Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.547.798
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
Diablo86 kaže...

Tu legendu ostavi u pustinji da se ne sramitiš kod trgovca

Svjetlosne godine su mjerne jedinice za udaljenost, a ne vrijeme.

da, i koliko vremena bi mi trebalo da prođem 100 svijetlosnih godina pješke ili ti ga u diablu? na to sam mislio, a ne na to što one predstavljaju udaljenost. možda se i jesam malo nespretno izrazio, ali svi ste skužili na što mislim. nisam ni mislio ovo prodavat, ovo će mi bit u stashu dok god ne padne nešto vrhunsko i uz to legendarno, čisto ko utjeha da i meni može past legendary. {#}

i 5-3570K
14 godina
neaktivan
Yovitssa kaže...

Može procjena???

Hvala!!!

iskreno pojma nemam, neka kažu stručnjaci koji se malo bolje kuže u cijene ovakvih stvari. ja bih reko nekih 4-5 miliona, zbog ovog vitalitya blesavo visokog i kritičnog udarca koji je isto poprilično visok. kad vidim za kakve gluposti ljudi traže par miliona, onda ovo sigurno zaslužuje 4-5 miliona.

i 5-3570K
15 godina
Re: Build barb
Grozni kaže...

evo ljudi neigram jos ni mjesec dana ..isprobo sam danas build koji najvise preporucuju  al nesviđa mi se baš..može neki predlog?ja sam umjesto ww koristio rend i umjesto sprint owerpower.bacite oko http://eu.battle.net/d3/en/profile/Grozni-2252/hero/21185872

Preporucio bi ti rend sa life stealom (critovi instatno lijece i odrzavaju na zivotu citavih 5 sekundi) umjesto Berserkera (ionako ga u rijetkim situacijama mozes odrzavat zbog presporog attack speeda), a mozes jos pokusati i sa bloodthirstom umjesto superstition (imao bi total 6% life steal uz immortal belt). I to bi u biti bio build koji ja koristim (i ja isto imam skorn).

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
14 godina
GoodAngel kaže...
Yovitssa kaže...

Može procjena???

Hvala!!!

iskreno pojma nemam, neka kažu stručnjaci koji se malo bolje kuže u cijene ovakvih stvari. ja bih reko nekih 4-5 miliona, zbog ovog vitalitya blesavo visokog i kritičnog udarca koji je isto poprilično visok. kad vidim za kakve gluposti ljudi traže par miliona, onda ovo sigurno zaslužuje 4-5 miliona.

Jesi siguran?

Unio sam na AH specifikacije, s tim da sam vit smanjio na 200 i stavio sam bez damage i ressistance i izbacilo mi je samo 5 itema i to između 50 mil i milijarde!!!

A na RMAH je samo 1 sličan item i cijena je 40 eura...

E sad... Ja sam casual igrač i igram samo barba pa se ne kužim u ovakve iteme... Za koju bi to klasu bilo? Jel se kupuju uopće takvi ili slični amuleti?!?

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Yovitssa-2302/hero/17304910
15 godina
Yovitssa kaže...
GoodAngel kaže...
Yovitssa kaže...

Može procjena???

Hvala!!!

Jesi siguran?

Unio sam na AH specifikacije, s tim da sam vit smanjio na 200 i stavio sam bez damage i ressistance i izbacilo mi je samo 5 itema i to između 50 mil i milijarde!!!

A na RMAH je samo 1 sličan item i cijena je 40 eura...

E sad... Ja sam casual igrač i igram samo barba pa se ne kužim u ovakve iteme... Za koju bi to klasu bilo? Jel se kupuju uopće takvi ili slični amuleti?!?

Za witch doctora i wizarda, kupuju se itekako. Ne stavljaj ispod bar 50-ak miliona za pocetak, pa ako niko ne kupi smanji.

16 godina
neaktivan
Diablo 3

http://i.imgur.com/knMNZ.jpg

I sad će bot ovo salvageat i prodat za cijenu brimstonea jer je tako programiran...

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Ouch ovo vrijedi 250M+

[img]http://www.pohrani.com/f/3P/LZ/2VcjQeoa/katana.jpg[/img]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

ovo ću stavit na 200M+ ili da stavim na 500M+

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.11.2012 21:15 (m1704).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Smiješne su ti cifre. Kakve su to gluposti o 200 ili 500 milijuna?

Troll level: sensei
14 godina
neaktivan

najjeftiniji slični je 150M-250M ali taj ima 40% crit DMG

17 godina
neaktivan
Diablo 3

da se nadovežem na AH ni jedna cijena nije ludost (kakve se samo gluposti prodaju za prilicno golda)

I da se složim sa postom sa prethodne stranice - stavi samo početnu cijenu i vidi dokle će dogurati

mamiću odlazi
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.11.2012 21:47 (toshak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

ma lako ću spuštat cijenu ako ne prođe, stavio sam 200+.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Pa dobro koji qurac je sa keywardenom na actu2, neće da baci da si isus. Prvi i treći bace uvijek, samo ovo govno neće

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Pa dobro koji qurac je sa keywardenom na actu2, neće da baci da si isus. Prvi i treći bace uvijek, samo ovo govno neće

Nisam jedini onda :D
Al očito svakom igraču jedan key ima loš drop. Igram sa prijateljem pa mu najviše padaju ti 2. ključevi, a recimo 3. ključ ne može nikako dobit :(

PS šta mislite o mom liku sada, btw još mi ne prikazuje moj novi Tal Rasha's armor, al tek sam počea s razvijanjem, još sam masu loš!

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.11.2012 0:51 (1.Lovac).
16 godina
neaktivan
Diablo 3

ne znam jel wiizardi briju na all ress i vita na withiching houru ali da je ovo str umjesto int... kontam da bi vrijedio bez beda 300 mil

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Pa koliko triba ovoj stranici da se refresha. Još mi nema oklopa...
https://eu.battle.net/d3/en/profile/ZloUmni-2941/hero/20193234

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
m1704 kaže...

ovo ću stavit na 200M+ ili da stavim na 500M+

Witching Hour sa al resom, vitom i toliko crit dmga možeš bez greške prodati na ah za 300M, samo nemoj staviti buyout idi na bidanje, i stavi ga baš sada, tako da aukcija završava kad je najviše igrača online.

My global position systems are vocally addressed
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.11.2012 8:51 (EraserHead).
16 godina
odjavljen
Ne razlikujete baš "cijena na AH" i "prodalo se na AH". Ima svakakvih cijena, ali se ne prodaju, nego se vječno vrte...
15 godina
neaktivan
Tonči kaže...
Ne razlikujete baš "cijena na AH" i "prodalo se na AH". Ima svakakvih cijena, ali se ne prodaju, nego se vječno vrte...

Slažem se, ali to u ovom slučaju nije istina. Općenito taj belt je jako cijenjen, jer daj ias, i crit hit dmg, ja sam takav belt, i to puno slabiji od toga (bez vite, sa manje all resa i manje crit dmg) baš sinoć prodao za 50 M. Sad, jeli overpriced ili ne to je druga tema, ali se njegov može prodati za velike novce.

I naravno odmah sam kupio drugi samo sa dex-om {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.11.2012 9:16 (EraserHead).
16 godina
odjavljen

50M je jedno, a 200-500M posve drugo.

15 godina
EraserHead kaže...
Tonči kaže...

Slažem se, ali to u ovom slučaju nije istina. Općenito taj belt je jako cijenjen, jer daj ias, i crit hit dmg, ja sam takav belt, i to puno slabiji od toga (bez vite, sa manje all resa i manje crit dmg) baš sinoć prodao za 50 M. Sad, jeli overpriced ili ne to je druga tema, ali se njegov može prodati za velike novce.

I naravno odmah sam kupio drugi samo sa dex-om {#}

Naravno da vrijedi toliko jer samo 50%crit dmg dize cijeli dmg za 20/25% (pod uslovom da imas 40/50% crit chance), a tek jos na to ide attack speed i intelligence.

15 godina
neaktivan
Tonči kaže...

50M je jedno, a 200-500M posve drugo.

Da, ali 50 M, bez vitalitija, sa manjim all resom, manjim crit dmgom, i manjim int.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.11.2012 9:41 (EraserHead).
16 godina
odjavljen
Diablo 3

A super onda, ako prodaš za 100 eura (200m) odlično.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Pratim malo ove cifre o kojima govorite, jednostavno vam se divim {#}

Nikad se nisam susreo sa više od par miliončeka...

Ja sa svojim barbom jedva guram A2 na MP4.

Kaj ćeš...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Samek, samo da znaš, Act 1-4 su jednake težine kad imaš MP1-10. Ako igraš Act 2, možeš i 3 i 4. Jednaka težina, jednaka šansa za dropove.

15 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Pa koliko triba ovoj stranici da se refresha. Još mi nema oklopa...
https://eu.battle.net/d3/en/profile/ZloUmni-2941/hero/20193234

Napokon refreshali stranicu pa mi se vidi oklop :D
Realno gledajući po opremi i nisam baš nešto, ali mogu mp3 igrat solo, to je najbitnije :D
Ovaj belt o kojem govorite, ja ga sanjam imat, al 100M mi je puno trenutno al čim bi ih skupio, odma bi ih bez problema dao za njega.

17 godina
Diablo 3

Ovo je c/p sa Bug-ove prodaje...lik je car {#}

Diablo3, svih 5 likova LVL.60,svi likovi puni itema(ilvl59-63),

svih pet mula punih itema,jedna mula je crafter te su bagovi

puni svega za craftanje, dobije se hardbox kutija s CDom,

račun,WinAuth, paypal.Prodajem jel mi je stvarno nakon

800h+ pun k.... a i draga se odselila sestri te sam dobio otkaz,

pa ako si želite upropastit život možete za samo ...

::: peace 0n earth :::
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Pozdrav!

Jel se prodaju na RMAH "rare" itemi uopće...? Danas mi je palo jako puno stvarno dobrih "žutih", pa sam mislio zaraditi pokoji euro, ali bojim se da ekipa na RMAH traži samo "legende"...?

Jel ima netko od Vas iskustva sa navedenim...?

Hvala!

P.S. Dolje stavljam sliku hlača koje su bolje i od nekih "depth diggersa"! :))

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Yovitssa-2302/hero/17304910
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo ja sam sličan amulet sa 90% crithita prodao za 60mil pokušavao sam za više jedno tjedan dana ali nije išlo...

Life suck's and then you die.....
14 godina
Tonči kaže...

Samek, samo da znaš, Act 1-4 su jednake težine kad imaš MP1-10. Ako igraš Act 2, možeš i 3 i 4. Jednaka težina, jednaka šansa za dropove.

Ma znam, al A2 ima najbolji "change of scenery" :)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice