Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.331
|
čitano: 5.394.762
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Kak imas tak puno vremena ? :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Diablo 3
toxic kaže...

Kak imas tak puno vremena ? :)

Da imam puno vremena, bio bih P1200 u sezoni, i odradio sve set dungeone pred minimalno 10ak dana.

U prosjeku odigram 2-3 sata na dan, većinom solo.

14 godina
Diablo 3

Pozz svima, gdje najjeftinije ima kupiti exp. ROS

i usput, ako neko zeli zamjenu za steam acc

http://steamcommunity.com/id/xpid3r/games/?tab=all

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

koji build je za Barbara najbolji nakon 2.4.0 patcha ?

dakle suport barb ili hota barb, jel i dalje to aktualno ili ima nešto novo.

može netko tko igra barbu stavit neki link, ili youtube vezano uz tu temu, ako je bilo kakvih promjena pretpostavljam da je.

nisam igro neko vrijeme, pa vidim da se neke stvari promjenilo u igri. da ne gubim vrijeme s trenutnom opremom, ako mogu gledat u neku drugu kombinaciju za build. hvala.

i 5-3570K
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Raekor trenutno bog i batina. http://www.diablofans.com/builds/69865-2-4-gr90-raekor-furious-charge

i naravno primjeni tehniku force move, lagano je:

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
fanaticni gejmer kaže...

Raekor trenutno bog i batina. http://www.diablofans.com/builds/69865-2-4-gr90-raekor-furious-charge

i naravno primjeni tehniku force move, lagano je:

baš sam vidio jednog tipa 1300+ paragon, pa sam odlučio njega kopirat, ali mi fali opreme moram skupit još chest i pents, i stadoff u canais cube, a vjerojatno će past nešto u GRitfovima, sad sam skupio 117 GRKeys, i budem farmao dok ne skupim sve što mi treba.

uglavnom, čini mi se da je taj raekor brutalan, nisam prije ni igrao baš, igrao sam hota i suport barbu, ali vdiim da je ovo sad brutalno dobro, ovaj tip 1300+ paragon melje sve pred sobom. pa sam se i ja odlučio za tu varijantu, uglavnom igra je sad ful dobra, nadam se da ću brzo skupit sve što mi treba da mogu igrat ko gospodin čovjek.

i 5-3570K
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Sretno do sljedeceg patcha, mislim da ce ga tada nerfat. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
fanaticni gejmer kaže...

Šta ga imaju nerfat kad u top 100 seasonal leaderboarda imas 5-6 barbova, a u grupi se i onako preferira support barb.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.2.2016 15:27 (Teknokyo).
17 godina
Teknokyo kaže...
fanaticni gejmer kaže...

Šta ga imaju nerfat kad u top 100 seasonal leadergoarda imas 5-6 barbova, a u grupi se i onako preferira support barb.

Zato što kažu da je animation cancelling (koji top Raekori koriste masovno) bug, ali neće nikoga kažnjavati dok to koriste, a misle patch-at sa Patch 2.5 da više neće biti moguće.

http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/17288700334

17 godina
neaktivan
Diablo 3

Crusa nema u top sa 2 i više igrača :)

Baš sam na brzaka prozujao i stvarno je tako.

Dakle nije poželjan ili?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TomoR kaže...
Teknokyo kaže...
fanaticni gejmer kaže...

Šta ga imaju nerfat kad u top 100 seasonal leadergoarda imas 5-6 barbova, a u grupi se i onako preferira support barb.

Zato što kažu da je animation cancelling (koji top Raekori koriste masovno) bug, ali neće nikoga kažnjavati dok to koriste, a misle patch-at sa Patch 2.5 da više neće biti moguće.

Po ovome što je Wyatt Cheng napisao u zadnjoj rečenici ne možemo reći ni da će buffati ni nerfati barba, već samo ispraviti bug.

17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Dakle po ovome tek od slijedece sezone ce to promijeniti (buduci da ne pratim sada barba, ja mislio da su to vec sredili s onim sitnim patchom, ali citam da ne zele, jer ne bi bilo posteno u sred sezone to mijenjati). Eh samo da mi nije toliko naporan taj build...

17 godina
odjavljen
Teknokyo kaže...

Po ovome što je Wyatt Cheng napisao u zadnjoj rečenici ne možemo reći ni da će buffati ni nerfati barba, već samo ispraviti bug.

Buffati nece sigurno. Nerfati ?!?! To nije pravi izbor rijeci sto ce napraviti. Jednostavno ce maknuti taj bug. Taj lik ce raditi manje stete u jedinici vremena i onda ce ici usporedjivati s ostalim likovima. Sigurno ce ga oslabiti (po mome(, samo ovisi koliko. Buff nece biti, jer taj lik je totalno neiskoristiv za party (nema nista gore od barba koji leta okolo, dok drugi igraju party), a za solo pokusavaju napraviti slicne likove.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

caldenas rank, kako se to dobije ? vidim da neki imaju tu dodatnu opciju u gear-u? 350+ strenght.

i 5-3570K
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
GoodAngel kaže...

caldenas rank, kako se to dobije ? vidim da neki imaju tu dodatnu opciju u gear-u? 350+ strenght.

A, mogao bi poskrolati po receptima u cube-u i naći šta i kako.

Ali evo video sa objašnjenjem:

17 godina
odjavljen
GoodAngel kaže...

Nemaju neki vec svi u cube, samo ovisi kolii ces zrtvovati gem da nabijes to..... Ovo od 350 , je, ako se ne varam zrtvovanje 70 lvl gema, odnosno, mnozi se sa 5....

17 godina
Diablo 3

Quin je lud (ili samo tako dobro glumi), ali je očistio GR83 sa Inna + EP:

A wudijo sa desetak % healtha kroz GR82...

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.2.2016 12:27 (TomoR).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zavrsio season journey. Najvise se mucio sa trecim conquestom. Prethodno zavrsio avarice i the thrill i to prilicno lako. Treci ne znam kako se zove, ali treba 6 puta 55 solo grift sa razlicitim setovima. Ocistio sa 4 crus seta + 2 wd ( jade i helltooth ).
frusciante#2383

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sauronas kaže...
Zavrsio season journey. Najvise se mucio sa trecim conquestom. Prethodno zavrsio avarice i the thrill i to prilicno lako. Treci ne znam kako se zove, ali treba 6 puta 55 solo grift sa razlicitim setovima. Ocistio sa 4 crus seta + 2 wd ( jade i helltooth ).

Rješio si sve ovo??? Meni ovo izgleda nerješivo :(

13 godina
1.Lovac kaže...
sauronas kaže...

Rješio si sve ovo??? Meni ovo izgleda nerješivo :(

Ma nije problem ak' igraš. Ja sam stash dobio(conqueror), sad moram farmat malo opremu za gr70 (trenutni 65) i gemove da dignem do 65. Ostaje mi sam treći conquest koji će bit speed A1A5 ili ovaj set kaj se Sauronas riješio i journey je gotov :)

17 godina
Diablo 3

Ja sam riješio treći Conquest sa masteriranjem 8 set dungeon-a u sezoni. Riješit ću još i ovih 6 GR55, to je lako.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Znači što, da je dosta jedan od ovih navedenih napravit da se prođe to? Ili se svi moraju napravit? Ne razumijem vas :P Btw vjerojatno nikad neću skupit opremu igrajući niti pola sata u par dana :P

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ja nisam hteo taj speed A1A5 zbog toga sto mozes da zavrsis i za 1:01 pa da se ne racuna. I tako mnogo puta. Jednostavno, nisam hteo da rizikujem da mi ode mnogo sati u trcanju, a da nista ne postignem. Bolja opcija mi je bila 6 setova solo 55 jer igram sa dve klase tako da imam i dosta opreme, a solo 55 sad i nije bas tesko. Master 8 dungeona nisam ni hteo da pokusavam, imam par mastera i to je to. Neko je napisao da mu se ne svidja sto te teraju da igras dungeone za season journey. Meni to ne smeta, ipak je to content koji je sastavni deo igre kao i uberi koje moras da odigras za journey. Meni je besmisleno sto moras lika da levelujes do 70 na hc
frusciante#2383
17 godina
odjavljen
1.Lovac kaže...

Znači što, da je dosta jedan od ovih navedenih napravit da se prođe to? Ili se svi moraju napravit? Ne razumijem vas :P Btw vjerojatno nikad neću skupit opremu igrajući niti pola sata u par dana :P

Sve ovisi o onome sto zelis. Objektivno, sezona je nebitna i ti tabovi (koje ce nam sa kasnjenjem davati za golde), vec sve je  obicno grindanje. Osim, ako ti je do profila i nekih zivotinjica koje gotovo nista ne znace. Kako vidim prema ljudima na listi, ova sezona je propala, jer daleko manje ljudi ju igra... Jednostavno postavljeni su neki visoki zahtjevi, a nagrade su nikakave. Jedan tab u stashu, a velika vecina ljudi igra 2-3 lika, pa nema nista od toga.

17 godina
sauronas kaže...
Ja nisam hteo taj speed A1A5 zbog toga sto mozes da zavrsis i za 1:01 pa da se ne racuna. I tako mnogo puta. Jednostavno, nisam hteo da rizikujem da mi ode mnogo sati u trcanju, a da nista ne postignem. Bolja opcija mi je bila 6 setova solo 55 jer igram sa dve klase tako da imam i dosta opreme, a solo 55 sad i nije bas tesko. Master 8 dungeona nisam ni hteo da pokusavam, imam par mastera i to je to. Neko je napisao da mu se ne svidja sto te teraju da igras dungeone za season journey. Meni to ne smeta, ipak je to content koji je sastavni deo igre kao i uberi koje moras da odigras za journey. Meni je besmisleno sto moras lika da levelujes do 70 na hc

Speed solo je užasno teško. Najbolje ga je igrati u grupi, pogotovo A1 gdje možeš "krivo skrenuti".

Mrgud Veliki kaže...

Sve ovisi o onome sto zelis. Objektivno, sezona je nebitna i ti tabovi (koje ce nam sa kasnjenjem davati za golde), vec sve je  obicno grindanje. Osim, ako ti je do profila i nekih zivotinjica koje gotovo nista ne znace. Kako vidim prema ljudima na listi, ova sezona je propala, jer daleko manje ljudi ju igra... Jednostavno postavljeni su neki visoki zahtjevi, a nagrade su nikakave. Jedan tab u stashu, a velika vecina ljudi igra 2-3 lika, pa nema nista od toga.

Problem je što nema službene, pa čak ni neslužbene izjave, da li će svi nakon sezone dobiti tab ili ne (besplatno ili za golde). Kako sada stvari stoje, ako ne otključaš u sezoni tab, nećeš ga dobiti.

Ja igram svih 6 klasa (imam po 2 lika iz klase, 2 HC i jedan dodatni u sezoni za support, ode svih 15 tabova od deluxe edicije), i ovih sada 7 tabova je defintivno premalo. 10 će biti onako, na knap. Po meni, 15 tabova bi moralo biti dovoljno za sve, tako da možeš imati jednog lika po klasi i čuvati svu opremu od te klase po tabovima i na njemu.

16 godina
Diablo 3

Ili to ili treba napravit npr share tabove za matse, gemove, kljuceve,masine koji je neovisan o ovom stashu i istovremeno ga se moze vidjet sa svih likova.Takoder slazem se da treba imat tabova koliko je i likova, tj. 1 tab po liku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Problem je što nema službene, pa čak ni neslužbene izjave, da li će svi nakon sezone dobiti tab ili ne (besplatno ili za golde). Kako sada stvari stoje, ako ne otključaš u sezoni tab, nećeš ga dobiti.

Ja igram svih 6 klasa (imam po 2 lika iz klase, 2 HC i jedan dodatni u sezoni za support, ode svih 15 tabova od deluxe edicije), i ovih sada 7 tabova je defintivno premalo. 10 će biti onako, na knap. Po meni, 15 tabova bi moralo biti dovoljno za sve, tako da možeš imati jednog lika po klasi i čuvati svu opremu od te klase po tabovima i na njemu.

Ma dati ce ga oni za gold. Samo je pitanje vremena. Nikuda se meni ne zuri. Natrpam likove koje ne igram sa stvarima i nekako sljaka. Je da je malo nespretno nekada prebacivati i provjeravati (i pamtiti gdje je sto). Sada nakon zadnjeg patcha igram jedino DH-a i Wizz-a. Thorn crusa jesam malo na pocetku, ali nije bas za party igranje.  Ostali su napunjeni opremom i ima jos mjesta u stashu i ovakvom, jadnom. Naravno, problem nastaje kako ubacuju nove setove, jer setovi se mjenjaju nakon patcha i pozeljno ih je cuvati, mada uvijek imam neke lose stvari koje cuvam da niti sam ne znam zasto.

13 godina
neaktivan
Ne bih rekao da ima podjednako igraca u sezoni i van nje. Uzecu za primer T10 riftove. U ovom trenutku T10 public rift ima 552 igraca na NS, a 2864 na sezoni
frusciante#2383
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Na nesezoni imam sve likove koji su bili ok opremljeni kad su se igrali, sad više ni ne vjerujem da ijedan build valja niti da je oprema dobra, a imam i pun non season stash + sve heroje inventorij... Sve bi se to trebalo obrisat i salvage?
Možda odradit setove ove s nekim na nesezoni da mi neko pomogne jer sam loš pa onda sve obrisat? :D

0 0 hvala 0
18 godina

Vise-manje, sve sta nije ancient mozes brisati...

Najbolje bi bilo da nađes drustvo, i da t provedu kroz 10-20 T10 riftova, mogao bi opremiti jednog lika sa novom anc opremom...

Morao bi napraviti jednog dpsa za solo, i jednog suporta, za griftove. I onda, sa malo strpljenja, skupices ostalo...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice