Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.547.840
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
Re: Diablo 3
sauronas kaže...
Botovi definitovno ubijaju igru. Kad pogledam leaderbords, a narocito prva mesta vidim da svi imaju full ancient opremu do koje nije lako doci. Moje misljenje je da je to vecinom radjen upgrade na ancient, a to kosta materijala. Ja sa svojih 650 paragona neke iteme jos nisam ni dobio. Mislim da su streameri najveco boteri. Ja jos ni jednog nisam video da farma matse u bounty, a ni obicne riftove za kljuceve za grift. A svi samo griftove igraju, puni kljuceva. Meni ne znaci nista mesto na leaderbordu, ali ako se vec takmicimo onda treba da su ista pravila za sve. Dok Blizzard ne banuje botove igra ce odumirati, a nece jer streameri ustvari reklamiraju igru. Prokleti kapitalizam........

Uopce nemora bit, dobro organizirani timovi po 4 igraca u roku tjedan dana budu full anciwent i 800+ paragon. Ja sam sad sebi sslozio flashfire wizarda i t10 ocistim za 2-3 min. Znaci gledaj sad koliko ja u jednom satu nabavim keyeva. E sad dosta top igraca igra po meni jedno 6+ sati svaki dan i to je minimum minimuma. Ima ljudi koji su na legit nacin vec 1100+ paragon i imaju po 2-3 lika u full ancient opremi i meni tu nista nije cudno. Razlika ce se tek vidjet tamo iznad 1500-1600 paragona kad stvarno jako sporo pocne xp dolazit. Radi se o tome da je tesko nac jos trojicu igraca koji ce svaki dan sa tobom sjedit po 6 sati radit grift 80 i farmat xp ko manijaci a da pritom uzmes u obzir i kompoziciju grupe i build koji svako igra.

14 godina
Diablo 3

Ima neki naš klan u koji se mogu joinat? Vratih se u D3 nakon par sezona pauze :)

Paragon

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
toxic kaže...

Ja sam tek sada sa Crusom na skoro 500 paragona uspio probiti gr60 sa invoker buildom te sa roland sweap buildom.

Više od 60% mi je Ancient opreme ali ne mogu dobiti nikako ove nosioce tipa Hack Ancient ili Pig Sticker Ancient ili Golden Flense Ancient.

Uglavnom borim se. bude to doslo sa vremenom.

Ja samo znam da vecinu dobrih oruzja sam dobio rollanjem u kanai's cube-u iz rare-a. Istina da 'kosta', ali buduci da ne igram sezonu ima stvari...

17 godina
Diablo 3

Masterirao sve Barb dungeone. Pitajte ako je šta nejasno.

Immortal King:

Raekor:

Might of the Earth:

Wrath of the Wastes:

Moj PC  
3 0 hvala 2
17 godina
Diablo 3

Masterirao i sve Crusader dungeone. Opet, ako je šta njeasno, pitajte. Oprema i skillovi na kraju svakog videa.

Roland set:

Akkhan set:

Seeker of the Light:

Invoker:

Moj PC  
3 0 hvala 2
17 godina
Diablo 3

Riješio sam i DH, automatski otključao do kraja Season Journey i Master krila! Filmiće ću vjerojatno sutra uploadati.

Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Riješio sam i DH, automatski otključao do kraja Season Journey i Master krila! Filmiće ću vjerojatno sutra uploadati.

Dobiju se krila ako se sve setove rješi na svim likovima?

17 godina
1.Lovac kaže...
TomoR kaže...

Dobiju se krila ako se sve setove rješi na svim likovima?

Da. moraš svih 24 setova masterirati. Imaš i manja krila ako završiš svih 24 set dungeona, bez da ih masteriraš.

17 godina
Diablo 3

Evo i Demon Hunter filmića.

Natalya:

Marauder:

Shadow set:

Unhallowed Essence:

Ako je išta nejasno, pitajte!

Moj PC  
2 0 hvala 2
17 godina
Diablo 3

Kak imas tak puno vremena ? :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
toxic kaže...

Kak imas tak puno vremena ? :)

Da imam puno vremena, bio bih P1200 u sezoni, i odradio sve set dungeone pred minimalno 10ak dana.

U prosjeku odigram 2-3 sata na dan, većinom solo.

13 godina
Diablo 3

Pozz svima, gdje najjeftinije ima kupiti exp. ROS

i usput, ako neko zeli zamjenu za steam acc

http://steamcommunity.com/id/xpid3r/games/?tab=all

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

koji build je za Barbara najbolji nakon 2.4.0 patcha ?

dakle suport barb ili hota barb, jel i dalje to aktualno ili ima nešto novo.

može netko tko igra barbu stavit neki link, ili youtube vezano uz tu temu, ako je bilo kakvih promjena pretpostavljam da je.

nisam igro neko vrijeme, pa vidim da se neke stvari promjenilo u igri. da ne gubim vrijeme s trenutnom opremom, ako mogu gledat u neku drugu kombinaciju za build. hvala.

i 5-3570K
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Raekor trenutno bog i batina. http://www.diablofans.com/builds/69865-2-4-gr90-raekor-furious-charge

i naravno primjeni tehniku force move, lagano je:

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
fanaticni gejmer kaže...

Raekor trenutno bog i batina. http://www.diablofans.com/builds/69865-2-4-gr90-raekor-furious-charge

i naravno primjeni tehniku force move, lagano je:

baš sam vidio jednog tipa 1300+ paragon, pa sam odlučio njega kopirat, ali mi fali opreme moram skupit još chest i pents, i stadoff u canais cube, a vjerojatno će past nešto u GRitfovima, sad sam skupio 117 GRKeys, i budem farmao dok ne skupim sve što mi treba.

uglavnom, čini mi se da je taj raekor brutalan, nisam prije ni igrao baš, igrao sam hota i suport barbu, ali vdiim da je ovo sad brutalno dobro, ovaj tip 1300+ paragon melje sve pred sobom. pa sam se i ja odlučio za tu varijantu, uglavnom igra je sad ful dobra, nadam se da ću brzo skupit sve što mi treba da mogu igrat ko gospodin čovjek.

i 5-3570K
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Sretno do sljedeceg patcha, mislim da ce ga tada nerfat. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
fanaticni gejmer kaže...

Šta ga imaju nerfat kad u top 100 seasonal leaderboarda imas 5-6 barbova, a u grupi se i onako preferira support barb.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.2.2016 15:27 (Teknokyo).
17 godina
Teknokyo kaže...
fanaticni gejmer kaže...

Šta ga imaju nerfat kad u top 100 seasonal leadergoarda imas 5-6 barbova, a u grupi se i onako preferira support barb.

Zato što kažu da je animation cancelling (koji top Raekori koriste masovno) bug, ali neće nikoga kažnjavati dok to koriste, a misle patch-at sa Patch 2.5 da više neće biti moguće.

http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/17288700334

17 godina
Diablo 3

Crusa nema u top sa 2 i više igrača :)

Baš sam na brzaka prozujao i stvarno je tako.

Dakle nije poželjan ili?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TomoR kaže...
Teknokyo kaže...
fanaticni gejmer kaže...

Šta ga imaju nerfat kad u top 100 seasonal leadergoarda imas 5-6 barbova, a u grupi se i onako preferira support barb.

Zato što kažu da je animation cancelling (koji top Raekori koriste masovno) bug, ali neće nikoga kažnjavati dok to koriste, a misle patch-at sa Patch 2.5 da više neće biti moguće.

Po ovome što je Wyatt Cheng napisao u zadnjoj rečenici ne možemo reći ni da će buffati ni nerfati barba, već samo ispraviti bug.

16 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Dakle po ovome tek od slijedece sezone ce to promijeniti (buduci da ne pratim sada barba, ja mislio da su to vec sredili s onim sitnim patchom, ali citam da ne zele, jer ne bi bilo posteno u sred sezone to mijenjati). Eh samo da mi nije toliko naporan taj build...

16 godina
odjavljen
Teknokyo kaže...

Po ovome što je Wyatt Cheng napisao u zadnjoj rečenici ne možemo reći ni da će buffati ni nerfati barba, već samo ispraviti bug.

Buffati nece sigurno. Nerfati ?!?! To nije pravi izbor rijeci sto ce napraviti. Jednostavno ce maknuti taj bug. Taj lik ce raditi manje stete u jedinici vremena i onda ce ici usporedjivati s ostalim likovima. Sigurno ce ga oslabiti (po mome(, samo ovisi koliko. Buff nece biti, jer taj lik je totalno neiskoristiv za party (nema nista gore od barba koji leta okolo, dok drugi igraju party), a za solo pokusavaju napraviti slicne likove.

14 godina
neaktivan
Diablo 3

caldenas rank, kako se to dobije ? vidim da neki imaju tu dodatnu opciju u gear-u? 350+ strenght.

i 5-3570K
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
GoodAngel kaže...

caldenas rank, kako se to dobije ? vidim da neki imaju tu dodatnu opciju u gear-u? 350+ strenght.

A, mogao bi poskrolati po receptima u cube-u i naći šta i kako.

Ali evo video sa objašnjenjem:

16 godina
odjavljen
GoodAngel kaže...

Nemaju neki vec svi u cube, samo ovisi kolii ces zrtvovati gem da nabijes to..... Ovo od 350 , je, ako se ne varam zrtvovanje 70 lvl gema, odnosno, mnozi se sa 5....

17 godina
Diablo 3

Quin je lud (ili samo tako dobro glumi), ali je očistio GR83 sa Inna + EP:

A wudijo sa desetak % healtha kroz GR82...

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.2.2016 12:27 (TomoR).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Zavrsio season journey. Najvise se mucio sa trecim conquestom. Prethodno zavrsio avarice i the thrill i to prilicno lako. Treci ne znam kako se zove, ali treba 6 puta 55 solo grift sa razlicitim setovima. Ocistio sa 4 crus seta + 2 wd ( jade i helltooth ).
frusciante#2383

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sauronas kaže...
Zavrsio season journey. Najvise se mucio sa trecim conquestom. Prethodno zavrsio avarice i the thrill i to prilicno lako. Treci ne znam kako se zove, ali treba 6 puta 55 solo grift sa razlicitim setovima. Ocistio sa 4 crus seta + 2 wd ( jade i helltooth ).

Rješio si sve ovo??? Meni ovo izgleda nerješivo :(

12 godina
1.Lovac kaže...
sauronas kaže...

Rješio si sve ovo??? Meni ovo izgleda nerješivo :(

Ma nije problem ak' igraš. Ja sam stash dobio(conqueror), sad moram farmat malo opremu za gr70 (trenutni 65) i gemove da dignem do 65. Ostaje mi sam treći conquest koji će bit speed A1A5 ili ovaj set kaj se Sauronas riješio i journey je gotov :)

17 godina
Diablo 3

Ja sam riješio treći Conquest sa masteriranjem 8 set dungeon-a u sezoni. Riješit ću još i ovih 6 GR55, to je lako.

Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice