Ma od početka imamo love/HATE za D4 jer mi je već u prerelease lagano bilo dosta, a S1 me skroz ohladila kad sam morao sve iznova.
Kasnije su sredili da su altara of Lilith uvijek svima otključani, mapa otkrivena, neki teleporti itd... bilo je pozitivnih primjena.
Oni što mene smeta: D4 otkriva toplu vodu, godina i pol da otkriju armory bez kojeg igra nikad nije smjela biti. Rade budale od nas sa takvim festureima koji su ovdje trebali biti day one.
Ekspanzija je... "meh" u najboljem slučaju, a igra je tek sada u stadiju u kojem je trebao biti release.
Ono što je veći problem je što a) već recikliraju prethodne sezone , b) nemaju jasan endgame
Da, imaju trenutno puno izbora u endgame što raditi, ali realno svodi se na helltides za boss summon materijale, te pit za levele, bossevi za mythic...
Odigrao sam prethodnu sezonu - cool jer sam uzeo veliku pauzu pa je bilo promjena koje su mi bile nove, a sa deuge strane nakon 4-5 dana, tjedan uvrh glave, nije bilo razloga igrat jer sam sve imao i mogao farmat samo bolje verzijw istog da radim isti sadržaj, lakše ili brže.
Moj dojam je da su jako podbacili...
D2 je imao ništa od sadržaja koji ima d4 , ali mi ga je bilo lakše grindat, u smislu nije mi dop. i znao sam i zašto igram danima i zašto probavam sve klase. D4 jedva jednu mogu tjedan do 10 dana igrat i to ne sve sezone.
Prihvaćam da sam stariji... promijenili mi se interesi, nike mimjednaki gušt, zasićenje...
ali kak da to kažem... 4-5 tjedna sam grindao everfrost u wow classik wotlk bez problema... 2 tjedna ne mogu d4 igrat.