Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.547.726
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
12 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
nine kaže...

napokon jučer napravio donekle dobar hellfire ring.. evo odmah da vidite i ostatak, malo sam ojačao {#} http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nine-2175/hero/18900594

86 dps buffed, sad počinjem štediti za shenlongse sa socketima što košta gro, ali će se isto tako i odraziti na dps {#} ...samo treba biti karakter i štediti do cca 150m.. kad god skupim 50+m sve speechkam na gluposti LOL

Da je meni takav Hellfire ring bio bi sretan ko malo dijete  :)

Do sad sam napravio 3 komada i sva ti koma , da ne mogu biti gori. Upravo sam skupio 9 novih portala i sutra idem po 3 nova ringa i molim boga da jedan bar bude sličan tvojem. 

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
15 godina
neaktivan
Diablo 3

meni iz drugog pokušaja, ali sam se naotvarao portala LOL.. sve sam portale sa frendom otvorio.. mp5 i u zadnje vrijeme mp6, a on je do sada napravio 4 ringa, a dobio još bolji od moga iz prvog pokušaja {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja odem s frendom i njegovom ekipom na mp10 tako da je drop siguran . za pola sata sva 3 dijela dobijem i onda počinju živciranja kad skraftam neku šugu od ringa

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.11.2012 23:19 (Grozota).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

furya svejedno uvijek imaš dovoljno, problem je dodatni fury ali berserker više svejedno nije jak kao nekad.... uglavnom za iste pare bolje je upariti loh na 2 rare oružja

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.11.2012 23:26 (domac1986).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja planiram Bul'Khatos set i 5/6 IK. Čisto jer sam set whore, a i nisu loši, samo sam daleko od cilja, al ne odustajem! :P

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Za koliko bi se ovo moglo prodati ... par miljona?

0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

cekam kolegu DH da ga dovucem do inferna pa dok cekam,potrosim cca 350k golda na SVU opremu i 150k na gemove..onak..preko qrca..u dvadesetak mim.. 

igrali smo act3 na mp10,on se vukao sa svojih 16k dps iza,dok nije dosel do lvl60. moj Wh ima dps 56k i kostalo me vise od milje za to. njemu je skocil dps sa 16k,sa sranjima od po buyout 50k golda na 85k dps! 30k vise od mene! 

mislim,wtf...sa kviverom od 30k golda i krosbov od 50? mislim,razocaran sam...vraceni mi goldi,obecana domacica i gljive ali svejedno je ostao gorak okus u ustima..

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.11.2012 4:49 (phnx).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nine kaže...

imaš fin gear, samo ne kužim foru sa skornom.. ja sam si iz fore uzeo jednog praktički istog kao tvoj, samo bez vita ali 400 dexa.. fora su ogromni crittovi, ali mi je praktički neigrivo.. lako poginem zbog attack speeda, nemam regeneracije spirita ni hp-a..

nakon što nabavim knuckelse, ja idem po..

- natalyas bloody footprints

- natalyas reflection

- inna's vast expense

..vjerojatno negdje ubacim i dobar vile ward, bum vidio šta mi u trenutku bude najisplativije.. a onda još ofc finetuning u nedogled {#}

samo taj gear s obzirom da ne koristim one with everything, nego pure resist košta uber puno para {#}

Taj skorn sam kupio za neke smiješne pare na tradeu, znam da ga moram mijenjati za neki dual wield da dobijem na attack speedu jer čim dođem na veći mp dolazim u probleme...

...sviđaju mi se ti shenlogi, samo moram skupiti novaca.

Imaš neloš gear, ajd javi se da bacimo koji run

My global position systems are vocally addressed
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.11.2012 9:59 (EraserHead).
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Ne trebaš Attack Speed jer se bez problema i MP10 igra sa Skornom. Brzinu kompenziraš Life Stealom koji od velikog DPS-a, ne ideš na Life on Hit baš zbog mitigacije bonusa. Ja MP10 igram sa Skornom, na 6% LS-a i koristim Cleave ili Bash uz Rend s 900% štete. Dobijem ozbiljan health nazad svakim udarcem, a DPS je jedva 206k.

Troll level: sensei
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

ja se dosta oslanjam na healanje spiritom, pa mi ne odgovara spor attack speed.. imam 138 life per spirit spent, znači ispucam npr mantru of conviction, zahealam se za 7k hp-a i 3 sec radim 48% više dmga umjesto 24% koji su stalno aktivni.. lupam, loh me održava, spirit se puni i svakim skillom koji ispucam se još dodatno healam {#}

@EraserHead

ja sam eto nekidan promijenio fist of legend, platio sam ovaj koji imam 15m

osnovni set se da relativno povoljno kupiti, a daje odlične bonuse.. sa socketima koštaju jako puno {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.11.2012 10:51 (nine).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nine kaže...

ja se dosta oslanjam na healanje spiritom, pa mi ne odgovara spor attack speed.. imam 138 life per spirit spent, znači ispucam npr mantru of conviction, zahealam se za 7k hp-a i 3 sec radim 48% više dmga umjesto 24% koji su stalno aktivni.. lupam, loh me održava, spirit se puni i svakim skillom koji ispucam se još dodatno healam {#}

@EraserHead

ja sam eto nekidan promijenio fist of legend, platio sam ovaj koji imam 15m

osnovni set se da relativno povoljno kupiti, a daje odlične bonuse.. sa socketima koštaju jako puno {#}

Mogao bi probati taj build... velim na većim levelima dolazim u probleme jer trenunto nemam nimalo life on steala ni loha.

My global position systems are vocally addressed
15 godina
neaktivan
Diablo 3

ja imam i 1350 loh-a uz lpss.. kada sam uzeo hellfire ring izgubio sam 9% attack speeda i 50 resa i sad mi je puno teže na mp6/7.. imao sam i amulet sa 300 loha više i life regen 400, i bilo mi je gotovo nemoguće poginuti, ali sada radim 10k više dps-a, a svejedno igram niže mp-ove zbog xp-a..

prije te promjene sam znao odraditi keyrunove mp7 bez da poginem, sada je gotovo nemoguće.. ali bu to sve sjelo na svoje... pomalo {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
phnx kaže...

cekam kolegu DH da ga dovucem do inferna pa dok cekam,potrosim cca 350k golda na SVU opremu i 150k na gemove..onak..preko qrca..u dvadesetak mim.. 

igrali smo act3 na mp10,on se vukao sa svojih 16k dps iza,dok nije dosel do lvl60. moj Wh ima dps 56k i kostalo me vise od milje za to. njemu je skocil dps sa 16k,sa sranjima od po buyout 50k golda na 85k dps! 30k vise od mene! 

mislim,wtf...sa kviverom od 30k golda i krosbov od 50? mislim,razocaran sam...vraceni mi goldi,obecana domacica i gljive ali svejedno je ostao gorak okus u ustima..

Dići DH na 100k (sa SS)  nije neka naučna fantsatika,. Evo ja sam poklonio neki dan opreme za DH liku digao mu dps za 40-50 % i ress all za 200. 

Čekaj poslje kad ide usavršavanje kad te svaki komad opreme dođe po 100+ milja  :)

13 godina
neaktivan
Diablo 3

kolko vrijedi immortals king tribal binding, 173str, 78ress to all, 13 max fury, 3% of dmg converted to life, bash dmg +5%, 16% extra gold  ??  po AH bi trebo vrijedit 20M al ja ga nemrem ni za 8M prodat... ?

isto pitanje za The Witching hour, 68dex, 92int, 37cold ress, att speed 9%, crit DMG 50%, ignores dura... ?? po AH, JAKO slicni ovome po statsima prodaju za 90M... iako ne vjerujem da vrijedi tolko...

pls pomoc

onaj koji jesam
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.11.2012 15:32 (shimeface).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Odi u trade chn tamo se da dobar "ajtem" brzo prodat, a u principu se mozes i cijenkat s ekipom.

::: peace 0n earth :::
17 godina

Wiz, jel jos siljis Diablica?

Daj battletag pa da popijemo koju ljutu kod Azmodana :p

13 godina
neaktivan
wiz4rd kaže...

Odi u trade chn tamo se da dobar "ajtem" brzo prodat, a u principu se mozes i cijenkat s ekipom.

Kako brate ? uvek kad udjem u d3 padnem sa nekim debilima u kanal koji cute sve vreme

14 godina
neaktivan
Basta kaže...

po

ja popio jednu ljutu kod azmodana prije tri dana, sada sam na kraju acta 2 night mare s WD. budem i s njim za jedno dva dana popio ljutu kod azmodana, al legendary kao što vidite nijedan neće da padne. je da ne igram MP10, al prešo već s barbom s monkom i demon hunterom cijeli night mare s WD sam na kraju acta 2 i nikako nikako da padne nešto legendarno. {#}

i 5-3570K
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.11.2012 18:01 (GoodAngel).
13 godina
odjavljen
Diablo 3

Da li netko zna koliki je CAP za IAS za WD-a?

0 0 hvala 0
17 godina
Basta kaže...

Ej Bastinjo...evo wiz4rd#2539 {#}

::: peace 0n earth :::
13 godina
neaktivan
Diablo 3

super ponuda :D ako ocete nagirajte me za mp5-6 i dam vam dotu 2 key imam viska netreba mi :D a sad trenutno imam za mp3 gear 

Suba
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Zaniimljivost sa AH

Pred tjedana dana nađem neki ok ali opet ništa poseban amulet +11 max dmg, +cca 220 dex, +cca 230vit i +39 res all. Misli si stavit ću ga na ah možda se nađe netko tko bude zasljepljen visokim statsima dex-a i vit-a...

Stavim buyout na 10 milja i ništa, nakom 2 dana opet ga stavim na 8 milja buyout, opet ništa. Treći put na 5 milja buyout i opet ništa. Reko si to je to ništa od ovoga i stavim ga na početnu cijenu 500 000 pa nek ode i za siću samo da pakne neka pinka jer golda mi treba ko vode u pustinji.

Jučer (danas) dolazim ja doma sa 2 promila pive i rakija u sebi ,mala zove da provjeri jesam stigao doma u jednom komadu ja mrmljam sve je 5 i palim komp da vidim jel se prodalo što od drugih itema a kad ono dotični amulet do kraja aukcije 4 min a cijena mu na 27+ milja. 

Na tome je i ostalo ja sretan ko malo dijete, doduše ujutro prije nego sam išao u grad tražit di sam ostavio auto  sam opet provjerio je to bila stvarnost ili sam sanjao  :)

Dokaz da sve na AH ima svog kupca, samo treba biti strpljiv jer netko će se kad tad zapikirat da mora imati određeni premet  :)

P.S. I da nakon sat i pol našao sam i auto di sam ga ostavio , skoro pa savršena nedelja  :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.11.2012 14:35 (Grozota).
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
Istina....buyout nie nesta osim ako se bas nekontas dobro u gear...al kad na aukciji ljudi vide da se za nesta otima odma razmisljaju ova stvar valja i zato idu dalje a mozda bacaju lovu i na losine nego sto imaju....
17 godina
neaktivan
formula1live kaže...

Da li netko zna koliki je CAP za IAS za WD-a?

Ne postoji.

15 godina
Diablo 3

Pozdrav ljudi zanima me samo ako ima tu koji WD specijalist ili poznavatelj jer me muci jedna stvar. 

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Majstortona-2829/hero/20919780 

Ovo je link na charactera, e sad zanima me jedna stvar. Upgrejdo bi mh weapon sa necim divljim =) 

Po ah uglavnom gledam Echoing Fury sa 1200+ DPS i 2.80+ LS te 150 INT  ili Manajuma's Carving Knife sa negdje 1050 DPS i 8-9% attack speeda,  180 INT i oko 80 Critical hit Dmg te 2.8+ LS. 

Pitanje je posto uglavnom koristim zombie bearse a oni rade % od weapon dmg-a koji je bolji. Iako na "papiru" MCK mi daje veci dps za cca 2-3k s obzirom na EF dali je to stvarno tako kad su u pitanju zombie bearsi? 

Isto tako slobodno komentirajte gear te moguci upgrade. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.11.2012 17:51 (toninho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

koliko miljardi golda, mogu dobit za ovo? {#}

prvi legendary nakon jedno 150 sati igre, s time da mi nije pao od monstera već sam dobio iz one kutije sa strane na kraju acta 2 gdje skupljam djelove za tijelo od zoltana. sve u svemu, jedan žešći baksuz sam što se tiče dropa, srećom sam otkrio kako stvari idu na AH inače bi imo žešćih poteškoća tokom igre, ovako sam si kupio par dobrih itema prije svega oružja i igram bez problema. ovo što vidite na WD nije ništa kupljeno, to sam sve skupio, al monku sam recimo kupio par odličnih stvari i barbaru tako da ima stvarno ok stvari na AH što mi u igri ne bi palo ni za 100 svijetlosnih godina.

i 5-3570K
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...

koliko miljardi golda, mogu dobit za ovo? {#}

prvi legendary nakon jedno 150 sati igre, s time da mi nije pao od monstera već sam dobio iz one kutije sa strane na kraju acta 2 gdje skupljam djelove za tijelo od zoltana. sve u svemu, jedan žešći baksuz sam što se tiče dropa, srećom sam otkrio kako stvari idu na AH inače bi imo žešćih poteškoća tokom igre, ovako sam si kupio par dobrih itema prije svega oružja i igram bez problema. ovo što vidite na WD nije ništa kupljeno, to sam sve skupio, al monku sam recimo kupio par odličnih stvari i barbaru tako da ima stvarno ok stvari na AH što mi u igri ne bi palo ni za 100 svijetlosnih godina.

Svjetlosna godina je jedinica za udaljenost..

16 godina

Tu legendu ostavi u pustinji da se ne sramitiš kod trgovca

Svjetlosne godine su mjerne jedinice za udaljenost, a ne vrijeme.

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
12 godina
neaktivan
Build barb

evo ljudi neigram jos ni mjesec dana ..isprobo sam danas build koji najvise preporucuju  al nesviđa mi se baš..može neki predlog?ja sam umjesto ww koristio rend i umjesto sprint owerpower.bacite oko http://eu.battle.net/d3/en/profile/Grozni-2252/hero/21185872

0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Može procjena???

Hvala!!!

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Yovitssa-2302/hero/17304910
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice