Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.937.097
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Dota 2

moze li mi netko psuditi key na tetsanje igre samo... pls ak ce mi se svidit dat cu mu 150 kn za to ko je zainteresiran nek me doda na skajp onedollarbill1 ili na steam n44b0wner ili mogu cak dat battlefield bad company 2 za dota 2 beta key(ako nemate skajp ili steam ponude u pm)

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dota 2

za posudbu keya dajes 150 kn? Pm me ako je to istina

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2
ovako dajem cd key za bilo koju igru za dota 2 beta key pm me jer je hitnooooooooooooooo! moram dobit key u roku od 2 sata aj pm me

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

Magina mete :D! Ko je vama najbolji heroj?

NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Dota 2
puma_vkci kaže...

Magina mete :D! Ko je vama najbolji heroj?

wr!!

15 godina
neaktivan
Dota 2

Meni je invoker prezabavan za igrat, sl definitivno nije najjaci heroj (ako si na to mislio).

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Jonja kaže...

Meni je invoker prezabavan za igrat, sl definitivno nije najjaci heroj (ako si na to mislio).

sta je sl?

15 godina
neaktivan
Dota 2

Mislio sam napisat al , kako je a blizu s stisnuo s :)

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Jonja kaže...

Mislio sam napisat al , kako je a blizu s stisnuo s :)

pa je jedan od najacih heroja u doti .... evo trenutno u d2 su najaci heroji magina likan invoker furion chen ...

15 godina
neaktivan
Dota 2

imam ja dota 2 key ak netko oce kupit :D

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/ps3/crofck007/][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean5/ps3/crofck007.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...

imam ja dota 2 key ak netko oce kupit :D

Podjeli... vidiš da je ekipa gladna {#}

13 godina
neaktivan

Mislim da ovisi o igracu, farmu...., ne postoji apsolutnost neka kod toga ko je najjaci heroj. Ali promjene u doti 2 su sve fenomenalne, igra je tako dobra da je jedva cekam kupit. I da, nadam se da ce naplacivat da sta manje rusa bude...

15 godina
neaktivan
Dota 2

Kako vam se čini DOta 2? Dvoumim se sad... Igram trenutačno LoL, jel su velike razlike izmedjue te dvije igre? Sve je više tih "DOTA", tko će to sve igrat... HoN,LoL,Dota WC3, Dota 2, Blizzard Dota... i ostali jeftini klonovi tipa Risse of Immortals i sl.

AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

Dota 2 ti je Bog i batina za sve osim originalne dote jer je to cisti remake. Lol ti je totalno druga priča, jer je dosta drgačiji što se tiče mehanike al srž je ista.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Jonja kaže...

Dota 2 ti je Bog i batina za sve osim originalne dote jer je to cisti remake. Lol ti je totalno druga priča, jer je dosta drgačiji što se tiče mehanike al srž je ista.

najbolji odgovor!

League of Legends Nick (WEST): hRay
13 godina
protjeran
Dota 2

molio bi igrace lola da ostanu na lolu ... jer dota nije za njih ....

0 5 hvala 0
13 godina
protjeran
Lopoc kaže...

Mislim da ovisi o igracu, farmu...., ne postoji apsolutnost neka kod toga ko je najjaci heroj. Ali promjene u doti 2 su sve fenomenalne, igra je tako dobra da je jedva cekam kupit. I da, nadam se da ce naplacivat da sta manje rusa bude...

ae ne pricaj gluposti .... ae mi onda reci ko moze dobit nafarmanu maginu? u d2?

17 godina
neaktivan
Perceto kaže...

Šta da nebi tebi velikom prou narušavali igrače iskustvo? Lol, likovi...

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
13 godina
protjeran
Septah kaže...
Perceto kaže...

y bas to

15 godina
neaktivan
Perceto kaže...
Septah kaže...
Perceto kaže...

y bas to

Oprosti pro skilleru kralju Dote 2, evo odma cu napustit i vratit se na lol, samo zbog tebe!

NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN
13 godina
neaktivan
Dota 2
Pozdrav svima.Evo,ja sam igrac MOBA igrica a cesto znam zaigrati i Cod.Prvo sam poceo igrati league of legends na nagovor prijatelja.Igrica mi je bila jako zabavna zbog konstantnih patcheva,al ima tu i dosta losih stvari-ako zelite neki sadrzaj morate bit spremni potrosit pare,a za otkljucat heroja to jest championa morate igrati i zarađivati.U toj igri imam 2000 matcheva ali sam je prije par mj. presto igrat.Tad je heroes of newerth posto free to play i tad sam i to poceo igrat na nagovor prijatelja.Igrica je definitivno bolja od lola.Treba imat mozak i community je puno bolji.Ovdje se moze zaradivat igranjem i tako se kupuju skinovi,heroji,announceri i slicno,a oni koji to zele brze i prije imat,isto trebaju trositi novce.Hon je bolji od lola.E sad,nisam bio takve srece da me valve pozove na beta test dote2 pa sam si odlucio kupit invite.Uz malo pracenja i bidanja na ebayu uspio sam kupiti invite za 20$ makar se prodaje i duplo skuplje.Igrica je odlicna.Tek je u beta fazi,a kad izade najvjerojatnije ce bit free.Ostao sam ocaran grafikom ,a i svi heroji su dostupni za upotrebu. Teze je od lola i hona,i treba samo puno igrati da se priviknete.Patchevi konstantno izlaze i radi se na uklanjanju greski tako da igra bude sto prije spremna za izlazak.Patchevi su isto konstantni i dolaze novi heroji.Tako dolazimo do zakljucka da je lol za igrace koji traze nesto jednostavno ali opet zabavno.Hon je ,recimo,za regularne igrace koji ipak imaju vise skilla,a dota je pak za one koji u potpunosti zele postat pro igraci MOBA igrica.Ako poput mene krecete od lola ovo ce vam bit teze,al ako npr. idete sa hona na lol,velika je vjerojatnost da cete dominirati u velikom broju matcheva.I da,sve je poteklo od moda za warcraft 3-originalne dote(kreator je icefrog).tako je nastala igra dota allstars.tad je nastao lol(od kreatora allstarsa).onda hon,koji pak kopira heroje od originalne dote,samo imaju drukciji izgled i spellove,i napokon dota 2.remake dote 1(znaci potpuno isti heroji,al bolja grafika,razni noviteti i sl.). Eto,nadam se da sam uspio nesto pojasnit igracima koji traze info,ovo sam pisao sa mobitela na touch screen pa oprostite na gramatici haha. Dota2>HoN>LoL.Svima koji zele igrat dotu 2 predlazem da pokusaju nabaviti invite,isplatit ce vam se.

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dota 2

Ak postoji jedna stvar koja me odbija od Dote to je što se svako malo pojavi neki pro koji je toliko pun sebe da mu čak ni CoD klinci nisu do koljena. Žalosno je što na takve nabasam obično na europskim serverima. A šlag na vrh torte su svakako random rusi koji rejđaju na ruskom ili na čirilici.

Zato rađe igram na US serverima. Na stranu sve ostalo ali amerikanci su u prosijeku svakako pristojniji i više orijentirani na timsku igru i dogovor. U to sam se nažalost uvjerio već u mnogim igrama.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.3.2012 12:48 (ZC_Someone).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

Tablica bi išla ovako: Dota2>W3 Dota>HoN                               LoL

Sve ostalo

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Tablica bi išla ovako: Dota2>W3 Dota>HoN

Ne razumijem po cemu je dota2 bolja od originala(trenutno). Fali joj masu heroja i ima hiljadu puta manje liga/communitya za igrace koji nisu ni debili ali ni na'vi clanovi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.3.2012 13:26 (Arxi).
15 godina
neaktivan

Nadam se da DOta 2 neće bit kao LoL, mislim ono svaki mjesec novi champion i pare na sunce.

AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.3.2012 16:26 (Bera).
15 godina
neaktivan
Arxi kaže...
Jonja kaže...

Tablica bi išla ovako: Dota2>W3 Dota>HoN

Ne razumijem po cemu je dota2 bolja od originala(trenutno). Fali joj masu heroja i ima hiljadu puta manje liga/communitya za igrace koji nisu ni debili ali ni na'vi clanovi.

Meni je puno bolje igrat dotu 2 nego 1, nekidan isa bacit game na jedinici nisam moga virovat koja je razlika. U biti to je moj subjektivni dojam.

LoL acc THCJoshi
15 godina
Perceto kaže...
Lopoc kaže...

ae ne pricaj gluposti .... ae mi onda reci ko moze dobit nafarmanu maginu? u d2?

Bilo koji tenk sa dmg returnom... -.- ili se samo 5v5 znjuka cim dodje.

15 godina
Leryan kaže...
Perceto kaže...
Lopoc kaže...

Bilo koji tenk sa dmg returnom... -.- ili se samo 5v5 znjuka cim dodje.

decki nisu nikada odigrali cw niti znaju sto je 5on5 pa nemoj uzeti k srcu jedna te ista pitanja....

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan
Dota 2

Ma nema tog champa koji se nemoze counterat, pa meni je najslađe kad dođe neki nafidani ursa/magina/lycan pa udrem return dmg ili hex crkne za sekund.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Dota 2

ja sam bog dote zato smirite  se ... i nemojte mi pametovat!!! 

0 5 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice