Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.547.703
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
16 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
TomoR kaže...

Ma nisi meni niti problem golda, imam ja sad skoro 200m golda, ali polako radim gemove, jer šta ću ja sad trošiti 3 gema od 50dexa da dobijem jedan od 54.

Iako sam to i napravio jer mi treba za crit. dmg, napravio sam si jedan od 90% i napravio sam si sam jedan ruby predzadnji za exp bonus.

Ma de još što  brutalno  ovi novi koštaju, još i vađenje preskupo, šta si oni misle da je svim D3 život, i da svi vjese najmanje 8sati dnevno :)

Đuro#2155,
15 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...

Da ali to što govoriš je ako DH igra s sharpshooter, ne igraju svi DH s sharpshooter

Ajde pročitaj moj post opet, točnije dio koji sam citirao...

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
12 godina
neaktivan
TomoR kaže...
Franjo15 kaže...

Ma da novi gemovi, pa nisam niti stare sve još skupio do najvećih. 

A jesi vidio da je vađenje novog gema 5M golda. Baš su se nabrijali ti iz bliza na cijene.

Hehe, napravit novi gem (ako imaš resurse košta...).

3x trenutno najjači = 15,6M*3 + 20M = 66,8M Gold + Demonic Essence...

Ja sam sretan kad doguram do 10M golda tako da to mogu samo sanjati za sada.

Mislim da bi trebali uvesti da ti bar Star Gem može dropat...

Trenutna cijena najjačeg emeral gema je 30 milja......  Gemovi su turbo skočili u zadnja 3-4 dana.  Ko da sam znam za 80 milja sam uzeo  star emeralda i evo danas ih mogu prodat za duplo  :)   

al što se tiče najjačeg gema trenutno te dođe 100 000 000  (sto milja) i on je acc. bound

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
17 godina
pavlovs_dog kaže...
nine kaže...

Probaj radije chd WKL + high dps life steal echoing fury. Dosta je jeftinije. Uz malo pecanja po AH oboje nabaviš za 200mil.

Za WKL si u pravu, damage boost je nevjerojatan. Ako ti paper damage ne predstavlja puno, to je najbolji weapon za monka u igri.

Ali zar manji paper damage ne znaci gubitak bonusa na ne-lightning skilovima kao sto su deadly reach+foresight i combination strike? Kupio sam WKL sa LS-om bez socketa koje mi daju 25k manje damagea u odnosu na oruzje koje nosim i jedan sa socketom bez LS-a koje mi daju samo 4k manje damagea i jednostavno ne mogu procijeniti ucinak. Ni da je nesto znacajno bolje ni da je losije. Oruzje bez LS-a jednostavno ne dolazi u obzir a takav WKL sa socketom na AH je preskup za neko experimentiranje.

16 godina
Diablo 3

Može procjena ?

0 0 hvala 0
12 godina
Dlaka kaže...

Može procjena ?

Zanimljive čizme.. ako imaš neku normalnu cijenu ili ako si za zamjenu javi se na PM :)

12 godina
TomoR kaže...

Patch notes 1.0.7:

http://eu.battle.net/d3/en/blog/7029170

Ako sam dobro shvatio, Monk dobiva damage boost, a DH veći RD na Bola Shot (koji koristim...)

I ostale zanimljive stvari koje su već bile spominjane - novi gem, novi planovi (i za amulet), itd.

Vezano za patch i ove promjene... cijena novih gemova je očajna nadam se da neće ostati takva ili neka ostane takva cijena ali da recimo daju neke druge statse AS, LS, ChC.. i slično..

Na PTR-u sam neku večer igrao duel sa Tomcatom on sa svoim Wizom ja sa Barbom.. prvo me ubijao kao malog majmuna, WW build je beskoristan.. no kad sam malo posložio build i gear to je već bila druga priča (i onda je bio bolji ali sam i ja njega umlatio koji put)..

Za duel barba trebat će tona obrambenih skilova i predmeta (puno armora i ress-a) štit je obavezan..

Najvažnija stvar za duel će biti life regenration..

poslije ću skrinšotat meni idealnu kombinaciju skilova za duel barba.. :)

17 godina
Grozota kaže...
TomoR kaže...
Franjo15 kaže...

Ma da novi gemovi, pa nisam niti stare sve još skupio do najvećih. 

A jesi vidio da je vađenje novog gema 5M golda. Baš su se nabrijali ti iz bliza na cijene.

Hehe, napravit novi gem (ako imaš resurse košta...).

3x trenutno najjači = 15,6M*3 + 20M = 66,8M Gold + Demonic Essence...

Ja sam sretan kad doguram do 10M golda tako da to mogu samo sanjati za sada.

Mislim da bi trebali uvesti da ti bar Star Gem može dropat...

Trenutna cijena najjačeg emeral gema je 30 milja......  Gemovi su turbo skočili u zadnja 3-4 dana.  Ko da sam znam za 80 milja sam uzeo  star emeralda i evo danas ih mogu prodat za duplo  :)   

al što se tiče najjačeg gema trenutno te dođe 100 000 000  (sto milja) i on je acc. bound

Napisao sam napraviti (dakle moraš imati dovoljno Flawless-a i Tome of Secreta), a ne kupiti na AH.

BTW, sviđa mi se da dižu drop rate za recepte i designe za 400% (iako bi i ukupni drop rate mogli malo podići).

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.1.2013 10:47 (TomoR).
13 godina
neaktivan
Diablo 3

zasto se meni nepojavljuje patch ??

evo jedne gloves tko je zainteresiran,naravno nemojte govoriti smjesne cjene

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Miron-2191/hero/8579943
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Munk kaže...

zasto se meni nepojavljuje patch ??

evo jedne gloves tko je zainteresiran,naravno nemojte govoriti smjesne cjene

Patch je tek na PTR-u (Public test realm) znači još uvjek u fazi testiranja.

PTR možeš skinuti sa službenih stranica Diabla 3..

12 godina
Eld kaže...

Ali zar manji paper damage ne znaci gubitak bonusa na ne-lightning skilovima kao sto su deadly reach+foresight i combination strike? Kupio sam WKL sa LS-om bez socketa koje mi daju 25k manje damagea u odnosu na oruzje koje nosim i jedan sa socketom bez LS-a koje mi daju samo 4k manje damagea i jednostavno ne mogu procijeniti ucinak. Ni da je nesto znacajno bolje ni da je losije. Oruzje bez LS-a jednostavno ne dolazi u obzir a takav WKL sa socketom na AH je preskup za neko experimentiranje.

Ne gubiš nikakve bonuse jer su oni bazirani na main hand weapon demidžu (ne na paper dpsu), dok je WKL offhand.

Mene je također piknulo u oko kad sam 200k dpsa, zbog WKL, spustio na 176k. Ali 176 + 23% (toliko je moj WKL) jednako je 216k + boost ciklonima. :)

Znači ne moraš ništa eksperimentirati, jednostavno izračunaj.

*edit - moj echo + WKL zajedno su koštali nekih 200 milijuna - testirao sam ih na mp10 i drže double elemental packove bez problema - možeš prostrijet dekicu po moltenu i napravit piknik

Ono što želim reći je da ne moraš dati bolestan iznos da bi kupio dobru kombinaciju weapona, potrebno je samo malo pecanja po AH.

http://i48.tinypic.com/34pfjhw.jpg

http://i45.tinypic.com/5tt8h0.jpg

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.1.2013 12:36 (pavlovs_dog).
17 godina
pavlovs_dog kaže...
Eld kaže...

*edit - moj echo + WKL zajedno su koštali nekih 200 milijuna - testirao sam ih na mp10 i drže double elemental packove bez problema - možeš prostrijet dekicu po moltenu i napravit piknik

Ono što želim reći je da ne moraš dati bolestan iznos da bi kupio dobru kombinaciju weapona, potrebno je samo malo pecanja po AH.

http://i48.tinypic.com/34pfjhw.jpg

http://i45.tinypic.com/5tt8h0.jpg

Pecam prijatelju i solidne golde sam zaradio pecajuci a i neke iteme koje i trenutno nosim. Ovaj tvoj WKL je zvjerka i to zaista treba upecati. Oruzje koje ja nosim sam kupio za ukupno 36M. Ali definitivno cu odsada pretrazivati i WKL.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Zeepday-2714/hero/6865730

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.1.2013 12:52 (Eld).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Dugo već razmišljam da se prebacim na neki epic wkl, crit dmg(preko 80) + socket...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/crixus-2255/hero/5487786

Međutim problem je što gubim LS sa offhanda, mislim da će mi samo 2.6 sa EF biti premalo za mp10

My global position systems are vocally addressed
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.1.2013 13:07 (EraserHead).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
EraserHead kaže...

Dugo već razmišljam da se prebacim na neki epic wkl, crit dmg(preko 80) + socket...

Međutim problem je što gubim LS sa offhanda, mislim da će mi samo 2.6 sa EF biti premalo za mp10

Da, to i mene malo pati. Kada sam isprobavao WKL sa i bez LS-a pokazalo se da je (puno) bolje prezivljavanje sa LS-om bez obzira sto je bio dosta slabiji zato sto je ovaj bez LS-a imao socket.

16 godina
odjavljen
AFARON kaže...

Buduci da je minimum 7800gt, nije da se tu nesto moze postaviti. K tome diablo 3 je poprilicno lose optimiziran, sto dodatno otezava situaciju.

Ne bi rekao da je lose optimiziran, ja sam uspio igrati sa integrisanom grafickom od procesora (intel hd3000), nije neki framerate ali se da fino igrati.

Probaj na jacim strojevima igrati pa ces vidjeti 'optimizaciju'. Oko minimuma nema neke pomoci, sve na minimum - ili ce raditi ili nece. Svako prtljanje mimo onih u opcijama unutar igrice moze dovesti do zakljucavanja accounta. Kao sto je bilo s onima koji su kupili rusku verziju i 'modali' na englesku. Ali stvarno bi volio vidjeti na sto je to licilo na hd3000. Mada ovo oko framerate i 'fino igrati' je jedna jako subjektivna kategorija. Moj frend igra 'fino' i na ispod 20 FPS-ova igrice i njemu je to fino i ne smeta mu, dok je meni to jednostavno neigrivo.

12 godina
EraserHead kaže...

Takav WKL sa pristojnim average demidžom je oko milijardu. Ako imaš toliko, onda ti je to super opcija.

Pretpostavljam da imaš dok furaš tako skupu opremu. :)

Probaj skinuti offhand i posuditi sličan bez lsa, pa testiraj.

17 godina
Mrgud Veliki kaže...
AFARON kaže...

Buduci da je minimum 7800gt, nije da se tu nesto moze postaviti. K tome diablo 3 je poprilicno lose optimiziran, sto dodatno otezava situaciju.

Ne bi rekao da je lose optimiziran, ja sam uspio igrati sa integrisanom grafickom od procesora (intel hd3000), nije neki framerate ali se da fino igrati.

Probaj na jacim strojevima igrati pa ces vidjeti 'optimizaciju'. Oko minimuma nema neke pomoci, sve na minimum - ili ce raditi ili nece. Svako prtljanje mimo onih u opcijama unutar igrice moze dovesti do zakljucavanja accounta. Kao sto je bilo s onima koji su kupili rusku verziju i 'modali' na englesku. Ali stvarno bi volio vidjeti na sto je to licilo na hd3000. Mada ovo oko framerate i 'fino igrati' je jedna jako subjektivna kategorija. Moj frend igra 'fino' i na ispod 20 FPS-ova igrice i njemu je to fino i ne smeta mu, dok je meni to jednostavno neigrivo.

Ja igram na desktopu i laptopu.

Na laptopu sa i5 quadom i HD3000 (1280x1024 monitor, ili 1366x768, lap sam) sa smanjenim detaljima, čak i na Tele2 wireless-u sve radi kako treba (jedino kada počnem imam mali lag). Jest da zna Tele2 otići na preko 2 sekunde latency (ali za razliku od prije me više ne izbacuje van). Čak nemam ni zadnje drivere za HD3000.

Ako netko treba nešto od ovog nek mi se javi:

http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/diablo-3-tabernus/3424013.aspx

15 godina
neaktivan
Diablo 3

@pavlovs_dog

A ima se golda, ali sumnjam da bi baš za nešto dao milijardu:). Uzeo bi wkl sa manjim dpsom, samo me zanima gubitak ls-a, morat ću to provjeriti...najskuplja kupovina mi je ovaj moj EF za 500 milja na 1d11, i to prije 2mjeseca, kada je vrijedio puno puno više, mislim da i sada takav vrijedi preko 500...

Nego...kako da prodam ovog ljepotana?

Na nekom forumu? Ako stavim milijardu puno mi uzima blizzard nameta, a mislim da će za milijardu otić odma...

My global position systems are vocally addressed
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.1.2013 13:52 (EraserHead).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
AFARON kaže...
Mrgud Veliki kaže...
houska kaže...
houska kaže...
pozdrav evo frend mi ima stariji laptop
dual 2.4
3 gb rama
256 graficke 7600go nvidia

i troka mu sve je stavio na low jel znate kako namjestit nekakav config i to da mu ne trokava ?

zna li itko ?

reci mi kako si namjestio da bude igrivo da mu ne troka ?

15 godina
Mrgud Veliki kaže...
AFARON kaže...

Moze se igrati bez velikog trzanja i izbacivanja. Framerate je bio oko 15-ak (odokativno), sto dakako i nije bas najugodnije, ali za no-skill-requiered igru poput ove, moze proci bar privremeno (prava graficka mi je bila pokvarena pa sam par dana na toj igrao).

Na kraju, sama cinjenica da se jedan ovakav naslov iz 2012 uopste moze igrati na tako slaboj grafickoj je uspjeh developera.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
16 godina
odjavljen
AFARON kaže...

Na kraju, sama cinjenica da se jedan ovakav naslov iz 2012 uopste moze igrati na tako slaboj grafickoj je uspjeh developera.

Jedan ovakav naslov iz 2012 ?!?!?! Pa D3 je dx9. 

Nije to njihov uspjeh, vec samo njihova odluka. I k tome to nije igranje, vec mucenje.

Mozda na normal tezini se i moze nekako igrati (tesko za poginuti, a popravci su najmanji problem), ali na inferno pisi kuci propalo je.

Ali, buduci da ovo ide u krivom smjeru, jedino ima smisla nastaviti oko ove teme preko PP. Ovako spamamo samo temu. EOD od mene po tome pitanju...

17 godina
neaktivan
AFARON kaže...

Nije toliko čudno kad igra izgleda isto kao što je izgledala i 2008. {#}

14 godina
Diablo 3

cemu sluzi Wirt's bell, i cemu sluze winter dye , vanishing dye..itd..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

vidim da ste TD-ali nekoga tko je rekao da je diablo loše optimiziran.. ja bi se nadovezao i rekao da je užasno optimiziran za to što nudi {#}

nedavno sam promjenio ploču/proc/ram i diskovlje, a do tada nisam mogao igrati na max na c2d e8500 @ 3.5, 4 Gb DDR2 @ 1100, i GTX460.. višestruko jača konfa od recommended. najgore je što puno rošta po diskovima.

nešto se mijenjalo i sa updateovima, pa mi je u jednom trenutku isto radilo i na full low i max lol.. tada sam tražio rješenja po forumima i ekipa se još puno jačim konfama je znala imati slične probleme {#}

sada mi radi bez problema {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Šta je bilo s onom idejom da se otvori tema za prodaju i kupovinu itema ;)
Ugl. prodajem mač za 4m pa ako ima tko zainteresiran nek mi se javi :D

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/diablo-3/876.aspx?page=390&jumpto=3419228&sort=asc&view=flat

@geothia je pokrenuo pitanje, pa mislim da je na njemu ok da otvori novu temu, da ne moram ja ili netko drugi od ekipe :)

E sad moramo još neko ime smisliti teme :)

Diablo Market kupujem/prodajem ili nešto slično 

Đuro#2155,
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

koji sam ja kreten, ovo sam prodao vendoru i sad nemogu vise vratiti

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

E nitko nije spominjao da je tema otvorena, a i super, sad znamo, treba pratiti polako. 

I uuuu kako si se zeznuo s rukavicama

Đuro#2155,
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Jay Wilson napustio razvoj Diabla 3... nadam se da će sad preuzeti netko sposobniji...

You´r just jealaus coz the voices talk to ME!!!

2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice