Vec kad pricate o sreci evo meni 3 legendarya pali u 20 min
bome tebe ide nešto :D
Vec kad pricate o sreci evo meni 3 legendarya pali u 20 min
bome tebe ide nešto :D
Ja sam nešto suhi što se tiće legendarnih itema. Već skoro tjedan dana ništa.
Pa i nije nešto, šta se čudiš
"Pa i nije nesto..." ?!?!
ou-key.
/facepalm
sto se tice MF-a.
u mom slucaju, dok sam imao oko 100% mf nista mi nije bacalo na act3, pao bi mi legend svako 5 dana. i onda kad sam kupio mf gear i diga ga na trenutacno 357% situacija je puno drukcija, svaki dan mi padne po jedan legend a igram jedno 2-3h max. a do sada mi je palo ( IK chest i gloves, Tal rasha chest, Amulet the travler pledge, fire walkers 2-3 puta... ) mozda do mf il sam roden pod sretnom zvjezdom. ovo je zadnje vrijedno palo
...u dobro bi dosao jedan ovakav :)
Znam da bi trebao probat pronaci nesto slicno na ah, ali jednostavno ne mogu ocijeniti koliko ovo vrijedi.
Pa ako moze neka odokativna procjena.
Naravno za source ne za shield:)
Stavi bidanje 200k i do kraja ti cijena može skočit brutalo, al ne vjerujem da ćeš dobit ispod 500k
Igram ja s wizardom i baš sam gledao te offhand stvari jučer i prekjučer i jedva našao nešto šta mi odgovara, a te tvoje prodaju po debilno niskim i visokim cijenama, a nisu ništa specijalni, bar ne meni...
Evo mog novog builda, sada mi wizka bolje funkcionira nego kada je imala 40k dps-a.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/VashEfferus-2758/hero/5262060
Do builda sam u biti došao pokušavajući naći neku kombinaciju koja mi ne opterećuje arcane pool, jer mi je najveći problem što nemam weapon sa arcane on crit i crit chance mi je premalen, ali eto nemam para trenutno za nešto bolje.
I bez toga ovaj build roka act 3 bez ikakvih problema.
Najveća caka kod builda je što mi paše da me monsteri jako udaraju, jer kad god me okine za puno dmg-a aktivira se illusionist passiva pa ih mogu lupiti sa portanjem za hrpu dmga.
Prvo bacim hidru, zaletim se među monstere i okinem cold snap. Ili ih malo sa ray of frost rokam ili se odmah portam na mjestu da ih lupi force wave. Pustim da me lupe dok ih rokam sa ray of frost, lupe me što mi resetira teleport, opet se portam na mjestu (to ih ujedno razbaca) i počnem kuriti sa ray of frost, okinem diamond skin (teleport se resetira kada me lupe iako imam diamond skin) i opet kurim sa rayem. Dok mi ode diamond skin opet imam freeze, bacim novu hidru, opet se portam, rinse and repeat dok svi ne otegnu papke.
Obično mi za obične mobove treba samo jedan cycle, do cold snapa.
Build mi se pokazao kao iznimno izdržljiv i jedino su mi zlatne mortar elite malo nezgodne dok se ne riješim miniona, ali do sada nisam primijetio da mi neki predstavljaju neki veći problem. Po mapi sam znao izginuti maksimalno jednom i to svojom greškom jer sam se preračunao.
Evo mog novog builda, sada mi wizka bolje funkcionira nego kada je imala 40k dps-a.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/VashEfferus-2758/hero/5262060
Do builda sam u biti došao pokušavajući naći neku kombinaciju koja mi ne opterećuje arcane pool, jer mi je najveći problem što nemam weapon sa arcane on crit i crit chance mi je premalen, ali eto nemam para trenutno za nešto bolje.
I bez toga ovaj build roka act 3 bez ikakvih problema.
Najveća caka kod builda je što mi paše da me monsteri jako udaraju, jer kad god me okine za puno dmg-a aktivira se illusionist passiva pa ih mogu lupiti sa portanjem za hrpu dmga.
Prvo bacim hidru, zaletim se među monstere i okinem cold snap. Ili ih malo sa ray of frost rokam ili se odmah portam na mjestu da ih lupi force wave. Pustim da me lupe dok ih rokam sa ray of frost, lupe me što mi resetira teleport, opet se portam na mjestu (to ih ujedno razbaca) i počnem kuriti sa ray of frost, okinem diamond skin (teleport se resetira kada me lupe iako imam diamond skin) i opet kurim sa rayem. Dok mi ode diamond skin opet imam freeze, bacim novu hidru, opet se portam, rinse and repeat dok svi ne otegnu papke.
Obično mi za obične mobove treba samo jedan cycle, do cold snapa.
Build mi se pokazao kao iznimno izdržljiv i jedino su mi zlatne mortar elite malo nezgodne dok se ne riješim miniona, ali do sada nisam primijetio da mi neki predstavljaju neki veći problem. Po mapi sam znao izginuti maksimalno jednom i to svojom greškom jer sam se preračunao.
Ma act 3 je prelagan, pa možeš ga rokati uz opremu od 2-3 milijuna bez problema, ali neka me se krivo ne shvati ne kažem da bi trebao biti teži XD. Bit će zanimljivo ovo s ključevima kad dođe patch. Btw jučer 2 legende padoše.
Sinoc sam s ovim: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Mauro-2217/hero/14919148 na PTR-u probao Act3 sa MD5.
Isao sam samo kratko Heart of Sin da vidim kako ide i mogu reci da je dobro.
Treba osjetno duze da se ubiju mobovi, posebno Elite, ali je i zanimljivije nego sada kada je obicni faceroll.
MF skoci drasticno (mislim da MD5 daje 125% dodatnog MF), a i osjetno skoci EXP gain. Probao samo nastackati 5 NV stackova i onda ugasio.
Svidja mi se, mislim da ce 1.0.5 patch biti odlican za svakoga tko moze trenutno Inferno farmati bez ikakvih problema jer ce se moci podici tezina igranja, a za to ce se dobivati osjetan benefit u vidu povecanog MF i EXP.
Jedino brijem da bi Act3 mogao biti za Barbariana poprilicno iritantan zbog onih Ocultista jer vec sada mi ide strasno na jetra kada ih moram naganjati okolo (nisu teski nego iritantni), pa brijem da bi naganjanje okolo elite packa ocultista moglo biti strasno iritirajuce.
ja takve s critom umjesto vitality prodo za 1,5 mil....probo za 2,5mil nije išlo...
ja takve s critom umjesto vitality prodo za 1,5 mil....probo za 2,5mil nije išlo...
Hvala! Stavio sam za 2 milke, a buyout za 5, pa budemo vijeli... Sutra lako smanjim cijenu ako ih ne prodam preko noći!
a možda i ode, znam da su se moje prodale u roku 1 h...znachi išle bi sigurno i za 2 nakon nekog vremena....a i više ako ti se da čekat...
Dečki, kaj ovo fakat vrijedi 4 miliona???
Idem na AH, reko da vidim koliko mogu dobiti i vidim najjeftiniji sa sličnim statsima 4 milke... A ostali i do 15 milki čak...!?!
Jel mogu eure kakve dobiti za njih?
Hvala!
Jako dobri braceri za tank barbariana.
Da je vise VIT bile bi jos bolje, ali i ovako su odlicne posebno za nekoga tko ima jako dobar gear, pa zeli malo dici DPS (kroz STR).
Bolje su od mojih trenutnih, ali ja sada imam gear kojim mogu facerollat cijeli Inferno, pa lagano gledam MF iteme za zamjenu postojecih (da su priblizni statsi postojecim itemima + MF).
Dečki, kaj ovo fakat vrijedi 4 miliona???
Idem na AH, reko da vidim koliko mogu dobiti i vidim najjeftiniji sa sličnim statsima 4 milke... A ostali i do 15 milki čak...!?!
Jel mogu eure kakve dobiti za njih?
Hvala!
Takve iste, samo jos sa mf 18% (i gf 25%) sam morao prodati za neka 4 miliona (poceo sa 9m pa smanjivao). A kupio sam ih za 8m prije mjesec dana. Nevjerujem da ces te prodati za vise od 2m, ali pokusaj.
Bio sam fan diabla 2 pa molim da mi ukratko kazete da li se isplati uzeti igru i gdje je mogu nabaviti najjeftinije i kolika bi to cijena bila. hvala
Pozdrav... jucer mi je buraz proslijedio username i pass za svoj account na battle.netu odnosno za Diablo 3... problem je sto, nakon downloadanja igre i pokusaja logiranja u igru mi javlja da je account zakljucan iz sigurnosnih razloga i da mi je poslan mail(odnosno burazu) sa postupkom otkljucavanja.... pretpostavljam da je to zbog zastite accounta, hackiranja i preprodavanja accountova jer se ne spajamo preko istog racunala, stovise niti ne zivi samnom... ok, dalje, buraz je sredio mail i promijenio sifru (username je ostao isti), tako da sam uspio se ulogirati na battle.net ali nakon sto sam se pokusao ulogirati u igru javio mi je ponovo isti error te vise nisam mogao uci ni na battle.net...
ima li tko kakvog iskustva s ovim? treba li mijenjati i mail adresu? ili nesto dodatno? sve mi je ovo cudno jer mi nije jasno zasto se nebi mogao logirat s drugog PCa.....
buraz je na Mac-u znaci nije na Windowsu, sad ne znam ima li to kakve veze...?
Bio sam fan diabla 2 pa molim da mi ukratko kazete da li se isplati uzeti igru i gdje je mogu nabaviti najjeftinije i kolika bi to cijena bila. hvala
Nazalost, retardirani battle.net ne prikazuje cijene igara koje posjedujem, ali mislim da je 60eura digitalni download. A ako ti treba fizicka verzija, to imas u radnjama poput Algoritma (cijena je slicna).
Da li se isplati, to zavisi od tvojih ocekivanja, ako su (pre)velika onda ne. U biti, ako si spreman prihvatiti cinjenicu da se sva nabavka opreme (nakon 60-og levela) bazira na kupovanju na aukcijskoj kuci, a ne na stvarima koje ti ispadaju u igri, onda se isplati. Ja sam, kao i vecina, mnogim dijelovima igre razocaran, ali ne mogu reci da je losa, te je i dalje igram, a biti ce sve bolja sa narednim patchovima.
U biti, ako si spreman prihvatiti cinjenicu da se sva nabavka opreme (nakon 60-og levela) bazira na kupovanju na aukcijskoj kuci, a ne na stvarima koje ti ispadaju u igri, onda se isplati. Ja sam, kao i vecina, mnogim dijelovima igre razocaran, ali ne mogu reci da je losa, te je i dalje igram, a biti ce sve bolja sa narednim patchovima.
Vidis kod mene je situacija drugacija. Ja, da bi dosao do 60. levela sam kupovao svu opremu a poslije 60. su mi vec poceli dropati ok itemi i sada vec nosim par "vlastitih" komada. Evo danas su mi dropala 2 legenda i 2 set itema od kojih jedne dobre firewalkerice koje cu staviti u pricuvu dok jos nabijem paragona jer nemaju MF-a.
Bitno da meni već drugi put zaredom pada 2h legendary sword od 800dps :)
Pozdrav... jucer mi je buraz proslijedio username i pass za svoj account na battle.netu odnosno za Diablo 3... problem je sto, nakon downloadanja igre i pokusaja logiranja u igru mi javlja da je account zakljucan iz sigurnosnih razloga i da mi je poslan mail(odnosno burazu) sa postupkom otkljucavanja.... pretpostavljam da je to zbog zastite accounta, hackiranja i preprodavanja accountova jer se ne spajamo preko istog racunala, stovise niti ne zivi samnom... ok, dalje, buraz je sredio mail i promijenio sifru (username je ostao isti), tako da sam uspio se ulogirati na battle.net ali nakon sto sam se pokusao ulogirati u igru javio mi je ponovo isti error te vise nisam mogao uci ni na battle.net...
ima li tko kakvog iskustva s ovim? treba li mijenjati i mail adresu? ili nesto dodatno? sve mi je ovo cudno jer mi nije jasno zasto se nebi mogao logirat s drugog PCa.....
To ti je "pametna" blizardova zastita :D inace mozes im sve po spisku j*bat na support dok ti oni ne rijese to, a ako ti buraz ima smartphone aktiviraj authenticator na njegovom mobu i problem si rijesio :D ja sam uspio to tako rijesiti kada sam posudio acc legi :D
To ti je "pametna" blizardova zastita :D inace mozes im sve po spisku j*bat na support dok ti oni ne rijese to, a ako ti buraz ima smartphone aktiviraj authenticator na njegovom mobu i problem si rijesio :D ja sam uspio to tako rijesiti kada sam posudio acc legi :D
al stvarno mi nije jasno, znaci ne mozes se ulogirat na svoj acc prek tuđeg PCa?? Frend mi je rekao da je mogao bez problema kad sam mu spomenuo ovo... nije mi jasno...
i to se ne moze nikako ugasiti/onemoguciti/onesposobiti preko battle.neta?
a ovo sa authenticatorom.. moze maljo bolje objasnjenje, pojma neam o cemu pricas? :)
Puna 4 dana nisan dobia legendery (tj. jesan dobia jedan al shit) i padne mi ovo. Juhuhhh
LOL pichku ću ti razbit hehehe, men u zadnje vrijeme samo mutave stvari padaju, al malo sam si unaprijedio wizza, stavio nove traperice i šoldere :)
Odigrao igru dva puta, igram sada MP, ali i dalje mislim da je ovo čisto solidna igra i ništa više od toga. Daleko od bilo kakve ocjene 9 ili 90%...
Možda me je pregazilo vrijeme (prešao sam 30-tu) ali meni ovaj nastavak veze nema sa starijim nastavcima, pogotovo prvim. Za neke nove klince igra će vjerojatno biti zabavna. Ipak, realno gledajući ovaj nastavak više sliči Tochlightu nego svojoj franšizi. Pogotovo zbog comic-grafike i skromne priče.
Inače, neki dan sam vidio (i na par sati zaigrao) novi Torchlight - moram priznati da mi se odmah uvukao pod kožu, pogotvo jer na njega nisu spisklai milijune i 10 godina razvoja (LOL)...
al stvarno mi nije jasno, znaci ne mozes se ulogirat na svoj acc prek tuđeg PCa?? Frend mi je rekao da je mogao bez problema kad sam mu spomenuo ovo... nije mi jasno...
i to se ne moze nikako ugasiti/onemoguciti/onesposobiti preko battle.neta?
a ovo sa authenticatorom.. moze maljo bolje objasnjenje, pojma neam o cemu pricas? :) Authenticator ti je njihova zastita za account, mozes to instalirat na mob, ili narucit fizicki proizvod.
Authenticator ti je njihova zastita za account, mozes instalirat taj program na svoj mob ili narucis fizicki proizvod, imas to na home page-u svake njihove igre...
Uglavnom, kada si ulazio tako u igru, on te morao pitati za Security question i ti si trebao odgovoriti na njega.
Ili u drugom slucaju posalje na mail podatke da reaktiviras account, i to radis sa svog kompa gdje onda moras napisat email, password, te ime i prezime vlasnika accounta na link na koji te odfura i onda radi sve normalno.
Nikada nisam imao problema sa tim i iskreno nemam pojma sta si ti kemijao.
Puna 4 dana nisan dobia legendery (tj. jesan dobia jedan al shit) i padne mi ovo. Juhuhhh
Pa ja zivim za taj item..hocuuuuuuu
...brijem da je ovaj chest pao sa samog "Zeusa"