Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.650.091
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
Re: Diablo 3
tom kaže...

jedino kaj dobivamo cube.

Vjeruj mi, ovo će biti game-changer. Od čišćenja stash-a, balansiranja crafting materijala pa do revival-a bountija 

Endure...and in enduring grow stronger
17 godina
Diablo 3

Evo, ako je koga zanimalo, stanje na PTR-u sa stvarima koje idu u Kanai cube:

http://imgur.com/a/1JtLg

I spreadsheet:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1MMnjr943t3EsKKTMczr8VkxoQFMrHoZ_LZ_Fui6S_MQ/edit?usp=sharing

Uzeto iz originalnog thread-a:

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/18193985591

Happy hunting!

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.8.2015 10:23 (TomoR).
Moj PC  
3 0 hvala 2
17 godina
Diablo 3

Quin objašnjava Area damage:

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Dokopao sam se Boon of Hoarder legendary gem-a ali nikako da naletim na amulet ili ring sa empty socketom? Igram Monka na T1, lvl70, paragon 86. Na nižim težinama su mi redovito padali ali sada nemam pojma kako da ih nabavim?

Uh, što volim ovaj režim - drugi rade a ja ležim
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Adoon kaže...

Dokopao sam se Boon of Hoarder legendary gem-a ali nikako da naletim na amulet ili ring sa empty socketom? Igram Monka na T1, lvl70, paragon 86. Na nižim težinama su mi redovito padali ali sada nemam pojma kako da ih nabavim?

Igraj i past će; osim toga možeš rolati kod Mystice nešto u socket, ali pretpostavljam da nemaš sad ni puno crafting materijala.

12 godina
neaktivan
TomoR kaže...
Adoon kaže...

Igraj i past će; osim toga možeš rolati kod Mystice nešto u socket, ali pretpostavljam da nemaš sad ni puno crafting materijala.

Negdi sam procita da ce u novom patchu hellfire amulet imat socket, svakim craftom. Neka neko potvrdi ili demantira ovo,

Hellfire amulet ce u novom patchu imat garantiran socket, farmaj malo kljuceve sada !

10 godina
neaktivan
Diablo 3

Tražim neku novu igru da počnem kratit vrijeme, isplati li se kupiti D3 ako ga nikad prije nisam igrao. Samo neću da ju kupim pa da mi dosadi.

0 0 hvala 0
17 godina
Simply kaže...

Tražim neku novu igru da počnem kratit vrijeme, isplati li se kupiti D3 ako ga nikad prije nisam igrao. Samo neću da ju kupim pa da mi dosadi.

Isplati se ako voliš grindati.

Pogotovo sad, novi patch će konačno napraviti igru kakva je trebala biti od početka (samo PvP zaboravi).

Ali, trebaš uzeti i RoS ekspanziju, bez nje se ne isplati.

10 godina
neaktivan

Više sam PvE igrač pa to nije problem. A ako kupim D3, prođem ga pa onda kupim RoS?

17 godina
Simply kaže...

Više sam PvE igrač pa to nije problem. A ako kupim D3, prođem ga pa onda kupim RoS?

Bolje je odmah uzeti sa RoS-om, previše je mehanika igre promijenjena od "običnog" D3.

D3                            RoS

lvl 60                  lvl70

nema Mystic              ima (re-rollaš jednu stavku)

samo par setova      hrpa novih setova koji definiraju igru

-                    adventure mode, riftovi, griftovi, bounty, legendarni gemovi, Kadala

Sad će biti i Kanai Cube, da se koristi mu trebaju bounty materijali, dakle opet samo RoS.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.8.2015 17:56 (TomoR).
17 godina
Diablo 3

Wudijo je napravio analizu, koliko je isplativo raditi nadogradnju žutog itema u legendarni u odnosu na re-roll legendarnog u Kanai cube:

Pretpostavljam da će tako ostati s obzirom da patch samo što nije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
TomoR kaže...

Wudijo je napravio analizu, koliko je isplativo raditi nadogradnju žutog itema u legendarni u odnosu na re-roll legendarnog u Kanai cube:

Znači nije isplativo kraftat iz žutih legendarne...

17 godina
1.Lovac kaže...
TomoR kaže...

Ako imaš dovoljno crafting materijala, isplativo je.

17 godina
Diablo 3

S obzirom da je prije bilo radilo, ekipa je skupila koji bounty cache na live-u, pa otvorila na PTR i dobila je unutra act specific materijale.

Probao sam to sad napraviti, ali na žalost ne radi više.

Video:

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.8.2015 13:21 (TomoR).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
TomoR kaže...
1.Lovac kaže...

Ako imaš dovoljno crafting materijala, isplativo je.

Zapravo je vrlo isplatljivo kraftat, pogotovo ogrlice a i oruzja.. Prvo cu utuci sve na upgrade pa onda slijedi bounty 24/7. Jednostavo morat ce upast drevni kukri/dod, ss, drugi mac za bull katos, te ona nova strijela ili pak kridershot..

Blood shards odsad samo na oklope pa kad mi uleti dobar ancient, na njih ni ne pomisljam trosit materijale. Mislio sam da je 15k svakog materijala dovoljno, a sada kad vidim koliko taj ima, zavidim!

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.8.2015 13:44 (fanaticni gejmer).
17 godina
Diablo 3

S4 PTR, 2 igrača. Da li primjećujete uzorak?

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
TomoR kaže...

Mislis na one kineske znakove kod manje vise svih igraca? :)

14 godina
Eld kaže...

Ne, nego na to da svaka dva imaju isto vrijeme završetka. :P

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Eld kaže...
TomoR kaže...

Barb-monk, monk-barb, barb-monk...

Hexfire kaže...
Eld kaže...

Ne, nego na to da svaka dva imaju isto vrijeme završetka. :P

17 godina
TomoR kaže...

E da. Kada to vec spominjes. Nigdje nisam nasao kakvih ima i da li ima promjena po klasama i/ili setovima u novom patchu. U 3. sezoni sam igrao vise manje barbara i crusadera. Za koga se odluciti u novoj sezoni?

Edit:

Koliko vidim ima i monk-monk. Znaci mogao bih se vratiti i monku nakon dugo vremena.

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.8.2015 17:37 (Eld).
17 godina
Eld kaže...
TomoR kaže...

E da. Kada to vec spominjes. Nigdje nisam nasao kakvih ima i da li ima promjena po klasama i/ili setovima u novom patchu. U 3. sezoni sam igrao vise manje barbara i crusadera. Za koga se odluciti u novoj sezoni?

Edit:

Koliko vidim ima i monk-monk. Znaci mogao bih se vratiti i monku nakon dugo vremena.

Monk će solo biti najjači, ali relativno dugo dok ne skupiš sve što ti treba (doslovce svi slotovi se moraju napuniti sa točno određenim itemom, + specifični itemi u cube)

Barb mu je uz bok, puno varijanti, ali WW i dalje na vrhu (ali bit će fora Seismic Slam, HotA buildovi, idu GR60+)

WD dobiva novi/prerađeni set, bit će OK.

Wizz, dobiva Archon set koji će izgleda biti uz bok Tal Rashi

Crusader, Hammerdin set, no izgleda da će biti najslabiji u odnosu na ostale

DH, ostaje tu negdje gdje je bio

Novi leg gem, samo u sezoni 4 za sad, pojačava napad na moba za određeni postotak sa svakim napadom, tako da će biti puno lakše očistiti RG-ove u sezoni negu van nje zbog njega, a AS buildoi (monk, Archon) imaju najveću prednost po tom pitanju.

17 godina

Ok. Znaci ova sezona ce biti monk-barb. Sto ne znaci da necu i ostale klase bar isprobati :))

17 godina
Diablo 3

Rhykker objašnjava šta čuvati, šta ne čuvati, šta raditi i šta ne raditi prije Patch 2.3:

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Diablo 3

Tih par njegovih savjeta mi nisu uopce jasni.

To govori o pripremama kaj da ljudi rade dok patch ne izadje.

Zasto ne farmat riftstone i trialse? Pa jos uvijek ima ljudi koji farmaju griftove za paragone i matse, a njima ne mozes pristupit bez toga dvoje, osim ako si naravno leecher a njih niko ne voli pretjerano.

Pametnije bi bilo da je rekao da se to nastavi kako bi ljudi nastackali trial kljuceve jer ce mnogi htjet odmah po startu 2.3 patcha ic skidat rekorde u vecim griftovima, pogotovo i kako bi se probijali na leaderboardu.

''Farm keywarden keys''. Radi cega? U patchu ce ionako wardeni dropat direktno machine i kljucevi vise nece bit potrebni. Bit ce puno kraci proces do Ubera.

Nisam nigdje procitao da se ti kljucevi ''konvertaju'' u machine u patchu.

''Don't farm rift keys'' i ''Do pick up deaths breath''. Jedno bez drugoga tesko ide, jer najbrze se dodje do DB-a preko riftova. Nema smisla savjet.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.8.2015 7:50 (Hades86).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hades86 kaže...

Tih par njegovih savjeta mi nisu uopce jasni.

To govori o pripremama kaj da ljudi rade dok patch ne izadje.

1. Zasto ne farmat riftstone i trialse? Pa jos uvijek ima ljudi koji farmaju griftove za paragone i matse, a njima ne mozes pristupit bez toga dvoje, osim ako si naravno leecher a njih niko ne voli pretjerano.

Pametnije bi bilo da je rekao da se to nastavi kako bi ljudi nastackali trial kljuceve jer ce mnogi htjet odmah po startu 2.3 patcha ic skidat rekorde u vecim griftovima, pogotovo i kako bi se probijali na leaderboardu.

2. ''Farm keywarden keys''. Radi cega? U patchu ce ionako wardeni dropat direktno machine i kljucevi vise nece bit potrebni. Bit ce puno kraci proces do Ubera.

Nisam nigdje procitao da se ti kljucevi ''konvertaju'' u machine u patchu.

3. ''Don't farm rift keys'' i ''Do pick up deaths breath''. Jedno bez drugoga tesko ide, jer najbrze se dodje do DB-a preko riftova. Nema smisla savjet.

1. To je rekao da se ne isplati farmati bounty-e za normalne rift key-eve - te "žute" više nećeš trebati, jer ćeš u "normalne" riftove ulaziti bez da išta moraš uložiti. Ti žuti će se nakon patch-a moći prodati vendoru. Rekao je ako imaš greater rift ključeva da ih "potrošiš" prije patch-a, jer će se nakon patch-a svaki, tipa GR35, GR55 itd. pretvoriti u "obične" GR ključeve, isto kao i trenutni trial ključevi. Zato bi bilo bolje ostaviti si trial ključeve i "žute pretvoriti" u trial/GRift ključeve.

2. Svi ključevi koje sada imaš će se pretvoriti u mašine (provjerio sam sam na PTR-u) i wardeni će bacati mašine u 2.3. Trenutno trebaš 4 ključa da napraviš jednu mašinu, a to u 2.3 više neće biti potrebno. Također, HF amulet dolazi obavezno sa socketom u 2.3 - zato se sad ne isplati trošiti ni mašine ni ključeve. Također, na većim težinama od T6 moguće je dobiti po dva ista organa za izradu kod Uebera.

3. Prvi dio - ne isplati se igrati trenutno bounty-e (ako imaš dovoljno žutih ključeva), a DB će ti trebati za sve u Kanai cube, i često postane limitirajući faktor kod upotrebe cube-a.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.8.2015 9:36 (TomoR).
17 godina
Diablo 3

Jaetch pokušava riješiti GR61 sa Wizz-om, na kraju je i uspio, jedva:

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Nitko ne spominje da ce samo 5 fetisha u novom patchu pucati strelice.. oce li nas ovo natjerat da mjenjamo skillove i strategije?

Zvuci mi primamljiv novi helltoth, moga bi ga igrat umisto carnevila jer build dosadi nakon nekog vremena, furstrirajuce je cak. :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
fanaticni gejmer kaže...

Nitko ne spominje da ce samo 5 fetisha u novom patchu pucati strelice.. oce li nas ovo natjerat da mjenjamo skillove i strategije?

Zvuci mi primamljiv novi helltoth, moga bi ga igrat umisto carnevila jer build dosadi nakon nekog vremena, furstrirajuce je cak. :(

Da, pucat će 5 fetisha najbližih tebi, sa 5x više damage-a, a ostali će raditi melee damage - zapravo jače nego prije.

12 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Da, pucat će 5 fetisha najbližih tebi, sa 5x više damage-a, a ostali će raditi melee damage - zapravo jače nego prije.

Ali pasivni efekt snake to the face (poison dart) nece biti efikasan kao prije? Proba sam ga na ptr, u pravu si lakse ih je kontrolirati ovako nego kad svi pucaju (uski prolazi i prostorije). Vidit cu kad izadje patch, valjda ce odma se updajtat i buildovi jer me zanima sta da stavim za runu na fetish army: legion of dagger ili nesto drugo.

15 godina
Diablo 3

Koji bi se predmeti za sve klase trebali kraftat prije nego što poskupe?

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice