Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.652.350
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Inače, baš sam radio "analizu" utrošenog vremena u Diablu pa rekoh da podijelim sa vama:

Igrane klase u SCu:

1. Barb - p94, 340 sati igrano, build isključivo sprint/ww (bez WotB - ToC)

2. Monk - p27, 184 sati, build SW - Cyclone (igrano prije buffa na zvona i prije povećanja densitya)

3. Wizz - p27, 212 sati, isprobao sve buildove (CM/WW, Blizz/Hydra - svi znamo kako je Inferno prije nerfa izgledao {#}, Sleet Storm, CM/Meteor itd... Archon isprobao ali mi nije legao)

4. DH - p6, 50 sati, malo sam ga igrao pa sam koristio samo Rapid Fire

5. WD - p8, 35 sati, buildovi ZD/Sacrifice, Plague Bats (CoB mi ne leži)

Igrano na HCu:

1. Wizz - p5, 32 sata, CM/Desintegrate build

2. DH - p9, 29 sati, Rapid Fire

3. WD - p38, 92 sata, Plague Bats

4. Monk - p6, 54 sati, SW - Cyclone

5. Barb - p6, 35 sati, sprint/ww

Ovo su samo preživjeli na HCu, mrtve bolje da ne nabrajam {#}

p.s. Nisam uložio ni kunu u RMAH i većinu geara sam ili nafarmao ili marljivo skupljao golde da kupim na AH

p.s.s. igram iskučivo solo

p.s.s.s. išao sam i zbrajati sate ulupane u igru ali kad sam vidio brojke u šoku sam odustao da ih ovdje napišem {#}

6 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Ja sam, prvo polako, sve klase digao do lvl60 (sam, i "hranio" se vlastitim dropovima), na to sam utukao sigurno preko 200 sati (30 sati mi trebalo da skupim sve dijelove za Staff of Herding... kad se sjetim).

Imam preko 500 sati u DH (para100), par stotina sati sad u WD (P80+)...

AH, uglavnom kupujem stvari do 20M, ali eto sad sa WD, čak mi dropaju neke OK žutice, pa napravim 50-60M u tjedan dana, što skupljeno, što prodano. I onda potrošim na (bezuspješno) kraftanje. Eto, interesantno sa WD oko 150K base damage, komotno farmam MP8 sam i ne osjećam se "na krivom mjestu" na MP10 Crypt runovima. Doduše na nekim Elite Comboima svaki put poginem. Zakon je kada navučeš 5-6 grupa sa Savage Beastovima na hrpu u Fieldsima i onda ih "pojedeš" sa Firebatsima, milina!

I polako ponešto iz stashova prodam (koji su uvijek prepuni). Čini mi se da sad prodajem više nego ikad prije.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.12.2013 10:07 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Ajme sjetio si me tih dana traženja djelova za taj ludi štap :P
Sjećam se igranja oaze ne znam ni ja koliko sati bezuspješno. Ona špilja mi se spawnala skoro pa nikad. Na kraju sam imao sreće i stvorila se u xxx pokušaju sa dugom ako se ne varam :D

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
nine kaže...
markinjoo kaže...

Čovjek obožava igru i sve oko igre a nije nikada zaigrao ni jednu drugu klasu osim Barba.

ja sam do nedavno imao samo DH-a i monka.. moram priznati da mi je isprobavanje i gearanje ostalih klasa definitivno upotpunilo doživljaj igre. sada ostaje samo lvlati {#}

tko nije, definitivno preporučam da proba sve klase.

@shimeface

moram se složiti s tobom.. iako bomb build djeluje jako brutalno, na koncu je to još uvijek jako sporo i nije u skladu sa paper DPS-om.

BTW DH mi ima najveći paper DPS, a imam dojam da mu je tDPS daleko najmanji.

sto tocno mislis kad kazes bomb build?

onaj koji jesam
13 godina
Diablo 3

kad sam rekao da je ova igra pravljena za igrace wow-a svi su mi popljuvali komentar i dobio sam dosta hejta u komentarima ispod.

Sad vas pitam, kakav je vas komentar na

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

@1.Lovac

ja sam tek nedavno slučajno dobio plan za staff.. milju puta sam ga na svim mp-ima (i prije mp-a) probao nafarmati, ali tek sam ga dobio kada sam lvlao wiz-a {#}

@shimeface

rapid fire - bombardment

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Diablo 3

Igra niš ne valja.(Igrao sam tu igru i mogu vam samo reći da sam se jako razočarao)

2 10 hvala 0
12 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Sjećam se igranja oaze ne znam ni ja koliko sati bezuspješno. Ona špilja mi se spawnala skoro pa nikad. Na kraju sam imao sreće i stvorila se u xxx pokušaju sa dugom ako se ne varam :D

inače taj staf nafarmaš za 3 vure , možda sam i puno rekel , mislim da je meni toliko trebalo {#} e lovac treba tebi puno da neke stvari skužiš ...a i ovo danas s otvaranjem acta....... jeate pofa mi to otvorio za 3 sec a tebi treba pol vure uopče da skužiš kaj sam te pitao , lovac lovac {#}{#}

17 godina
ESepulTribE kaže...
1.Lovac kaže...

inače taj staf nafarmaš za 3 vure , možda sam i puno rekel , mislim da je meni toliko trebalo {#} e lovac treba tebi puno da neke stvari skužiš ...a i ovo danas s otvaranjem acta....... jeate pofa mi to otvorio za 3 sec a tebi treba pol vure uopče da skužiš kaj sam te pitao , lovac lovac {#}{#}

Bum te ja boostal, vidim da je zloumni bio zbunjenoumni {#}

15 godina
neaktivan
markinjoo kaže...

p.s.s.s. išao sam i zbrajati sate ulupane u igru ali kad sam vidio brojke u šoku sam odustao da ih ovdje napišem {#}

Neš ti tvojih sati {#}

Ja imam preko 2k{#}. Pofa ja mislim još i više.

Inače (osim Pofe ofc) jako malo naših "igra po cijeli dan", bar oni što ih imam/ili sam imao na listi.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Crix-2462/hero/5487786
17 godina
Diablo 3

S obzirom da je bio maintenance, se možda nazire PTR za patch 2.0, tj. još bolje beta za RoS?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
TomoR kaže...
ESepulTribE kaže...
1.Lovac kaže...

Bum te ja boostal, vidim da je zloumni bio zbunjenoumni {#}

hvala netreba već sam ga digo sam ...  da lud , zbunjen i mlad naućit če .....  hehhe {#}

15 godina
ESepulTribE kaže...

hvala netreba već sam ga digo sam ...  da lud , zbunjen i mlad naućit če .....  hehhe {#}

Ma show je bio hahahah
1. sam mislio da me pitaš da ti otključam (zato sam išao ubit diabla)
2. sam mislio da ti moram otključat 3. akt

i onda sam tek svatio šta želiš, a u međuvremenu sam tražio likove koji mi imaju to otključano {#}

SHOW :D Ti poludio, al štaš. Na kraju kad sam skužio što hoćeš ti pofa pomogne :P Pofa zaj*ban igrač :P

Inače danas sam svašta igra, malo odmaram od faksa uz diablo, samo šta je cijeli dan maintence neki dosadan + miš mi nevalja, poludit ću, moram ga kupit već tjedan dana i razbolim se i sad mi se otac razboli pa ne možemo u dućan, pa urnebes. Pritisnem lijevu tipku, pritisne mi se desna ili mi zapne unutra, ma izluđuje me.

12 godina
neaktivan
Diablo 3

Pozz..ljudi, evo moj nick pa me dodajte DRAKULA #2915

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3
Ako netko treba pomoć oko kakvih achivementa ili savjet slobodno nek me pita . Ja sam svoje sve odradio pa drage volje pomognem jer ima tu 100 caka i olakšanja samo treba znati
Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Grozota kaže...
Ako netko treba pomoć oko kakvih achivementa ili savjet slobodno nek me pita . Ja sam svoje sve odradio pa drage volje pomognem jer ima tu 100 caka i olakšanja samo treba znati

Ja neke stvari ne mogu ni na googlu nać :(

15 godina
Diablo 3

Jel igramo večeras crypt runove? Bit ću oko 10 online pa bi mogli malo bacit :P

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Ljudi, provjerite Battle.net account, slučajno sam vidio naslov kongorovog streama " Check your accounts for beta" i kad ono SURPRISE :D Upravo se skida, javim vam dojmove sutra, pošto je "teška" 15 GB, a naš internet je inače brz da :P

[url=http://fxdteam.com/lastcloud/][img]http://fxdteam.com/lastcloud/i.php?i=Enthore-_-overall-_-black-_-electronic-_-electronica-_-indie[/img][/url] [align=center][url=http://fxdteam.com/lastcloud/]

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...
Grozota kaže...

Ja neke stvari ne mogu ni na googlu nać :(

Reci što te muči ?  Koji točno achivementi ? Napiši tu pa ti odgovorim 

17 godina
KaMiKaZa kaže...

Ljudi, provjerite Battle.net account, slučajno sam vidio naslov kongorovog streama " Check your accounts for beta" i kad ono SURPRISE :D Upravo se skida, javim vam dojmove sutra, pošto je "teška" 15 GB, a naš internet je inače brz da :P

Šmrc, ništa kod mene.

17 godina
KaMiKaZa kaže...

Ni kod mene nista. Ti si nesto smuljao {#}{#}{#}

13 godina
neaktivan
Eld kaže...
KaMiKaZa kaže...

Ni kod mene nista. Ti si nesto smuljao {#}{#}{#}

Nije smuljao evo i moj frend je dobio i sad skida ... Srećković smrad 

17 godina
Diablo 3

Ali je na PTR-u patch 2.0.1:

Note: The 2.0.1 PTR and Reaper of Souls closed beta run on the same client. Participants can interact and play with one another. If you do not have a Reaper of Souls Closed Beta license attached to your Battle.net account, you can only access and test content available in patch 2.0.1. If your account has a Reaper of Souls closed beta license attached, you will have access to all patch 2.0.1 content and expansion-only content, including Act V, the Crusader, and Adventure Mode.

https://eu.battle.net/support/en/article/public-test-realm-faq

No osjećam se glupo skidati PTR (samo) za Patch 2.0.1...

Kliknem na ono da skinem PTR (reko bar nešto), skine mi normalni installer za igru koji kad pokrenem ništa ne napravi, tj. digne mi Battle.net APP. Gdje griješim?

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.12.2013 20:24 (TomoR).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Izgleda da im jos ne sljaka,preko battle net app ja u padajucem izborniku imam samo regije,puno ljudi pise da ne sljaka jos,treba se malo strpit.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/
16 godina
neaktivan
KaMiKaZa kaže...

Ja sam dobio za HS beta ključ, drugi, bolje da su RoS poslali. 

Grrrrr 

Đuro#2155
17 godina
Diablo 3

Bio sam probao baciti run, laggalo mi ko ludo i taman uđem u Cryptu sa NV5 i padne mi veza - nije me vratilo tamo...

Izgleda da sad svi skidaju/pokušavaju skinuti PTR ko ludi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Bio sam probao baciti run, laggalo mi ko ludo i taman uđem u Cryptu sa NV5 i padne mi veza - nije me vratilo tamo...

ne kužim zakaj ekipa gubi vrijeme na to .... ..kad dođe oficionalno se sve resetira nemaš to kaj si igrao u PTR-u  a sati igranja potrošeni ... neznam meni osobno je to bezveze i rađe igram nekaj drugo i čekam izlazak expanzije ......    meni jučer isto u to vrijeme nije se dalo igrat lag bio cijelo vrijeme i konekcija pucala .......

12 godina
ESepulTribE kaže...
TomoR kaže...

ne kužim zakaj ekipa gubi vrijeme na to .... ..kad dođe oficionalno se sve resetira nemaš to kaj si igrao u PTR-u  a sati igranja potrošeni ... neznam meni osobno je to bezveze i rađe igram nekaj drugo i čekam izlazak expanzije ......    meni jučer isto u to vrijeme nije se dalo igrat lag bio cijelo vrijeme i konekcija pucala .......

Slažem se s tobom da je to u jednu ruku gubljenje vremena... no da dobijem beta key za ROS sigurno bi izgubio koji sat na PTR-u.. zar ti nebi?

15 godina
Diablo 3

Nisam dobio ni RoS niti Heartstone key, nemam sreće i gotovo :(

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Nisam dobio ni RoS niti Heartstone key, nemam sreće i gotovo :(

Ja sam dobio Hearthstone key i ne mogu ga eu forumu uvaliti ni za 100 milja nikome a u startu su se prodavali po 400-600 milja 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice