E da... Nemam ovaj Necro nastavak. Mogu li ja normalno igrat s ekipom koja ima Necro ili ne?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
E da... Nemam ovaj Necro nastavak. Mogu li ja normalno igrat s ekipom koja ima Necro ili ne?
Da, možeš.
Čak će ti tu i tamo dropati koji legendary za Necro-a 
Zahvaljujem.
Inače preuzeo sam opet igricu. Ušao i nemam pojma ni igrat. Ne znam više ni skilove, ni šta znače koji gemovi. Ma sve sam zaboravio :(
Zahvaljujem.
Inače preuzeo sam opet igricu. Ušao i nemam pojma ni igrat. Ne znam više ni skilove, ni šta znače koji gemovi. Ma sve sam zaboravio :(
Tako je i meni bilo sada na početku sezone, nakon mislim 4 godine pauze...
Pohvatat ćeš sve relativno brzo, ima dosta tutoriala i na YT.
Također nemam Necro dodatak i dropa Necro gear kao i za ostale klase iako igram samo Wizarda ovu sezonu.
Ma ja moram proć očito cijelu kampanju ispočetka, ni mape ne znam, baš više ništa ne znam. Trebat će mi da se ušemim nazad.
Ako je tko za zajedničko igranje nove sezone nek mi se javi. Ja bi volio igrat ww barbara. Povratak klasiku ;)
Ma ja moram proć očito cijelu kampanju ispočetka, ni mape ne znam, baš više ništa ne znam. Trebat će mi da se ušemim nazad.
Ako je tko za zajedničko igranje nove sezone nek mi se javi. Ja bi volio igrat ww barbara. Povratak klasiku ;)
Dogovorit ćemo se, čak mislim da te imam dodanog odavno i da smo par puta igrali zajedno, ostavi battletag da provjerim.
Samo što nisam aktivan igrač, imam vrlo malo slobodnog vremena i uglavnom od 22.00 do 01.00 sati igram i jedva sam natukao 1000 paragona ove sezone. I ja sam mislio igrati Barba...
Pitanje za iskusnjare, jel' se može kako ekstrahirati legendary gem iz opreme kojeg sam sa Kanai cube ubacio kao augment? Čisto sumnjam ali reko da priupitam?
Pitanje za iskusnjare, jel' se može kako ekstrahirati legendary gem iz opreme kojeg sam sa Kanai cube ubacio kao augment? Čisto sumnjam ali reko da priupitam?
Ne može. Ali možeš na postojeći augment staviti "jači". Vrijedi samo "jači" u tom slučaju; ne zbrajaju se.
Ne može. Ali možeš na postojeći augment staviti "jači". Vrijedi samo "jači" u tom slučaju; ne zbrajaju se.
Nisam znao da se može dodatno augmentirati isti gear, jeste tlaka levelati gemove, ali ako se može dodatno staviti veći level opet odlično.
Ne znam jel' me igra zajebava ili šta, ali nisam dobio dodatni tab u stashu nakon završetka sezone. Sezonu sam 100% odradio...
Ne znam jel' me igra zajebava ili šta, ali nisam dobio dodatni tab u stashu nakon završetka sezone. Sezonu sam 100% odradio...
Ako si ih prije već bio otključao 5 kroz sezone, onda je to to. Tj. ako ih imaš 13 ukupno (sa Necro ekspanzijom), to je trenutno max.
Ako si ih prije već bio otključao 5 kroz sezone, onda je to to. Tj. ako ih imaš 13 ukupno (sa Necro ekspanzijom), to je trenutno max.
Ne radi se o tome, ovo mi je prva sezona koju sam završio, a na non sesional sam imao 5 slotova + 2 i sada bi nakon zavšavanje sezone trebao imati 5+3, no i dalje je ostalo 5+2...
Ako otključaš stash unutar sezone, odmah ga dobiješ i u nesezoni, ne na kraju (čak i u Hardcore mode-u). Bar je tako meni radilo prije.
Ako otključaš stash unutar sezone, odmah ga dobiješ i u nesezoni, ne na kraju (čak i u Hardcore mode-u). Bar je tako meni radilo prije.
Onda sam ja polupao lončiće ili se ne sjećam dobro... Ništa, rješit ću se nekog geara iz buildova koje i ne igram često.
Kada ono kreće nova sezona?
ne zna se još kad starta sezona 19 nema nista službeno! Nagađa se jako brzo mozda već 15.11 ili 17.11
Stash si trebao dobiti odmah... vjerojatno nisi odradio sve potrebne 'poslove' i dosao do Conquerora.
Stash si trebao dobiti odmah... vjerojatno nisi odradio sve potrebne 'poslove' i dosao do Conquerora.
Ma odradio sam sve 100% i dobio stash u sezoni, no nisam znao da se odmah dobijeni stash implementira i u non seasional pa kada sam provjeravao vidio sam da imam isti broj kao u sezoni, pa sam mislio da se dodaje nakon sezone i tako da ću dobiti dodatni. Uglavnom riješena misterija...
Trenutna era (rekordi u nesezoni) završit će sa patch-em 2.6.7:
https://us.forums.blizzard.com/en/d3/t/era-ending-with-patch-2-6-7/6888
Za početak sezone i "final patch notes" još nema informacija. No očekujem neki info noćas.
Kažu da je patch live (bar na NA):
https://us.diablo3.com/en/blog/23220967/patch-267-now-live-11-12-2019
Skida mi update!
Uh, Monk set buffa "samo" Sweeping Wind, ali dodali i ovo:
Won Khim Lau
New Legendary Power: Hitting with Tempest Rush will activate Cyclone Strike, and both skills deal [500-600%] increased damage.
Lamentation ostaje isti kao i do sad...
Sinoć instalirao 2.6.7 patch i izgleda da su Vyr nerfali, jer nemam drugo objašnjenje... . Još sam pojačao build sa augmentima i odrađivao sam GR 112 za 13+ minuta i sada nema šanse da ga završim.
Edit
https://news.blizzard.com/en-us/diablo3/23179288/patch-2-6-7-ptr-has-concluded
Chantodo's Resolve
The scaled attack speed damage bonus to Wave of Destruction has been reduced
Developer Note: This is a reactive adjustment from an earlier change to how Wave of Destruction receives a bonus from Attack Speed. The buff that resulted from that change was more than we expected, so we're reigning it in.
WW/Rend barb je u lošoj poziciji.
Pojačan je u odnosu na prošli patch, ali oslabljen u odnosu na prvu verziju PTR 267 
Prošao sam 117 solo iz prvog pokušaja, tip iz klana je prošao 124 solo. Možda će HoTA biti jači.
Ali to nije bit posta.
Nego je tip koji je riješio 140 solo na PTR sa WW barbom (i bio GLAVNI razlog smanjivanja DMG) riješio 146 SOLO sa crusom za 12:58, i završio je solo 150 za 16:12.
Neee, uopće ne trebamo nerf kruza 
OK, 10 800 paragona mu pomaže, ali, ipak prejak je set.
A i ekipa je završavala 150ke u četvero sa bazuka wizom, jer su mogli igrati bez updatea klijenta. Pa i nisu radili update dok nisu završili 150 
Očito sezona ne starta ovaj petak, nego tek sljedeći, a ovaj tjedan će služiti kao PTR 2.0, pa možda nešto i poprave do starta sezone.
Bar se nadam...
@striko Da, i ja sam nabrzinu složio Aegis-a, oprema sa lošim roll-ovima, neoptimizirana, shield loš (crafto bezveze neki), bez augmenta i s krivim bracer-ima, riješio GR115 u prvom pokušaju (na 2400 paragona), bez Strickena (kad shield ima stricken mehaniku)...
Činilo mi se malo prejako. I, hmm, Fist of Heavens je tu samo da buffaš Heaven's Fury i za damage reduction.
@boxer Na D3 forumu se spominjalo da je efektivni drop Vyr-a oko 3-4 GR; ali nekima će se činiti kao da je dropao za 7 GR.
Meni se čini da je damage bitno smanjen, probat ću odraditi od 105-110.. Prije kada napravim 150-180 Archon stack pa uletim sa 20 Chantodo stack, većina trash mobova je bila one hitana, sada toga nema na 112... Probao sam tri puta sinoć da odradim 112 i ne može, najbliže što sam bio je zakašnjenje od minute, a radio sam ga za 11+ 13+ minuta.
I što onda igrati Sezonu 19? Ja nekako mislim da ću probati sa Crusaderom
Ovisi.
Je li mislis igrati solo, ili u grupi?
Ja sam grupni igrač, i većinu sezone ću suportirati 
Samo tako mogu završavati 150ice 
Pa ću krenuti sa barabom, da odmah imam suporta za grupe.
WW/rendom (startni set) je apsolutno NAJLAKŠI set za igranje, a jako lako ću sakupljati i ključeve.
A i biće najlakše završiti solo 70 za primale.
Iako, WWRend bi mogao biti i jači nego što se misli. Za solo rekorde.
OK, gubi se 200% DMG od belta, ali, sa sezonskim buffom (udari/ubij moba na 1000 stackova) se dobija 50% movement speed, i 100% DMG. A sa dodatkom pandemonium sezone, i bonusima na 15-30-50-100-1000 ubijenih mobova, DMG raste.
Da, druge klase su jače, ali, i barb je skroz OK za start.
Drugi dobar startni set je UE demon hunter.
Ako ideš u grupi, start sa necrom je najbolji. Najbrže se stigne do levela 70.
AKO misliš samo (ili uglavnom) SOLIRATI, crus zvuči dobro. Još ga nisam iskušao, jer se ne želim razočarati sa (vjerovatnim) nerfom.
Ovisi.
Je li mislis igrati solo, ili u grupi?
Ja sam grupni igrač, i većinu sezone ću suportirati 
Samo tako mogu završavati 150ice 
Pa ću krenuti sa barabom, da odmah imam suporta za grupe.
WW/rend (startni set) je apsolutno NAJLAKŠI set za igranje, a jako lako ću sakupljati i ključeve.
A i biće najlakše završiti solo 70 za primale.
Iako, WWRend bi mogao biti i jači nego što se misli. Za solo rekorde.
OK, gubi se 200% DMG od belta, ali, sa sezonskim buffom (udari/ubij moba na 1000 stackova) se dobija 50% movement speed, i 100% DMG. A sa dodatkom pandemonium sezone, i bonusima na 15-30-50-100-1000 ubijenih mobova, DMG raste.
Da, druge klase su jače, ali, i barb je skroz OK za start.
Drugi dobar startni set je UE demon hunter.
Ako ideš u grupi, start sa necrom je najbolji. Najbrže se stigne do levela 70.
AKO misliš samo (ili uglavnom) SOLIRATI, crus zvuči dobro. Još ga nisam iskušao, jer se ne želim razočarati sa (vjerovatnim) nerfom.
Ovo je najbliže odogovoru da S19 ne počinje ovaj petak:
https://us.forums.blizzard.com/en/d3/t/2-6-7-patch-live-on-console-versions/6954/42
Imam jednu veliku molbu. Nisam jako dugo igrao.
Imam Barbariana i ne znam što bi od itema trebao mijenjati, ako netko može pomoći savjetom bio bio beskrajno zahvalan.
Imam jednu veliku molbu. Nisam jako dugo igrao.
Imam Barbariana i ne znam što bi od itema trebao mijenjati, ako netko može pomoći savjetom bio bio beskrajno zahvalan.
Imaš ovdje na stranici buildove za sve klase, pa pogledaj šta od opreme imaš i koji build možeš složiti.
https://www.icy-veins.com/forums/topic/45393-season-18-guides-all-classes/

be Cool