Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.547.726
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
toninho kaže...

Trenutno je cijena oko 10$ za B kod kineza, a tuzno je sta se na Us rmahu gold moze dobit za jos manje pare, trenutno su najjaci emeraldi oko 43-55 centa po komadu, a prodaju se za preko 60 miljona golda, max cijena je dostigla cak i 100 miljona po komadu, ko je bio pametan mogao si je  napunit kasicu prasicu sa par klikova.  

Sutra kliktanje ujutro cim zavrsi maintenance na eu pa da vidimo...

Da, upravo o tome sam pricao na par postova iznad - gem koji je jucer bio 22M sada je 60M. Mempo koji je bio 200M biti ce...

16 godina
odjavljen
mcf kaže...
Tonči kaže...

Zašto bi cijene skakale? Samo zato što je gold moguće prodavati za manji novac, cijene bi trebale skočiti? Cijene su uvijek bile u skladu s kineskim razinama... Ako ne padnu Kinezi, neće ni itemi.

Cijene nisu u skladu sa kineskom razinom, nego sa "stvarnom" razinom, koju trenutno reflektira trziste gemova. Uzmi prosjek od 20-30 slicnih itema na RMAH i GAH, omjer ce biti oko 1E/20M (gem market cijena)

Trenutna vrijednost golda se formira u zavisnosti od RMAH, Kineza/botova i samog igranja (farminga, kolicine dropova itd, ajmo reci da je to za sad neka nepromjenjiva konstanta, bar do sljedeceg patcha). Za sada ta vrijednost balansira izmedju RMAHa i Kineza - Gem market reflektira tu "stvarnu" vrijednost. No, padom vrijednosti RMAHa na razinu Kineza, past ce i stvarna vrijednost golda na 0.5E/20M (u US emerald gem je vec pao ispod 0.6/20M odma nakon patcha).

Pad vrijednosti golda uzrokuje rast cijena u goldima (u svim ekonomskim sustavima, ne samo Diablu :) ).

Ali stvarna vrijednost golda je i dosad bila kakva jest. Ovo je dobro za ekonomiju igre, jer će uništitit Kineze. Farmanje je neisplativo. Prebacili su ovime svu ekonomiju na RMAH, što je okej, jer nitko neće prodavati eure koje nafarma. :D

A prisoner of war is a man who tries to kill you and fails, and then asks you not to kill him. ~ Winston Churchill ~
14 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Ali stvarna vrijednost golda je i dosad bila kakva jest. Ovo je dobro za ekonomiju igre, jer će uništitit Kineze. Farmanje je neisplativo. Prebacili su ovime svu ekonomiju na RMAH, što je okej, jer nitko neće prodavati eure koje nafarma. :D

U biti, stvarna vrijednost itema ostaje kakva jest, cijena u goldima im raste :) Evo, bas citam US forum, gemovi fluktuiraju izmedju 120-160M, svi 6cc Mempovi na GAH su pokupovani sa 2B bid, lol :)

I slazem se, ako nista drugo dobrog iz svega, bot farming ce biti neisplativ (kada se uracuna 15% poreza), sva ekonomija ostaje u igri (botovi se pretezno oslanjaju na farmani gold, ne na item pickup).

16 godina
odjavljen
Diablo 3

Dakle, 1.0.8 ima gold dupe bug. Upravo dokazano. Ide ili rollback i ban ili samo rollback. A naš patch će vjerojatno odgoditi. Razlog raspadu ekonomije u US je bug koji je omogućio da stvorite sebi beskonačne količine golda.

A prisoner of war is a man who tries to kill you and fails, and then asks you not to kill him. ~ Winston Churchill ~
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Nećete vjerovati što su idioti napravili... neka budaletina od developera je zabrljala integere kod RMAH-a...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

sJE*BALI su cilu igru sada bar kod amera, a nemam pojma šta će kod nas bit sada -.-'

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Presmiješno. Gledam uživo stream u kojem je frajer "dupao" 14 milijardi golda tako što je stavio određenu količinu golda po određenoj cijeni na RMAH i odmah stisnuo "cancel". Nakon cancela su mu se vratile milijarde više nego što je stavio. Gemovi su po 200 mil trenutno na US serverima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Da, bas gledam, @Tonci imas pravo :)

Ovo je preblesavo, ljudi dupaju milijarde, gemovi su preko 200M... cudno da jos nisu ugasili AH :)

Inace, prezabavno - http://www.twitch.tv/goodideagaming - tip koji je streamao bug - 4000k viewers, napadaju ga ko ludi, a tip se samo ispricava zadnjih 30min da je samo eksperimentirao, izgleda da se opako boji bana :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.5.2013 1:47 (mcf).

1 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Mislim da mu je ban najmanja briga... mislim da ga je puno vise strah da mu netko ne pokuca na vrata...

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Stvarno su zajebali stvar u Blizzardu, ja ne znam zašto ne sruše servere u roku odmah. Nosu normalni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

prije smijesno je ovo sto se dagada, jedva cekam da se sutra probudim i uz kavu citav vijesti :) bit ce sranja..

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

OK, izgleda da su srusili servere konacno... :)

"toc toc toc, FBI" :)

2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Šteta. Kako su pohlepni ljudi spremni uništiti što god im dođe pod ruku. Nadam se da će svi dobiti ban redom, skupa s FBI-jem na vratima.

Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Diablo 3

gledao sam stream od InigoMontoya i dobio je čestitku od blizza!

2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...

http://www.twitch.tv/d3_inigomontoya

a sto je ovo onda, covjek normalno igra :S

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.5.2013 2:21 (mamutarka).
17 godina
neaktivan
Diablo 3

ma zajebavao se :) bas me zanima sto ce blizzard napraviti.

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

nemaju šta, njihova greška, di bi došli da hvataju sad sve koji su koristili exploit.

ko im kriv šta nisu odmah ugasili servere

eventualno rollback..

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.5.2013 2:38 (mamutarka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

nek su se ljudi obogatili, nije da im zavidim ali iskreno ne mogu vjerovat da netko toliko vremena provodi pred igrom da bi zaradio eure. izgleda da ih velika masa, igra baš zbog toga! ne znam samo kako im se to moglo dogodit, da u novom patchu bude ovako veliki propust. pa jesu oni to uopće testirali, prije nego su ga pustili? prestrašno šta se njima događa, po meni glupo bi bilo sad progonit ove što su iskoristili njihovu grešku. za sve su krivi blizardovci, ostavljaju previše prostora za razno razne debile koju igru koriste zbog svega samo ne zbog uživanja u istoj.

i 5-3570K
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mamutarka kaže...
MaxonUniversal kaže...

http://www.twitch.tv/d3_inigomontoya

a sto je ovo onda, covjek normalno igra :S

pišam, tip ima sto legendi po podu golda koliko hoćeš daj nek meni da nešto kad se već tako usrećio. {#}

daj mi recite, šta kad dobiješ ban na acount napraviš novi ili, kako ide procedura jel mogu koristit one svoje likove ako me baniraju?

i 5-3570K
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.5.2013 3:09 (GoodAngel).
16 godina
neaktivan
Diablo 3

ako dobiš ban nemožeš više koristit taj account, kupiš novi diablo :)

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Diablo 3

kupiš samo novi cd key i staviš ga na taj isti acc na kojem si banan, i sve ide iz početka. 

Đuro#2155,
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Diablo 3

Netko je bio prije pitao za "recent played with" listu (i micanje ljudi iz nje).

Iz patch note-a:

- Names in your "Recent Players" list will now expire if they become older than a month

- Blocked players will no longer appear in your "Recent Players" list

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
TomoR kaže...

Netko je bio prije pitao za "recent played with" listu (i micanje ljudi iz nje).

Iz patch note-a:

- Names in your "Recent Players" list will now expire if they become older than a month

- Blocked players will no longer appear in your "Recent Players" list

Da igramo na US serverima pisalo bi banned players will no longer appear in your Recent players list. {#} {#} 

A izgleda da ih ima bananirah podosta, onaj Montoya što su gore dečki spominjali ipak je banan, a i službeni forum je offline. A ovo je zgodna cifra definitivno. :) Morat ću probati US samo da vidim u kakvom je stanju ingame ekonomija. A mogli bi im pomoći i Linića poslat da im to skocka nabrzinu :)

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
16 godina
neaktivan
Diablo 3

AH zatvoren :)

EDIT:

Samo na HC 

Đuro#2155,
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.5.2013 8:52 (Franjo15).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Franjo15 kaže...

Pa ne samo AH, serveri su još pod maintenance - ne možeš se ni ulogirat... 

Jedino patch download ide.

16 godina
odjavljen
AH zatvoren? Da? Meh.
16 godina
TomoR kaže...
Franjo15 kaže...

Pa ne samo AH, serveri su još pod maintenance - ne možeš se ni ulogirat... 

Jedino patch download ide.

EU serveri su online. 

Edit.

Ali ne vidim promjene u stackovima golda na RMAH, i dalje je 1mil per stack. I cijena je stara. 

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.5.2013 8:57 (amanar).
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja sam u igri :P

Ali RMAH ne radi

Đuro#2155,
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.5.2013 8:56 (Franjo15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Na EU nisu omogućili 10M golda prodaju na RMAH-u...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Hm, jel bi sada bilo pametno kupit gemove!? Imam 3 b, nije mi baš napeto da to ubrzo postane skoro bezvrijedno

My global position systems are vocally addressed
Moj PC  
1 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice