Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.937.075
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Dota 2

Ja imam 14 sati igranja pa opet u svakom 1-2 livera nemoze niti jedan game normalno proci.

It's not always rainbows and butterflies, it's compromise that moves us along
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dota 2

Evo dok cekate keyeve, malo Failova iz good old dote.

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

pa kada daju keyeve svakom... u beti 90% ljudi koji prvi put igraju dotu..

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/ps3/crofck007/][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean5/ps3/crofck007.png[/img][/url]
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dota 2

Ljudi koji leavaju idu u poseban pool koji se zove leaver pool i igraju samo sa leaverima, tako da to možda ima na početku, ali ja u zadnje vrijeme imam odličnih gameova. Naravno da ima trash talkanja, ali i to je dio igre, naživicirati  protivnika da loše igra :D

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

Ajme napravia san ovaj survey prije skoro 2 mjeseca i jos nisan dobia invite wtf??? Bas mi nedostaje dota i onaj stari hr community :')

Kurwe, alkohol i torcida!

2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Dota 2
ToMisLaW kaže...

pa kada daju keyeve svakom... u beti 90% ljudi koji prvi put igraju dotu..

Living.Dead kaže...

Ajme napravia san ovaj survey prije skoro 2 mjeseca i jos nisan dobia invite wtf??? Bas mi nedostaje dota i onaj stari hr community :')

Pa naravno da nemozes do invite-a kad se masovna prijavila LoL djecurlija, koliko vidim key-eve salju uglavnom njima te im jos svako malo dijele extra keyeve koje oni naravno dijele svojim pacijentima, valjda smo onaj survey trebali ispunit totalno kontra mozga...

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2011 7:20 (dado8).
16 godina
neaktivan
Dota 2

NAPOKON. Nemogu da hebeno vjerujem. Dobio sam kljuc na pd.com key draw-u. Hahahahah ovo mora da je neka sala! Odustao sam od prijavljivanja prije 2 sedmice nakon sto sam skonto da nemam nikakve sanse, I sada samo iz dosade sam se prijavio i vidi!

Pozz svim 'pravim' dota igracima.

Evo i slika da malo zaslinite...

Zezas me. Zezas me.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2011 7:53 (Arxi).

7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

Prvi dan dote. Ovaj post cu updejtat Screenovima da i vi malo vidite kako izgleda ovo cudo.

Nakon klika na "play" dobijem legendarni ekran... auuuu, mislim da sam pustio suzo. Takodje mi je iskocila poruka da izaberem kakav sam igrac "first time, "casual" ili "expirianced"... naravno biram ovo trece.

Nazalost imam mali problem. Imam crne debele "linije" oko cijelog ekrana. Idem proguglat kako da rijesim taj problem prije nego zapocnem sa tom legendarnom prvom igrom. Do tada pozdrav :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2011 10:23 (Arxi).

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Arxi kaže...

NAPOKON. Nemogu da hebeno vjerujem. Dobio sam kljuc na pd.com key draw-u. Hahahahah ovo mora da je neka sala! Odustao sam od prijavljivanja prije 2 sedmice nakon sto sam skonto da nemam nikakve sanse, I sada samo iz dosade sam se prijavio i vidi!

cini mi da jedino tako, preko kakvog dota portala i moze upast, drito od Valve-a uz sve one prijavljene LoL-ovce dobit invite Mi:5 {#} {#}

16 godina
neaktivan
Dota 2

Ma dobro ne dijele bas svim lolovcima, igram dotu od 2006. i hon od bete a lol sam igrao tocno 2 dana dok mi se nije zgadio.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

Pala je prva igra... prava magija. Promjena je puno. Tesko sam se snalazio sa shopom, i igrao sam bez hotkeysa. Igraci su grozni. Zavrsio sam igru sa 10-0-10 ili tak nest (bio sam godlike uglavnom).

Moji utisci: Igra je mnogo brza. Sve animacije su mnogo 'fluidnije'. Kontrast izmedju heroja i creepova je los. Generalno mapa mi se ne svidja, mnogo bolje vidim 'sta je sta' u originalnoj doti. Treba vremena da se malo snadjem, ali ok.

par ssova:

pocetni ekran pocetni ekran
i..pocelo je i..pocelo je
creep block creep block
prvi tower prvi tower
gank tu i tamo gank tu i tamo
godlike godlike

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Arxi kaže...

Pala je prva igra... prava magija. Promjena je puno. Tesko sam se snalazio sa shopom, i igrao sam bez hotkeysa. Igraci su grozni. Zavrsio sam igru sa 10-0-10 ili tak nest (bio sam godlike uglavnom).

Moji utisci: Igra je mnogo brza. Sve animacije su mnogo 'fluidnije'. Kontrast izmedju heroja i creepova je los. Generalno mapa mi se ne svidja, mnogo bolje vidim 'sta je sta' u originalnoj doti. Treba vremena da se malo snadjem, ali ok.

par ssova:

4 carrya, 1 support. Izgubili ste zar ne?

15 godina
neaktivan
Arxi kaže...

Hmm na pd.com nisam bas skuzio jer vrijede accovi koji su kreirani nakon pocetka giveawaya?? Imam acc od negdje 2009, ali sam zaboravio pass od starog e-maila i nemrem pass nać :S i imaš možda key viška? {#}

LoL EU West: Juky844
14 godina
neaktivan
Dota 2

Ima li ko key viška?Molio bih da mi ga poklonite {#}

Life is a bitch.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

Ima li netko možda 1 key viška bio bi zahvalan

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
entertainer kaže...
Arxi kaže...

Hmm na pd.com nisam bas skuzio jer vrijede accovi koji su kreirani nakon pocetka giveawaya?? Imam acc od negdje 2009, ali sam zaboravio pass od starog e-maila i nemrem pass nać :S i imaš možda key viška? {#}

smijes koristiti nove accounte.

17 godina
dedaa kaže...
Arxi kaže...

par ssova:

4 carrya, 1 support. Izgubili ste zar ne?

Piše ti gore, umeli su ove 43:4, a lik je imao 11.0.9

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2011 7:50 (nCh!).
16 godina
neaktivan
Dota 2

Kad bi barem ja bio te srece i imao takav tim, al ne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dota 2

I jel ima tko key viška? Možemo se neš i dogovorit {#}

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

Dali ima tko mozda beta key viska, igrao sam dotu 1 , i ovdje sam se htjeo ukljucit u beta key giveaways ali nisam mogao naci, pa ako ima koja dobra dusa da mi pokloni.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2011 15:37 (ReWqY).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

Hvala korisniku slimyyy , koji mi je poklonio Dota2 na steamu, igra je super, i stvarno se isplati kupiti kada izadje!

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ako netko ima ili zna gdje se može dobiti ključ molio bih ga da mi pošalje pm. stvarno želim igrati igru i mislim da nije pošteno što već nemam key(među prvima sam se prijavio za key)

16 godina
entertainer kaže...

Ako netko ima ili zna gdje se može dobiti ključ molio bih ga da mi pošalje pm. stvarno želim igrati igru i mislim da nije pošteno što već nemam key(među prvima sam se prijavio za key)

i ja mislin da nije pošteno da ti nemaš key,mislin, još jedino ti na ZEMLJI nemaš taj key i mi te svi čekamo ingame. Nek' mu netko šta prije da taj key jer ja nemogu više igrat ovako.mislin- DOSADILO mi je igrat bez tebe prijatelju.

lol
16 godina
neaktivan
Dota 2

Pali serveri :((

Update: Online opet ...brzo rjeseno :D

It's not always rainbows and butterflies, it's compromise that moves us along
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2011 20:13 (xXx lnf3rno xXx).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

Ne igram puno, ali dota2 skill cap je stvarno los. Dosta likova nezna sta je deny (a neki i last hit). Ako neko hoce da odigra koju, neka me doda na steam.

id: arxixtream

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fox Mulder kaže...
entertainer kaže...

i ja mislin da nije pošteno da ti nemaš key,mislin, još jedino ti na ZEMLJI nemaš taj key i mi te svi čekamo ingame. Nek' mu netko šta prije da taj key jer ja nemogu više igrat ovako.mislin- DOSADILO mi je igrat bez tebe prijatelju.

ok možeš /sarcasm off mislim jednostavno me živcira što ljudi koji su unosili ili nerealne ili samo 0 u surveyu dobiju key prije onih koji su iskreni...

13 godina
neaktivan
Dota 2

Bok, ako ima dorih ljudi i da imaju cd key , molim vas dako mi mozete giftati ja sam igro dotu 1 i jednostavno sam odlican imam 600 winova i 1700 h odigranih ako mi zelite giftati moj steam je : weca0(nula)!! Hvala na razumijevanju!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dota 2

Također ako ima dobra duša da mi pošalje invite tj. key. Ty

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. LoL nick: mNik (EU) HON nick : mNik
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
toxic kaže...

Također ako ima dobra duša da mi pošalje invite tj. key. Ty

do nsutra popudne kad se probudsim, bolkje da mi je nerko psolo invite, inace bit ce belaja{#}

odoh spat

15 godina
Dota 2

samo da vam javim da jos nisam dobio kljuc .)

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice