Šta ste nadrkani toliko na igru, pa nitko vas ne sili pištoljem da je igrate!
Ja mogu reći da nakon 2000h koje imam na diablu, bezbroj sati zabave, nisam ni lipe od onih 400kn uloženih požalio.
Ebo vas lag, ako vam se igra postoje rješenja, kome je igra dobra pregrmit će, a kome nije uvijek će p.izdit zbog neke p.izdarije.
jesam ja ovo čudo platio da bih molio boga da radi kako treba, ili sam platio da u tome uživam? mislim smiješno da jedna takva kompanija, toliko neprofesionalizma pokazuje do kraja mjeseca neka ne riješe ovo sranje od igre ne da više neću igrat već ću je deinstalirat i više neću u životu kupit blizardov proizvod, makar igrao neke lošije igre jer ovo nema smisla. toliko su me nadrkali da to nije normalno, svako malo me izbacuje iz igre ili još bolje lag se popne na 400 pa jedva idem po ekranu i to s barbom koji puno lakše podnosi lag od ostalih likova. meni nema smisla igrat igru na takav način, totalno besmisleno i koliko god ovi panjevi iz blizarda opravdavali se, nema im opravdanja jer se prema nama odnose ko prema hrpi kretena, ko da ne znamo u čemu je problem, pa neka debili kupe dodatnih 1000 ako treba 2000 servera i neka omoguće ljudima da normalno igraju, valjda su malo para okrenuli na nama, ma đubrad čista. stvarno me više vidjet neće, imaju do kraja mjeseca rok kod mene da to riješe u protivnom dižem sidro i odlazim u nepoznatom pravcu.
i da nitko me ne sili, ali sam platio da uživam u igri, em nemam nikakav gear, em me non stop drkaju da ne mogu ni normalno igrat igru, ebo ih on.line pristup i njihove serverske igre, i pirati koji kradu igru kada vidim kakva su pohlepna bagra, ni ne čudi me da postoje pirati koji im kradu proizvode i onda fino zarađuju na tome, iskreno nakon svega žao mi je što nisam jedan od tih što igru nije platio ni lipe. jer upravo to su s ovakvim ponašanjem, blizard i svi njihovi voditelji zaslužili. ali ne brinem se, već će oni smislit način kako izvuć pare od ljudi, a nama nitko nije kriv što smo mi budale i što kupujemo njihove precijenjene proizvode.