Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.547.808
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
GoodAngel kaže...

i hvala na odgovoru, sad kad sam pametniji sad mogu dalje bez puno drame, fali mi još samo solanium weapon i imam sve za onaj pravi globe build.

OK, sorry sta sam spomenuo trolanje. Vidim da su ipak neke vise sile u igri... :-)

11 godina
TomoR kaže...
GoodAngel kaže...

i hvala na odgovoru, sad kad sam pametniji sad mogu dalje bez puno drame, fali mi još samo solanium weapon i imam sve za onaj pravi globe build.

http://www.diablofans.com/builds/70863-2-4-super-smash-barb-globe-barb-for-100-speeds

Još je meni bilo čudno kakvi globeovi chc i chd bez solaniuma.. 

If you have nothing to lose, try.
12 godina
neaktivan
Pa koliko ja vidim po profilu Solanium je u cube......
frusciante#2383

1 0 hvala 1
11 godina
sauronas kaže...
Pa koliko ja vidim po profilu Solanium je u cube......

Vidi stvarano nisam ni primjetio,  moja greška 

If you have nothing to lose, try.
17 godina

Da,  u cubeu je, za WW barabu! Ali za Hotu, mora ga imati u ruci. Nadam se da je na to mislio, kad je rekao da mora nabaviti solanium - jer je prvog rastopio...

14 godina
neaktivan
striko kaže...

Da,  u cubeu je, za WW barabu! Ali za Hotu, mora ga imati u ruci. Nadam se da je na to mislio, kad je rekao da mora nabaviti solanium - jer je prvog rastopio...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Hefestokro-2961/hero/70239280

evo na što sam mislio, pa ne pitam ja nešto zato jer mi se pita samo tako, uostalom imam ja još dosta gridanja da bi to sve digo na željenu razinu, ali za početak je dobro.

ne sviđa mi se što s svakim novim patchom se mjenjaju buildovi, taman kad nešto usavršim dođe nešto novo pa moram iznova radit build, i mjenjat skilove, ali ovaj super smash barb je odličan za grupno igranje, sad izbacujem masu globe-a falio mi solanium naravno, pa zato sam vas i pitao. imao sam prije obične bul katose warior swordove, od njih kruha nema barem ne po pitanju h.globe-a.

i 5-3570K
14 godina
neaktivan
TomoR kaže...
GoodAngel kaže...

http://www.diablofans.com/builds/70863-2-4-super-smash-barb-globe-barb-for-100-speeds

a jbg stari, ako si se ti rodio pametan odmah kad si iz mamine znaš već šta izletio, onda ok, ne vidim zašto je grijeh pitat nekoga tko igra igru tko je iskusniji tko možda igra baš taj build, pa tome i služi tema, ili tema služi samo da bi keljili slike legendarya koji vam dropaju ?

kako većina radi, igram grupno pitam nešto i ekipu s kojom igram, ali pobogu ne mogu baš sve odmah povezat kako i šta nedavno je patch izašo ovo je novi build i pitam da si razjasnim nejasnoće što da radim i kako da si podesim build, ako nekoga to vrijeđa ili ako je nekome to trolanje, šta da mu ja radim ? forum služi za raspravu, ja se držim teme nisam pitao na temi o D3 kako nekome radi perilica za suđe ili grafička nvidia 970.

kužim da si stavio falce palm zbog toga što bez njega build nema smisla, ali sam lijepo rekao da mi samo on još fali da mogu imat puni build, danas mi je pao solanium i kreirao sam si build koji možeš vidjet u poruci iznad ove. nije Bog zna što, ali igram uredno 85 GR, igro sam i 88 ali nismo uspjeli ubit GRGuardiana na vrijeme, uglavnom sad sve ide kako treba, ima globe-a ko u priči to me zanimalo sad mogu dalje nastavit farmat dok ne popravim ovaj prosiječni gear koji trenutno imam. prvenstveno ganjam da što prije dođem do 1000 paragona, jer mi trebaju ti dodatni 5 bodova po paragonu, za dizanje strenght-a i vitality-a. nisam blizu, ali nisam ni daleko od toga. dosta brzo dižem sada paragon levele, pogotovo što imam par prijatelja koji su mi na 1600 paragona, pa onda to ide dosta lako oni daju jeben DPS, a ja stvaram te h.globe koje oni pretvaraju u dodatni damage ako sam dobro skužio.  sve u svemu, ako budem imao još kakvih pitanja, bez brige javit ću vam se, jer volim s naiskusnijm i najboljim igračima razmjenjivat iskustva i doživljaje, i naravno pitat vas kako podesit koji build koji dođe s novom zakrpom, jer ja nisam najpametniji da to sve znam iz prve i farmajući po pukim diablo3 funs stranicama, treba mi i laičkim riječnikom neke stvari pojasnit, tko se rodio najpametniji da sve poveže iz prve svaka čast, ja nisam.

Filip720 kaže...

Još je meni bilo čudno kakvi globeovi chc i chd bez solaniuma.. 

igro sam s bul katosima, nisam imao solanium i nisam imao wepaon sgeul, mrzim to skvičanje ali šta da se radi kad mi baš to treba za ovaj build. uglavnom, lijep je osjećaj farmat 88 GR, neki kažu da mogu i veće levele aj bumo vidili. tek sam kreirao build. sve u svemu, bez brige, ak se sretnemo na PVP buš dobil po piksi.

i 5-3570K
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.2.2016 2:34 (GoodAngel).
17 godina
GoodAngel kaže...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Hefestokro-2961/hero/70239280

evo na što sam mislio, pa ne pitam ja nešto zato jer mi se pita samo tako, uostalom imam ja još dosta gridanja da bi to sve digo na željenu razinu, ali za početak je dobro.

ne sviđa mi se što s svakim novim patchom se mjenjaju buildovi, taman kad nešto usavršim dođe nešto novo pa moram iznova radit build, i mjenjat skilove, ali ovaj super smash barb je odličan za grupno igranje, sad izbacujem masu globe-a falio mi solanium naravno, pa zato sam vas i pitao. imao sam prije obične bul katose warior swordove, od njih kruha nema barem ne po pitanju h.globe-a.

Ove IK rukavice i Waste hlače ti ne znače ništa ovako, bez seta!

Pa onda umjesto njih napravi Cain hlače i rukavice, sa time podižeš IAS.

Ili npr. T&T rukavice (za ancientse) i hexing pants hlače  - barb je najranjiviji ako sam krene negdje - u grupi nema problema...

Zamijeni raspored oružja, pig sticker u desnu a solanium u lijevu.

Što se tiče globea, bit će ih dovoljno, makni Threatening shout, i stavi Ancient spear - Harpoon.

Pozicioniranje je važnije od globea. Kad npr. žuta ili zadnja plava elita ostanu sami, moraš dovesti još mobova do njih - ili se nadati da će vas elita slijediti do sljedeće hrpe...

Ubijanje "single" elite je, hmmm, gubitak vremena, da ne kažem nešto drugo 

I da, nakon 800 paagona se diže glavni stat  sa svakim sljedećim paragonom, ne nakon 1000 

17 godina
neaktivan
mcf kaže...
GoodAngel kaže...

OK, sorry sta sam spomenuo trolanje. Vidim da su ipak neke vise sile u igri... :-)

Moram priznati ako nas trola da to radi uspješno već godinama :)))

da je meni žezlo čudesno
16 godina
Diablo 3

ehh može jedo onako nub pitanje tek sam krenuo pa nemojte zamjeriti, kako podici difficulty u greater riftovima, meni je stalno  gr 12, ja se mogu samo setati a oni moji barbari ih masakriraju u parampčad

Dirty dosen
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.2.2016 13:44 (Pislje).
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Pislje kaže...

ehh može jedo onako nub pitanje tek sam krenuo pa nemojte zamjeriti, kako podici difficulty u greater riftovima, meni je stalno  gr 12, ja se mogu samo setati a oni moji barbari ih masakriraju u parampčad

Preko nephalem obeliska.

17 godina
neaktivan
Pislje kaže...

ovako!

15 godina
Diablo 3

2 pitanja totalnog početnika (Barb lvl 25):

Ima li veze kod dual wieldinga koje se oružje nosi u kojoj ruci?

Da li se ukupni damage računa kao prosjek ili kao zbroj damagea oba oružja, ili su udarci pojedinačni, ali učestaliji?

Hvala.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
striko kaže...

Ove IK rukavice i Waste hlače ti ne znače ništa ovako, bez seta!

Pa onda umjesto njih napravi Cain hlače i rukavice, sa time podižeš IAS.

Ili npr. T&T rukavice (za ancientse) i hexing pants hlače  - barb je najranjiviji ako sam krene negdje - u grupi nema problema...

Zamijeni raspored oružja, pig sticker u desnu a solanium u lijevu.

Što se tiče globea, bit će ih dovoljno, makni Threatening shout, i stavi Ancient spear - Harpoon.

Pozicioniranje je važnije od globea. Kad npr. žuta ili zadnja plava elita ostanu sami, moraš dovesti još mobova do njih - ili se nadati da će vas elita slijediti do sljedeće hrpe...

Ubijanje "single" elite je, hmmm, gubitak vremena, da ne kažem nešto drugo 

I da, nakon 800 paagona se diže glavni stat  sa svakim sljedećim paragonom, ne nakon 1000 

T and T rukavice možeš malo jasnije reći, ne kužim na što misliš ?

hexing hlače mislim da još nemam, ili sam ih scraftao pošto sam mislio da mi ne terbaju uglavnom imam cain hlače i rukavice, ali mi IK treba za anchiente.

pa meni se diže samo jedan skill point po paragonu, što nije od 1000 po pet skill poitna ono vitality i strenght u paragon opciji ?

ako stavim te cain hlače i rukavice, šta da stavim da mi žive all time COAnchient ? treba mi dva komada IK minimalno, ili ima neka druga solucija ?

i Kanais Cube jel ova treća opcija u redu, ili ima nešto bolje za stavit pod opciju 3 što vi mislite, u mom profilu build pogledajte dakle overwhelming desire ili nešto drugo ?

i 5-3570K
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.2.2016 16:07 (GoodAngel).
14 godina
neaktivan
toshak kaže...

Moram priznati ako nas trola da to radi uspješno već godinama :)))

kod vuce na janjetini, nema bolje janjetine kad je vuco ispeče. ovo je trolanje, ali pošto imaš janje u avataru morao sam.

ne zezam vas, ozbiljno vas pitam ono što ne kužim najbolje moram razjasnit, vidim i ja na diablo 3 funs stranici kako buildovi otprilike šljakaju ali moram neke nejasnoće još razjasnit da build bude kako treba. i to pitam, da mi je namjera zajebavat vas to bi znali jer ja kad zezam zezam svijetski.

i 5-3570K
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.2.2016 16:06 (GoodAngel).
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Mozda napravim jednog zdps supporta, igram non season i neznam sto je najvise trazeno? vidim da ima podosta barbara pa racunam da ljudi traze ostale. Monka necu sigurno posto sam ga se naigrao u proslom patchu. 

0 Barb zdps
2 WD zdps
0 DH zdps
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Diablo 3

dobar ti je i WD zdps, ja volim igrat s WDovima. kao i monkovima, zbog aura.

a ovisi što voliš, ako hoćeš malo brži gameplay onda WD i Barb, brz je i DH, ali meni osobno najmanje leži od ta tri nabrojana.

i 5-3570K
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Diablo 3
Mijenjam Steam acc za Expanziju D3 ROS koja kosta oko 15€

Plus Steam acc sa DayZ standalone

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

žive duše nema u igri, ima hrpa ljudi s 300-600 paragon lvl, ali za neki GR od 75 na više nula.

jel moguće da svi igraju sezonu ili šta, dva dana ne mogu naći ni jednog frenda slobodnog i još u public game-u kad i naletim ne nekog dobrog, ostali su koma pa ništa.

moje pitanje glasi, kad završava ova sezona  tražim po netu ali nisam uspio nać?

i 5-3570K
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Sezona završava sredinom 4og mjeseca, rekli su da će sada sezone biti kraće. Ali izgleda da nema novog patcha  za sljedeću sezonu. Igraćemo sve isto kao i do sada, u sljedećoj sezoni. Po prvi put 

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
striko kaže...

Sezona završava sredinom 4og mjeseca, rekli su da će sada sezone biti kraće. Ali izgleda da nema novog patcha  za sljedeću sezonu. Igraćemo sve isto kao i do sada, u sljedećoj sezoni. Po prvi put 

Mislim da iduću sezonu otključavam stash i onda ću igrati malo druge igre. Ovu sezonu ću samo probati probati riješiti GR85 solo, ali za to još moram puno farmati za augmente.

12 godina
neaktivan
Bas bezveze ako u sledecoj sezoni ne bude nista novo, bar nesto da izmene... Uostalom, mogao bih igrati klase koje sad ne igram
frusciante#2383

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

jedno nobovsko pitanje, nisam baš u d3 svijetu ali igram ga onak povremeno i casual.....naime,

krenuo sam igrat novu sezonu sa novim likom sad me samo zanima dali postoji mogućnost da mi ti svi itemi iz sezone ne propadnu?šta se treba napraviti da ih prebacim u "regularno igranje"?

lp

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Na kraju sezone sve se prebacuje u "regularno"
frusciante#2383

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Diablo 3

http://imgur.com/4ec6caP

jedno nobovsko i trolersko pitanje šta da izmjenim u ovom ringu, block chance or LPHit ?

i 5-3570K
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
GoodAngel kaže...

http://imgur.com/4ec6caP

jedno nobovsko i trolersko pitanje šta da izmjenim u ovom ringu, block chance or LPHit ?

Block chance na ovom prstenu ni ne možeš mijenjati kod Kadale...

12 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Mislis kod Myriam Jahzia? 

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.2.2016 22:19 (fanaticni gejmer).
14 godina
fanaticni gejmer kaže...
TomoR kaže...

Ma dala bi i Kadala uz malo nagovaranja.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
fanaticni gejmer kaže...

Ma da... Puna mi glava posla

Hexfire kaže...

Ma dala bi i Kadala uz malo nagovaranja.

Ma i Kadala daje, samo moraš platiti u krvi!

Moja greška gore, Mystic neće dati da se re-roll-a Block Chance na Justice Lantern.

12 godina
neaktivan
Diablo 3

Keywarden farm je pain in ass ukoliko nemas kvalitetan klan ili prijatelje. Random ekipa= ekstremno sebicni idioti, sakupe kljuc i umisto da svi skupa grindamo ubere oni brze bolje exit. Uvik sve sam moram, zato i jesam paragon 900, nemam ja volju za ovo. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice