Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.547.676
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
16 godina
odjavljen
Re: Diablo 3
Franc1007 kaže...

Dali zna netko kada dolaze serveri online?

Gledam frenda kako igra tu do mene. Kakvi serveri?

A prisoner of war is a man who tries to kill you and fails, and then asks you not to kill him. ~ Winston Churchill ~
15 godina
Test user kaže...
AFARON kaže...

Evo i mog hc wd-a: http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/20086980

Igram act3 MP0, i imam samo jedno pravilo: Nikada ne igram sam.

Moj: http://eu.battle.net/d3/en/profile/LuDaRa-2919/hero/27300979

Fire bats!!!

jesi testirao na PTR-u batse?

Ma nisam, to koristim samo jer je kite-abilno, a neznam sta cu sutra kad patch izadje.

Usput, probaj Acid cloud - Acid rain, to cisti obicne mobove ko ludo.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
14 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Nego, neki lik mi na HC nudi dva lege oružja (hamburger i dagger) za ukupno 500k golda. Golde sam uzeo od frenda, ali ne znam koliko je opasno. Oružja su lvl 30, ali imaju po 500 DPS-a, što je van maksimuma od 42 koliko Blizzard navodi za taj drop. Može li biti riječ o nekom obliku hackanih itema koji se vuku po igri odavno? Lik ih je stavio (navodno su njegovi) na AH za po nenormalnih 250 milijuna, što je i u neskladu s onime što meni traži.

Očito je da ne želi da se prodaju, jer ne znam tko ima toliko na HC... osim botova.

za hackane iteme jos nema čvrstih dokaza.....

hamburger je mrak jer je low lvl ima pun-kufer DPS-a

13 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Nego, neki lik mi na HC nudi dva lege oružja (hamburger i dagger) za ukupno 500k golda. Golde sam uzeo od frenda, ali ne znam koliko je opasno. Oružja su lvl 30, ali imaju po 500 DPS-a, što je van maksimuma od 42 koliko Blizzard navodi za taj drop. Može li biti riječ o nekom obliku hackanih itema koji se vuku po igri odavno? Lik ih je stavio (navodno su njegovi) na AH za po nenormalnih 250 milijuna, što je i u neskladu s onime što meni traži.

Očito je da ne želi da se prodaju, jer ne znam tko ima toliko na HC... osim botova.

ma nisu to hackani itemi. na SC ima hamburgera skoro sa 700 kalorija(tj dps :-) )

16 godina
neaktivan
Diablo 3

Ma samo polako s itemima, do lvl 45 pičite, pa onda uzeti neke -15lvl i slično, isplati se dati malo veću lovu za item s većim dps 600+ jer jako pomogne.

Ja ih imam nekoliko komada kod sebe, neke sam prodao, kupovao sam jeftino pa prodavao skuplje, dobra se lova može zaraditi na itemima.

Ali samo polako, jer imajte na umu da sve što imate nestaje kad lik umre.

Eto tako je frend dao oko 2M za dva bul katos mača i nakon sat vremena umro, to mu je najviše žao :)

Đuro#2155,
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Gospodin 1.08 is alive and kicking!

http://diablo.incgamers.com/blog/comments/official-diablo-3-patch-1-0-8-notes

ofc prvo na US, pa i onda na nasim EU...

My global position systems are vocally addressed
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.5.2013 16:33 (EraserHead).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
odjavljen

Dakle US je down i to zbog toga. Vi koji imate US klijent (opet, iako je više puta rečeno da uzmete EU) morate čekati da se i EU nadogradi.

A prisoner of war is a man who tries to kill you and fails, and then asks you not to kill him. ~ Winston Churchill ~
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Super je novi patch. Baš fora. Bio je i na PTR-u dobar, a ova finalna inačica je slična. Jedva čekam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Kako mi se cini D3 ide stopama kako je trebao da izgleda na pocetku, 1.07 patch i jednog dana stabilni 1.09 koji ce valjati necemu (D2 igraci ce znati o cemu pricam), ali nesto mi bezveze...

Players can now identify all items in their inventory by speaking to Deckard Cain

jel to vracaju Deckarda? Ili ce biti samo u A1?

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Svugdje imaš stol s njegovim knjigama, provrtiš knjigu (super animacija) i identificiraš cijeli inventorij. Zakon stvar.

14 godina
neaktivan
chaselol kaže...

jel to vracaju Deckarda? Ili ce biti samo u A1?

Nisi pročitao sve:

Players can now identify all items in their inventory by speaking to Deckard Cain or by using the Book of Cain that can be found near the shared stash in all Acts

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Ti TEST USER ti si kao neki frajer {#}

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grozota kaže...

jos jednom....SORRY KAJ SAM TE UBIL NA HC-u

{#}

13 godina
odjavljen
Diablo 3

Pitanje

General
* The stack size for gold sales on the auction house has been increased from 1 million to 10 million

kaj to znači da će 10M biti po 0,25 €? Ako da onda bi cijene itema na AH i RMAH trebale pasti

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Test user kaže...
Grozota kaže...

jos jednom....SORRY KAJ SAM TE UBIL NA HC-u

{#}

Ha ha ma nemaš beda... Već sam skoro tamo di sam bio s tim likom ... Više žalim za onim koji je stradao na infernu

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
14 godina
neaktivan
formula1live kaže...

Pitanje

General
* The stack size for gold sales on the auction house has been increased from 1 million to 10 million

kaj to znači da će 10M biti po 0,25 €? Ako da onda bi cijene itema na AH i RMAH trebale pasti

Pad vrijednosti golda = vece cijene itema u goldima.

Primjerice, ring koji sada vrijedi/prodaje se za 1E/20M (Radiant Gem "tecajna lista") sutra ce biti na 1E/40M (ingame "tecajna lista").

Ako netko prodaje neke iteme za malo bolje ingame golde, ne bi bilo lose da prekine prodaju i priceka patch...

16 godina
odjavljen

Ne, samo znači da će par naivaca više kupiti gold na RMAH-u, a ne od Kineza. :)

15 godina
neaktivan
Diablo 3

AJDE tumbs up svi koje je retard*rani bnet danas izbacia preko 10 puta!!!! Bia sam na uberima i dobia 3 dijela za ring i nijedan nisam uspia pokupit!!!!!

Ić ću ih sve pljunit!

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Dobra večer... 100 eurića u manje od sat vremena od objave.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Necem se sloziti :)

0.025E/M ingame nije velika razlika od Kineza, a nudi puno brzu, sigurniju i legalnu kupnju. Tih par naivaca bi lako mogla postati povelika brojka kupaca, tj povelik unos golda u igru, ttj povelik pad vrijednosti golda :)

14 godina
Tonči kaže...

Čestitam! {#}

Dobro je vidjeti da još netko na RMAH zarađuje, ja sam u 11. mj. zadnji puta prodao nešto vrijedno spomena... {#}

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Yovitssa-2302/hero/17304910
14 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Bravo :)

Rasprodajes wiz gear ili stare zalihe? :)

16 godina
odjavljen
mcf kaže...
Tonči kaže...

0.025E/M ingame nije velika razlika od Kineza, a nudi puno brzu, sigurniju i legalnu kupnju. Tih par naivaca bi lako mogla postati povelika brojka kupaca, tj povelik unos golda u igru, ttj povelik pad vrijednosti golda :)

0.025 po milijunu? Pa neće to bit cifra mislim. Kinezi su uvijek jeftiniji.

16 godina
odjavljen
mcf kaže...
Tonči kaže...

Bravo :)

Rasprodajes wiz gear ili stare zalihe? :)

Wiz gear zasad. :P Malo se Barbom igram.

14 godina
neaktivan
Tonči kaže...

0.025 po milijunu? Pa neće to bit cifra mislim. Kinezi su uvijek jeftiniji.

Pa, 0.025 ce biti najniza prodajna cijena na AH (0.25E za 10M). Mislim da je kod Kineza trenutno 0.020, sto znaci da ce i na AH vrlo brzo pasti na novi donji limit.

14 godina
neaktivan
Diablo 3

EDIT - US forum kaze da se ingame cijena golda vec izjednacila sa "Kinezima". Vjerojatno ce sada i reseleri spustiti cijene, mada pitanje je koliko, tj. gdje im je razina profita (kada se racuna utrosak struje, bot accounta, amortizacija, postotak web resellera itd).

Evo jedan citat sa US:

"Not only will spammers sell it cheaper.. with 10X inflation and not raising the max sell price on the gold AH, everything that was worth 200m will now be listed for 2B... good luck farming for upgrades now...."

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Zašto bi cijene skakale? Samo zato što je gold moguće prodavati za manji novac, cijene bi trebale skočiti? Cijene su uvijek bile u skladu s kineskim razinama... Ako ne padnu Kinezi, neće ni itemi.

14 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Zašto bi cijene skakale? Samo zato što je gold moguće prodavati za manji novac, cijene bi trebale skočiti? Cijene su uvijek bile u skladu s kineskim razinama... Ako ne padnu Kinezi, neće ni itemi.

Cijene nisu u skladu sa kineskom razinom, nego sa "stvarnom" razinom, koju trenutno reflektira trziste gemova. Uzmi prosjek od 20-30 slicnih itema na RMAH i GAH, omjer ce biti oko 1E/20M (gem market cijena)

Trenutna vrijednost golda se formira u zavisnosti od RMAH, Kineza/botova i samog igranja (farminga, kolicine dropova itd, ajmo reci da je to za sad neka nepromjenjiva konstanta, bar do sljedeceg patcha). Za sada ta vrijednost balansira izmedju RMAHa i Kineza - Gem market reflektira tu "stvarnu" vrijednost. No, padom vrijednosti RMAHa na razinu Kineza, past ce i stvarna vrijednost golda na 0.5E/20M (u US emerald gem je vec pao ispod 0.6/20M odma nakon patcha).

Pad vrijednosti golda uzrokuje rast cijena u goldima (u svim ekonomskim sustavima, ne samo Diablu :) ).

15 godina
Diablo 3

Trenutno je cijena oko 10$ za B kod kineza, a tuzno je sta se na Us rmahu gold moze dobit za jos manje pare, trenutno su najjaci emeraldi oko 43-55 centa po komadu, a prodaju se za preko 60 miljona golda, max cijena je dostigla cak i 100 miljona po komadu, ko je bio pametan mogao si je  napunit kasicu prasicu sa par klikova.  

Sutra kliktanje ujutro cim zavrsi maintenance na eu pa da vidimo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

da upravo gledam kako frajer okreće gemove. 

http://www.twitch.tv/goodideagaming

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.5.2013 2:14 (MaxonUniversal).

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice