... neznate ni postotke racunat ...
100-40posto je 60 a 60 -30 posto ti je 60-18 to je 42 znaci s buterom ti je na pa sansa da je pogodis 42 posto ili da je promasis 58 posto...
kad naucite matisu javite mi se zz
Tocno sta se tice mate i tike. :)
Ali predvidili ste jednu stvar u mehanici igre, a to je da veci evasion overridea manji.
40% evasiona od pa > 35% od buttera
-> igra racuna samo 40% kao šansu za miss
Mehanika u racunu perceta se more primjenit na voida i samo njega sta se tice nacina evasiona backtracka.
kad naucis matematiku javi se... postotci se tako ne zbrajaju nego ako prodje kroz od onog od 40 posto onda ima 35 posto da ne prodje sa buterom... to je matematika prvog srednje... neznate ni postotke racunat ...
100-40posto je 60 a 60 -30 posto ti je 60-18 to je 42 znaci s buterom ti je na pa sansa da je pogodis 42 posto ili da je promasis 58 posto...
kad naucite matisu javite mi se zz
sorry Einstein nisam te prepozno
i evasion od buttera je 35% a ne 30%, noobe
Ae ekipa u potrazi sam za novim clanom :D pa ako ima koja ekipa da me primi? Inače Dota2 igram od kada je izašla i imam pozivnicu skoro od prvog dana Europe, 1 sam igrao nekih 4-5 godina, tako da iskustva imam moglo bi se reći :D tražim tim koji će naravno igrati i komunicirati putem skype/ts. Od starog klana sam se rastao iz nekih privatnih razloga.
Jel Dota 2 besplatna?
Jel Dota 2 besplatna?
Da, već dugo vremena.
Btw. zna netko kad se očekuje onaj neki novi mode...da se vraitm malo doti.
Hvala.
Engage in close quarters combat with nine of your nearest friends. Now you can create a local lobby and use your computer to host a rousing round of Dota 2 through your home or café network.
Gather a team, choose a captain, and face off against your opponents in a test of wits to assemble a squad from a randomized pool of twenty-four heroes. Each team takes turns banning two of the available heroes from the match while picking and counter-picking to compose their lineup before charging into battle.
Eto dvije novosti od zadnjeg update-a.
Po meni ne trebaju ti novi modovi, kad pro ekipe svakodnevno pokazuju nove taktike i načine igranja heroja (npr abadon support ili carry), sitnice poput clock pulla s cogsima ili solo shadow shaman roshan.
Ima tu još puno kombinacija, isprobavanje novih stvari je skroz dosta za mene.
Engage in close quarters combat with nine of your nearest friends. Now you can create a local lobby and use your computer to host a rousing round of Dota 2 through your home or café network.
Gather a team, choose a captain, and face off against your opponents in a test of wits to assemble a squad from a randomized pool of twenty-four heroes. Each team takes turns banning two of the available heroes from the match while picking and counter-picking to compose their lineup before charging into battle.
Eto dvije novosti od zadnjeg update-a.
Po meni ne trebaju ti novi modovi, kad pro ekipe svakodnevno pokazuju nove taktike i načine igranja heroja (npr abadon support ili carry), sitnice poput clock pulla s cogsima ili solo shadow shaman roshan.
Ima tu još puno kombinacija, isprobavanje novih stvari je skroz dosta za mene.
captains mode je skroz ok stvar ako ti ide na živce stalno isti OP heroji koji se pojavljuju u svakom meču, pa ih se 2 može banati a team se sastavlja od smanjenog hero pool-a, ja mislim da je taj mod skroz ok za malo promjene.
Moram priznati da su i meni dosadni već neki heroji koji su stalno u gejmovima, zato mi je super što se nedavno javio elder titan u pro gejmovima ili se opet ponekad vidi invoker.
Nije loše igrati na random ili least played, pa da probaš pohvatati sve heroje.
Jesam li ja to samo u pitanju ili random sistem u all picku randoma jedan te isti krug heroja? Prvo sam randomao venge, zatim lycana, onda opet venge pa NAPOKON treant, pa OPET treant, zatim bane, pa opet LYcAN, Gyro, Treant.. i danas opet randomao vegefula..imam osjecaj da mi igra pokusava dati heroje koji su kakti u "easy" poolu.. Sjecam se da sam prije kojih mjesec dana randomavo antimagea 3 puta za redom..
Jedan lik se neki dan žalio isto za AM, čak je reko 5. put da ga je random dobio. Ko zna.
Možda treba igrati least played, to je barem lako provjeriti jel zbilja daje heroje koje nisi puno igrao.
ajmo neki trade, ima ko Tusk itema :)?
ja ti imam Arctic hunter's Ice Axe (rare) i Arctic hunter's Tusks (unc). :)
ja ti imam Arctic hunter's Ice Axe (rare) i Arctic hunter's Tusks (unc). :)
pa to mi kazi :D
ostalo mi uncommon i common itema ako hoces neki trade da skontamo reci (:
aj daj mi svoj nick na steamu da te dodam pa pogledam jel mi treba šta od tvojih itema.
poslao na pp
http://dev.dota2.com/showthread.php?t=109826
- Batrider nerfed
- Pudge + Dagger
- Rubick + Kuroky dreams
- Skywrath - reduces Mystic Flare's cooldown from 0 ...0?!
- Jungle too weak low XP
- Everything goes expensive
- Linken's Sphere OP
- 7 mins WARDS
- Vanguard new meta
- Invoke Max Spells rescaled from 1/2/2/2 to 2
- Day/Night length decreased from 6 to 4 minutes
- Batrider nerfed
- Pudge + Dagger
- Rubick + Kuroky dreams
- Jungle too weak low XP
- Linken's Sphere OP
- 7 mins WARDS
- Vanguard new meta
Đizs, nova igra...
Mali dodatak na nasu raspravu o evasionu od ovog patcha:
- Evasion now stacks diminishingly
u prijevodu, od ovog patcha PA moze nabavit 75% evasion :)
Ne, ne.
Sad tek radi kako je Perceto objasnio.
op op novi pečččč :)
- Batrider nerfed
- Pudge + Dagger
- Rubick + Kuroky dreams
- Jungle too weak low XP
- Linken's Sphere OP
- 7 mins WARDS
- Vanguard new meta
Damn
Ne, ne.
Sad tek radi kako je Perceto objasnio.
Pardon, u međuvrimenu san isa citat jos neke portale i tamo lik napisa additively, pa ostalo u memoriji... hvala na ispravci :)
u prevodu novi evasion, svaki put dodge kad uradis % se smanjuje dok se ne resetuje diminishing aka dok ne izadjes iz combata na nekih 10tak sekundi ili sta vec
- Batrider nerfed
- Pudge + Dagger
- Rubick + Kuroky dreams
- Jungle too weak low XP
- Linken's Sphere OP
- 7 mins WARDS
- Vanguard new meta
Mother of god.