Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.547.842
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
neaktivan
Diablo 3

A cuj. Imam act1 kljuceva preko 100, mozda koji od act2 i 15 act3. Ma ima Tomo ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Pozz ako netko zeli samnom farmat keyeve Act 1 , 2 i 3 dodajte me Djolex#6401 (na softcore-u sam)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Hvala jučer na pokušaju da idemo na Ubere, nažalost varijabilna latencija do 900 (a nekima i više) nam nikako nije pogodovala...

Netko danas igrao? Je'l bolje nakon maintenance-a?

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Jesu sta sredili s lagom?

Uopce vise ni ne pokusavam dok to ne rijese, jednostavno mi nema smisla.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
win32 kaže...

nisu ništa sredili sve je isto al ima servera koji ne lagiraju i rade normalno , ja igram cijelo vrijeme i nemam probleme s lagom ........ prije provjerim latenciju ako je velika izađem van i spojim se opet ...jedino kaj je malo več dosadno jer ne dropa ništa osim kaj se paragoni dižu ;)

17 godina
ESepulTribE kaže...
win32 kaže...

nisu ništa sredili sve je isto al ima servera koji ne lagiraju i rade normalno , ja igram cijelo vrijeme i nemam probleme s lagom ........ prije provjerim latenciju ako je velika izađem van i spojim se opet ...jedino kaj je malo več dosadno jer ne dropa ništa osim kaj se paragoni dižu ;)

Evo, iskoristio sam batch skriptu, sad sam na 5-6 serveru gdje konačno kaže OK...

http://pastebin.com/ggQH5e7E

Samo sam otvorio novi TXT dokument na desktopu, ovo ubacio unutra i snimio. Kad sam izašao dao sam mu ime, npr. "D3_latency_check.cmd" i kada uđem u Resume game, pogledam šta kaže. Ne treba full izlaziti iz igre, svaki puta završiš na drugom serveru kada lupiš na Resume Game.

12 godina
neaktivan
TomoR kaže...
ESepulTribE kaže...
win32 kaže...

Evo, iskoristio sam batch skriptu, sad sam na 5-6 serveru gdje konačno kaže OK...

http://pastebin.com/ggQH5e7E

Samo sam otvorio novi TXT dokument na desktopu, ovo ubacio unutra i snimio. Kad sam izašao dao sam mu ime, npr. "D3_latency_check.cmd" i kada uđem u Resume game, pogledam šta kaže. Ne treba full izlaziti iz igre, svaki puta završiš na drugom serveru kada lupiš na Resume Game.

neda mi se više niti gledat na kojem sam serveru .........jednostavno samo pogledam koliko mi je latencija kad uđem u igru, ako je veča od 75 izlazim van i tako dok ne nađem server na kojem mi je 60 i počinjem run ...nikad nisam ni izalazio full van {#}

17 godina
neaktivan
Diablo 3

U je..te koji ogroman lag.

Inace kad je lag blokira na 1 do 2 sekunde

Al ovdje poceo lag jos u utorak od sepa i do danas nije odblokiralo :)

zbunite zastore ja sam se spustio
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Meni vec 3 dana nista ne laga ja ne znam jel ja imam tolke srece svaki put kad udem pa dobim dobar server ili neznam kaj drugo.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
XSX kaže...

Meni vec 3 dana nista ne laga ja ne znam jel ja imam tolke srece svaki put kad udem pa dobim dobar server ili neznam kaj drugo.

hehhhe pofa jesi me nasmijal ...... mislim da nisi skužil kaj je pofa htel reći........   hehhhehe ........inače nema laga više bar kod mene

17 godina
Diablo 3

Nisam puno igrao sad poslije maintenance-a, ali je stvarno bolje stanje što se tiče lag-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Moze li se igrati sa piratskom verzijom offline? Znam da je bila neka zastita, nisam bas upoznat. 

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
pirat01 kaže...

Moze li se igrati sa piratskom verzijom offline? Znam da je bila neka zastita, nisam bas upoznat. 

Mozes igrati oficijalnu verziju igre online besplatno do lvl 18 ako se ne varam to ti je nekih 75% prvog chaptera do skeleton kinga

Ne bih rekao da offline icemu valja, radije se stisni sacekaj noc vjestica/bozic kad padne cijena i pazari, jer je piraterija blizzardovih igara generalno losa.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Svasta zanimljivoga

Ovo je jednostavno bolesno,Arreat's Wail : Activating Wrath of the Berserker deals 5000% weapon damage to all enemies within 12 yards. (Knock back removed, damage up from 430%) Vec vidim da ce HOTA build postat jos popularniji :D

http://www.diablofans.com/topic/104850-new-expansion-patch-loot-runs-renamed-to-nephalem-rifts-new-passive-effects-massive-class-changes/page__pid__1236138#entry1236138

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.10.2013 17:28 (XSX).

0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Večer ljudi.. Imam par noobastih pitanja :D..

1. Gdje mogu kupiti Diablo 3 u obliku digitala (dakle da kupim key)?? Jer na Blizzardovoj stranici piše da za 40 eura kupim na jedan dan ({#}?!), tkao da ima li negdje drugdje??

2. Dali moram ko WoW plaćati mjesečno da igram??

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
luxxxfromhell kaže...

1. Gdje mogu kupiti Diablo 3 u obliku digitala (dakle da kupim key)?? Jer na Blizzardovoj stranici piše da za 40 eura kupim na jedan dan ({#}?!), tkao da ima li negdje drugdje??

1. mislim da si krivo vidio da ćeš igrati igru samo jedan dan za 40€.... no evo ti link gdje možeš kupiti digital verziju...

2. Diablo 3 nema pretplatu..

12 godina
neaktivan
luxxxfromhell kaže...

Ja sam kupio ovdje onda je bilo najeftinije  link  a vidim da vec ima preorder za ekspanziju 27 €link2 

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.10.2013 22:15 (XSX).
17 godina
protjeran
luxxxfromhell kaže...

Zanrovski potpuno razlicite igre,WoW je MMORPG , Diablo SP+co-op,nije jos poceo trend naplacivanja pretplate za SP igre.{#}

15 godina
ESepulTribE kaže...

Kod mene jos uvijek lag na nekim Act-ovima (dode preko 2 k msec! LOL), ali par puta pokrenem Act dok ne uletim na neki ok server i to je to.

Sto se tice dropa, meni je prije cca 2-3 dana toliko legendarnih padalo da je to bilo smijesno, ali sve standardno smece no covjeka veseli.

Lijepo mi je napokon vidjeti build na wizu kako radi dok je sve ok...milina.

Rokam bolje s wizom koji mi je na 200+ DPS-a nego s barbom koji mi ima preko 300 k DPS....wiz freeza ko' lud. :)

Scoundrel nosi Burizu i opremljen je za freezanje te mi dobro dode u nekim situacijama.

TomoR kaže...

Samo sam otvorio novi TXT dokument na desktopu, ovo ubacio unutra i snimio. Kad sam izašao dao sam mu ime, npr. "D3_latency_check.cmd" i kada uđem u Resume game, pogledam šta kaže. Ne treba full izlaziti iz igre, svaki puta       završiš na drugom serveru kada lupiš na Resume Game.

Yep, ide se samo na resume...ne treba izlaziti iz igre (osobno sam na pocetku svega izlazio iz igre jer nisam znao da se ovako isto mjenjaju serveri no kako je poceo lag tako smo se izgleda svi uputili  u te "tehnikalije" {#})

pirat01 kaže...

Nema smisla to radit.

Kupi igru i igraj kako spada posto Diablo ionako igras na duge staze.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.10.2013 22:08 (win32).
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo ovaj zadnji barb za 75 h , nisam specijalno obracao paznju da radim samo xp runove(vecinom drustvo crix,markoman i neizostavna rakija)

Skorn poceo koristiti tek od mozda 75 lvl

Uz dobar tim 4 covjeka mislim da bez problema moze oko 40

Al to mi je glupo nisam na takmicenju i neda mi se samo jurit bez zajebancije.

"Nemojte, ljudi, k'o Boga vas molim !!! Nemam više snage da čistim bunar !"
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Ukoliko ima neka dobra duša da mi kupi Diablo 3, dobija novce prvi dan kada se mogu uplatiti na račun (ako radi pošta sutra, sutra se dobiju novci, ako ne onda u ponedjeljak odma)... PP me C: ..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
luxxxfromhell kaže...

Ukoliko ima neka dobra duša da mi kupi Diablo 3, dobija novce prvi dan kada se mogu uplatiti na račun (ako radi pošta sutra, sutra se dobiju novci, ako ne onda u ponedjeljak odma)... PP me C: ..

Ti nisi cist...onda se strpi kad ces imat novce i kupi si.

15 godina
XSX kaže...
luxxxfromhell kaže...

Ti nisi cist...onda se strpi kad ces imat novce i kupi si.

Nerzumijem kako misliš, nisam čist?? Mislim ja bi si već odavno kupio Diablo, ali imam problem sa plaćanjem preko neta (mastercrad za*ebava, kao nevalja credit card number), tako da nemogu si ništa kupiti.. Tako da kad bi neko mi kupio, ja bi uplatio prvi mogući put (ukoliko te to brine)....

17 godina
neaktivan

Evo ako ima neko da mi  posudi novce da kupim kupim kolegi igru bio bih vam zahvalan.

Vraćam ćim on bude mogao uplatit na račun.

"Nemojte, ljudi, k'o Boga vas molim !!! Nemam više snage da čistim bunar !"
13 godina
neaktivan
toshak kaže...

Evo ovaj zadnji barb za 75 h , nisam specijalno obracao paznju da radim samo xp runove(vecinom drustvo crix,markoman i neizostavna rakija)

Skorn poceo koristiti tek od mozda 75 lvl

Uz dobar tim 4 covjeka mislim da bez problema moze oko 40

Al to mi je glupo nisam na takmicenju i neda mi se samo jurit bez zajebancije.

ziher... jesi koristio onaj hellfire ring? i gem za bonus exp?

onaj koji jesam
15 godina
neaktivan
Diablo 3

ti xp bonusi (hellfire/gem) ti skoro niš ne znače ako igraš mp10..

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina
Diablo 3

hey ljudi. znam da je ovo glupo pitanje, ali..kako mogu igrati diablo 3? nigdje nemogu skinuti, kaj to se placa? jer starcraft 2 sam bez problema skinuo a diablo 3 nigdje nemogu naci? 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

placa se ...

0 0 hvala 0
14 godina
vegem8 kaže...

placa se ...

znaci vise nema onaj single player kak je to bilo prije? 

17 godina
Worgen000 kaže...
vegem8 kaže...

placa se ...

znaci vise nema onaj single player kak je to bilo prije? 

Dolje desno imaš link na Starter Edition, ako si to mislio (možeš igrati do Mad Kinga Act 1):

http://eu.battle.net/d3/en/purchase

Onda ako se odlučiš kupiti samo aktiviraš igru i igraš dalje gdje si stao.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice