Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.547.744
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
16 godina
Diablo 3

Ma nek se hebu, cijeli dan nisam mogao, dodjem doma, sjednem, odigram 10 minuta i DC...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Baš to, jedva nađem malo vremena za odigrat i onda te ovo dočeka.

Prvo napravim sve bountye i baš kad trebam pokupiti nagradu od Tyreala dobijem DC

Onda pokupim 3 Pools of Reflection i u Weeping Hollow dođe DC i zatuče me jedan jedini zombie {#}

Ping skače i do 3000 {#} Mislim da je sve to počelo sa ovim hotfixom da Kadala ima više šanse da daje više legova, ma dat će ona svima legove ak ti se da čekat 130 minuta u redu da uđeš u igru {#}

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Taman nadjem vremena za vikend igrati  i svako malo me spuca... Odem si po sok, vratim se i error 300neki. A ping plese li plese...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Diablo 3

što ste se svi uzbudili.. pa ne treba dugo čekati za ući u igru...

prije će te doći na red za magnetsku rezonancu nego ući u igru..

Smrt u penziji

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
geothia kaže...

Meni prije 15 sec napisalo 866 minuta čekanje  :)  

Pas masters

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
15 godina
neaktivan
geothia kaže...

Baš mi triba jedna magnetska rezonanca :)

11 godina
protjeran

e baš su serveri zezali danas, izbacilo me nekoliko puta iz igre i umirao sam radi laga. čovjek bi rekao da barem blizzard sa svim svojim silnim novcem ima za pristojne servere

17 godina
neaktivan
Diablo 3

Ne znam, meni radilo super između 22:30 i 23:30h...  vidjet ćemo danas.

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Navecer nije bilo problema, preko dana nije radilo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dado_ZG78 kaže...

Ranije su bili problemi, kasnije je sve proradilo. 

Btw, oni koji igraju sa wizardom možete li postati par trenutno popularnih buildova koji nisu ovisni o gearu i RoSu.  

Trenutno igram sa ovim buildom na master težini, pa bih malo probao neki drugi. 

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/wizard#RQgjSO!YdX!YYbcZY

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
17 godina
neaktivan

Šibam s ovim i uopće nije teško:

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/wizard#URYPTS!cXb!aaZYZZ

Storm armor smanjuje arkane "cijenu" za sve napade, magic weapon diže dmg za 20%, osnovni mi busta arcane a uglavnom šiljim sa desintegrateom (dvije zrake).
Kad je gužva zamrznem protivnike oko sebe i šibnem meteore.

Samo padaju.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.3.2014 10:14 (Danny_HR).
13 godina
odjavljen
boxer kaže...

Btw, oni koji igraju sa wizardom možete li postati par trenutno popularnih buildova koji nisu ovisni o gearu i RoSu.  

Ne znam koji su popularni buildovi, ali ja sam jučer prešao ROS na T1 s ovim buildom

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/wizard#lUfjSg!ZXgS!ZcZaZc

EDIT:

ne znam zašto se ne vide rune-ovi i pasivi:

Blizzard-Fozen Solid

Electrocute-Arc Lightning

Ice Armor-Crystallize

Familiar-Sparkflint

Magic Weapon-Force Weapon

Slow Time-Stretch Time

Pasivi:Blur, Astral Presence, Dominance, Unwevering Will

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.3.2014 10:24 (formula1live).
17 godina
Diablo 3

Danas ću poslije posla probati ta dva builda i javim impresije u odnosu na moj koji koristim, da li je lakše, brže, bolje itd. 

Vide se rune i pasivni skillovi samo moraš prekopirati čitav link, ne samo plavi dio. 

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.3.2014 10:28 (boxer).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
boxer kaže...
Dado_ZG78 kaže...

Ranije su bili problemi, kasnije je sve proradilo. 

Evo možeš probati moj "Fire Force Wave" build LINK.. meni radi savršeno :D

Jedan maniak je ubio Maltheala na T6.. no tu nebi bilo ništa čudno da to nije napravio sa HC likom... borba je navodno trajala 3 sata.. dali je lud ili legendaocijenite sami.. LINK 

Na istom linku ima nekoliko buildova za sve klase pa se i tu može naći koji build za wizza..

Smrt u penziji
15 godina
Diablo 3

Sto se tice buildova za wiza, evo jedan koji meni osobno radi savrseno:

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/wizard#UcSjNO!cZgS!acZaYZ

Jedina izmjena koju radim je zamjena Chain Lighting (ako ne mislim biti medu malim milijunom mobova) s Lighting Blast.

Build funkcionira odlicno s time da sam ih isprobao povecu kolicinu i na duze staze te mi se ovaj pokazao trenutno kao najbolji (iskreno nisam bas gledao koriste li ljudi uopce ovaj skill Black Hole, ali meni je odlican).

Igram malo s DH te koristim ovaj build (tek sam na lvl 66 posto malo igram DH):

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/demon-hunter#WPVXSl!XeS!aYZbba

...pa me zanima od ekipe koja igra DH treba li sta zamjenit od skillova ili je i ovo ok te sta stavit na lvl. 70 (na gear se ne treba obazirat posto jos nisam poradio na istome).

@ formula1live

Vidi se sve ok, ali moras otvoriti cijeli link, a ne samo onaj dio koji ti forum po defaultu ponudi.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.3.2014 11:49 (win32).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Diablo 3

Evo da se i ja javim (registriram)

http://us.battle.net/d3/en/profile/keke013-2101/hero/28993904

to je moj, igram frozen orb/glacial spike, igro sam prije na master ali čim mi je pao Mirrorball

odma sam prešao na T1! glacial spike ide x3 i dmg x3, bolji je od frozen orba u svemu osim AoE range.

nevjerojatno koliko jedan leg može promijenit način igranja.

jedno pitanje: da smanjim malo toughness i povećam dmg? boslije buffova imam 11M T i 650k dmg, AR 1600

helm je super za u četvero di ne primam dmg

jel igra netko na us serveru?

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
boxer kaže...
par trenutno popularnih buildova koji nisu ovisni o gearu i RoSu.  

Mene pak baš zanima ako je neko promjenil build radi nekog itema, za bilo koju klasu, nek posta. Možda dobim item i mislim da je brimstone, a možda je baš dobar za neke buildove.

Ja sam igral Comet wizarda, a sad igram Arc Lightning build, radi Shard of Hatea. Ovo mi je sad build: 

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Chaby-2203/hero/38319269

I preodbar je, electroute proca Charged bolt konstantno. Ne moram se zahebavat s Arcane powerom. Samo dignem slow time, bacim crnu rupu i sve se topi. {#}

14 godina
neaktivan
Chaby kaže...
boxer kaže...
par trenutno popularnih buildova koji nisu ovisni o gearu i RoSu.  

Mene pak baš zanima ako je neko promjenil build radi nekog itema, za bilo koju klasu, nek posta. Možda dobim item i mislim da je brimstone, a možda je baš dobar za neke buildove.

Ja sam igral Comet wizarda, a sad igram Arc Lightning build, radi Shard of Hatea. Ovo mi je sad build: 

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Chaby-2203/hero/38319269

I preodbar je, electroute proca Charged bolt konstantno. Ne moram se zahebavat s Arcane powerom. Samo dignem slow time, bacim crnu rupu i sve se topi. {#}

Uf odlican Shard, ja bi samo rerolla LoH u socket.

Meni je Shard u subotu navecer droppa i skoro sam ga salvage-a (nisam ni skuzia proc).

Vidia sam 1h weapon, rekao "pih...." i nastavia koristit Burst of Wrath.

I jucer ujutro odlucim isprobat Justice/Fist of the Heavens build i skuzim da mi je uuuuzasno spor s 2h.

Odem na banku, izvucem shard cisto da isprobam kako ide s 1h i skuzim proc.....

Paper dps mi je pao 130-140k (nisam siguran) a mobovi se tope skoro trostruko brze (Manglemaw je jucer pada na T4 unutar jednog trajanja Akarat Championa tj. 20 sekundi).

http://eu.battle.net/d3/en/profile/ashelor-2806/hero/38500374

Ubugan je armory btw, nijedan reroll(Enchant) se ne vidi.

16 godina
odjavljen
Diablo 3

Pa ja stvarno ne mogu vjerovati. Jos niti jednom mi nije potrajalo da u adventure mode-u odradim svih 5 regija. Eto opet svi pozavrsavali u meniju. U 2 sata, 2x mi prekine.

Aj' bar ne igram HC lika, jer uredno poginem dok se sve skrsi.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina

meni Mirrorball nije promijenil kompletni build ali je primarni skill

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Jupi!!!!!! Ponovo izbacujeeeee.... Ne mogu se nikako ulogirat više :)
Baš prekresno...

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pozz svima,evo da se i ja ubacim izbacuje kad su DDOS-ani blizzardovci:))

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Kupio i ja ros nakon godinu dana pauze. I naravno da sam zaboravio da mi je na GAH ostalo nekih 30-40 eur, mogao sam to iskoristiti za kupnju, sad mi bezveze stoje na accu :|

Odigrao sam svega par sati pa nemam jos neke dojmove, na brzinu sam prosao act 1-4 sa Crusaderom na master (do levela 50) i skroz mi je nekako - dosadan. Ne kazem da je lose dizajniran ili ruzan, nego meni osobno ne lezi, moji main su DH i Wizz a ne tankovi :)

Sto se tice wiza, nagurao sam ga do lvl 67 na t1, act V, i nejde dalje na tormentu, morat cu spustiti tezinu. Ubijam bez problema, oneshotam trash, ali i ginem svaku minutu :) Imam stari archon gear, nisam upgrejdao jos nista. I bez archona mogu potegnut do nekih 600k dps, ali previse je glass cannon za t1. Najvise sam igrao frozen orb/Black hole.

btw jesul' svi itemi korisni sad, sto se tice materijala za kraftanje? Ja trenutno skupljam sve plave i zute+salvage, ne znam sto je sve korisno.

0 0 hvala 0
11 godina
Diablo 3

neigrivo.. taman daću otvorit hoadrics c. i izbaci me sreća pa osto neotvoren!

nakon toga rift i na 90% me izbaci..

za pop...t

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Danas mi je dropao prvi legendary item za followera, tocnije za Scoundrela, Skeleton Key.

Ima jedan zanimljiv secondary:

"Your follower cannot die"

Skeleton Key Skeleton Key
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Diablo, World of Warcraft, StarCraft and Hearthstone players may be impacted by high latency and disconnections during their gaming experience that are the result of a series of DDoS attacks on certain European online services. Although Blizzard’s infrastructure isn’t targeted, the disruption effects rippled and have been felt by a portion of our players’ population. While we are closely monitoring the situation we wanted to thank you for your patience and apologise for any inconvenience this may cause. Please follow @BlizzardCSEU_EN on Twitter for further updates.

znači zato već 3 dana igra šteka nenormalno...

16 godina
Diablo 3

Znaci danas sam sreo i bug koji bi cak i Tonci nazvao gamebreaking. Zapeo mi crusader uz zid i nisam mogao nista. Bio sam u igri, chatao sa ljudima, mogao koristit dio skilova, ali se nisam mogao pomaknut. Dakle ni konjic ni teleport u grad ni shield bash, ni falling sword. Morao sam prekinut na kraju bounty 4 i ugasit igru.

Da ne velim da je bilo i nesto laga, popodne nakon posla nisam mogo uopce igrat i slicno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

to se i meni desilo neki dan, i jos najbolje nisam mogao poginut,tukli me ali nista.isto morao izaci van skroz iz igre.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
formula1live kaže...

Ne znam koji su popularni buildovi, ali ja sam jučer prešao ROS na T1 s ovim buildom

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/wizard#lUfjSg!ZXgS!ZcZaZc

EDIT:

ne znam zašto se ne vide rune-ovi i pasivi:

Blizzard-Fozen Solid

Electrocute-Arc Lightning

Ice Armor-Crystallize

Familiar-Sparkflint

Magic Weapon-Force Weapon

Slow Time-Stretch Time

Pasivi:Blur, Astral Presence, Dominance, Unwevering Will

Poprilično je dobar build, stojiš u mjestu i non stop spamaš blizzard i electrocute, fin damage. Nemam problema sa elitama, do sada mi niti jedan pack nije skinuo više od pola healtha (thougnes mi je skoro 800 k, a dmg 110k).

Sviđa mi se što se build ne oslanja puno na arcane regeneration a electrocute sa rune ne troši arcane.

Sutra ću se možda poigrati sa Slow time i passive i umjesto Astral Presence staviti onaj drugi koji povećava damage smrznutim neprijateljima. Unweavering Will nemam jer nemam ni RoS. {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.4.2014 1:56 (boxer).
14 godina
neaktivan
Diablo 3

danas sam si lijepo digo svog crusadera, i počeo igrat torment 1, ne znam šta ljudi pričaju da je s njim teško, meni je super klasa. doduše još nisam probo torment 1 na actu 5, sad malo farmam act 3 nabijam levele kad skupim 63 onda krećem na act 5, ali stvarno je odlična klasa inače nisam zadovoljan s expanzijom mislio sam da će biti duža više questova nekako mi je prekratka ali zbog crusadera mi nije žao što sam je kupio. uz barbu i wizarda mislim da ću najviše s njim igrat.

http://www.pohrani.com/f/1V/10j/45RcB3f3/screenshot000.jpg
pala mi ova sjekira maloprije i s hard težine sam odmah mogo počet igrat torment 1. {#}

i 5-3570K
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.4.2014 2:37 (GoodAngel).
Moj PC  
0 4 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice