Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.937.081
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Dota 2
Onjegin kaže...
chaselol kaže...
Ravenclaw92 kaže...

Ovaj guild system nesto najbolje što je valve ubacio u dotu za sada. Bravo valve!

Moglo se to bolje tipa klan da se nazove. Prave wow od igre, ionako su dosta pokrali od blizzarda

ROFL. Guild je riječ engleskog jezika.

I mehanika DotA-e je dosta drugačija od mehanike WoW-a. Zapravo je drugi žanr. 

Ja ne znam jel pricam spanski ili sta. Naravno kad sam rekao klan da sam mislio na prevedenu rijec, nazvati guild je totalno bezveze. I jos nesto, mehanika dote drugacija od mehanike wowa? Decko ja sa sam mislio da si ti pravi igrac dote, one sa Warcrafta 3 jbte. Mehanika dote je mehanika warcrafta. A warcraft je htio ili ne priznati usko povezan sa WoW-om.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
16 godina
chaselol kaže...
Onjegin kaže...
chaselol kaže...
Ravenclaw92 kaže...

Ovaj guild system nesto najbolje što je valve ubacio u dotu za sada. Bravo valve!

Moglo se to bolje tipa klan da se nazove. Prave wow od igre, ionako su dosta pokrali od blizzarda

Ja ne znam jel pricam spanski ili sta. Naravno kad sam rekao klan da sam mislio na prevedenu rijec, nazvati guild je totalno bezveze. I jos nesto, mehanika dote drugacija od mehanike wowa? Decko ja sa sam mislio da si ti pravi igrac dote, one sa Warcrafta 3 jbte. Mehanika dote je mehanika warcrafta. A warcraft je htio ili ne priznati usko povezan sa WoW-om.

Mehanika warcrafta 3 nema nikakve veze s wow-om. wc3 je RTS dok je wow MMORPG i igraju se totalno različito (Jedina povezanost wc3 i wow-a je što wow nastavlja warcraftovu priču). DotA je praktički pojednostavljeni wc3 bez klasičnog rts sakupljanja resursa, gradnje zgrada i pravljenja i kontroliranja cijelih vojski umjesto jednoga heroja.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
13 godina
neaktivan
Dota 2

Ja tacno trebam sve nacrtati da bi skontali neki. Ok/

Mehanika igranja dote u warcraftu, na to sam mislio o Boze sta vi pricate....{#} 

Moj PC  
0 6 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

Nemate pojma. Mehanika DotA-e je ista kao mehanika Super Maria.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
chaselol kaže...
Onjegin kaže...
chaselol kaže...
Ravenclaw92 kaže...

Wow != Warcraft3, jedino sto te dvije igre je spaja je lore i proizvođač.

14 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Ja tacno trebam sve nacrtati da bi skontali neki. Ok/

Mehanika igranja dote u warcraftu, na to sam mislio o Boze sta vi pricate....{#} 

chaselol kaže...
Ravenclaw92 kaže...

eto, to je tvoja originalna poruka. prilično si kontradiktoran, tako da sumnjam da bi i crtanje pomoglo.

12 godina
neaktivan
Dota 2

Dobio sam nekakav "Player card: ohayo" item, ali mi nije jasno za šta služi i koja korist od toga? Naravno, ne treba mi, pa ako netko želi neka se javi u PM pa mu mogu pokloniti. {#}

Sniping is my job.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Schima kaže...

Dobio sam nekakav "Player card: ohayo" item, ali mi nije jasno za šta služi i koja korist od toga? Naravno, ne treba mi, pa ako netko želi neka se javi u PM pa mu mogu pokloniti. {#}

Kad to iskoristiš slika tog igrača u tvom Compendiumu dobije boju (sve su crno bijele).

Slično skupljanju sličica fudbalera prije svjetskog prvenstva.

12 godina
neaktivan

Hvala za odgovor!

Sniping is my job.
13 godina
neaktivan
Dota 2

evo da podijelim jedan današnji game s vama, bio je više nego dobar moram priznat :D

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
peterstern9 kaže...

evo da podijelim jedan današnji game s vama, bio je više nego dobar moram priznat :D

Step 1. Pick Sniper

Step 2. Stand in your fountain

Step 3. Spam your ulti

Step 4. Win

13 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...
peterstern9 kaže...

Step 1. Pick Sniper

Step 2. Stand in your fountain

Step 3. Spam your ulti

Step 4. Win

BASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASHBASH

Bashlord build je bolji.

13 godina
neaktivan
Dota 2

Vidim cijenite nečiji dobar game, dobro da sam ostao živ nakon prošlog posta, sve je lako sa sniperom, drowom, phantom lancerom, razorom, ursom, huskarom, windrunnerom, itd., jel? Dakle pobjeda s bilo kojim od tih heroja ne vrijedi?

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
peterstern9 kaže...

Vidim cijenite nečiji dobar game, dobro da sam ostao živ nakon prošlog posta, sve je lako sa sniperom, drowom, phantom lancerom, razorom, ursom, huskarom, windrunnerom, itd., jel? Dakle pobjeda s bilo kojim od tih heroja ne vrijedi?

Samo ignoriraj, mislim da ljudi vise ne obracaju paznju kad trollaju il ne, ipak piju kavu s dendijem i dogovraju taktike za TI3, moras ih razumijeti :)

13 godina
neaktivan
peterstern9 kaže...

super si, farmali ste ih na fontani sigurno nekih 10 minuta. Priznaj.

wow

12 godina
neaktivan
Dota 2

Tko nije probao ovaj compendium mod, preporučam.

Drugi tjedan moda je bio očajan. Predug queue, očajni igrači. Sada se to malo popravilo nakon ovotjednog updejta i tih sitnih dodataka (queue 3 min, igrači oke).

Uostalom, tko nikad nije probao cm, tri-lejnove i iskušao ove meta heroje koji sačinjavaju natjecateljski dio dote (syla, magnus, kotl, sd, gyro) sada ima prilika u izobilju. Istina, bit će tu totalno stompova od gejmova, jer neki pickovi, kao onaj u prvom tjednu od rox kisa, zahtjevaju full komunikaciju.

Compendium je stvar za koju ne žalim što sam dao novce, makar se radilo o igri. U mjesec i pol digao sam   60-ak lvl, i sad sam oko 110. Među tih 60-ak itema, bilo je 2-3 mythical dropa i par rareova, i također dosta stvari iz najnovijih setova. Popunio sam inventory poprilično. Također hud, tauntovi i courier kojem konačno možeš promjeniti boju. I ova stvar sa karticama i popunjavanje albuma je poprilično zanimljiva. Top buy.

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
MightyOi kaže...

Tko nije probao ovaj compendium mod, preporučam.

Drugi tjedan moda je bio očajan. Predug queue, očajni igrači. Sada se to malo popravilo nakon ovotjednog updejta i tih sitnih dodataka (queue 3 min, igrači oke).

Uostalom, tko nikad nije probao cm, tri-lejnove i iskušao ove meta heroje koji sačinjavaju natjecateljski dio dote (syla, magnus, kotl, sd, gyro) sada ima prilika u izobilju. Istina, bit će tu totalno stompova od gejmova, jer neki pickovi, kao onaj u prvom tjednu od rox kisa, zahtjevaju full komunikaciju.

Compendium je stvar za koju ne žalim što sam dao novce, makar se radilo o igri. U mjesec i pol digao sam   60-ak lvl, i sad sam oko 110. Među tih 60-ak itema, bilo je 2-3 mythical dropa i par rareova, i također dosta stvari iz najnovijih setova. Popunio sam inventory poprilično. Također hud, tauntovi i courier kojem konačno možeš promjeniti boju. I ova stvar sa karticama i popunjavanje albuma je poprilično zanimljiva. Top buy.

Zamisli da sam ideš Compendium meč raditi i dobiješ 2 mute-ana tipa u agresivnom trilane-u. GG

Btw. ovaj game što je sad na menu-ju je stomp. DD je stompao. Ja sam stompao 2 puta. Mislim da Dire ima oko 95% winrate.

12 godina
neaktivan
Dota 2

Nisam uzeo courier na pocetku, i tim me lipo tokom citavog meca obasipa mastovitim psovkama. {#}

play2much
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
fanaticni gejmer kaže...

Nisam uzeo courier na pocetku, i tim me lipo tokom citavog meca obasipa mastovitim psovkama. {#}

Kupi kurir, obse, sentrije i ostane ti tango (da pojedeš drvo da možeš pull-trough raditi).

Šta ti još više treba u životu suporta?

13 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
fanaticni gejmer kaže...

Kupi kurir, obse, sentrije i ostane ti tango (da pojedeš drvo da možeš pull-trough raditi).

Blink dagger.

13 godina
neaktivan
chaselol kaže...
Onjegin kaže...
fanaticni gejmer kaže...

Blink dagger.

*ghost scepter.

16 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
chaselol kaže...
Onjegin kaže...
fanaticni gejmer kaže...

Blink dagger.

*ghost scepter.

Divine Rapier* kojim ćeš upropastit game.

15 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
chaselol kaže...
Onjegin kaže...
fanaticni gejmer kaže...

Blink dagger.

*ghost scepter.

blink dagger je daleko bolji..

13 godina
neaktivan
Dota 2

blink dagger je no1 item supportera, jebes mekansm koliko je ovo bolje i korisnije

nekim supporterima npr wind walk prespremno dodje

Moj PC  
0 4 hvala 0
16 godina
Dota 2

Blink je dobar na supportu ako imaš neki teamfight ulti za koji je važno pozicioniranje, inače mek/force staff (ovisno o potrebi).

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

Force staff valja na par heroja realno, i dobar je escape item ali za te pare radije wind walk ili blink+bracer

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Force staff valja na par heroja realno, i dobar je escape item ali za te pare radije wind walk ili blink+bracer

Force staff je s razlogom bolji.

• On je i escape mechanism initiation tool, blink je samo initiation tool
  • On daje 130 mana points-a, obično se kupuje na casterima
  • Pravi se od dijelova Tranquil Bootsa i nekoliko dijelova, Blink se kupuje od ogromne komadine Golda

Ako nisi neki heroj kojem je blink core (Puck ili Invoker i sl.) na blink ideš ako dobiješ usputni triple kill ili slično.

16 godina
Onjegin kaže...
chaselol kaže...

Force staff je s razlogom bolji.

• On je i escape mechanism initiation tool, blink je samo initiation tool
  • On daje 130 mana points-a, obično se kupuje na casterima
  • Pravi se od dijelova Tranquil Bootsa i nekoliko dijelova, Blink se kupuje od ogromne komadine Golda

Ako nisi neki heroj kojem je blink core (Puck ili Invoker i sl.) na blink ideš ako dobiješ usputni triple kill ili slično.

Uz to može se koristiti na ostalim herojima u timu, a ne samo sebi.

13 godina
neaktivan
Dota 2

Ja cesto pravim Rod of Atos, prespreman item za svakog support kastera, dobijes tonu mane i hpa i fino imas slow da bacas. Prespremno!

force staff meni licno item za za*ebanciju

A da ces ga koristiti na nekom iz svog tima, koji ima APM preko 300, non stop se okrece heroj i ti zviznes i posaljes ga u pm.

=) I pass =]

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.7.2013 1:17 (chaselol).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Ja cesto pravim Rod of Atos, prespreman item za svakog support kastera, dobijes tonu mane i hpa i fino imas slow da bacas. Prespremno!

force staff meni licno item za za*ebanciju

A da ces ga koristiti na nekom iz svog tima, koji ima APM preko 300, non stop se okrece heroj i ti zviznes i posaljes ga u pm.

=) I pass =]

Ja pravim Rod of Atos kad god stignem. Obično mi je šesti slot na Phantom Lanceru.

Kad sam support ili polusuport nikad nemam golda za te stvari.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice