Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.547.767
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Meni legenda nije pala već 2 tjedna... Moram kontaktirat blizz support da neš srede, igra mi je pokvarena. {#}

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
wiz4rd kaže...
Hedrick kaže...

Puna 4 dana nisan dobia legendery (tj. jesan dobia jedan al shit) i padne mi ovo. Juhuhhh

...brijem da je ovaj chest pao sa samog "Zeusa" {#}

Eto ja i Zeus kao dobri a on tebi baci chest,valjda ima jos koji u skladistu :)

Svaka čast.

mamiću odlazi
13 godina
odjavljen
Diablo 3

Da li je tko od vas probao farmati na Normal za Leoric's Signet. Vidim da je najjeftiniji 50M.

0 0 hvala 0
17 godina
toshak kaže...
wiz4rd kaže...
Hedrick kaže...

Puna 4 dana nisan dobia legendery (tj. jesan dobia jedan al shit) i padne mi ovo. Juhuhhh

Svaka čast.

Kad je vec o Immortalu rijec evo i moj prilog jutrosnjeg dropa.

17 godina
neaktivan
Diablo 3

jel može neko objasnit kako ovaj barbar ima u svakoj ruci 2 hand oružje i 190k dps,gledam ga već par dana i ne vjerujem jel to moguće ili je bug ili koji k....

tag mu je gtr428#2945

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.10.2012 12:53 (dr Phill).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dr Phill kaže...

jel može neko objasnit kako ovaj barbar ima u svakoj ruci 2 hand oružje i 190k dps,gledam ga već par dana i ne vjerujem jel to moguće ili je bug ili koji k....

tag mu je gtr428#2945

To je bug u igri, ili u armory-u. Ili je barb od Jay Wilson-a.

13 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ima, predji misem preko naziva desnog oruzja - Warden's Force. (samo nema slike u slotu).

16 godina
odjavljen
Eld kaže...
toshak kaže...
wiz4rd kaže...
Hedrick kaže...

Svaka čast.

Kad je vec o Immortalu rijec evo i moj prilog jutrosnjeg dropa.

Nije loš za Barba. Prodaješ?

Troll level: sensei
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Postoji li nacin da se prodaje u RMAH bez pay pala? Da se ne podizu pare nego samo da ide u battlenet balance

0 0 hvala 0
15 godina
sauronas kaže...

Postoji li nacin da se prodaje u RMAH bez pay pala? Da se ne podizu pare nego samo da ide u battlenet balance

Da. Ali onda taj novac zauvijek ostaje na battle.net-u.

16 godina
odjavljen
Pa to ti ponudi kod svake prodaje. Samo znaj da taj novac nikad više neće van Battle.neta.
12 godina
protjeran
Tonči kaže...
Pa to ti ponudi kod svake prodaje. Samo znaj da taj novac nikad više neće van Battle.neta.

Kako neće? Pa kupuje nešto s njime na RMAH lol, a i postoji način da ga prebaci na paypal, iako će ga malo odrati, neka se dogovori s frendom da kupi neko smeće, i onda frend napravi isto ali ovaj put neka on namjesti na paypal balance

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Joso1000-2396/hero/11403177
16 godina
odjavljen
Kralj Situacije kaže...
Tonči kaže...

Kako neće? Pa kupuje nešto s njime na RMAH lol, a i postoji način da ga prebaci na paypal, iako će ga malo odrati, neka se dogovori s frendom da kupi neko smeće, i onda frend napravi isto ali ovaj put neka on namjesti na paypal balance

Ne postoji, osim ako će kupiti netko njegov item i prebaciti sebi na PayPal itd.

12 godina
neaktivan
AFARON kaže...
sauronas kaže...

Da. Ali onda taj novac zauvijek ostaje na battle.net-u.

Kako to da ukljucim?

17 godina
neaktivan

pogledaj moj screenshot u jednoj ruci SKORN koji je 2 hand i u drugoj 2 hand mace  i 190k dps

15 godina
Diablo 3

Postojao je bug u igri i mogao si preko trejdanja dobiti 2hander u offhand. Bug je ispravljen, ali oni koji su ga iskoristili moći će imati 2 2handera sve dok jednog ne maknu.

[img]http://www.pohrani.com/f/3P/LZ/2VcjQeoa/katana.jpg[/img]
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Tonči kaže...
Kralj Situacije kaže...
Tonči kaže...

Ne postoji, osim ako će kupiti netko njegov item i prebaciti sebi na PayPal itd.

LOL a šta sam ja u daljnem tijeku rečenice napisao? :)

15 godina
Kralj Situacije kaže...
Tonči kaže...
Kralj Situacije kaže...
Tonči kaže...

LOL a šta sam ja u daljnem tijeku rečenice napisao? :)

Da. Ovako ide:

1. Prodajes iteme tako da nacin isplate izaberes battle.net balance, uzimaju ti 1 euro po transakciji itema (a 15% ako prodajes materijale sto ocito nije preporucljivo).

2. Nakon sto nakupis zeljeni iznos (a na battle.net racunu nemoze biti preko vrijednosti ekvivalentnoj 600 dolara), dogovoris sa prijateljem da ti proda neko smece za zeljeni iznos, a da kao nacin isplate izabere paypal balance. Nakon prodaje, od vrijednosti tog smeca se prijatelju odbija 1 euro (za prodaju), te dodatnih 15% vrijednosti (zbog transfera na paypal). Iznos koji ostaje, lijeze na paypal.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.10.2012 19:56 (AFARON).
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Vidim nesto da traze authenticator za batlle.net balance?

Pomozite mi

0 0 hvala 0
15 godina
sauronas kaže...

Vidim nesto da traze authenticator za batlle.net balance?

Pomozite mi

Moras to instalirati na mobitel (android ili ios, imas na marketima njihovim). Ali nisam siguran da li je to nuzno. Ako nedaju drugacije, valjda jest..

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.10.2012 20:17 (AFARON).
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Danas dropalo..Koliko vrijede itemi ?

Da sam normalan, poludio bi
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Nisam igrao još tamo od šestog mjeseca pa se zaželio, kupio novi account ima tjedan dana i 60 Barbarian je tu. 26 hours played, not bad, barem mislim? :P

Kreće WW farmanje!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Ola, ne kuzim bas mehaniku dropova, kak to kod vas klapa ljudi?!?!
Igram WDa, magic drop mi je, sa Nephalem Valoromx5, oko 310%, ja ljudi, nemrem dobit legendarni drop, vec dva tjedna, cca

15 puta Butcher, 8 Belial, 2 Azmodan......i miljijun elitova.....i ni jedan leđenderi.....jel to normalno o.O 

Jeberštaub and Mudalo, they are out there!!!! They only apear to be unreal, to the untrained eye!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Zvekan kaže...

Igram WDa, magic drop mi je, sa Nephalem Valoromx5, oko 310%, ja ljudi, nemrem dobit legendarni drop, vec dva tjedna, cca

15 puta Butcher, 8 Belial, 2 Azmodan......i miljijun elitova.....i ni jedan leđenderi.....jel to normalno o.O 

da LOL

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.10.2012 1:06 (Kralj Situacije).
15 godina
neaktivan
Zvekan kaže...

Koliko sati farmaš dnevno?

Igraj samo jedan ACT. tj 3 ako si u mogućnosti.

Ako igraš 1-2 sata dnevno ne očekuj previše.

Fr4nk_Horrig4n
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Sinoć digo level 60, oformio neloš WW build s itemima za 400k golda.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/freakz-2443/hero/20906292

Očistio cijeli a1 u nekih sat i 20 minuta i prvi veći drop je bio bow sa 1250 dpsa, crit damage increasom od 60% i 100tinjak dexa izmedju ostalog. 3.5mil je tu. :)

Ima li netko neke savjete za opremljivanje Enchantressice? Štancam Intelligence sa po mogućnosti šta više offensive statova?

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.10.2012 10:51 (Zeromaxy21).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hedrick kaže...
Zvekan kaže...

Koliko sati farmaš dnevno?

Igraj samo jedan ACT. tj 3 ako si u mogućnosti.

Ako igraš 1-2 sata dnevno ne očekuj previše.

jucer maraton od cca 6 h

jelan leđendari skorn smeće cca 1.5m i komplet žutih za vendora sve u 5 runova

mamiću odlazi
13 godina
Zvekan kaže...

isto san i ja radia ,i naravno nista mi nije palo...da stvar bude bezveznija,skinem sav mf gear i stavin svoj normalni , u 5 min mi padne 2 unique itema!!!! zanm da je cudno al tako je bilo...uglavnom moj prijedlog ,ostavi mf gear ,napucaj se gf gearom ili exp bonus gearom i tako peglaj korisnije je...

14 godina
Yovitssa kaže...

Dečki, kaj ovo fakat vrijedi 4 miliona???

Idem na AH, reko da vidim koliko mogu dobiti i vidim najjeftiniji sa sličnim statsima 4 milke... A ostali i do 15 milki čak...!?!

Jel mogu  eure kakve dobiti za njih? {#}

Hvala!

Otišli preko noći za 4mil.

Hvala na pomoći oko procjene!

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice