moze li mi netko psuditi key na tetsanje igre samo... pls ak ce mi se svidit dat cu mu 150 kn za to ko je zainteresiran nek me doda na skajp onedollarbill1 ili na steam n44b0wner ili mogu cak dat battlefield bad company 2 za dota 2 beta key(ako nemate skajp ili steam ponude u pm)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
za posudbu keya dajes 150 kn? Pm me ako je to istina
Magina mete :D! Ko je vama najbolji heroj?
Magina mete :D! Ko je vama najbolji heroj?
wr!!
Meni je invoker prezabavan za igrat, sl definitivno nije najjaci heroj (ako si na to mislio).
Meni je invoker prezabavan za igrat, sl definitivno nije najjaci heroj (ako si na to mislio).
sta je sl?
Mislio sam napisat al , kako je a blizu s stisnuo s :)
Mislio sam napisat al , kako je a blizu s stisnuo s :)
pa je jedan od najacih heroja u doti .... evo trenutno u d2 su najaci heroji magina likan invoker furion chen ...
imam ja dota 2 key ak netko oce kupit :D
imam ja dota 2 key ak netko oce kupit :D
Podjeli... vidiš da je ekipa gladna
Mislim da ovisi o igracu, farmu...., ne postoji apsolutnost neka kod toga ko je najjaci heroj. Ali promjene u doti 2 su sve fenomenalne, igra je tako dobra da je jedva cekam kupit. I da, nadam se da ce naplacivat da sta manje rusa bude...
Kako vam se čini DOta 2? Dvoumim se sad... Igram trenutačno LoL, jel su velike razlike izmedjue te dvije igre? Sve je više tih "DOTA", tko će to sve igrat... HoN,LoL,Dota WC3, Dota 2, Blizzard Dota... i ostali jeftini klonovi tipa Risse of Immortals i sl.
Dota 2 ti je Bog i batina za sve osim originalne dote jer je to cisti remake. Lol ti je totalno druga priča, jer je dosta drgačiji što se tiče mehanike al srž je ista.
Dota 2 ti je Bog i batina za sve osim originalne dote jer je to cisti remake. Lol ti je totalno druga priča, jer je dosta drgačiji što se tiče mehanike al srž je ista.
najbolji odgovor!
molio bi igrace lola da ostanu na lolu ... jer dota nije za njih ....
Mislim da ovisi o igracu, farmu...., ne postoji apsolutnost neka kod toga ko je najjaci heroj. Ali promjene u doti 2 su sve fenomenalne, igra je tako dobra da je jedva cekam kupit. I da, nadam se da ce naplacivat da sta manje rusa bude...
ae ne pricaj gluposti .... ae mi onda reci ko moze dobit nafarmanu maginu? u d2?
Šta da nebi tebi velikom prou narušavali igrače iskustvo? Lol, likovi...
y bas to
y bas to
Oprosti pro skilleru kralju Dote 2, evo odma cu napustit i vratit se na lol, samo zbog tebe!
Ak postoji jedna stvar koja me odbija od Dote to je što se svako malo pojavi neki pro koji je toliko pun sebe da mu čak ni CoD klinci nisu do koljena. Žalosno je što na takve nabasam obično na europskim serverima. A šlag na vrh torte su svakako random rusi koji rejđaju na ruskom ili na čirilici.
Zato rađe igram na US serverima. Na stranu sve ostalo ali amerikanci su u prosijeku svakako pristojniji i više orijentirani na timsku igru i dogovor. U to sam se nažalost uvjerio već u mnogim igrama.
Tablica bi išla ovako: Dota2>W3 Dota>HoN LoL
Sve ostalo
Tablica bi išla ovako: Dota2>W3 Dota>HoN
Ne razumijem po cemu je dota2 bolja od originala(trenutno). Fali joj masu heroja i ima hiljadu puta manje liga/communitya za igrace koji nisu ni debili ali ni na'vi clanovi.
Nadam se da DOta 2 neće bit kao LoL, mislim ono svaki mjesec novi champion i pare na sunce.
Tablica bi išla ovako: Dota2>W3 Dota>HoN
Ne razumijem po cemu je dota2 bolja od originala(trenutno). Fali joj masu heroja i ima hiljadu puta manje liga/communitya za igrace koji nisu ni debili ali ni na'vi clanovi.
Meni je puno bolje igrat dotu 2 nego 1, nekidan isa bacit game na jedinici nisam moga virovat koja je razlika. U biti to je moj subjektivni dojam.
ae ne pricaj gluposti .... ae mi onda reci ko moze dobit nafarmanu maginu? u d2?
Bilo koji tenk sa dmg returnom... -.- ili se samo 5v5 znjuka cim dodje.
Bilo koji tenk sa dmg returnom... -.- ili se samo 5v5 znjuka cim dodje.
decki nisu nikada odigrali cw niti znaju sto je 5on5 pa nemoj uzeti k srcu jedna te ista pitanja....
Ma nema tog champa koji se nemoze counterat, pa meni je najslađe kad dođe neki nafidani ursa/magina/lycan pa udrem return dmg ili hex crkne za sekund.
ja sam bog dote zato smirite se ... i nemojte mi pametovat!!!