E i da igra nije tolko dobro kako se prica
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ko tvoja stara sry ali morao sam
Razlog?
Takoder imam pozivnica pa ako nektome treba...
btw. jucer random item dobijem Fearless Badger
Nije mi jasan Steam/Valve s ovom politikom prodaje dote2 za 14 eura ,a izbacuju toliko inv-ova da ih nemos podjelit. Uglavnom ljudi nemojte kupovat javite se ako trebate inv
S tim dobiješ i iteme koji inače koštaju oko 28€. A uvijek imaš ljudi koji nemaju vremena skupljati takve stvari ali imaju novca da ih kupe. Na tome se temelji zarada F2P igara.
Pa kad znaš da u nekim državama plaćaju kruh svaki dan 5€... recimo da se ljudima s takvim standardom 15€ vjerojatno ne čini previše. Samo jbga, gdje smo mi od toga.
Poklanjam pozivnice za dotu ako nekom treba nek mi se javi.
Evo jedno glupo pitanje:
Kako da promjenim rezoluciju i detalje u igri ?
Evo jedno glupo pitanje:
Rezoluciju u postavkama, a detalje ne možeš.
Evo jedno glupo pitanje:
Dok ti se otvori igra, skroz gore lijevo u kutu imaš postavke. Stisneš na video i onda imaš general (rezolucija i slično) i advanced (detalji)
Razlog?
Takoder imam pozivnica pa ako nektome treba...
btw. jucer random item dobijem Fearless Badger
I ja isto, na običnoj tekmi, nije više Mythical očito.
Treba mi ekipa koja će igrati popodne, od 12 do 6. Igram i navečer, ali popodne nemam nikog.
Hvala,
bilo mi na 1280/720 pa mi se nisu vidjeli kutevi to jest ikona od optiona...
ima netko 2 zute i 2 crvene esencije viska?
Imam ja 2 crvene, mogu ti dati ili u zamjenu ako imas plavu.
Jel igra neko ?? dajte nikove jel mene ovaj match making stavi s najzescim kretenima.... nisam ja pro ali stvarno nemogu vise ..
ako bi neko igro ostavite nik da vas dodam .... trudim se i onda neki kreten zabrije svoje ili je egotriper pa samo o kilovima razmislja...( ni T od teamworkinga.) svi nooberi igraju sami za sebe...
Hvala..
igram ja greeviling kad stignem :)
ima netko masku i belt za ursu i back i shoulder za drow ranger?
Poklanjam pozivnice za dotu ako nekom treba nek mi se javi.
Molio bih jednu pozivnicu ako ima još!
Btw, sretan i blagoslovljen Božić svima!!!
imam 4x pozivnica za dotu2 pa javit se. ko zeli... steam nick: cro_emy
danas sam dobio golden greevil, immortal courier. vidim da je mnogo tražen za trade, a meni nije ništa posebno pa ako netko ima kakvu dobru ponudu da trejdamo
Kakav je sustav kažnjavanja u doti jer ovo je postalo nenormalno. Nakon nekog vremena sam upalio i prvi game, u mom teamu 2 leavera, u njihovom 1. Drugi game u mom teamu 4(DA 4) leavera. Prvi smo još i dobili jer je mali level pa su to divlji gameovi gdje se netko nafida i carrya sve. A drugi game što reći, u lobbyu se komunicira, ispričava se lik ako faila i to. 10. minuta, ja sam na terenu, veselo ! I što je najgore, nisu finishali do 30 minute, jer sam imao nekog dobrog heroja i dobio sam par killova u početku.
danas sam dobio golden greevil, immortal courier. vidim da je mnogo tražen za trade, a meni nije ništa posebno pa ako netko ima kakvu dobru ponudu da trejdamo
Sta zelis? Liferipper necro rare staf frost 2012? jaja? stagod? :)
Evo jedno glupo pitanje:
Pod Steam folderom imas Steam apps > Dota 2 beta itd itd i doci ces do ''cfg'' foldera, unutra ti se nalazi dokument ''Video'' u njemu si mozes promjenit sto zelis. Nadam se da je pomoglo.
Ma jel ti se to pojavio onaj gift snatcher u igri pa ste se šajbali s njim ili? :D
da, onaj šta ide po rijeci na mapi i vidim ekipa počela udarat po njemu pa reko budem i ja
http://www.dota2.com/store/itemdetails/87638887
http://www.dota2.com/store/itemdetails/75666445?l=schinese
ima li netko jedan od ova 2 itema ili mozda cak oba?
Eto ako je netko za kakav game timski, dodajte me na steam!
Ime: DuSiK
Evo i ja sam za odigrat par rundi, ako ima neki premade ili tim da trazi jos ljudi slobodno me dodajte, steam: http://steamcommunity.com/id/backdraft8/