Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.937.114
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Dota 2
4ucker kaže...
Ravenclaw92 kaže...
fanaticni gejmer kaže...

spirit breaker + lifesteaker= {#}

Jednostavno je prezabavno nosit ga preko cile mape pa ga povratit po neprijatelju {#}

eh cekaj da wispa naucis igrat :D

Io + ES / Magnus port (+ LS infest) = gg

Ma da, jos i Furion i Zeus.   Nema potrebe, ak su IO i CK uigrani, to je gg. Netreba više nitko

HTPC: G530, ECS H67H-I, 2x4Gb Mushkin, Seasonic 430W, Fractal Node 304, Panasonic TX-P42X20E
13 godina
neaktivan
Dota 2

Ekipa za Phantom Assassina sta je najbolje dizat? manta style? i divine?

Uzmi sve što ti život pruža jer danas si pupoljak,a sutra uvenula ruža

0 1 hvala 0
16 godina

razbijac kaže...

{#}

boots, HoD, bf, bkb, mkb/buriza,  batterfly/assault ili nesto trece

17 godina
razbijac kaže...

Manta na PA uopšte nije loša, odigrao sam nekoliko partija sa mantom i uglavno pobjeđivao. http://dotabuff.com/matches/323196027

A standardni build za PA je Phaze boots, hod, bf, bkb, abysal, satanic.

17 godina
neaktivan
Imsovcanin kaže...

razbijac kaže...

{#}

boots, HoD, bf, bkb, mkb/buriza,  batterfly/assault ili nesto trece

Praktički kad napraviš bkb, to je gg u većini slučajeva. Ništa drugo ti ni netreba

HTPC: G530, ECS H67H-I, 2x4Gb Mushkin, Seasonic 430W, Fractal Node 304, Panasonic TX-P42X20E
12 godina
neaktivan
Dota 2

Ako vidis da enemy ima monkey king bar, nemoj farmat baterfly.. Osobno kad vidim da je phantom assasin izabran kod neprijatelja, nastojim rushat mkb !

play2much
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
fanaticni gejmer kaže...

Ako vidis da enemy ima monkey king bar, nemoj farmat baterfly.. Osobno kad vidim da je phantom assasin izabran kod neprijatelja, nastojim rushat mkb !

svjedeno se baterfly nestaka sa Evasionom od Phantom Assasina, tako da ako se neisplati pravit Baterfly na PA..

Item build:

• Boots of Travel
  • BKB
  • Abyssal
  • MKB
  • Satanic
  • Battle fury

i ako to sve imas, zamjenis Battle fury sa divineom i eto :)

Ali prvo krenes, Power Treads, Battle Fury, BKB, Helm of Dominator i vec tada je GG....

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.10.2013 0:01 (ToMisLaW).
13 godina
neaktivan
Dota 2

Zanima me jos jedna opcija u doti jel se moze 2 akaunta istovremeno igrat? ili na steamu? jel ima koja opcija posto imam vise monitora na kompu

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.10.2013 1:19 (razbijac).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
razbijac kaže...

Zanima me jos jedna opcija u doti jel se moze 2 akaunta istovremeno igrat? ili na steamu? jel ima koja opcija posto imam vise monitora na kompu

Šta si ti neki #tryhard koji bi micro-skills doveo na novu razinu?

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.10.2013 1:59 (4ucker).
14 godina
neaktivan
4ucker kaže...
razbijac kaže...

Šta si ti neki #tryhard koji bi micro-skills doveo na novu razinu?

Ma lola ima 4 ruke.

13 godina
neaktivan
Dota 2

Ja sam jućer s nekim rusom igrao, koji je istovremeno igrao enigmu i roofa (barem je tako tvrdio), ne trebam ni spominjati da su nakon prvog fail comba ultija bili svi drugi krivi...

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.10.2013 8:17 (Schweini7).

3 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Lik je igra s 3 lika istovremeno ne da smo izgubili lagano u 15 min zato i pitam jer imam masinu od kompa zasto nebi na vise akaunta ako mogu ako netko zna dajem za nagradu skin po zelji koji zelis.

16 godina
neaktivan
razbijac kaže...

Lik je igra s 3 lika istovremeno ne da smo izgubili lagano u 15 min zato i pitam jer imam masinu od kompa zasto nebi na vise akaunta ako mogu ako netko zna dajem za nagradu skin po zelji koji zelis.

Moguce je, moj frend je to radio u LoLu. Naravno, ne treba govoriti daje totalno neprakticno osim ako ne igras sa neka dva nukera koji su komplementarni, kao lina + Zeus. Zato sto moras misom kontrolirati i jednog i drugog heroja. Tacan setup ne znam ali ovo su osnove:

- Moras koristiti virtualnu masinu tipa virtualbox gdje ces podignuti novi windows sa steamom i sa dotom.

- Trebas koristiti program Input Director koji ti dozvoljava da "kloniras" sve pokrete iz jednog u drugi windows.

- Rebind, moras staviti da ti je isti key vazi sa spell na oba heroja. Na primjer stavis da ti je Q Dragon Slave + Lightning Bolt.

Sa ovim, mozes osvojiti lejn uz dva nukera. Ali kako igra odmice, a tvoja dva heroja su nonstop zajedno, zaostajaces sa levelom ma kako dobro igrao i gankao. 

TLDR: Ako zelis da pobjedis sa legendarnim micro skillovima igraj meepa.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.10.2013 14:04 (Arxi).
13 godina
neaktivan
Arxi kaže...
razbijac kaže...

Moguce je, moj frend je to radio u LoLu. Naravno, ne treba govoriti daje totalno neprakticno osim ako ne igras sa neka dva nukera koji su komplementarni, kao lina + Zeus. Zato sto moras misom kontrolirati i jednog i drugog heroja. Tacan setup ne znam ali ovo su osnove:

- Moras koristiti virtualnu masinu tipa virtualbox gdje ces podignuti novi windows sa steamom i sa dotom.

- Trebas koristiti program Input Director koji ti dozvoljava da "kloniras" sve pokrete iz jednog u drugi windows.

- Rebind, moras staviti da ti je isti key vazi sa spell na oba heroja. Na primjer stavis da ti je Q Dragon Slave + Lightning Bolt.

Sa ovim, mozes osvojiti lejn uz dva nukera. Ali kako igra odmice, a tvoja dva heroja su nonstop zajedno, zaostajaces sa levelom ma kako dobro igrao i gankao. 

TLDR: Ako zelis da pobjedis sa legendarnim micro skillovima igraj meepa.

Probao sam ovo s virtualbox instalira dotu i steam usao u akaunt sve super ali u igru nece da ude mjenjao sam ip ali ni to nije pomoglo :/ ccc

16 godina
neaktivan
razbijac kaže...

Probao sam ovo s virtualbox instalira dotu i steam usao u akaunt sve super ali u igru nece da ude mjenjao sam ip ali ni to nije pomoglo :/ ccc

Probaj sa http://www.sandboxie.com/ osim virtualke. Znam da radi za TF2.

13 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...

svjedeno se baterfly nestaka sa Evasionom od Phantom Assasina, tako da ako se neisplati pravit Baterfly na PA..

Staka se {#}

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
15 godina
neaktivan
chaselol kaže...
ToMisLaW kaže...

Staka se {#}

nestacka  {#}

http://wiki.teamliquid.net/dota2/Butterfly

Item Synergy

The evasion provided by Butterfly does not stack with other evasion abilities, making the item less useful on heroes with innate evasion such as Phantom Assassin. An exception is Faceless Void's Backtrack.

16 godina
Dota 2
ako ne stecka onda nista od batterfly-a... jbg to nisam znao xD

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Imsovcanin kaže...

Vidim gore si preporučio Daedalus.

Ni on se ne stacka.

16 godina
neaktivan

Pa nema veze, jedan udarac ulta drugi item

13 godina
neaktivan
Dota 2

Za 5 min Starladder finale, Navi vs Alliance. Navuuu fightinguuu!!

Komentari kazu da ej bo5, ali da Alliance ima gejm prednosti posto je iz wb-a

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Dali još neko muku muči sa streamom starladdera? meni samo na low kolko tolko ne štuca

16 godina
neaktivan
Dota 2

jedno pitanje ovi itemi ili šta li su već što ponekad dobijemo nakon odigrane partije, jel se oni (ako rijedak dobijemo) može prodati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
domac1986 kaže...

jedno pitanje ovi itemi ili šta li su već što ponekad dobijemo nakon odigrane partije, jel se oni (ako rijedak dobijemo) može prodati?

Mogu se prodavati.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
16 godina
neaktivan
Dota 2

~The StarLadder Story Is At Its End~

!!!GG NA'VI!!!

Moj PC  
4 2 hvala 0
16 godina
Onjegin kaže...
Imsovcanin kaže...

Ni on se ne stacka.

ne stacka se deadalus, ali ti daje veci dmg naspram mkb, pa ono boli te briga ako se ne stacka crit bitan ti je dmg ako ne drugi team nema nikakav evasion

12 godina
neaktivan
Imsovcanin kaže...

ne stacka se deadalus, ali ti daje veci dmg naspram mkb, pa ono boli te briga ako se ne stacka crit bitan ti je dmg ako ne drugi team nema nikakav evasion

Fulao si.. mkb daje 88dmg dok daedalus 81dmg !

play2much
16 godina
neaktivan
Imsovcanin kaže...
Onjegin kaže...
Imsovcanin kaže...

Ni on se ne stacka.

Po toj logici tvojoj ti je na BKB onda nebitan magic immunity, kupuješ ga samo zbog statsa.

Isto tako onda fuck štednje još mizernih 600 golda za Divine Rapier (izuzev toga što na svakom drvetu u džungli bude vaš lik i "Wanted: Dead (not alive)" znak) ako govorimo o Daedalusu i isplativosti .

16 godina
neaktivan
Dota 2

Ako imas daedalus na PA, to znaci da i ulti i item imaju sanse za proc. Ako se pri napadu oba procaju, veci multiplier se racuna, u ovom slucaju Ulti. Ako ulti ne proca, opet imas sanse da ces opaliti krit sa dedalusom.

To ne znaci da je Daedalus los na PA, naprotiv, daje bolji dps nego MKB.

Na tebi je sad da odlucis sta ti je bitnije, True-Strike ili Malo bolji dps.

3 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

to ti ja govorin

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice