Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.937.005
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Dota 2
Pupo kaže...

Bitno da si ti pro {#}  Zato i je dota zajednica u qrcu

Dota zajednica je loša zato jer se DotA promovira kao ozbiljan sport, a to je igrica, dakle igraju je djeca ili besposleni neškolovani ljudi. Nadalje, nekad se desi na netko s lošim načinom izražavanja pristupi sportu pa ispadne da je kreten.

Možda je najvažnije reći da su u DotA-i ljudi samo ljudi. U svim nemoderiranim zajednicama (od /b/ pa nadalje) ljudi su zli kad nema posljedica za loše ponašanje. U DotA-i ljudi ovise o drugim igračima i zbog toga žele da ih nauče i da im pomognu, ali razina ignorantnosti većine igrača (kao i to što su neki igrači sami sebe odgojili u šumi pa ne znaju engleski) jako lako dovede čovjeka do ludila.

Osobno, DotA zajednica je najviše u penisu zato jer smo svi mi koji igramo u medium MMR ogorčeni ljudi i jer svakodnevno viđamo igrače koji misle da mogu solirati protivnički tim s prvim levelom DP ulta.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.8.2013 20:14 (Onjegin).
15 godina
Dota 2

Ocigledno je danas vrucina neke udarila u glavu, ovo sto sam napisao je bila sala, nisam ja takav hater... On se nasalio, ja sam uzvratio salom, chill.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
eplati.com kaže...

Ocigledno je danas vrucina neke udarila u glavu, ovo sto sam napisao je bila sala, nisam ja takav hater... On se nasalio, ja sam uzvratio salom, chill.

noob.......

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
17 godina
neaktivan
smiglcro kaže...
eplati.com kaže...

noob.......

{#}

HTPC: G530, ECS H67H-I, 2x4Gb Mushkin, Seasonic 430W, Fractal Node 304, Panasonic TX-P42X20E
14 godina
neaktivan
Dota 2

moze neko dati raspored igri i u koliko sati pocinju

hvala

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.8.2013 10:23 (Zodiak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Dota 2

Može li se u doti namjestit smartcast? 

Društvo Brkatih Mladića \m/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Zodiak kaže...

hvala

http://www.dotacinema.com/

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
15 godina
Zodiak kaže...

hvala

Meni se najlaganije orijentirati preko ovoga 

http://www.dota2lounge.com/

14 godina
neaktivan
eplati.com kaže...
Zodiak kaže...

hvala

Meni se najlaganije orijentirati preko ovoga 

http://www.dota2lounge.com/

U game clientu na watch mozete pogledati tocno vrijeme kada pocinje. (client se orijentira na vas timezone)

13 godina
neaktivan
Toxic1337 kaže...

Može li se u doti namjestit smartcast? 

Može u opcijama.

Ne podržava doubletap castanje tako da će doubletapanje sprouta, tp-a, blinka, forcestaffa, nightmarea i sličnih ability-ja raditi na mjestu gdje se kursor nalazi, a ne kao inače tako da je igranje Tinkera patnja.

15 godina
Dota 2

Odgram one treninge i ostane mi limited hero pool, reko idem i to, i opet za to završeno dobijem onaj sniper rifle koji sam već dobio. Koja retardiranost.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Odgram one treninge i ostane mi limited hero pool, reko idem i to, i opet za to završeno dobijem onaj sniper rifle koji sam već dobio. Koja retardiranost.

Dobije li se dobrih itema?

17 godina
fila2208 kaže...

Koliko se sjecam svi su dobili isti set za snipera kad bi zavrsili pojdine misije na traninzima, a to sto si ti dobio nekad prije sniper rifle je puka slucajnost. 

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
17 godina
Dota 2

prodo sam immortal za 3.5 eura : Scree'auks Talon od Vs-a

Keep Calm and Carry On
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
toxic kaže...

prodo sam immortal za 3.5 eura : Scree'auks Talon od Vs-a

Usrećio si se.

15 godina
goodye kaže...
fila2208 kaže...

Koliko se sjecam svi su dobili isti set za snipera kad bi zavrsili pojdine misije na traninzima, a to sto si ti dobio nekad prije sniper rifle je puka slucajnost. 

Ali ne kužim kako, mislim skripitrano je šta ćeš dobit, kako prelaziš tako dio po dio onog sniper seta dobiješ i pušku dobijem prije na tom trening kužiš, nisam ga dobio prije u igri nego na tom krvavom treningu i idem ga sinoć završit, onih 10 limited gejmova i dobijem opet taj gun.

Bezveze.

4ucker kaže...
fila2208 kaže...

Dobije li se dobrih itema?

Ma dobije se jedan ok set za snipera, niš posebno.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
neaktivan
Dota 2

Fockin ell ovo je gejm! :D

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

cancera treba ukinut

17 godina
Dota 2

Alliance prejaki :)

koja razvaljotka u 2. mecu....

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ravenclaw92 kaže...

cancera treba ukinut

realno, nebi reko da su pobjedili zbog pl-a nego su ih jednostavno outplejali... i da je Alliance imao LGD-ov pick a LGD Alliancov, opet bi Alliance dobio.. jednostavno su bolji...

13 godina
neaktivan
Dota 2

Ali čovječe koja je to koordinacija, strava. Oduševljen sam s ova 2 gejma :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

Record-breaking game.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Record-breaking game.

ovim kinezima treba zabraniti da igraju dotu... 

Ili svima dati po 50k golda i lvl 25 i da se odma riješi u 2 min.. a ne 98 min farmaju i onda 1 min se bore.....

16 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...
4ucker kaže...

Record-breaking game.

Ili svima dati po 50k golda i lvl 25 i da se odma riješi u 2 min.. a ne 98 min farmaju i onda 1 min se bore.....

Loool. Kako god da okreneš, bilo je urnebesno, jadni se nisu ustručavali napadati, ali kad tad je netko morao preuzeti inicijativu.

Najjači mi je bio Ayesee koji se uzbudi kad vidi da rješavaju neki ancient camp ahahaha.

15 godina
neaktivan
4ucker kaže...
ToMisLaW kaže...
4ucker kaže...

Record-breaking game.

Loool. Kako god da okreneš, bilo je urnebesno, jadni se nisu ustručavali napadati, ali kad tad je netko morao preuzeti inicijativu.

Najjači mi je bio Ayesee koji se uzbudi kad vidi da rješavaju neki ancient camp ahahaha.

Pa kada je u 97 minuti ubijanje Ancienta bio vrhunac onda znaš kakav je match........

14 godina
ToMisLaW kaže...
4ucker kaže...

Record-breaking game.

Kako je reko jedan od castera neki dan ; East is playing not to lose while West is playing to win.

Kineska afk dota uzas zivi bolje gledati frisko pofarbani zid nego kineze koji su overrated od uvijek i fakat se nadam da ce Na'vi ili Alliance osvojit TI3

ali bilo bi najbolje da Alliance osvoji pa da si svi silni na'vi fanboi zile odrezeju.

twice the pride double the fall
13 godina
neaktivan
dad0r kaže...

Kako je reko jedan od castera neki dan ; East is playing not to lose while West is playing to win.

Kineska afk dota uzas zivi bolje gledati frisko pofarbani zid nego kineze koji su overrated od uvijek i fakat se nadam da ce Na'vi ili Alliance osvojit TI3

ali bilo bi najbolje da Alliance osvoji pa da si svi silni na'vi fanboi zile odrezeju.

Na'Vi je najtrofeniji dota tim, jedini tim u povijesti DotA koji se 2 puta plasirao u top 3 na TI i jedan od dva koji su završili u top 7. Tim koji ima najviše kupljenih pennanta i tim koji uvijek ima najveći broj gledatelja na streamovima. 

Na'Vi je praktično stvorio ono što je DotA sada.

14 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
dad0r kaže...

Na'Vi je najtrofeniji dota tim, jedini tim u povijesti DotA koji se 2 puta plasirao u top 3 na TI i jedan od dva koji su završili u top 7. Tim koji ima najviše kupljenih pennanta i tim koji uvijek ima najveći broj gledatelja na streamovima. 

Na'Vi je praktično stvorio ono što je DotA sada.

DotA2 mozda, ali u originalnoj doti i nisu bas nesto pretezito napravili.

13 godina
neaktivan
Ravenclaw92 kaže...

DotA2 mozda, ali u originalnoj doti i nisu bas nesto pretezito napravili.

Nisu ni u Minesweeperu.

13 godina
neaktivan
Dota 2

Dobro rečeno :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice