DiRT 3

poruka: 1.178
|
čitano: 387.207
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Realniji Dirt 3
15 godina
Re: DiRT 3
RuskeGTT kaže...

sva sreca pa ne vozis pravi rally inace neznam kako bi reagirali suvozaci na to...

a i nenzam kako bi vozio po tim cesticama bez vodenja...

{#}

mislio sam na glasove u meniu smartass

16 godina
neaktivan
DiRT 3

Kupio sam Dirt 3, ali igra ne radi !! Instalirao sam je s key-om koji je unutra naljepljen na kutiju od DVD-a, ali kad idem na SIGN IN u GFWL onda pri downloadu profila/update kaže nešto kao "key in not valid". Deinstalirao sam igru par puta, i GFWL isto, isključio AV, ništa. Kome da se obratim? Ima li ko riješen problem, a čitao sam nisam jedini? Ono što je bitno je: Napravio sam novi acc na GFWL jer sam mislio da stari od DIRT 2 nije nešto dobar. Sve je isto i sa novim i sa starim. i ono što mi posebno nije jasno kako je moguće instalirati igru DIRT 3 sa keyom od DIRT 2 ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Marko3Dsign kaže...

Kupio sam Dirt 3, ali igra ne radi !! Instalirao sam je s key-om koji je unutra naljepljen na kutiju od DVD-a, ali kad idem na SIGN IN u GFWL onda pri downloadu profila/update kaže nešto kao "key in not valid". Deinstalirao sam igru par puta, i GFWL isto, isključio AV, ništa. Kome da se obratim?

Kontaktiraj GFWL odnosno Xbox Live support (obzirom da je to ista stvar).

Marko3Dsign kaže...

i ono što mi posebno nije jasno kako je moguće instalirati igru DIRT 3 sa keyom od DIRT 2 ??

Nije moguće.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
neaktivan

Marko3Dsign kaže...

i ono što mi posebno nije jasno kako je moguće instalirati igru DIRT 3 sa keyom od DIRT 2 ??

Nije moguće.

- Ooo itekako je moguće... :) Pa nemam razloga da lažem nekoga, došao sam ovdje da mi neko pomogne i zašto bih onda izlagao netočne informacije.

17 godina

ako je jogurt verzija moguce ju je instalirat i ako napises samo xxxxx-xxxxx  itd,ali online zaboravi.

Heroes get remembered, but legends never dies.
17 godina
neaktivan
Marko3Dsign kaže...

- Ooo itekako je moguće... :) Pa nemam razloga da lažem nekoga, došao sam ovdje da mi neko pomogne i zašto bih onda izlagao netočne informacije.

Možeš instalirati sa svim jedinicama al nećeš se moći spojiti na GFWL.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
neaktivan

Da može se, i to znam. Ali još uvjek nisam dobio dobar odgovor tj riješenje problema. Dal je moguće da je neko u trgovni iskorisito moj kod. Bilo je zapakovano u foliji cakum-pakum i naljepnica s unutrašnje strane kutije sa kodom. Što mislite, dali da se obratim GFWL-u ili trgovini u kojoj je igra kupljena. :-/. Generalno oni nisu krivi ali ipak "proizvod" koji je kupljen kod njih nije ispravan.

15 godina
pa odi u trgovinu pa reci koji je problem, možda ti zamjene igru, ili neešto drugo ponude
92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
15 godina
DiRT 3

moram priznat da mi je u dirt 2 rallycross bila jedna od najdosadnijih disciplina a ovde mi je medu najdrazima , poboljsali su je.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DiRT 3

meni su trailblazer i drift skupa sa gymkhanom najbolji...rally auti nisu toliko brutalni kao ovi u TB npr.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DiRT 3

EVO zavrsio sam igru , trebalo mi je oko 15h , imam vec 20h gameplaya ali sam se malo sprdao po gymkahani , ocjena 8/10 , jako dobro ali sam ocekivao malo vise  , sad cu vam se pridruzit na hamatchiju ;D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DiRT 3

Evo danas sam ponovno zaigrao, samo na tipkovnici.

Hoćmo li zaigrati jednu utrku? (vi s originalom?)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
nick54312 kaže...

tek poslje četvrtka, još u četvrtak imam jedan ispit, točnije popravni, valjda se bude riješio
:D

14 godina
neaktivan
matija656 kaže...
nick54312 kaže...

tek poslje četvrtka, još u četvrtak imam jedan ispit, točnije popravni, valjda se bude riješio
:D

hehe ok. Ja danas zadnji važniji dan (engleski mi dala 2) sutra slavlje i zadnji dan škole.

15 godina
šta misliš kako je meni, na završnom ispitu dobijem dva negativna boda i stanem na 39,87 bodova, za prolaz predmeta treba 40 bodova
sad moram na popravni, a profa je tudum i ne želi pomoć u smislu da mi pokloni taj šipak bodova

ekipa sorry za OT
:)
15 godina
DiRT 3

to neki fax ili? ovo je brutalno da za 13/100 bodova ne pusti te! uzas...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RuskeGTT kaže...

to neki fax ili? ovo je brutalno da za 13/100 bodova ne pusti te! uzas...

faks je ovaj za turistički i hotelski menadžment u opatiji

kod nas je sistem da ti možeš skupit maksimalno 100 bodova, tj. 100% usvojenog znanja, sa 3 kolokvija, aktivnost na nastavi, pristunost na nastavi, esej, seminar i tako to

za prolaz ti treba 40 bodova ilitiga 40 %, ocijena 2 ali me to ne dira, glavno da ja prođem {#}

ja sam na završnom dobio dva negativna boda i došao na 39,87, prije toga sam imao 41,87, te mi fali 0,13 boda da prođem

a profa je kao da pričaš sa zidom i nebi dala te bodove, koji su manje od četvrtine boda da prođem, nego kaže ona da moram na popravni, a na njemu moram imat minimalno 6 točnih, ili 5, od 10 pitanja da dobijem pozitivne bodove, valjda se bude riješilo {#}

stvarno izlaze na ruku studentima profesori, ne samo kod mene na faksu, vjerujem da na svakom ima neki profesor koji je priča za sebe

nećemo više u OT

{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.6.2011 0:02 (matija656).
15 godina
DiRT 3

brutalno...skoro kao audi quattro trailblazer na snijegu sa iskljucenim assistima (FTW)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DiRT 3

evo ako vam je ikad palo napamet kako bi bilo provozat buggy ili nesto drugo po gymkahana stazi ovaj mod omogucuje koristenje bilo kojeg auta na bilo kojoj stazi , ja sam ga instalirao , awsome je , samo ga stavite u dirt 3 mapu i pokrenite :

http://community.codemasters.com/forum/dirt-3-general-discussion-1339/466472-video-any-car-any-track-buggy-gymkhana.html

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DiRT 3

Izašao je novi dlc za dirt,power and glory pack...donosi 5 novih automobila:

bmw m3 rally-rally 80s

lancia delsta s4-group b

ford focus st rallyx-rallycross

scion tc-gymkhana

chevrolet camaro ssx concept-trailblazer modern

Release date:
Out Now! (XBL: 14th June, GFWL/PS3: 15th June)

Price:
Xbox Live Marketplace - 480 MS Points
Games For Windows Live Marketplace - 480 MS Points
Playstation Network - € 4.99 / $5.99

These vehicles will be available to purchase seperately at 160 MS Points, € 1.49, or $1.99 each.

Zna li neko kako dobiti te ms bodove?

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DiRT 3

dobio sam cd key za dirt 3 uz graficku karticu a buduci da mi netreba koja je neka realna cjena za to ?

stavio sam na njuskalo 150... jeli to previse ?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
jezdovec kaže...

dobio sam cd key za dirt 3 uz graficku karticu a buduci da mi netreba koja je neka realna cjena za to ?

stavio sam na njuskalo 150... jeli to previse ?

Ma mislim da ćeš 150kn dobit za njega, ako ne ide probaj za 100kn.

14 godina
neaktivan
DiRT 3

Da ne skidam bzvz, system rquirements dirta 3 za high postavke kaže da mi je potreban proc intel core i7, a ja imam core i5 2500k.

Jel mi to dovoljno?

Xin Zhao (Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DiRT 3

Da.

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
0 1 hvala 1
15 godina
neaktivan
bounty123 kaže...

Da ne skidam bzvz, system rquirements dirta 3 za high postavke kaže da mi je potreban proc intel core i7, a ja imam core i5 2500k.

Jel mi to dovoljno?

Na taj sys req imam samo jedno za reći - LOL! Ekipa sa daleko slabijim procevima ganja na max @fullHD...

3D dizajner
14 godina
DiRT 3

Meni tjera 35-40 fps sve na high, one neke postavke na ultra nisam ni stavljao, s jadnim dual coreom 2.3 zato ne kužim ovo da je preporučeno i7. Ovo je jedna od najbolje optimiziranih igara ikad

Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DiRT 3

meni dirt 3 savršeno radi i imam ga 3 tjedna ali nemogu nikako sejavati igricu i to me ubija, napravio sam offline account i i opet ne mogu. Zašto? Pomoc molim. 

0 0 hvala 0
15 godina
DiRT 3

nece nitko ovdje pomoc, ja sam vec masu puta pitao zasto ne sejva postavke volana tj kontrole i zasto ne radi split screen...nitko nista nije javio...ocito smo ostavljeni sudbini googlanja

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DiRT 3

Dali ti se ulogira na offline account? Znači iako je offline account, mora se ulogirati.

3D dizajner
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
DiRT 3

jel ima ko od vas tipkovnicu logitech g110? ja imam i kad pocnem vozit utrku sve mi zasteka, ne mogu nista napraviti, niti jedna tipka ne radi osi onih g tipka sa lijeve strane. jedino sto mogu uciniti je resetirati komp na gumbicu na kucistu, a to bas i nije pametno raditi. trazio sam na googleu i pronasao da samo oni koji imaju tu tipkovnicu imaju taj problem i da je jedino rjesenje igranje s nekom drugom tipkovnicom. imate li vi kakvih iskustva s tim i znate li kakvo rjesenje?

Ovdje treba ici miniprofile od xfirea. Bu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Realniji Dirt 3
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice