Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.547.744
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
EraserHead kaže...

Nego...kako da prodam ovog ljepotana?

Na nekom forumu? Ako stavim milijardu puno mi uzima blizzard nameta, a mislim da će za milijardu otić odma...

Ako nadjes kupca sretno - u novom patchu ces moci kraftati Archon Bracers of Inteligence (npr). koje ce moci rolati 260+ int i 5 affixes (ukljucujuci triflecta). U odnosu na to, ove tvoje su lose. Vecina ljudi sad ne kupuje BiS iteme nego ceka patch. Ako mozes, probaj prodat sto prije dok jos imaju (dobru) vrijednost.

16 godina
neaktivan
Tomcat00 kaže...

Jay Wilson napustio razvoj Diabla 3... nadam se da će sad preuzeti netko sposobniji...

Ali evo baš čitam da ne napušta blizzard nego na neki drugi projekt ide....

što god to bilo

Đuro#2155,
14 godina
Diablo 3

Moguće da neće oni još dugo supportati Diablo III. Još malo i kad svi prestanu igrati to je to. Više ima nema para u tome :P.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
tigerija kaže...

Moguće da neće oni još dugo supportati Diablo III. Još malo i kad svi prestanu igrati to je to. Više ima nema para u tome :P.

Ma ne brini dolazi Black Soulstone ekspanzija ili možda čak Diablo 4. No kako je krenulo sa Starcraftom vjerovatno če i Diablo 3 biti triologija.

Vjerovatno je prešao da zezne project Titan.

15 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...

koji sam ja kreten, ovo sam prodao vendoru i sad nemogu vise vratiti

Uh ovo je skoro gore od onog "mojeg" IK chest faila godine :D

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
15 godina
nine kaže...

vidim da ste TD-ali nekoga tko je rekao da je diablo loše optimiziran.. ja bi se nadovezao i rekao da je užasno optimiziran za to što nudi {#}

nedavno sam promjenio ploču/proc/ram i diskovlje, a do tada nisam mogao igrati na max na c2d e8500 @ 3.5, 4 Gb DDR2 @ 1100, i GTX460.. višestruko jača konfa od recommended. najgore je što puno rošta po diskovima.

nešto se mijenjalo i sa updateovima, pa mi je u jednom trenutku isto radilo i na full low i max lol.. tada sam tražio rješenja po forumima i ekipa se još puno jačim konfama je znala imati slične probleme {#}

sada mi radi bez problema {#}

Ok, predajem se, mozda i jeste diablo3 nakupina neoptimiziranog SMEĆA od koda..ali da se ogradim, ja licno nisam imao problema sa performansama.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
15 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...

koji sam ja kreten, ovo sam prodao vendoru i sad nemogu vise vratiti

A buyback, ili si skužio zaheb tek kad si prekinuo igru?

Tako sam ja dobio trifecta rukavice i stavio ih bzvz na sebe, kao nemaju mi bae statsa, ali ovo ostalo bi trebalo bit dobro (tad sam bio njub, i razmišljao da ih prodam za milju). I onda skužim nakon mjesec dana kolko to za pravo vrijedi. Att speed mi je 6 , crit chance 10 i 34 crit dmg sa increased pickup radiusom. {#}

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
14 godina
neaktivan
nine kaže...

vidim da ste TD-ali nekoga tko je rekao da je diablo loše optimiziran.. ja bi se nadovezao i rekao da je užasno optimiziran za to što nudi {#}

nedavno sam promjenio ploču/proc/ram i diskovlje, a do tada nisam mogao igrati na max na c2d e8500 @ 3.5, 4 Gb DDR2 @ 1100, i GTX460.. višestruko jača konfa od recommended. najgore je što puno rošta po diskovima.

nešto se mijenjalo i sa updateovima, pa mi je u jednom trenutku isto radilo i na full low i max lol.. tada sam tražio rješenja po forumima i ekipa se još puno jačim konfama je znala imati slične probleme {#}

sada mi radi bez problema {#}

Meni je zanimljivo da mi na kompu pod "Moj PC" igra steka kad se ulogiram i pocnem fight.

Znaci ulogiram se u gradu i sve izgleda ok do prvog fighta.

Onda pocne stekacina jedno 20 do 40 sec, s tim da prvi udarac koji uputim smrzne ekran na 3-4 sekunde, i onda postepeno ti "freeze-ovi" postaju sve kraci i kraci, dok ne prestanu i dobijem stabilni fps.

Nedaj boze da prvi pack bude elite :P

15 godina
neaktivan
Diablo 3

To se i meni konstantno dešava. Prvi run prvih pla minute nemogu ništa.

I onda obično u chat windowu piše VashEfferus was slain by hulking phase beast. Toliko često me ta elita dočeka u startu da je to fakat nevjerojatno.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Diablo 3

To nije do komponenti , to je vjerojatno do internetske veze btw. jel moguce da http://us.battle.net/d3/en/item/justice-lantern kosta na ah 12 mil najjeftiniji ?!? {#}

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Miron-2191/hero/8579943
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tomcat00 kaže...

Jay Wilson napustio razvoj Diabla 3... nadam se da će sad preuzeti netko sposobniji...

http://i.imgur.com/CbETe.jpg

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
13 godina
odjavljen
Munk kaže...

To nije do komponenti , to je vjerojatno do internetske veze btw. jel moguce da http://us.battle.net/d3/en/item/justice-lantern kosta na ah 12 mil najjeftiniji ?!? {#}

Da moguće je jer ti prsteni su jako dobri u PVP-u. Pogotovo na barbu koji igra protiv WD-a, zato im je cijena skočila

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Imam pitanje u vezi craftinga posto vec dulje vrijeme nisam igra.

Znaci vidim na game guide-u da su dodali legendary i set iteme medu recepte.

Ima li smisla to ista craftat (za monka) i jesu li recepti odma nauceni ili moraju dropat?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ashelor kaže...

Imam pitanje u vezi craftinga posto vec dulje vrijeme nisam igra.

Znaci vidim na game guide-u da su dodali legendary i set iteme medu recepte.

Ima li smisla to ista craftat (za monka) i jesu li recepti odma nauceni ili moraju dropat?

Moraju recepti dropat, a košta kraftanje i moraš imati sreće da se pogodi...

14 godina
neaktivan
Diablo 3

evo nakon nekoliko mjeseci ne igranja ja i frend smo odlučili da opet malo zaigramo d3 :D

neznam koju bi klasu opet počeo jer neznam kak trenutno stoje stvari u zadnjih par patcheva 

pa da vas pitam koju klasu da igram :D

2 DH
10 Barb
4 Wiz
3 WD
7 Monk
LoL nick: armenx3m ---------- BF3 armenx3m

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo odigrao malo PVP na PTR i šta reći, dosadno, umire se ko keks, pokušavao sam s raznim skilovima, nema s čim ne, nekad dobro nekad loše, borba traje par sekundi, navlači se po mapi. 

Uglavnom po meni jako loše, dosada, nakon nekoliko odigranih nemam više volje za to :)

Đuro#2155,
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Diablo 3

ma taj pvp je glupost, šta će ti to uopće? igra ima svoj sadržaj, to je čisti višak po meni. nego za ovog gore što se nećka s kojom bi klasom igro, meni dh opasno ugrozio do sada nedodirljivog barbu, ali ipak mislim kad sa svima pređem inferno da ću s barbom počet dizat paragon levele. iako svi likovi su dosta izbalansirani, i svaki ima nešto što onaj drugi nema tako da mi se teško odlučit s kojim počet dizat te paragon levele, jer dosta su izjednačeniji likovi po mogućnostima nego u dvojci. u dvojci sam se mučio ko budala s pojedinim likovima, dok ovdje više manje nitko ne ugrožava previše neki drugi lik po pitanju težine igranja. i to mi se sviđa, jer sam s amozonkom i još nekim likovima u dvojci dosta muke imao, a ovdje DH razvaljuje bez beda sve. a on je pandan amazonki, tako da po meni ni sam se ne mogu odlučit s kojim likom bi bilo najpametnije počet dizat paragon levele, iako vidim i čujem da barbu većina prakticira.

i 5-3570K
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hummer kaže...
tigerija kaže...

Ma ne brini dolazi Black Soulstone ekspanzija ili možda čak Diablo 4. No kako je krenulo sa Starcraftom vjerovatno če i Diablo 3 biti triologija.

Vjerovatno je prešao da zezne project Titan.

sumnjam da radi na D4, prije će biti ekspanzija za diablo, ili možda čak neka potpuno nova igra u pitanju. s vremenom će se sve saznat, iako ne vidim šta bi to D3 radikalno profitirao njegovim odlaskom? pa nije on bio jedini koji je proizvodio D3, tu je bilo uključeno još stotine ljudi, pa valjda je i njihova procjena značila nešto, prije nego se odlučilo igru pustit na tržište.

i 5-3570K
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja evo kupio igru kad je izašla, nisam bio previše oduševljen kao što sma bio sa dujom davno, pa sma nakon mjesec dana ostavio igru pod prašinom i posvetio se samo Battlefieldu... No evo zadnjih par tjedana igram intenzivnije i približavam se prvom 60lvl charu po prvi put, pa tko je za druženje nek me doda.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Cypress-2769/

1 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Može procjena itema?

Hvala!

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Yovitssa-2302/hero/17304910
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

danasnji ulov :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.1.2013 16:36 (mArkoman).

5 0 hvala 0
14 godina
mArkoman kaže...

danasnji ulov :)

uuu, nice!!! {#}

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Yovitssa-2302/hero/17304910
16 godina
neaktivan
Diablo 3

razbio sam lika relativno brzo, za oko 8,9 sati, i brutalno ide

http://eu.battle.net/d3/en/profile/%C4%90uro-2155/hero/24455906

pa sad me zanima oni koji igraju s monkom, kakva iskustva imaju i šta bi to moglo ići bolje

Đuro#2155,
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ja mislim da bi to dps bio veći ako stavis echo fury u main hand

15 godina
neaktivan
Diablo 3

kad ce 1.0.7 patch ??

Samobor je lepa varoš :))
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
_dEDa_96 kaže...

dobro misliš, ali ajde da poslušamo i druge ideje. S kojim ti likom igraš?

geek_boy1 kaže...

kad ce 1.0.7 patch ??

A kad blizz odluči ;D , sad je PTR pa ako te zanima probaj, ja baš i nisam zadovoljan s upgradovima igre, nekako mislim da od kada je igrica izašla da se nisu baš previše potrudili.   

Đuro#2155,
15 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...
_dEDa_96 kaže...

dobro misliš, ali ajde da poslušamo i druge ideje. S kojim ti likom igraš?

geek_boy1 kaže...

kad ce 1.0.7 patch ??

A kad blizz odluči ;D , sad je PTR pa ako te zanima probaj, ja baš i nisam zadovoljan s upgradovima igre, nekako mislim da od kada je igrica izašla da se nisu baš previše potrudili.   

stavi natu u setu, boots i ring...dobit ces lijepi boost...i ja bi isto išo na innin set isto...na chestu i helmu,+130dexa...mozes i amulet promjeniti...loh nije baš ono što tražiš

My global position systems are vocally addressed
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.1.2013 20:36 (EraserHead).
16 godina
Diablo 3

Jeli netko imao problema sa "ptr" i error 12, i kako je riješio? 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dlaka kaže...

Jeli netko imao problema sa "ptr" i error 12, i kako je riješio? 

imao sam ja, i na ovom i na prošlom,

meni je uspjelo kad sam otišao na američi server, kreirao lika na normali, i onda probao s patchom, mislim da mi nije odmah radilo tek sutra, ali tako je proradilo.

probaj s time, nemaš šta izgubiti, to sam ja negdje na forumu bio našao da pomaže

Đuro#2155,
14 godina
Diablo 3

jel zna neko cemu sluzi Venishing dye , Cardinal, Tanner i Spring??

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice