- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koristan item je, ali da ga u svakom game-u kupe nije
Core item su Mekansm i wardovi - trololol. gg
jel ima neko problem s dotom danas, tri gejma pokusavam da zapocnem izbaci me i nece da reconnect. Sve mi je u redu sa internetom Oo
jel ima neko problem s dotom danas, tri gejma pokusavam da zapocnem izbaci me i nece da reconnect. Sve mi je u redu sa internetom Oo
Takodjer, i jednom mi napise win a drugi put lose, a nismo ni izasli iz baze xD svi 0 0 0 skorove imamo sa pocetnim itemima.
mene izbacilo iz gejma i ne mogu se reconnectati. piše da sam izgubio game i nema game in progress
Dota 2 izisla iz bete!!!
http://www.dota2.com/thebetaisover
Iako još nisu prebacili sve heroje niti su pustili Achievements, iako ih vidimo na steamu, beta je gotova.
Nadajmo se nekom vecem updateu u cetvrtak :)
Edit:
Takoder ne znam jeste li primjetili, sada iako niste spojeni na interent mozete pokrenuti dotu i igrati protiv botova.
Moglo se i prije ali samo preko konzole jer je pisala ona poruka connecting to dota 2 network, e te poruke vise nema, nego se igra ucita i onda trazi dota 2 network, dok su trening misije i botovi dostupni za igru.
ako kome treba key nek se javi
Dobio sam nešto zanimljivo i pitam se zna li netko od vas šta se sa ovime radi... Slika u prilogu.
EDIT: Skontao sam, rarity se mijenja paralelno sa brojem poklonjenih DotA2 giftova drugima..
čemu sluzi item?
Dobio sam nešto zanimljivo i pitam se zna li netko od vas šta se sa ovime radi... Slika u prilogu.
EDIT: Skontao sam, rarity se mijenja paralelno sa brojem poklonjenih DotA2 giftova drugima..
čemu sluzi item?
cemu i ostali itemi nicemu ... samo za ukras
čemu sluzi item?
cemu i ostali itemi nicemu ... samo za ukras
Ma pitam jer ga nemogu useat ni nista, samo delete
Mjenjam Guild Wars 2 za random iteme, ponude na PM
Ja mislio da će sada biti manje bugova, pošto je dota i službeno vani.
Kad ono, disconnectan sam bio usred gejma. I courier je 2x išao u bazu po moje iteme i došao do mene prazan. Nisam siguran da je igra spremna za službeni izlazak
Ja mislio da će sada biti manje bugova, pošto je dota i službeno vani.
Kad ono, disconnectan sam bio usred gejma. I courier je 2x išao u bazu po moje iteme i došao do mene prazan. Nisam siguran da je igra spremna za službeni izlazak
nije još došao finalni patch... dolazi krajem ovaj tjedan ( čet,petak)
Hmmm mislim da sam procitao negdje da su rekli da nece izbacivat nove heroje do internationale kako bi se "stabilizirao" hero pool
Traze se jos dvojica igraca za klan, molim vas samo bez onog (dobro supportam sa zeusom) i slicno, samo nabacite PM pa cemo nabacit koju
ljudi ima sada steam sale za counter strike global offensive 3,75e pa sad ako bi neko mogao da mi uzme gift ja u zamjenu nudim cijeli svoj inventory koji ukljucuje 2 rarea am blades ima jos stvari ponuda traje 3h jos pa ako ima dobra dusa bio bih mu strasno zahvalan(nemam pay pal niti ista pa nemrem uzet)..:))
edit: zaboravio sam napisat mozete me tu kontaktirat na pp ili doati na steam nick dzingiskan555
edit2:sad je akcija za 7,40 pa ako neko i dalje zeli moze se javit..:)
Lol, je l' samo ja sada želim ubiti nekog iz Valve-a ili ima još vas?
Skinulo mi je 300 megabajtni update i sad kad pokrenem DotA-u u procesima piše da je pokrenuta, ali ne i među aplikacijama, te jednostavno ne mogu pristupiti opening screen-u, a ni samoj igri.
Evo i slike:
Jesi proba resetirat steam ?
Skinulo mi je 300 megabajtni update i sad kad pokrenem DotA-u u procesima piše da je pokrenuta, ali ne i među aplikacijama, te jednostavno ne mogu pristupiti opening screen-u, a ni samoj igri.
i ja imam isti problem, sad na novo skidam dotu pa se nadam da ce to upalit jer drugo nista nije
masa ljudi je nakon jučerašnjeg updatea imala taj problem. sada bi trebalo biti ok nakon mini fixa. :)
Evo i slike:
Jesi proba resetirat steam ?
Ma i Steam i računalo, i osigurač sam na brojilu izvadio i vratio čak.
i ja imam isti problem, sad na novo skidam dotu pa se nadam da ce to upalit jer drugo nista nije
Pročitaj ispod, mislim da si džaba skidao, haha.
masa ljudi je nakon jučerašnjeg updatea imala taj problem. sada bi trebalo biti ok nakon mini fixa. :)
Našao sam rješenje koje je radilo i bez tog fixa: U libraryju desnim klikom na DotA-u i odabiranje stavke "Properities" je u "Set Launch Options" samo trebalo dodati -safe, meni je tako proradilo.
Zna tko mozda ce bit koji Dota turnir uskoro?
Zna tko mozda ce bit koji Dota turnir uskoro?
prati ovde kad zavrsi ovaj snowl kup onda ce se nesto organizirat sto posto http://dota.ba/liga/turniri ...
a ako mislis na lan bit ce u splitu 31.7 u igraoni trinity gaming https://www.facebook.com/trinity.gaming.14?fref=ts
prijave traju do 28.7
Koliko je velik trenutni dota2 klient? Planiram se odmoriti jednu sedmicu pa sam kontao ponovo install steam :)