Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.937.129
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Dota 2
Jeste na vecini support heroja... rubick,nyx itd... ako i dalje mislis suprotno, stavio sam ti streamove pro matcheva pa se idi uvjeri....
14 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...
Jeste na vecini support heroja... rubick,nyx itd... ako i dalje mislis suprotno, stavio sam ti streamove pro matcheva pa se idi uvjeri....

Koristan item je, ali da ga u svakom game-u kupe nije

16 godina
neaktivan
Dota 2

Core item su Mekansm i wardovi - trololol. gg

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

jel ima neko problem s dotom danas, tri gejma pokusavam da zapocnem izbaci me i nece da reconnect. Sve mi je u redu sa internetom Oo

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
chaselol kaže...

jel ima neko problem s dotom danas, tri gejma pokusavam da zapocnem izbaci me i nece da reconnect. Sve mi je u redu sa internetom Oo

Takodjer, i jednom mi napise win a drugi put lose, a nismo ni izasli iz baze xD svi 0 0 0 skorove imamo sa pocetnim itemima.

LoL acc THCJoshi
14 godina
neaktivan
Dota 2

mene izbacilo iz gejma i ne mogu se reconnectati. piše da sam izgubio game i nema game in progress

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dota 2

Dota 2 izisla iz bete!!!

http://www.dota2.com/thebetaisover

Iako još nisu prebacili sve heroje niti su pustili Achievements, iako ih vidimo na steamu, beta je gotova.

Nadajmo se nekom vecem updateu u cetvrtak :)

Edit:

Takoder ne znam jeste li primjetili, sada iako niste spojeni na interent mozete pokrenuti dotu i igrati protiv botova.

Moglo se i prije ali samo preko konzole jer je pisala ona poruka connecting to dota 2 network, e te poruke vise nema, nego se igra ucita i onda trazi dota 2 network, dok su trening misije i botovi dostupni za igru.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.7.2013 10:56 (goodye).
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Dota 2

ako kome treba key nek se javi

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

Dobio sam nešto zanimljivo i pitam se zna li netko od vas šta se sa ovime radi... Slika u prilogu.

EDIT: Skontao sam, rarity se mijenja paralelno sa brojem poklonjenih DotA2 giftova drugima..

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.7.2013 16:28 (4ucker).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Dobio sam nešto zanimljivo i pitam se zna li netko od vas šta se sa ovime radi... Slika u prilogu.

EDIT: Skontao sam, rarity se mijenja paralelno sa brojem poklonjenih DotA2 giftova drugima..

čemu sluzi item?

13 godina
protjeran
Ravenclaw92 kaže...
4ucker kaže...

čemu sluzi item?

cemu i ostali itemi nicemu ... samo za ukras

14 godina
neaktivan
Perceto kaže...
Ravenclaw92 kaže...
4ucker kaže...

čemu sluzi item?

cemu i ostali itemi nicemu ... samo za ukras

Ma pitam jer ga nemogu useat ni nista, samo delete

12 godina
neaktivan
Dota 2

Mjenjam Guild Wars 2 za random iteme, ponude na PM

1 0 hvala 0
17 godina
Dota 2

Abaddon novi heroj u Dota 2

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
goodye kaže...

Konacno, steta sta nece bitis dostupan u internationalu.

15 godina
neaktivan
Ravenclaw92 kaže...
goodye kaže...

siguran?

Bas je Loda pricao kako jedva ceka da izade Abbadon da imaju neke taktike s njime za international.. tako da mogao bih doci u CM i prije internationala..

14 godina
neaktivan
Dota 2

Ja mislio da će sada biti manje bugova, pošto je dota i službeno vani.

Kad ono, disconnectan sam bio usred gejma. I courier je 2x išao u bazu po moje iteme i došao do mene prazan. Nisam siguran da je igra spremna za službeni izlazak

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
sweeth kaže...

Ja mislio da će sada biti manje bugova, pošto je dota i službeno vani.

Kad ono, disconnectan sam bio usred gejma. I courier je 2x išao u bazu po moje iteme i došao do mene prazan. Nisam siguran da je igra spremna za službeni izlazak

nije još došao finalni patch... dolazi krajem ovaj tjedan ( čet,petak)

14 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...
Ravenclaw92 kaže...
goodye kaže...

siguran?

Bas je Loda pricao kako jedva ceka da izade Abbadon da imaju neke taktike s njime za international.. tako da mogao bih doci u CM i prije internationala..

Hmmm mislim da sam procitao negdje da su rekli da nece izbacivat nove heroje do internationale kako bi se "stabilizirao" hero pool

12 godina
neaktivan
Dota 2

Traze se jos dvojica igraca za klan, molim vas samo bez onog (dobro supportam sa zeusom) i slicno, samo nabacite PM pa cemo nabacit koju

0 0 hvala 0
13 godina
Dota 2

ljudi ima sada steam sale za counter strike global offensive 3,75e pa sad ako bi neko mogao da mi uzme gift ja u zamjenu nudim cijeli svoj inventory koji ukljucuje 2 rarea am blades ima jos stvari ponuda traje 3h jos pa ako ima dobra dusa bio bih mu strasno zahvalan(nemam pay pal niti ista pa nemrem uzet)..:))

edit: zaboravio sam napisat mozete me tu kontaktirat na pp ili doati na steam nick dzingiskan555

edit2:sad je akcija za 7,40 pa ako neko i dalje zeli moze se javit..:)

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.7.2013 9:53 (tomislavivic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

Lol, je l' samo ja sada želim ubiti nekog iz Valve-a ili ima još vas?

Skinulo mi je 300 megabajtni update i sad kad pokrenem DotA-u u procesima piše da je pokrenuta, ali ne i među aplikacijama, te jednostavno ne mogu pristupiti opening screen-u, a ni samoj igri.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

Evo i slike:

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Evo i slike:

Jesi proba resetirat steam ?

14 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Skinulo mi je 300 megabajtni update i sad kad pokrenem DotA-u u procesima piše da je pokrenuta, ali ne i među aplikacijama, te jednostavno ne mogu pristupiti opening screen-u, a ni samoj igri.

i ja imam isti problem, sad na novo skidam dotu pa se nadam da ce to upalit jer drugo nista nije

14 godina
neaktivan
Dota 2

masa ljudi je nakon jučerašnjeg updatea imala taj problem. sada bi trebalo biti ok nakon mini fixa. :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zajeb kaže...
4ucker kaže...

Evo i slike:

Jesi proba resetirat steam ?

Ma i Steam i računalo, i osigurač sam na brojilu izvadio i vratio čak.

ton7 kaže...
4ucker kaže...

i ja imam isti problem, sad na novo skidam dotu pa se nadam da ce to upalit jer drugo nista nije

Pročitaj ispod, mislim da si džaba skidao, haha.

Zvonzi kaže...

masa ljudi je nakon jučerašnjeg updatea imala taj problem. sada bi trebalo biti ok nakon mini fixa. :)

Našao sam rješenje koje je radilo i bez tog fixa: U libraryju desnim klikom na DotA-u i odabiranje stavke "Properities" je u "Set Launch Options" samo trebalo dodati -safe, meni je tako proradilo.

12 godina
neaktivan
Dota 2

Zna tko mozda ce bit koji Dota turnir uskoro?

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Zaara kaže...

Zna tko mozda ce bit koji Dota turnir uskoro?

prati ovde kad zavrsi ovaj snowl kup onda ce se nesto organizirat sto posto http://dota.ba/liga/turniri ...

a ako mislis na lan bit ce u splitu 31.7 u igraoni trinity gaming https://www.facebook.com/trinity.gaming.14?fref=ts

prijave traju do 28.7

16 godina
neaktivan
Dota 2

Koliko je velik trenutni dota2 klient? Planiram se odmoriti jednu sedmicu pa sam kontao ponovo install steam :)

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice