Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.547.039
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
16 godina
Re: Diablo 3
formula1live kaže...

...Možda ga uspiješ prodati kao oružje za Enchantress, ali ne vjerujem...

Moja Enchantress nosi Sun Keeper {#}

Ozbiljno, ako nemas bas stvarno premali DPS onda ti DPS sa followera ne znaci nista.

Zato je po meni Sun Keeper najbolji izbor jer u pravilu dodje sa 40%+ Magic Finda, pa se to sasvim fino (20%) doda na tvoj MF {#}

A da ih se naci po stvarno povoljnim cijenama, primjerci koji nemaju 1000+ DPS

If you're not paranoid, you're not paying attention
17 godina
Diablo 3

Vi sa više iskustva, koja je po vama najbolji follower za svaku klasu?

Trenutno imam na svima Templar-a, osim sa Monkom furam Scoundrel-a.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/MadTom-2218/

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.10.2012 10:35 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Jutro!

Logiram se maloprije i imam šta za vidjeti... Predmet koji sam stavio na prodaju za 99000, bez buyouta (hvala Bogu), prodan je jutros za preko 10 milja!!!! {#}

Mislim, ne znam... Igram samo Barba pa nemam pojma kaj vrijedi toliko u ovom predmetu i za koju je klasu uopće..?

Joooj, sad kakd se sjetim koliko je takvih (ili sličnih) kod vendora propalo... {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Yovitssa kaže...

Jutro!

Logiram se maloprije i imam šta za vidjeti... Predmet koji sam stavio na prodaju za 99000, bez buyouta (hvala Bogu), prodan je jutros za preko 10 milja!!!! {#}

Mislim, ne znam... Igram samo Barba pa nemam pojma kaj vrijedi toliko u ovom predmetu i za koju je klasu uopće..?

Joooj, sad kakd se sjetim koliko je takvih (ili sličnih) kod vendora propalo... {#}

Pristojan predmet za Demon Huntera i Monk-a, dobra cijena.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Presmiješno je koliko je razlika u cijenama na EU i US serverima...

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
TomoR kaže...

tako i ja, kad igram s barbom onda stavim enchantres, kad igram s demon hunterom onda imam templara, kad igram s monkom scoundrel, kad igram s WD templar, kad igram s wizardom templar. dakle kad igram s meel klasom onda stavim ove koji iz pozadine deru, kad igram s range klasom tipa DH WD Wizard, onda stavim meel pratnju. iako osobno iskustvo mi govori da i nema neke koristi od tih pratioca, al nekako mi je veći gušt igrat s njima nego bez njih. a pošto nisam ljubitelj coop-a, dođu mi čisto da ne budem preusamljen dok igram. ma po meni je igra sad nakon ovog patcha prva liga, čak i oni koji su se žalili na zahtijevnost igre nakon ovog MP levela misim da se nemaju šta žalit. upravo s DH ubio diabla na night mare, sada krećem s monkom. DH mi ima 20900 zdravlja na kraju night mare, a monk s kojim tek počinjem 2300 haha koji smijeh, bojim se da ću ako mu ne dignem to zdravlje rapidno kasnije imat većih problema, pogotovo na actu 4 gdje su monsteri uvjerljivo najteži.

i 5-3570K
16 godina
Mauro kaže...

@Dala

Imam ja par stvari koje mi stoje u stashu i koje su dosta bolje od tvojih.

S razlikom da su moje vise za 'tanking' build znaci gomila AR, VIT i dosta STR. Nema CC ili CD na njima.

Te iteme sam koristio kod farmanja Act3 i Act4 prije 1.0.5 sto znaci da su itemi dovoljno dobri i za MD4-5 (naravno, uz druge dobre iteme).

Moj tag je Mauro#2217, pa me dodaj veceras (vjerovatno cu biti online), ali obavezno kod friend requesta napisi da si Dala sa Bug-a jer obicne fiend requeste bez neke poruke u zadnje vrijeme ignoriram zbog spammera.

Poslat ću ti request vjerojatno večeras.

12 godina
protjeran
Diablo 3
lol, MF mi na MP 6 515 %
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Joso1000-2396/hero/11403177

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Yovitssa kaže...

Jutro!

Mislim da si moga ulovit i više od 10 milja za takav item. Pričamo o 50 milja, ali provjerit ću na AH pa ću ti reć.

Fr4nk_Horrig4n
12 godina
neaktivan
Hedrick kaže...
Yovitssa kaže...

Jutro!

Mislim da si moga ulovit i više od 10 milja za takav item. Pričamo o 50 milja, ali provjerit ću na AH pa ću ti reć.

Ja mislim da je 50 milja turbo turbo too much cijena... Naravno uvijek se nađe biser kojem tata kupuje golda preko RMAH ali da se naći odličnih stvari po normalnijim cijenama. SAMO TREBA ZNATI POSTAVIT PRETRAGE NA AH I TOČNO ZNAT ŠTO TRAŽIŠ.  Ja se neki dan kupio Ice climbers za 8,5 milja , Manticore (sa 2 socketa) za 20 milja . . . 

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ice climbersice po toj cijeni ili nemaju socket, ili nemaju movement speed, ili/i imaju loše statse.

Ako imaju sve od navedenog onda si car i posipam se pepelom.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo i mog DH-a, zavolio sam ovaj build, velik AoE, dobar dmg, AoE stun... MP7 ko iz picke :)

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Judge-2408/hero/266013 

0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

. {#}

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.10.2012 15:20 (Diablo86).

1 0 hvala 0
15 godina
Yovitssa kaže...

Jutro!

Uh, ovo vrijedi i puno vise, takvi statovi sa 2 socketa se rijetko nalaze. Jedino je allress malo slabiji.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
15 godina
neaktivan

Pizdo, nebi mi ni u skype javio.{#}

15 godina
TomoR kaže...

Za farmanje je najbolji templar, bez obzira koja si klasa. Napucas mu mf na prstenju i amuleti, u lijevu ruku sunkeeper (+40mf) a u desnu shield sa +20mf. Ustvari pogledaj mog templara pa ce ti biti jasno.

Edit: pardon, tek sam vidio da jos nisi ni na infernu. U tom slucaju je najbolja sorceress ako si barb/monk, a templar ako si ranged.

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.10.2012 15:42 (AFARON).
12 godina
neaktivan
Vash kaže...

Ice climbersice po toj cijeni ili nemaju socket, ili nemaju movement speed, ili/i imaju loše statse.

Ako imaju sve od navedenog onda si car i posipam se pepelom.

Nemaju movement speed  :(   Ostali statsi su ok, naravno ima i puno puno boljih al za nih se nema para  :)

Evo tu ih možeš vidjeti :  http://eu.battle.net/d3/en/profile/Hrwoje-2333/hero/8914404

15 godina
neaktivan
Grozota kaže...

Ja mislim da je 50 milja turbo turbo too much cijena... Naravno uvijek se nađe biser kojem tata kupuje golda preko RMAH ali da se naći odličnih stvari po normalnijim cijenama. SAMO TREBA ZNATI POSTAVIT PRETRAGE NA AH I TOČNO ZNAT ŠTO TRAŽIŠ.  Ja se neki dan kupio Ice climbers za 8,5 milja , Manticore (sa 2 socketa) za 20 milja . . . 

Da u pravu si ali moga je ulovit 20-25 milja po statsima baš san gleda cijene. Šta se Manticora tiće nekidan na trade kanalu jedan lik prodava 950 Dps manticore sa 2 sokcta za svega 4 milje. Nekada valja upalit taj trade kanal jer ekipa prodaje dosta jeftinije nego na AH.

Fr4nk_Horrig4n
15 godina
neaktivan
Diablo 3

To i hoću reć, nešto im fali, zato je ta cijena.

Ice climbersice se uzimaju i vrijede toliko koliko vrijede jer su jedine sa all resom, movement speedom i socketom, uz standardne statse.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

AAAAA evo napravio danas prvi HELLFIRE RING i neko sranje ispalo  :(  

Sutra po novi, jel lošiji od ovoga nemre ispasti  :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Moze li kratko objasnjenje kako funkcionise trade kanal?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

trazim ekipu za farmanje, inferno act1,2,3 , najvise 3

klasa dh, paragon 42

pa ako ima nekog zainteresiranog nek mi posalje mail ili ID

stalno ili mi sistem izbacuje noobove lvl 1-10 ili zavrsim sa nekim rusima.. lol

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
sauronas kaže...

Moze li kratko objasnjenje kako funkcionise trade kanal?

Stisneš tipku Enter, tada ti se otvori linija za unos teksta i počneš tipkati pomoću tastature (plastična ploča sa slovima, brojkama, interpunkcijskim znakovima itd), zatim kad utipkaš što želiš opet pritisneš tipku Enter (da, istu onu koju si prvu pritisnuo).

Btw odlična prodaja maloprije  heeheh, prodao ovog malca za 40 milijuna (dobio 34 nakon Blizzove pljačke)

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Joso1000-2396/hero/11403177
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.10.2012 19:41 (Kralj Situacije).
14 godina
neaktivan
Diablo 3

prvi dan nako patcha 3 legendarna i odtad nista Niti jedan ...Koji k***c ...mp 3

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

danas prvi put uspio skupiti sve za hellfire ring i ispao smece tesko. jel moze procjena ovoga, na ah ima cijena od 5 do 100m golda

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...

danas prvi put uspio skupiti sve za hellfire ring i ispao smece tesko. jel moze procjena ovoga, na ah ima cijena od 5 do 100m golda

zbog dexterity, bolje je za monka nego za barbu. a sad nemam pojma koliko možeš dobit, stavi na dražbu pa naći će se već netko.

i 5-3570K
14 godina
neaktivan
yamaha98 kaže...

prvi dan nako patcha 3 legendarna i odtad nista Niti jedan ...Koji k***c ...mp 3

prešo sam sa svim likovima na normal, s barbom i demon hunterom sam prešo na night mare, i pala su mi do sad svega dva legendarya i obadva njesra bila. tako da ne žali se previše, treba imat ebene sreće da se dobije nešto dobroga za svoj lik. al što se tiče mog iskustva, najbolji itemi su rare, za sad.

i 5-3570K
13 godina
neaktivan
kanzyani kaže...

trazim ekipu za farmanje, inferno act1,2,3 , najvise 3

klasa dh, paragon 42

pa ako ima nekog zainteresiranog nek mi posalje mail ili ID

stalno ili mi sistem izbacuje noobove lvl 1-10 ili zavrsim sa nekim rusima.. lol

DarkoWiz#2836

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.10.2012 20:21 (West).
15 godina
MaxonUniversal kaže...

vavaviva, kakvih 5 miliona, nista ispod 50...a evo vidim da si ga stavio za 80mil, dobro je.

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Ovo sam sad kupio na AH za 4 mil

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice