Uopce nemora bit, dobro organizirani timovi po 4 igraca u roku tjedan dana budu full anciwent i 800+ paragon. Ja sam sad sebi sslozio flashfire wizarda i t10 ocistim za 2-3 min. Znaci gledaj sad koliko ja u jednom satu nabavim keyeva. E sad dosta top igraca igra po meni jedno 6+ sati svaki dan i to je minimum minimuma. Ima ljudi koji su na legit nacin vec 1100+ paragon i imaju po 2-3 lika u full ancient opremi i meni tu nista nije cudno. Razlika ce se tek vidjet tamo iznad 1500-1600 paragona kad stvarno jako sporo pocne xp dolazit. Radi se o tome da je tesko nac jos trojicu igraca koji ce svaki dan sa tobom sjedit po 6 sati radit grift 80 i farmat xp ko manijaci a da pritom uzmes u obzir i kompoziciju grupe i build koji svako igra.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ima neki naš klan u koji se mogu joinat? Vratih se u D3 nakon par sezona pauze :)
Ja sam tek sada sa Crusom na skoro 500 paragona uspio probiti gr60 sa invoker buildom te sa roland sweap buildom.
Više od 60% mi je Ancient opreme ali ne mogu dobiti nikako ove nosioce tipa Hack Ancient ili Pig Sticker Ancient ili Golden Flense Ancient.
Uglavnom borim se. bude to doslo sa vremenom.
Ja samo znam da vecinu dobrih oruzja sam dobio rollanjem u kanai's cube-u iz rare-a. Istina da 'kosta', ali buduci da ne igram sezonu ima stvari...
Riješio sam i DH, automatski otključao do kraja Season Journey i Master krila! Filmiće ću vjerojatno sutra uploadati.
Dobiju se krila ako se sve setove rješi na svim likovima?
Riješio sam i DH, automatski otključao do kraja Season Journey i Master krila! Filmiće ću vjerojatno sutra uploadati.
Dobiju se krila ako se sve setove rješi na svim likovima?
Da. moraš svih 24 setova masterirati. Imaš i manja krila ako završiš svih 24 set dungeona, bez da ih masteriraš.
Kak imas tak puno vremena ? :)
Kak imas tak puno vremena ? :)
Da imam puno vremena, bio bih P1200 u sezoni, i odradio sve set dungeone pred minimalno 10ak dana.
U prosjeku odigram 2-3 sata na dan, većinom solo.
Pozz svima, gdje najjeftinije ima kupiti exp. ROS
i usput, ako neko zeli zamjenu za steam acc
koji build je za Barbara najbolji nakon 2.4.0 patcha ?
dakle suport barb ili hota barb, jel i dalje to aktualno ili ima nešto novo.
može netko tko igra barbu stavit neki link, ili youtube vezano uz tu temu, ako je bilo kakvih promjena pretpostavljam da je.
nisam igro neko vrijeme, pa vidim da se neke stvari promjenilo u igri. da ne gubim vrijeme s trenutnom opremom, ako mogu gledat u neku drugu kombinaciju za build. hvala.
Raekor trenutno bog i batina. http://www.diablofans.com/builds/69865-2-4-gr90-raekor-furious-charge
i naravno primjeni tehniku force move, lagano je:
Raekor trenutno bog i batina. http://www.diablofans.com/builds/69865-2-4-gr90-raekor-furious-charge
i naravno primjeni tehniku force move, lagano je:
baš sam vidio jednog tipa 1300+ paragon, pa sam odlučio njega kopirat, ali mi fali opreme moram skupit još chest i pents, i stadoff u canais cube, a vjerojatno će past nešto u GRitfovima, sad sam skupio 117 GRKeys, i budem farmao dok ne skupim sve što mi treba.
uglavnom, čini mi se da je taj raekor brutalan, nisam prije ni igrao baš, igrao sam hota i suport barbu, ali vdiim da je ovo sad brutalno dobro, ovaj tip 1300+ paragon melje sve pred sobom. pa sam se i ja odlučio za tu varijantu, uglavnom igra je sad ful dobra, nadam se da ću brzo skupit sve što mi treba da mogu igrat ko gospodin čovjek.
Sretno do sljedeceg patcha, mislim da ce ga tada nerfat.
Šta ga imaju nerfat kad u top 100 seasonal leaderboarda imas 5-6 barbova, a u grupi se i onako preferira support barb.
Šta ga imaju nerfat kad u top 100 seasonal leadergoarda imas 5-6 barbova, a u grupi se i onako preferira support barb.
Zato što kažu da je animation cancelling (koji top Raekori koriste masovno) bug, ali neće nikoga kažnjavati dok to koriste, a misle patch-at sa Patch 2.5 da više neće biti moguće.
Crusa nema u top sa 2 i više igrača :)
Baš sam na brzaka prozujao i stvarno je tako.
Dakle nije poželjan ili?
Šta ga imaju nerfat kad u top 100 seasonal leadergoarda imas 5-6 barbova, a u grupi se i onako preferira support barb.
Zato što kažu da je animation cancelling (koji top Raekori koriste masovno) bug, ali neće nikoga kažnjavati dok to koriste, a misle patch-at sa Patch 2.5 da više neće biti moguće.
Po ovome što je Wyatt Cheng napisao u zadnjoj rečenici ne možemo reći ni da će buffati ni nerfati barba, već samo ispraviti bug.
Dakle po ovome tek od slijedece sezone ce to promijeniti (buduci da ne pratim sada barba, ja mislio da su to vec sredili s onim sitnim patchom, ali citam da ne zele, jer ne bi bilo posteno u sred sezone to mijenjati). Eh samo da mi nije toliko naporan taj build...
Po ovome što je Wyatt Cheng napisao u zadnjoj rečenici ne možemo reći ni da će buffati ni nerfati barba, već samo ispraviti bug.
Buffati nece sigurno. Nerfati ?!?! To nije pravi izbor rijeci sto ce napraviti. Jednostavno ce maknuti taj bug. Taj lik ce raditi manje stete u jedinici vremena i onda ce ici usporedjivati s ostalim likovima. Sigurno ce ga oslabiti (po mome(, samo ovisi koliko. Buff nece biti, jer taj lik je totalno neiskoristiv za party (nema nista gore od barba koji leta okolo, dok drugi igraju party), a za solo pokusavaju napraviti slicne likove.
caldenas rank, kako se to dobije ? vidim da neki imaju tu dodatnu opciju u gear-u? 350+ strenght.
caldenas rank, kako se to dobije ? vidim da neki imaju tu dodatnu opciju u gear-u? 350+ strenght.
Nemaju neki vec svi u cube, samo ovisi kolii ces zrtvovati gem da nabijes to..... Ovo od 350 , je, ako se ne varam zrtvovanje 70 lvl gema, odnosno, mnozi se sa 5....

Rješio si sve ovo??? Meni ovo izgleda nerješivo :(
Rješio si sve ovo??? Meni ovo izgleda nerješivo :(
Ma nije problem ak' igraš. Ja sam stash dobio(conqueror), sad moram farmat malo opremu za gr70 (trenutni 65) i gemove da dignem do 65. Ostaje mi sam treći conquest koji će bit speed A1A5 ili ovaj set kaj se Sauronas riješio i journey je gotov :)
Ja sam riješio treći Conquest sa masteriranjem 8 set dungeon-a u sezoni. Riješit ću još i ovih 6 GR55, to je lako.