Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.547.687
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
Re: Diablo 3

Dobar!!!

{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.10.2012 15:33 (Yovitssa).
16 godina
neaktivan
Diablo 3

sto se tice sick barba dpsa evo jednog profila:

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Zebq-2452/hero/317096

(nisam siguran je li ovo netko nas)

0 0 hvala 0
12 godina
tkovi kaže...

ja sam mala beba za ovoga... {#}

15 godina
neaktivan
tkovi kaže...

Ovaj vjerojatno kupuje golde na RMAH pa zatim kupuje gear ili je BOT.

Fr4nk_Horrig4n
16 godina
Diablo 3

@Dala

Imam ja par stvari koje mi stoje u stashu i koje su dosta bolje od tvojih.

S razlikom da su moje vise za 'tanking' build znaci gomila AR, VIT i dosta STR. Nema CC ili CD na njima.

Te iteme sam koristio kod farmanja Act3 i Act4 prije 1.0.5 sto znaci da su itemi dovoljno dobri i za MD4-5 (naravno, uz druge dobre iteme).

Moj tag je Mauro#2217, pa me dodaj veceras (vjerovatno cu biti online), ali obavezno kod friend requesta napisi da si Dala sa Bug-a jer obicne fiend requeste bez neke poruke u zadnje vrijeme ignoriram zbog spammera.

If you're not paranoid, you're not paying attention
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Diablo 3

Da li je neki ueber predmet moguće napraviti sa Subtle Essence? Cijena mu se skoro poduplala danas (prodajem pa mi paše, ali ne vidim razloga zašto bi bio tako skup).

Jučer bio sretan ako ode za 280 po komadu, danas ih prodavao po 380 bez problema, evo sada stavio 100 komada po 500 jer im je to kao preporučena cijena postala...

One žute zube za craft iz normala, 100 komada jedva otišlo za 16000. A po meni je puno teže doći do njih.

I dodatno pitanje, da li svaki legendary item daje brimstone kada ga se rastavi? Meni na normalu dosad dropala tri skoro neupotrebljiva legendary-a, ali ako daju brimstone, znam što mi je činiti!

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.10.2012 18:43 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Hedrick kaže...
tkovi kaže...

Ovaj vjerojatno kupuje golde na RMAH pa zatim kupuje gear ili je BOT.

Možda jedostavno sin nekog bogataša koji je poharao najbolju opremu sa RMAHa

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Joso1000-2396/hero/11403177
14 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Da li je neki ueber predmet moguće napraviti sa Subtle Essence? Cijena mu se skoro poduplala danas (prodajem pa mi paše, ali ne vidim razloga zašto bi bio tako skup).

Jučer bio sretan ako ode za 280 po komadu, danas ih prodavao po 380 bez problema, evo sada stavio 100 komada po 500 jer im je to kao preporučena cijena postala...

One žute zube za craft iz normala, 100 komada jedva otišlo za 16000. A po meni je puno teže doći do njih.

I dodatno pitanje, da li svaki legendary item daje brimstone kada ga se rastavi? Meni na normalu dosad dropala tri skoro neupotrebljiva legendary-a, ali ako daju brimstone, znam što mi je činiti!

Cijena je porasla vjerojatno jer se sada mogu konvertirati, 10 komada u slijedeći iznad, a možda ima i nei drugi razlog kojeg ni ja ne znam.

Brimstone se dobije samo od Inferno legendary itema.

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.10.2012 18:57 (xhopeon).
16 godina
odjavljen
Diablo 3
Troll level: sensei
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
xhopeon kaže...
TomoR kaže...

Cijena je porasla vjerojatno jer se sada mogu konvertirati, 10 komada u slijedeći iznad, a možda ima i nei drugi razlog kojeg ni ja ne znam.

Nema pretjeranog smisla, jer Shimmering Essence ide za 130 po komadu.

14 godina
neaktivan
Diablo 3

stvarno ima dobrih stvari za naći na AH, za jeftine pare pardon golde.

i 5-3570K
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Na RMAH-u se može prodati svašta za 3-15 eura, a isto tako i naći do max 10-15 eura vrhunske iteme. Probajte i trade kanal - zna se nuditi dosta dobrih stvari.

17 godina
neaktivan
xhopeon kaže...
TomoR kaže...

Što se tiče Brimstone-a, dobiješ ga samo iz lvl 61, 62, 63 legendary-a, ne od svih iz Inferna.

17 godina
Diablo 3

Pokušaj broj 2 i dobio ono što mi treba - max crit chance i još crit dmg i vit kao bonus {#}

You´r just jealaus coz the voices talk to ME!!!

10 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

ja sam vec otvarao jedno 15 puta portale, skupio devil fang 4 puta, writhing spine 3 puta, ali da siegebreker baci nesto nema sanse

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tomcat00 kaže...

Pokušaj broj 2 i dobio ono što mi treba - max crit chance i još crit dmg i vit kao bonus {#}

uf, kad vidim koliko ti je damage skočio, sve mi je jasno. te djelove za taj ring, na kojem MP levelu se može očekivat uspjeh. jer ja ne bih baš igrao inferno na MP10, to bi bilo žešće mučenje. već nešto tipa MP5, jel padaju ti djelovi koji su potrebni za taj hellfire ring na toj razini ili mora bit veća. već sam vidio od kojih negativaca se dobiju ti djelovi, al ne znam jel pametno igrat na MP10 protiv istih jer mene muče i oni obični na night mare kad stavim MP10 a kamoli neće ovi specijalni.

i 5-3570K
16 godina
odjavljen
Tomcat00 kaže...

Bo'me i vise nego dobro ti 'ispalo', sto jest, jest...

16 godina
odjavljen

Inače, ako je netko zainteresiran za farmanje ključeva i mašina, nek' se javi na PP :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.10.2012 22:11 (Tonči).
16 godina
Diablo 3

Jucer mi palo 6 legendary i 1 set item i ni jedan ne valja! Da se ubijes!

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Diablo 3

Ja sam se zgodno poboljšao......... Neznam zašto se tako vidi ali ja uopće nemam ovaj weapon i source koji je na profilu

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Joso1000-2396/hero/11403177
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.10.2012 12:30 (Kralj Situacije).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Da li npr. kod wd nesto znace dex i str kad mu je primarna int? I kako je kod ostalih klasa?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Koliko traziti za ovo? Nema slicne na ah

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.10.2012 15:33 (sauronas).

0 0 hvala 0
15 godina
sauronas kaže...

Ne znace skoro nista ne-primarni statovi (osim vitality). Pretrazuj tako sto ces odabrati jedan od tih statova (najbolje strength jer je najveci) + vitality. Nema smisla unositi ostale u pretragu.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.10.2012 15:50 (AFARON).
13 godina
neaktivan
sauronas kaže...

ne previse ... ja takve iteme prodam vendoru .... svi hoće uz neka dva osnovna bar neki crit ili life on hit ...

16 godina
neaktivan
sauronas kaže...

Dps premal, nema chd, u principu vendoriraj.

13 godina
odjavljen
sauronas kaže...

Da li npr. kod wd nesto znace dex i str kad mu je primarna int? I kako je kod ostalih klasa?

Da znači za svaku klasu. Str ti daje armor, dex ti povečava mogučnost dodge-a. Ali uvijek se gleda glavni stats prije ostalih,sve ostalo je samo bonus. Što  se tiće weapona, to je bezvrijedno, to ti nitko neće kupit. 2H weaponi moraju imati CD preko sto + socket, u protivnom ih nitko ne kupuju. Možda ga uspiješ prodati kao oružje za Enchantress, ali ne vjerujem.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.10.2012 16:49 (formula1live).
13 godina
neaktivan
Diablo 3

što je s EU serverom, opet neki restart ili? imam US client pa me zaje*ava... kaze da je doso novi patch i da ce ga igra sama upgradeat al mi poslje kaze da je game up to date... do kad traje restart? trazim po netu ali ne mogu nac...

onaj koji jesam
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
shimeface kaže...

što je s EU serverom, opet neki restart ili? imam US client pa me zaje*ava... kaze da je doso novi patch i da ce ga igra sama upgradeat al mi poslje kaze da je game up to date... do kad traje restart? trazim po netu ali ne mogu nac...

Da, došao je novi hotfix, u EU će tek biti od 5-7 (CEST) sutra ujutro.

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
13 godina
Diablo 3

imam problem....savki put ka iden uc u igru otvori se prozor i ov pise...."Anew patch is aviable,the fame will now close an apply patch automaticly,you will continue plyain after patch apply" doli mi pise "ok"....kliknem ok,i kad ujdem opet isto....

sad san vidi da ima jos vas s istim prob....znaci ujutro ce se moc igrat ili....moj stari je kupio d3 u americi ,i ja i on smo inst igru s istog cd-a,a on moze igrat....????

naravno ja san utuka svoj cd key...

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.10.2012 22:25 (Squall Dvopek).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Squall Dvopek kaže...

imam problem....savki put ka iden uc u igru otvori se prozor i ov pise...."Anew patch is aviable,the fame will now close an apply patch automaticly,you will continue plyain after patch apply" doli mi pise "ok"....kliknem ok,i kad ujdem opet isto....

sad san vidi da ima jos vas s istim prob....znaci ujutro ce se moc igrat ili....moj stari je kupio d3 u americi ,i ja i on smo inst igru s istog cd-a,a on moze igrat....????

naravno ja san utuka svoj cd key...

vjerojatno imas isti problem kao ja... znaci imam US client i on ti skine novi patch koji radi u US i moze se normalno igrat, ali u EU nije jos dosao, dolazi ujutro te na EU mozes igrati sa starom verzijom do tada... vjerojatno si kao i ja sa US clienta skinuo patch koji jos ne radi za EU tako da ces morat cekati do ujutro... 

onaj koji jesam
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice