- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Meni je ovo kupovanje u d4 totalno bezvezno, ajde onaj gambling mi je ok dobiju se dobre stvari ali bi htio da sve to radim s zlatom a ne da za svaku kupovinu trebam neki drugi nacin placanja. Rekao bi da su htjeli igru uciniti zanimljivijom, u starijim naslovima sam uzivao kupovati u gradovima i prebirati medu svim tim stvarima ovo mi je totalno nepovezano i nikako se nisam uzivio, skupi ovo skupi ono idi kod ovoga pa kod ovoga itd itd!
pozdrav ljudi!!! dugogodišnji diablo fan ovdje, morao sam se registrirati čim sam vidio da domaća ekipa roka!!! kako napredujete, koji su dojmovi??
ja sam jučer prešao kampanju, priča je super, mehanike su odlične a barbarian je NAJBOLJA klasa. jedva čekam da krene sezona!!!
Rokamo na najjače, jer smo najjakiji!!!
Budi muško i dodji u klan!

Eto pročitao što ljudi pišu .. i 100 ljudi 100 ćudi -> 100 žena 200 sisa :-) ali šalu na stranu mala recenzija D4 nakon lvl 60 (mislim da se ništa puno ne mijenja do 100 osim brojki dmg-a).
Prića ko priča nije loša (mogla je biti bolja) dapaće ugodno sam iznenađen nekim segmentima te naravno s najavom DCL-ova ili ekspanzija jer prići nikad kraja (bilo je za naslutiti ovako nešto), igram druida i to vrtim par buildova koji su više manje popularni (jer te itemi tjeraju na to) ali sve nešto tražim neki svoj hibrid svega i svaćega, mapa ko mapa sasvim ok Lilith altari (svaka čast) nisam ih sve našao nego guštam mic po mic, ima par side Q koji su mi TOP. Što se tiće sezona... ima 5 likova dakle minimalno 5 sezona ću odigrati, tako sam barem ja odlučio. Sviđa mi se raznolikost likova i sinegrija koja dolazi do izražaja kad se igra u grupi, s naznakom da solo buildovi i team buildovi će biti relativno različiti.. bar se nadam.. probao sam sa frendom kao lvl 60 ili na capstone lvl 70 i (svaka im dala) bosa nemožemo roknut nikako što je i ok, budemo probali na lvl 65 :-).
Grafka je TOP neznam za vas ali znam sam sebe zateknut kako gledam detalje u pozadinama jer su spektakularni, pogotovo sa regijama koji su povezani sa "paklom".
Klan je sasvim ok za ekipu gerijatr... ljudi u najboljim godinama :-)
Ako su iole pametni napraviti će neki dungeon/event ili slično u kojem če se klanovi međusobno boriti (ne za iteme nego sa slavu :-) ), što bi bilo dodatan + za igru, nije da nemaju server koji ne može istrpiti 10/20 na 10/20 na jednoj mapi.
Poz svima.
Pozz ekipa,
ne stignem pisat odi jer moran igrat na najjace da ostanen najveci lvl u klanu :)
Ako ko ima kakvih pitanja, potrebe za boostom nek se javi na discord od klana.
Jel cisti bone+minion ima prodju za Torment tier... Nightmare ide relativno dost brzo, al da zna bit totalni kaos na ekranu,zna
Pozz ekipa,
ne stignem pisat odi jer moran igrat na najjace da ostanen najveci lvl u klanu :)
Ako ko ima kakvih pitanja, potrebe za boostom nek se javi na discord od klana.
Moze meni boost za zadnjih deset levela !
Jel cisti bone+minion ima prodju za Torment tier... Nightmare ide relativno dost brzo, al da zna bit totalni kaos na ekranu,zna
Meni se dogadaju zadnjih par dana cudni vizualni i performance glichevi.
Npr .Samo kada umrem u nightmare dungeonu tj. ozivim se ,char mi ima cudne vizualne artefakte koji nakon nekog vremena nestanu.
Kako je moj build baziran na crit, kada se nadem u malom prostoru sa hrpom monstera , na par milisekunda sve se zamrzne te odjednom sve eksplodira wtf..
EDIT: sto se tice tih vizualnih artefakta , dogadaju se samo kad stavim Primal Bascinet - helm za sorca sa rogovima (samo ako umrem )
Saznao na sluzbenom forumu , neki lik je dokucio gdje je kvaka.
Mnoge stvari nisu ispolirane.Trebat ce mjeseci da igra bude gotov proizvod.
Naravno nista nije ozbiljno(osim za hardcore igrace) , ali upravo zbog toga ne opravdava toliku cijenu.
40 eura bi bilo realno ..
meni je prilikom jedne sesije jedan cijeli mob prikazivalo u mjestima do kojih se ne može..
znači u 2-3 navrata isti mob prikaže npr u šumi, ali da nema puta do njih niti išta možeš,samo ih vidiš...
ima jos uvijek bugova
meni je prilikom jedne sesije jedan cijeli mob prikazivalo u mjestima do kojih se ne može..
znači u 2-3 navrata isti mob prikaže npr u šumi, ali da nema puta do njih niti išta možeš,samo ih vidiš...
ima jos uvijek bugova
Da, i meni isto.
I još mi se događalo prvih par dana da su mobovi znali biti u zemlji, samo su im glave virile i mogao si ih ubiti.
Al već dugo nisam to vidio pa su vjerojatno ispravili.
TomoR steta da ne mogu trade inace ovo mi je 3. karakter s kojim levelam, ali na kraju najbolje gearan
i ja te mrzim..
eto ja na levelu 86 i nisam dobio ovaj helm nikad.. bitno da mi kao druidu padaju unique itemi za Barbara ali ne bas neki super ocito..
Najgore od svega, s obzirom da igram "svojeg" druida, koristim Mad Wolfs Glee chest (+2 na sve Werewolf skillove), ali isti ne buffa Lacerate...
Da, i meni dropaju Barb Uniqueovi

Eh.. Recimo meni je to dobro.
Zakon je sto mozes uzeti bilo koji, bar skoro bilo koji weapon i staviti aspect koji ti pase + ne gledas samo legendary iteme vec i rare iteme koji nerijetko mogu biti i vise nego odlicni... A jos mi je draze stop item lvl 60 moze biti bolji od iteme level 85 i slicno..
Obican legendary pretvoris bez problema u Ancenstral itd..
itemi su super!! jest da je d2 bog i batina... ali sustav poput runewordova danas nebi funkcionirao...bilo je nesto carobno u tome..kombinirat rune i vidjet sta dobijes a sada bi to nestalo jer bi znali sve kombinacije prije nego igra uopce izade!! bezveze!! ovako bar mozemo aspekte kombinirat i svaki item build je jedinstven pojedinacno!
Eh.. Recimo meni je to dobro.
Zakon je sto mozes uzeti bilo koji, bar skoro bilo koji weapon i staviti aspect koji ti pase + ne gledas samo legendary iteme vec i rare iteme koji nerijetko mogu biti i vise nego odlicni... A jos mi je draze stop item lvl 60 moze biti bolji od iteme level 85 i slicno..
Obican legendary pretvoris bez problema u Ancenstral itd..
meni takoder itemizacija jer vrh vrhova , vise raznih buildova, nema samo jedan cookie cutter, spori upgrade, a ne da nakon 2 tjedna imam vec sve sto mogu imat
igra je vrh
Ovo je sa foruma d4:
The legendary power doesn’t work with the HoTA build. I’ve applied bleeding numerous times but never were the cooldowns for my shouts shortened

Kako sam pisao,igrao sam dosta sporo i temeljito. Došao sam blizu levela 50 kad sam krenuo sa act 3 i dry steppes regijom. Skuzio sam da sam udario očito neki cap i da mi ne pada bolji gear, pa sam odlučio samljeti priču i dići težinu da mi počnu padat bolji itemi.
Doslovno sam preletio kroz act 3-6 i prologue i to gotovo sa istom opremom s kojom sam došao u act 3.
Animacije za kraj igre su prebrutalne. Dobio sam napokon i konja pa se sad mogu brže kretati, iako konj često zapinje ili ga ja moram naučiti bolje kontrolirati.
Capstone dungeon sam odradio ko od šale... Pošto furam vec dosta stari gear, sad cu se pozabavit gearom malo i paragoni zaista super djeluju, meni dosta bolje nego u D3.
Osim opreme ću još potražit sve Lilith oltare u donje 3 regije, sad bi trebalo brze ići kad imam konja.
Trenutno sam level 53.

Igraj HC

sta nema igra biti dobra... ista ko i svaki diablo dosad!! ides i ubijas sta stignes!! meni je cak i bolja od diablo 2...
Ma fali toga jos, ali bit ce, uopce ne sumnjam!
Eto ja imam preko 170 sati igre i jos mi nije dosadna niti ce mi biti. Svi smo drugaciji...
Meni se vec isplatila lova u igru
Eto ja imam preko 170 sati igre i jos mi nije dosadna niti ce mi biti. Svi smo drugaciji...
Meni se vec isplatila lova u igru
Da, samo si curica, nikako HC barba da napravis!
\o/
ja bas razmisljam poceti hardcore lika... to je pravi challange!! jedino me malo strah laga, servera i sl...
A gle, rizik uvijek postoji...
KAda igram Hc, obavezno se spojim kablom na net, izbjegavam bezicno, ako osjetim bilo kakav lag, teleport u grad i izlazim iz igre...
Dogurao sam do 43 lvl, dakle, Sorca je jos ziva! \o/
ima neki domaći bug klan da se joinam pa nekad uletim u kakve zajedničke makljaže...tek sam 20-ti level lagan levelam kako stignem, ali ono,kad stasam da se družim s velikim momcima :)
ima i to ozbiljan koliko sam shvatio... ja sam jos uvijek isto u procesu treninga!!!
To da nije diablo igra su rekli i kada je dvojka izasla. Pa trojka. Pa... Svako je unio nesto novo, a ljudi uvijek grintaju . Da, izgleda dosta prazno i nedoreceno. Cak me razocarala i mala kolicina cgi filmica za jednog blizzarda. Koliko je godina proslo od trojke, ocekivao sam po jedan na pocetku svakog acta i na samom kraju, a ono goli q.... Da ne spominjem da sam danas act 3-6 prosao za 8 sati na t2 tezini, a nemam ni bijesni lvl ni bijesnu opremu. Dakle, da je bila t1 tezina bilo bi i potrebno i manje vremena. Za 100 € malo premalo cak i za matorog diablo igraca jos tamo od jedinice. Da ne spominjem da sam stvarno ocekivao da cu moci izabrati hocu li prihvatiti ponudu od Lilith
. A dobro. Vidjeti cemo sto ce biti. I dvojka je postala puno bolja sa LoDom.