Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.547.647
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
11 godina
Re: Diablo 3
Dr. Zoidberg kaže...
XSX kaže...

Ja se ponekad pitam kako vi tako sporo igrate pa vam treba 2 dana da prodete jedan act..

Prvi prolaz act 5 je meni bio isto kao i prvi prolaz ostalih actova.  Sve mape od ruba do ruba prekopati, poslušati sav dijalog, poslušati sav lore makar s pol uha.

Nakon toga, bezumno trčanje i klanje. Act 5 sa crusaderom u roku keks :P Sa usporavanjem ako je neki event kojeg nisam vidio prvi put.

Ovo.

12 godina
Diablo 3

prelazim sa barbarom (lvl60+5 paragona) na master tezini (nemam expanziju zasad)

link na profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Furma-2873/hero/39255651 (valjda sam ispravno linkao)

igram solo bez pressinga sa barbarom jer mi je dosad najzanimljiviji

zanima me sto sve krivo radim, tj da li mi je damage OK za moj trenutni lvl? ugl sam isao na survivability sa buildom (resistances+vitality) posto igram solo ali nekako mi se cini da mi je damage premalen (35k sa shoutom)

pokusao sam ici sa 2H weaponom koji mi daje kojih 100k DPSa da brze farmam, ali onda mi je svaki susret sa skupinama elite mobova gotovo garantirana smrt (ovako ih bez problema mogu 6-7 rijesiti u skupini)

od followera, templar je bogom dan posto me vise puta spasio njegov ulti te ne vidim (doduse nisam se ni trudio otkrivati) zasto bi itko uzeo nekog drugog za solo play - njemu sam stavio ringove za bonus exp/gold

btw neko bijesno craftanje itema ne dolazi u obzir posto imam kojih 400k golda (uzeo sam igru nakon loot 2.0) i to sa nabavkom golda ide dosta sporo zasad

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.4.2014 0:39 (Fanu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

i ja nemam ekspanziju pa igram sa lv 60.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Hurtras-2646/hero/38090368

od skillova jedino zamijenim cleave za frenzy + maniac za odličan damage na boss-u, u suprotnom je cleave + rupture jer kad ubijem nekoga sa tim skillom on eksplodira za dodatan damage svima ostalima. valove neprijatelja čisti fantastično

opremu sa templara i enchantress sam skinuo jer ih prebacujem na followere od demon huntera ponekad

Mijenjam Steam account http://steamcommunity.com/id/_TeQuila/games/?tab=all&sort=name za Diablo 3 ekspanziju Reaper of souls
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.4.2014 2:02 (Skull1989cro).
16 godina
Diablo 3

Ja cu poludit vise. Igram vec par dana crusadera, lvl 70 sam, torment 1 adventure ide u partyu. Dakle digo sam toughness na oko 6m i dps oko 300k (lose, znam) - sad vidite ovo, nakon oko 400 potrosenih bloodshardova i oko 4 mil na craftanje (plus materijali) jos uvijek imam 4 ili 5 itema lvl 60+

Dakle dropao mi je jedan jedini weapon 1900+ sa socketom i +500 str (1 hander sa 1.40 speedom) , 2 ringa imam legendary od ne znam kad vise, u helmu sam se odreko socketa samo radi resistancea i str bonusa. Enchantam, cuda izvodim i nikako se opremit. DH je dosta bolje opremljen, ali crusader nece pa nece. Kad i dropa nesto koliko-toliko dobro nema max broj afixa i moram nesto zrtvovat, ili mi dropa za slot koji vec imam bolje. Shardovi su prevara... 400+ shardova na torment 6 na pants i boots i nije mi dropo NIJEDAN legendary i svega nekoliko sa 6 afixa, ali jako losi afixi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

A meni na Wizzu hrpa stvari nadropala za DH i Crusadera, pa sad dižem Crusadera.

Imam već u stashu nekoliko zanimljivih 1H i 2H koji mi sa wizzom nikako nisu odgovarali.

RNG, RNG, RNG

BTW, iz zadnjih patch-note-a, opet nerfovi (a za ovih +25% u riftovima se sprdaju na forumu - 0*25% je i dalje...):

• There is now an additional bonus 25% chance to find a Legendary item while in a Nephalem Rift.*
  • The number of chests that spawn in the following zones has been reduced:*
    • Core of Arreat
    • Briarthorn Cemetary
    • Battlefields of Eternity
    • Crag of Eternity
  • Demonic Vessels were using the incorrect loot table, and now give less generous loot.*
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.4.2014 8:58 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Mislim nije da nisu dropali jaci weaponi... Trebao sam mozda ic na 2handera u mainu sa 15% reduced speed, ali ionako mi je primaran survivability i bonusi koje daje teamu (tako sam iso ispocetka), a 1.40 attack speed sa pokojim bonusom na ostalim itemima mi daje bolji heal (life per hit i spend wrath). Mijenjat cu build kako ce padati drugi itemi, za sada nisam zadovoljan gearom... ni priblizno. Padne mi bolji ring a ne stavim ga jer mi trenutni legendary lvl 61 daje +14% block chance... Znam da je ovo korak po korak, ali barem hlace i bootse da promijenim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

Jel netko primjetio da su update-ali profile da pokazuju enchantove i  followere? Jedino damage i toughness nije još ista vrijednost kao i u igri...

Endure...and in enduring grow stronger
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
XSX kaže...

Znaci da bounty rijesavamo na t1 a riftove rijesavamo na sta vecem tormentu...

Ako radiš bountije zbog onih bounty bag legendary only itema onda radi na normalu u partiju split bountije i gotovo je za 3-4 min. 

Mi smo jučer to radili u 26 bounty baga bilo 6 legendarija. To sve u sat maximalno sat i pol.   4 sranja al 2 odlična ( onaj ring što miče 1 item u setu i odličan crusader shield )  Danas se bacamo dalje. Trebam još 1 sa act 1 i gloves sa acta 2 . 

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
12 godina
neaktivan
Grozota kaže...
XSX kaže...

Znaci da bounty rijesavamo na t1 a riftove rijesavamo na sta vecem tormentu...

Ako radiš bountije zbog onih bounty bag legendary only itema onda radi na normalu u partiju split bountije i gotovo je za 3-4 min. 

Mi smo jučer to radili u 26 bounty baga bilo 6 legendarija. To sve u sat maximalno sat i pol.   4 sranja al 2 odlična ( onaj ring što miče 1 item u setu i odličan crusader shield )  Danas se bacamo dalje. Trebam još 1 sa act 1 i gloves sa acta 2 . 

Ja inace igram t1 split bounty radi set itema,a kad se nadu 4 lika koji mogu igrat t3 onda t1 rijesimo ko od šale.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/
11 godina
Diablo 3

Sinoć sam u t1 riftu naletil na grupu od 10-ak goblina.. sreca pa je bio black hole pa sam ih uspio nekih 7-8 ubit.

uglavnom dobio jedan leg. plan. jel ko od vas naletil na njih?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Na grupu goblina?!??!?! Nikad cuo, a kamo li vidio... Kak so to ubije?! Pa svaki na svoju stranu ode odma.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
keke13 kaže...

Sinoć sam u t1 riftu naletil na grupu od 10-ak goblina.. sreca pa je bio black hole pa sam ih uspio nekih 7-8 ubit.

Jednom sam i ja naletio na njih. Ali je bilo nezgodno, preotvoreni prostor (Act V Battlegrounds), većina mi se razbježala po svim stranama svijeta.

@Rhodin, Možeš naletjeti na grupu goblina samo u riftovima (jer su grupe "demona" koje se spawnaju, random, a i goblini su jedni od th "demona"). Ako naletiš na njih u prostoru tipa keeps, možeš ih hrpu poskidati sa AoE napadom.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.4.2014 12:22 (TomoR).
15 godina
keke13 kaže...

cek mislis goblina ovi sa loot-om?

to nisam ni znao da ima....

VenAtoR#2231
16 godina
Diablo 3

Ajme sad ste me nabrijali na to :D Moral bum ih trazit ovaj vikend... srecom imam jos oko 80 rift key fragmenata... Ugl sam bountye peglal.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Evo, ista mapa koju sam spominjao gore, no on ih je puno više "poskidao nego ja":

Evo još primjera:

opet ista mapa, i izgleda da lik igra sa nekoliko avatara istovremeno...

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
TomoR kaže...
keke13 kaže...

Jednom sam i ja naletio na njih. Ali je bilo nezgodno, preotvoreni prostor (Act V Battlegrounds), većina mi se razbježala po svim stranama svijeta.

@Rhodin, Možeš naletjeti na grupu goblina samo u riftovima (jer su grupe "demona" koje se spawnaju, random, a i goblini su jedni od th "demona"). Ako naletiš na njih u prostoru tipa keeps, možeš ih hrpu poskidati sa AoE napadom.

da ovi sa lootom, sa black hole na hrpu pa udri pa freez malo i nekako sam ih većinu skinul isto su na otvorenom bili.

i mene je iznenadilo kad sam na njih nespreman naletil..

zanimljivo.. malo više materijala za kraftat
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/12405960503#13

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.4.2014 13:59 (keke13).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

While I can't share any specific details right now, we have been monitoring the performance of the different classes since launch and we do have some adjustments planned for all classes that will be implemented in an upcoming patch. In the upcoming patch notes, the Crusader will likely be listed with the most adjustments of all the classes.

Aleluja. Još da nerfnu Orb i tak... {#}

edit: source = http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/10290629036#19

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.4.2014 15:28 (Chaby).

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ako ima tko ovdje da nema RoS i ne planira ga kupit brzo i trebaju mu ovi kockasti gemovi nek mi se javi, poklanjam ih sve! :D

2 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Ako niste vidjeli, Community Event je, 50% XP boost...

Moj PC  
4 1 hvala 2
12 godina
neaktivan
Chaby kaže...

While I can't share any specific details right now, we have been monitoring the performance of the different classes since launch and we do have some adjustments planned for all classes that will be implemented in an upcoming patch. In the upcoming patch notes, the Crusader will likely be listed with the most adjustments of all the classes.

Aleluja. Još da nerfnu Orb i tak... {#}

edit: source = http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/10290629036#19

Fala bogu,da ce matsi padat cesto ko i deaths breath,a ne da satima farmas ko budala i nista ne dobiješ.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.4.2014 22:44 (XSX).
17 godina
Diablo 3

Šteta što mi je palo na lvl 64, ali ajde. I zanimljiv "feature" na shieldu.

Moj PC  
5 0 hvala 0
11 godina
Diablo 3

Imam oko 400 sati u D3 nikada nisam vidio 2 leg da dropaju mi u isto vrijeme :P

0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

meni se jucer to isto desilo :))) steta jedan je odlican bio a drugi za prodat :)

Samobor je lepa varoš
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Da, imao sam taj shield i to je dosta dobra stvar. No, pronašao sam još bolji. :P

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
16 godina
Diablo 3

Meni je ovaj

Shield Shield
 prebolestan.

Jel ima crusader skilove koji jos podizu block chance a da su igrivi?

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!

0 0 hvala 0
14 godina
Skull1989cro kaže...

od skillova jedino zamijenim cleave za frenzy + maniac za odličan damage na boss-u, u suprotnom je cleave + rupture jer kad ubijem nekoga sa tim skillom on eksplodira za dodatan damage svima ostalima. valove neprijatelja čisti fantastično

opremu sa templara i enchantress sam skinuo jer ih prebacujem na followere od demon huntera ponekad

Ja isto nisam uzimao ekspanziju..(nemam vremena za igranje al ne kužim kak imate tak mali DMG. igram T4-5 na solo u teamu  T3-4(s tim da u teamu obično smanjim dmg i dignem toughness pa onda tankam..

Ok ja igram samo barba http://eu.battle.net/d3/en/profile/DXMan-2890/hero/28127352, s tim da sam bacio sve staro i počeo od nule.

E sad što ekipa govori kraftaj kraftaj to je sranje i treba pun K igrat da bi nekaj dobroga skraftao. Skraftao sam Sholderse , bracerse , chestplate i to troje koje imam mi je uslo nakon jedno 500 kraftanja.. E sad nek igraš 2-3lika onda si u banani.

12 godina
Zver kaže...
Skull1989cro kaže...

Ja isto nisam uzimao ekspanziju..(nemam vremena za igranje al ne kužim kak imate tak mali DMG. igram T4-5 na solo u teamu  T3-4(s tim da u teamu obično smanjim dmg i dignem toughness pa onda tankam..

Ok ja igram samo barba http://eu.battle.net/d3/en/profile/DXMan-2890/hero/28127352, s tim da sam bacio sve staro i počeo od nule.

E sad što ekipa govori kraftaj kraftaj to je sranje i treba pun K igrat da bi nekaj dobroga skraftao. Skraftao sam Sholderse , bracerse , chestplate i to troje koje imam mi je uslo nakon jedno 500 kraftanja.. E sad nek igraš 2-3lika onda si u banani.

cuj, kao prvo imas 140 levela paragona sto je pun k vise nego ja i ocito sudeci po itemima ides na DPS build dok ja idem na survivability i zato imam veci thoughness+healing+hp od tebe

a sto se tice bijesnog craftanja, za nas koji smo poceli igrati nakon loot 2.0 je to skoro pa nemoguca misija posto je puno teze dolaziti do golda sad bez auction housea 

najvise sto sam imao jest 700k golda, naspram vas od kojih neki imaju i preko milijardu golda..

12 godina
Diablo 3

E ova stoje stvari što se tiče veze bonusi - težina

Smrt u penziji

4 0 hvala 3
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Znaci na t4 bi bio barem jedan leg po riftu osiguran...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
XSX kaže...

Znaci na t4 bi bio barem jedan leg po riftu osiguran...

Ne, to znači da postoji 119% veća šansa da padne.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice