Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.651.175
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
Re: Diablo 3
1.Lovac kaže...

Koji bi se predmeti za sve klase trebali kraftat prije nego što poskupe?

Reapers Wraps i možda Devastator za Wizz-a, ostalo ćeš uglavnom dropovima "hranit".

Ali, moći ćeš craftat žute, i njih staviti u Kanai, te iz njih dobiti leg-ove. Probao malo na PTR, fora je.

15 godina
TomoR kaže...
1.Lovac kaže...

Koji bi se predmeti za sve klase trebali kraftat prije nego što poskupe?

Reapers Wraps i možda Devastator za Wizz-a, ostalo ćeš uglavnom dropovima "hranit".

Ali, moći ćeš craftat žute, i njih staviti u Kanai, te iz njih dobiti leg-ove. Probao malo na PTR, fora je.

Pa žute moš i skupit s poda valjda :D

A Devastator za wizza se mislim ne isplati :( jedino taj bracer RW ali za barbara/crusa, za ostale klase ne vidim da se isplati... Krafta sam sinoć cca 50 RW dobio 4 ok od kojih jedan ima jako dobre statse :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.8.2015 13:53 (1.Lovac).
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Patch u srijedu, do tad necu ni igrat jer je sve ovo trenutno dosadno, a i sve ce bit bolje u 2.3..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Queue za log in u Battle.net...

A šta će tek biti kad počne sezona.

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

Ekipa, gdje ima kupiti povoljno Diablo 3 + xpanziju?
Najjeftinije sto sam nasao je ovdje za 34 eur...

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Ovo je toliko dobro da nije istinito.. neznam sta mi je draze: kanai's cube, novi sistem riftova, bounty ili bandit shrines.

Samo treba ljudima odmah reci da obavjaju u bounty prvo bonus questove, ukljuci CAPS i odmah na pocetku razjasnit pa da ti budale ne uniste game. 

*

Upgrade itema se isplati, treba naravno dosta materijala kojeg sada nece biti tesko sakupit. Potrosio oko 15k materijala i nije lose, cak i yangs recurve!

ancient ss mi je dosa nakon sta sam potrosio 10k i bio pri kraju materijala i zivaca.  

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.8.2015 10:27 (fanaticni gejmer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
fanaticni gejmer kaže...

Ovo je toliko dobro da nije istinito.. neznam sta mi je draze: kanai's cube, novi sistem riftova, bounty ili bandit shrines.

Osim ovoga sto si naveo meni se jako svidja sto osim sto sada umjesto kljuceva dropaju direktno masine za bossove sa jednim kompletom dobijes 2-3 komada materijala za hellfire amulete. Igrao sam T9-10 pa ne znam da li je isto i na nizim tormentima.

17 godina
Eld kaže...
fanaticni gejmer kaže...

Osim ovoga sto si naveo meni se jako svidja sto osim sto sada umjesto kljuceva dropaju direktno masine za bossove sa jednim kompletom dobijes 2-3 komada materijala za hellfire amulete. Igrao sam T9-10 pa ne znam da li je isto i na nizim tormentima.

Od T7 nadalje postoji šansa da dropaju 2, na T10 uvijek dropaju 2. Na T6 je 100% da padne 1.

12 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Od T7 nadalje postoji šansa da dropaju 2, na T10 uvijek dropaju 2. Na T6 je 100% da padne 1.

Kad smo vec kod toga, t7 mi se najvise svidja (bounty) za sada, brzo i dropa se 4 materijala po cache, na nizim samo 3. Za key wardene i t10 cu vidit, kad dobijem bolji gear. Ovo sa goblinima je prebolesno, ima dosta bandit shrine a uletila su mi jutros 2 vaulta. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.8.2015 13:54 (fanaticni gejmer).
17 godina
Diablo 3

Evo i ja se vracam nakog par mjeseci pauze.

Što trebam posebno paziti kod ovog patcha da nekog ne shebem :) ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Hefestokro-2961/hero/19756593

jel i vama možda WW barb šteka povremeno, držim stalno tipku desnu, i imam furya ali mi se barb ne vrti možda sam nešto s skilovima pobrkao, može pomoć ?

prije zakrpe je sve uredno radilo, vrtio sam se dok ne potrošim fury, sad svakih 3-4 sekunde me prekine, i moram ponovo stiskat desni klik ali mi često neće da počne vrtit, u čemu bi bio problem ?

i 5-3570K
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Nova sezona dolazi kroz par dana?

ako je tako neda mi se igrati ovo s obzirom da sam 2 mjeseca bio out otprilike

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
fanaticni gejmer kaže...
TomoR kaže...

Kad smo vec kod toga, t7 mi se najvise svidja (bounty) za sada, brzo i dropa se 4 materijala po cache, na nizim samo 3. Za key wardene i t10 cu vidit, kad dobijem bolji gear. Ovo sa goblinima je prebolesno, ima dosta bandit shrine a uletila su mi jutros 2 vaulta. 

Ja sam jucer imao najmanje 5-6 vaulta, i super je kaj ima puno bandit shrinova, ali bojim se da djeluje predobro a znamo vec blizzard. Sve kaj je predobro kratko traje, odnosno popije nerf.

Jucer su vec nerfali onog bossa u vaultu, tj njegov loot. Bio je bila gomila itema i legovaiz onog chesta, a sad uvijek padne 2 komada najvise.

Ubere se jedino i isplati farmat na T10 jer se dobije po 2-3 craft materijala. Znaci u jednom setu Ubera se moze dic cak 12 komada materijala.

12 godina
neaktivan
Hades86 kaže...

Ja sam jucer imao najmanje 5-6 vaulta, i super je kaj ima puno bandit shrinova, ali bojim se da djeluje predobro a znamo vec blizzard. Sve kaj je predobro kratko traje, odnosno popije nerf.

Jucer su vec nerfali onog bossa u vaultu, tj njegov loot. Bio je bila gomila itema i legovaiz onog chesta, a sad uvijek padne 2 komada najvise.

Ubere se jedino i isplati farmat na T10 jer se dobije po 2-3 craft materijala. Znaci u jednom setu Ubera se moze dic cak 12 komada materijala.

T10 mi presporo ide za sada,cak mi keywardeni ne bacaju kljuceve. Tako sada samo bounty na t7, ostalo vise i ne primjecujem.

*

deadth bounty u act5 je buggan, nemoze se preci stoga ako vidite to odmah izadjite iz igre i trazite drugo.

I ovi sa visokim paragonima su mutavi botovi, ja neznam kako su dospili do tu.. ljudi nisu sposobni shvatit da se u bounty prelazu bonus actovi jer daju duplo vise materijala.. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.8.2015 17:44 (fanaticni gejmer).
14 godina
neaktivan
Diablo 3

pa na bounty Torment 7 padaju isti materijali ko i za T10, jedino ne znam kakav je drop po pitanju legendarya ? vjerojatno nešto slabiji, ali po meni T7 je baš onako po mjeri, mogu solo ali lakše mi je u paru s nekim.

i 5-3570K
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

E. da. To sam jučer pokušao napisati, i još puno toga, ali forum mi je "pojeo" poruku pa sam odustao...

T7 - i to  u grupi - za sat vremena padne 50- 60 krafting materijala svake vrste.

Sve ostalo je mučenje...

Ako ne znate, možete dobiti po 8 komada materijala u svakom aktu u jednoj turi bountija.

Idete prvo na bonus akt, i kad ga završite, i uzmete kockicu u Tyraela, neki drugi akt odmah postaje bonus. Znači - prvo na bonus akt - i onda opet na novi bonus akt - i u 5-10 minuta (ovisi o kvaliteti grupe) imate 8 komada svakog od 5 materijala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Bilo je za očekivati:

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/18695103092#1

Smanjen broj Bandit Shrine-ova, "popravljen" Area Damage.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...

pa na bounty Torment 7 padaju isti materijali ko i za T10, jedino ne znam kakav je drop po pitanju legendarya ? vjerojatno nešto slabiji, ali po meni T7 je baš onako po mjeri, mogu solo ali lakše mi je u paru s nekim.

Dropovi su dobri t t7. Dobio sam dobar ancient yangs recurve, jos onaj set rukavica za monka i to ancient. Samo me ne idu kljucevi. 

Dobro da su nefali bandite, ono je bio apsurd. :D

Mislim stvarno, nakon jednog bounty run-a dobijes 1k komada materijala, 1k blood shards, pun kujac ostalog.. ja sam dobro jamio nadam se da stve i vi 

Brzi li su sa nerfanjem, a kad treba popravit quest kao sto je tocuh od death, to moze cekat?

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.8.2015 8:46 (fanaticni gejmer).
11 godina
protjeran
TomoR kaže...

Bilo je za očekivati:

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/18695103092#1

Smanjen broj Bandit Shrine-ova, "popravljen" Area Damage.

Koliko se sad cesto spawnaju nakon fixa?

11 godina
protjeran
fanaticni gejmer kaže...

Dobro da su nefali bandite, ono je bio apsurd. :D

Mislim stvarno, nakon jednog bounty run-a dobijes 1k komada materijala, 1k blood shards, pun kujac ostalog.. ja sam dobro jamio nadam se da stve i vi 

Brzi li su sa nerfanjem, a kad treba popravit quest kao sto je tocuh od death, to moze cekat?

Ti mozda razmisljas kao casual player, ali za hardcore igrace (citaj: koji farmaju po cijele dane) je taj cesti spawn bandit shrinea bio dobar jer se materijali jako brzo trose u patchu 2.3

I kod Mystik a bome i kjubanje.

Bolje da su fixali i Zodiac ring, jer ne proca dobro CDR na Berserkeru.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.8.2015 12:43 (Hades86).
12 godina
neaktivan
Hades86 kaže... 

Ti mozda razmisljas kao casual player, ali za hardcore igrace (citaj: koji farmaju po cijele dane) je taj cesti spawn bandit shrinea bio dobar jer se materijali jako brzo trose u patchu 2.3

Kako god, bas casual igraci dignu paragon za 100 u mjesec dana..

17 godina
fanaticni gejmer kaže...
Hades86 kaže... 

LOL, sezona 4 počinje danas u 17h. 

Vjeruj mi, sutra ujutro će biti ekipe sa preko 400 paragona.

17 godina
TomoR kaže...
fanaticni gejmer kaže...
Hades86 kaže... 

ja cu biti na lvl 2 :)

btw. sa kime krećete igrati?

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.8.2015 14:42 (toxic).
17 godina
Diablo 3

Ja ću krenuti sa WD, u planu mi je monk kao broj 2.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
TomoR kaže...

Ja ću krenuti sa WD, u planu mi je monk kao broj 2.

daj mi bnet acc pa da te dodam.

16 godina
Diablo 3

Danas u 17:00 novi start nakon pauze od par mjeseci (kao i svake sezone nakon skupljene više manje bis opreme dovoljne za grift oko 40) 

Anyway - Ja krecem s monkom, žena s dh-om, a brat s barbarianom :)

Nego, jel postoji neki novi Cro klan za D3? Mi smo još uvijek u onom prvom Cro klanu koji je nastao još u vanilla D3. Ali sitno nas ima, možda 10ak.

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mrsmith kaže..

Nego, jel postoji neki novi Cro klan za D3? Mi smo još uvijek u onom prvom Cro klanu koji je nastao još u vanilla D3. Ali sitno nas ima, možda 10ak.

Omg u istom smo klanu! ^^

Nego, ima li netko ss PTR leaderboarda nakon monk nerfa? Ne mogu (čitaj "ne znam") nać na netu neki noviji :P

BTW, krećem sezonu s barbom.

17 godina
Diablo 3

Nisam pratio sigurno 2 mjeseca Diablo scenu.

Kakvi će biti ?

Crusader mene zanima.

Barbara nisam nikada igrao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Pretpostavljam cim izadje igraju sa ugradjenom wc skoljkom, hrana i energetska pica uneseni prethodno u tonama i litrama, spremni za utrku koja pocinje u popodne. Igraju u party (klan)+nabave gear sa bonus exp ignorirajuci sve ostalo  No thx, meni ta trka ne pali, volim opustenost.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice