Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.547.739
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
Re: Diablo 3
sk0MI kaže...
Chaby kaže...
ERM kaže...

Evo i moj malji crusader u akciji, danas se prebacio na Torment 2. 

Lajkić za video i kvalitetu rendera.

Šteta kaj je Crusader tak trom i spor. {#}

Pa ako želiš izvući najviše od crusadera, koristi se 2 hander u main handu a onda se gubi 15% movement speed {#}

Pa nije bas tako spor, 15% mu se gubi od maximum MS.

Stigne on, nije toliko trom {#} ali bio sam u group rift farmu sa 3 wizarda i posao sam ca jer sam se osjecao beskorisnim sa mojim buildom, sto oni rade i kako prelete mapu, to je strasno {#}

13 godina
Dachande kaže...

Edit:

Btw, sa bounty na normal u grupam od 4 covjeka skupis itema i para jako brzo. Svako rjesava svoj act, zadnji act svi skupa i paf, skupis itema i itema i para.

Ovo i mi radimo i pokazalo nam se isplativije od riftova :)

Nego, kakav vam je drop kad ih tako odrađujete? Mislim na legendarye.

Do sad sam primjetila da mi je više njih dropalo od mobova kad smo odrađivali questove nego iz chestova kasnije.

I da li chestove od bountya onda otvarate na T6?

Origin: Tetka_HR - Steam: MaliPero - Raptr: Ukulele - XBL: Mala Perica
15 godina
neaktivan
Ukulele kaže...

I da li chestove od bountya onda otvarate na T6?

Na T6 se prije isplatilo otvarat, jer je dropalo bolje gemove. Ali je nerfano, pa više nema veze.

16 godina
Diablo 3

Mislim da je svejedno, da je sadržaj određen u trenutku kad ga dobiješ. Dokaz mi je čekanje sa horadric stashom do lvl 70 i odlazak u torment 6 da ih otvorim, a dropali su mi lvl 42 i vise zuti itemi te jedan legendary lvl 56, ali vjerujem da bi se to tako i tako desilo.

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
Diablo 3

sve super sve 5 samo da nije krvavog laga

cak imaju problema i sa eu battle.net portalom..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Fanu kaže...

sve super sve 5 samo da nije krvavog laga

cak imaju problema i sa eu battle.net portalom..

Slažem, se malo prije počela ići latencija preko 1 sekunde dok me nije izbacilo. Baš me zanima tko je toliko zapeo da DDoS njihove servere, i zbog čega.

14 godina
neaktivan
sk0MI kaže...
Chaby kaže...
ERM kaže...

Pa ako želiš izvući najviše od crusadera, koristi se 2 hander u main handu a onda se gubi 15% movement speed {#}

Pa to i nije bas tocno.

Moj Crusader ne koristi 2h te je daleko od sporosti, nasuprot poprilicno je brza.

S 2h, Burst of Wrath (skoro perfect rollan) ima sam skoro 700k paper dps-a, pao mi je  Shard of Hate (srednje rollan i nije imao socket, pa sam ga enchanta za socket)

Paper dps mi je pao na 514k a mobovi su se poceli topit 3x brze radi proc-a na Shardu.

Solo u t1 ubijam mobove puno puno brze nego kolega u videu, te se istodobno krecem dosta brze.

Ugl. 2h nije must have osim za pocetak, dok nekakav dobar 1h ne padne (npr. Shard of Hate ili Thunderfury)

Sve ovisi o malo srece kod loota

11 godina
Diablo 3

Jel kad skupis matse za pony lvl ti trajno ostane onaj staff of herding ili je consumed ? Dobio sam onaj neki set " Sages Journey " i trebao bih ici u whimsyshire da nabavim matse. 

I jel sve ostalo isto ko prije godinu dana sto se tice skupljanja crafting materiala za taj staff ?

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.4.2014 18:32 (elroxery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Znaci Crusader moze doslovno 2h weapon koristiti kao 1h? To bi mu onda trebalo dati strasan damage ili se to onda zbraja/mnozi/you-name-it nekako drugacije?

Pretpostavljam da mu za to treba neki odredeni pasivni skill?

Nisam igrao ni sekunde s navedenom klasom pa pitam cisto informativno.
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
Da moze 2h nosit jedino ogranicava ms na 15% mislim... a sad kako racuna dmg to neam pojma...
VenAtoR#2231
16 godina
Diablo 3

Znaci prednost je sto nosi 2h u main handu, dok u off handu ima shield, za razliku od barbariana koji to ne moze, vec koristi obje ruke za 2h weapon.

Nekako se crusader ponasa ko DH sa 2H u main handu i queiver u off. Crusader time dobija 2h dmg, a zadrzava statove (bonuse) i block od shielda.

To ga kosta -15% movement speeda i jedan passive skill.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
elroxery kaže...

Jel kad skupis matse za pony lvl ti trajno ostane onaj staff of herding ili je consumed ? Dobio sam onaj neki set " Sages Journey " i trebao bih ici u whimsyshire da nabavim matse. 

I jel sve ostalo isto ko prije godinu dana sto se tice skupljanja crafting materiala za taj staff ?

Da, Staff of Herding trajno ostaje, možeš posjećivat ponije i cvjetiće koliko puta želiš.

16 godina
neaktivan
TomoR kaže...
elroxery kaže...

Da, Staff of Herding trajno ostaje, možeš posjećivat ponije i cvjetiće koliko puta želiš.

osim ako ti se dogodi kao meni da imaš staff kod sebe a ideš na HC bezveze igrati da vidiš kako ide likom koji ima dvadesetak levela. 

Đuro#2155
17 godina
Franjo15 kaže...
TomoR kaže...
elroxery kaže...

osim ako ti se dogodi kao meni da imaš staff kod sebe a ideš na HC bezveze igrati da vidiš kako ide likom koji ima dvadesetak levela. 

Eh, nisu te valjda odmah na ulazu satrli? Uglavnom imaju sačekušu kada uđeš u pony level.

A sad si naučio, drugi puta otvoriš pony level, TP u grad, staff of herding u stash i onda natrag. Ali, razumijem tvoju bol, ja sam valjda 30-ak sati skupljao sve sastojke tamo davno na "softcore", mogu misliti kako ti je bilo sa HC staffom.

17 godina
Diablo 3

Hedu gov.na sa ovim serverima, izbaci me iz igre samo tako u pola fajta na Tormentu I. Castam spellove ko lud, pomislih na sekundu nema animacije spellova da je otišla tipka na tastaturi, vidim zeleni se ping, kad ono bum 2500 i ode u crveno, a onda cap bye bye error bla bla bla.

Btw, igrao sam do acta III na master težini, prebacio na Torment I pri početku trećeg akta, zasada nemam problema, elite packovi su teži, blast, frozen i poisen znaju biti opasni, ali ide uredno zasada. Malo sam razočaran da mi je drop lošiji nego na manjim težinama, a trebalo bi koliko sam doznao od vas biti suprotno. Elite mi znaju dropat samo jedan plavi gear, nekada samo jedan žuti, a rjeđe po dva dropa. Ne znam da li je to inače tako na torment I ili baš nemam sreće.

Čitao sam temu i vidim spominjete adventure mod, bounty, riftove i odlučio da isprobam meni taj vrlo zanimljiv mod jer igru prelazim već 7 puta, pa je malo dosadilo, kad ono šipak Danas sam se duboko razočarao da adventure mod nije omogućen i na vanilli. {#}{#}{#}

Za one koji igraju wizza može savjet kod odabira ova dva offhanda, imajte na umu da koristim blizzard kao skil.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Pa naravno da nećeš imat adventure mod na vanilli,kad je adventure mod najradikalnija promjena u ekspanziji i radi nje su ljudi kupovali ekspanziju a ne radi 5 acta kojeg rijesis u dva i pol sata,po meni se uopće ne isplati igrat d3 bez ove ekspanzije jer jednostavno se previše toga dobroga propusta.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/

0 0 hvala 0
17 godina
XSX kaže...

Pa naravno da nećeš imat adventure mod na vanilli,kad je adventure mod najradikalnija promjena u ekspanziji i radi nje su ljudi kupovali ekspanziju a ne radi 5 acta kojeg rijesis u dva i pol sata,po meni se uopće ne isplati igrat d3 bez ove ekspanzije jer jednostavno se previše toga dobroga propusta.

Pao sam u depresiju zbog toga, novi sam igrač Diabla uopće, pa sam na trenutak pomislio da je sa lootom 2 i  tormentima došla i ta opcija, a da je RoS novi act, klasa, skillovi, leveli, neprijatelji i gemovi. {#}

Nisam baš zagriženi igrač Diabla, ali kada je već tako, omišljam se o RoSu u dogledno vrijeme.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Zna li netko, postoji li (osim Manticorea) još koje oružje s 2 socketa?

Vidio sam da se po netu spominje Skywarden (1H mace), no pretpostavljam da se to odnosilo na igru prije RoS - pao mi je jedan baš jučer i enchant opcija pokazuje samo 1 socket.

Šteta, s 2 najjača Emeralda unutra bi solidno udaralo :)

Split your lungs with Blood and Thunder

0 0 hvala 0
11 godina
Diablo 3

Da li netko od vas igra na US serveru?

ja sam tamo pa da se malo skupimo za farmanje zajedno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ashelor kaže...
sk0MI kaže...
Chaby kaže...
ERM kaže...

Pa to i nije bas tocno.

Moj Crusader ne koristi 2h te je daleko od sporosti, nasuprot poprilicno je brza.

S 2h, Burst of Wrath (skoro perfect rollan) ima sam skoro 700k paper dps-a, pao mi je  Shard of Hate (srednje rollan i nije imao socket, pa sam ga enchanta za socket)

Nažalost to je upravo točno,hmm, nekad se pitam da li lik koji citira drugog uopće čita šta je čovjek napisao :) 

Paper dps mi je pao na 514k a mobovi su se poceli topit 3x brze radi proc-a na Shardu.

Solo u t1 ubijam mobove puno puno brze nego kolega u videu, te se istodobno krecem dosta brze.

Možda je to povezano sa činjenicom da je attack speed main affix za crusadera i činjenicom da se duplo ako ne i više brže hila i lupa sa brzim onehanderom :)

Ugl. 2h nije must have osim za pocetak, dok nekakav dobar 1h ne padne (npr. Shard of Hate ili Thunderfury)

Nitko nije pričao o nikakvom must have to mora da si negdje predvidio, a pojedini wrath spenderi rade na ogromnom principu %weapon dmg što bi značilo da za te skillove 2 hander sa ogromnim dpsom jače lupa, znači sve ovisi o buildu.

17 godina
Diablo 3

Dobro, ovo smo nekako i znali, ali sada je i službeno potvrđeno - Bounty Bag (Horadric Cache) sa Normal i Tormenta VI dropa iste iteme, manje/više - tj. nema šanse da dropa Torment only legendarne.

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/12373027360?page=4#63

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Skupio sam nekih 17-18 bounty bagova i sinoc ih brzo pootvarao. Rezultat cak i nije los. 3 legenda od kojih jedan nelos helm koji mi nazalost ne moze zamijeniti postojeci zbog lightning damagea. Usput receno nemojte se opterecivati ako vam ne dropa materijal za kraftanje legenda. Pogotov set legenda. Zna biti prilicno skupo a rezultat nikakav. Kraftao sam Cains Scriviner glovse za koje treba flawless royal gem a za koji opet treba vise od nekoliko miliona golda da se iskrafta i rezultat sam odmah pretvorio u materijal za kraftanje. Prije toga Reapers Wraps bracerse sa istim rezultatom.

1 1
2 2
15 godina
Diablo 3

Meni je jucer prvi puta iz torbe palo dvije legende od jednom, steta sto su bile obje smece tj. na amuletu mi je rolano strenght, a igram s DH no i da je dex ionako ne bi bio ok amulet pa nije strasno.

@ boxer

Javi mi se in-game pa cu ti pokazati kako treba izgledati dobar Chantodo off i sta trebas ganjan na njemu (nije iskreno ni meni dropao, kupljen je jos na AH za nekih 150 M).

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Strength lako rerolas u dex, ali pod uvjetom da su ostali dobri.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Znaci da bounty rijesavamo na t1 a riftove rijesavamo na sta vecem tormentu...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sk0MI kaže...
snip

Pa to i nije bas tocno.

Nažalost to je upravo točno,hmm, nekad se pitam da li lik koji citira drugog uopće čita šta je čovjek napisao :) 

Možda je to povezano sa činjenicom da je attack speed main affix za crusadera i činjenicom da se duplo ako ne i više brže hila i lupa sa brzim onehanderom :)

Nitko nije pričao o nikakvom must have to mora da si negdje predvidio, a pojedini wrath spenderi rade na ogromnom principu %weapon dmg što bi značilo da za te skillove 2 hander sa ogromnim dpsom jače lupa, znači sve ovisi o buildu.

Ljudi kukaju kako je crusader spor, poanta mog posta je bila da nemora bit spor (tako da ono sta si napisa nije upravo tocno :) )

Spori su jedino ako korisiste 2h i shield, a tako se ne mora igrat, postoji alternativa

Slozi se bez problema build koji nije reliant na bombardment ili druge weapon dmg "heavy hitter" spendere.

Takoder tu se povlaci pitanje, brzi weapon (1H) = vise regenanog wratha = vise wratha potrosenog, tako da se na kraju manje vise izjednaci.

S Shardom dobijam extra cone/cleave napad koji radi 230% weapon dmg-a, jer proca s svakog auto-attacka (u mom buildu Justice), takoder proca s mog glavnog wrath spendera (fist of the heavens - fissure).

Trenutno ako mi je mob u melee i ispalim Justice, Justice critta za 1.3-1.7 mil, a shard proc zna udarit 3x po 2 - 2.3 mil, to sigurno nadmasuje justice s Burst of Wrath(2h) koji je udara za 2.5-3 mil max, skill poput bombardmenta udara dosta manje istina, ali super stvar kod Sharda je sta se nemoram vise oslanjat na skillove s ogromnim cooldownom, basic attack i wrath spender su dovoljni za handlanje bilo cega na t1 (i 2) ostali skillovi su samo extra.

P.S. nedaj boze da koristis 2h a promasis s bombardmentom, tuc ces elitu 2 godine.

11 godina
XSX kaže...

Kako ti igras pa si Act 5 zavrsio tako brzo,act 5 je odlican btw meni bolji od Acta 2 i 4.
Ali mi se nikako neda dobiti 2h bow sa DHom sve ostalo dropa kao ludo bow ni jedan legendarni jos nisam vidio uopste. 

15 godina
Wack kaže...

Ali mi se nikako neda dobiti 2h bow sa DHom sve ostalo dropa kao ludo bow ni jedan legendarni jos nisam vidio uopste. 

Meni je prije dva dana uleti jedan leg. bow, ali na zalost nista posebno. 

Uskang Uskang
12 godina
neaktivan
Wack kaže...
XSX kaže...

Kako ti igras pa si Act 5 zavrsio tako brzo,act 5 je odlican btw meni bolji od Acta 2 i 4.

Ja se ponekad pitam kako vi tako sporo igrate pa vam treba 2 dana da prodete jedan act...Meni je 5 act bio "nuzno" zlo koje sam trebo proc da dodem do prave stvari a to je adventure mod,nisam jedan od onih sta gleda okolinu u igri i razbija svaku stvar u nadi da bi pala koja legend,samo otvaram sve kovcege i ubijam sve zivo.

16 godina
neaktivan
XSX kaže...

Ja se ponekad pitam kako vi tako sporo igrate pa vam treba 2 dana da prodete jedan act..

Prvi prolaz act 5 je meni bio isto kao i prvi prolaz ostalih actova.  Sve mape od ruba do ruba prekopati, poslušati sav dijalog, poslušati sav lore makar s pol uha.

Nakon toga, bezumno trčanje i klanje. Act 5 sa crusaderom u roku keks :P Sa usporavanjem ako je neki event kojeg nisam vidio prvi put.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice