Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.547.753
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
odjavljen
Re: Diablo 3
phnx kaže...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/PhnX-2114/hero/7348478

sta da mjenjam prvo,premali dps imam,nemam bas brdo golda za trosenje

Moja preporuka ti je samo farmaj i farmaj i kupovaj jedan po jedan ali jako dobar item. Ne vidim svrhu malog nadograđivanja. Vidim da možeš farmati act 1 i tamo se zadrži. Pa ja sam farmao jako dugo act1 prije nego sam se maknuo sa mrtve točke (više stotina sati). Sa patchom 1.0.4 je sve postalo lakše, a sa 1.0.5 će biti još lakše. Ja ti preporučam da sad što više farmaš i skupljaš novce i par dana nakon patcha 1.0.5 idi u nadogradnju jer se povećava drop rate itema (legendarnih) i javit će se jako puno itema srednja kvalitete kojima će zbog toga pasti cijena.

Evo ti moj WD pa pogledaj što bi mogao mijenjati:

http://eu.battle.net/d3/en/profile/toma-2304/hero/5833883

PS: ja farmam malo sa MF opremom, malo sa glavnom tako da će se možda razlikovati kada pogledaš link i ako vidiš MF opremu nemoj se prema njoj orijentirati. Makar i s tom MF opremom se može proći inferno.

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.10.2012 15:29 (formula1live).
15 godina
neaktivan
Diablo86 kaže...

Šta da radim sa svojim barbom? Šta mi je najjeftinije promjeniti, imam samo par milja na raspolaganju

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Lowenbrau-1205/hero/2872689

Imaš premal ressist i armor. Belt i prstenja su ti dobri al sve ostalo moraš minjat. Neznan koji act farmaš al mislin da se mućiš i u actu 2. Morat češ se odreć dosta DPSA za bolji res all.

Javi se ingame pa ćemo vidit šta se da sredit.

Fr4nk_Horrig4n
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.10.2012 16:50 (Hedrick).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Farmamo Act 3.{#}

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Ne mogu j....g Ghoma pobijedidti.... pls help!!!

{#}

Već sam 10k na popravke opreme

spiskao...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Yovitssa kaže...

{#}

spiskao...

i ja sam zapeo na istom mjestu...ošle sve pare na popravak :(

14 godina
formula1live kaže...
phnx kaže...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/PhnX-2114/hero/7348478

sta da mjenjam prvo,premali dps imam,nemam bas brdo golda za trosenje

Moja preporuka ti je samo farmaj i farmaj i kupovaj jedan po jedan ali jako dobar item. Ne vidim svrhu malog nadograđivanja. Vidim da možeš farmati act 1 i tamo se zadrži. Pa ja sam farmao jako dugo act1 prije nego sam se maknuo sa mrtve točke (više stotina sati). Sa patchom 1.0.4 je sve postalo lakše, a sa 1.0.5 će biti još lakše. Ja ti preporučam da sad što više farmaš i skupljaš novce i par dana nakon patcha 1.0.5 idi u nadogradnju jer se povećava drop rate itema (legendarnih) i javit će se jako puno itema srednja kvalitete kojima će zbog toga pasti cijena.

Evo ti moj WD pa pogledaj što bi mogao mijenjati:

http://eu.battle.net/d3/en/profile/toma-2304/hero/5833883

PS: ja farmam malo sa MF opremom, malo sa glavnom tako da će se možda razlikovati kada pogledaš link i ako vidiš MF opremu nemoj se prema njoj orijentirati. Makar i s tom MF opremom se može proći inferno.

Hvala stari... daj me adaj za frenda da vidim tvoj stil igre...ja to casual tucem,znam padati ko blesav..

15 godina
neaktivan
Yovitssa kaže...

{#}

spiskao...

Lord_of_destruction kaže...
Yovitssa kaže...

{#}

spiskao...

{#}

Fr4nk_Horrig4n
15 godina
neaktivan
Imas na youtube kako ga ubiti pa probaj...neznam sa kojim likom igras?
14 godina
  1. Debelo crevo kaže...

Ma gledao sam malo, ali lik ima "life on hit" opremu, a ne da mi se zbog šugavog ghoma opremu mijenjati...

Do sad je ok bilo u actu 3, sad me ghom zeza već par dana...

Moj profil

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.10.2012 22:01 (Yovitssa).
13 godina
Diablo 3

Sudjeluje ko u PTR programu ? Kak to funkcionira ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Interesuje me da li diablo 2 radi na win7?

Znam da nije tema,ali bih vas zamolio za odgovor{#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Yovitssa kaže...

Ma gledao sam malo, ali lik ima "life on hit" opremu, a ne da mi se zbog šugavog ghoma opremu mijenjati...

Moj profil

Nažalost, mislim da bez LoH ili nekog takvog oblika punjenja lifea, kao Barb nećeš daleko, nije tu samo šugavi Ghom, doći će i Azmodan i mnogo toga u Act IV gdje ćeš zapinjat.

Vidim da imaš dobar MF, farmaj malo Act II (desolate desert i Assassin's **nešto**) ako ne želiš trošiti gold.

Rend ti ne liječi tako dobro kao što misliš, DPS ti mora biti veći, a Life manji da bi bilo efektivnije, tih 9% ne znam da li se dobiva 9%/7s ili 9%/1s, za ovo drugo dobivaš cca 2500 Life/s, a na 49,8K je to premalo (ako se netko bolje kuži može i meni objasniti da li je to tako, ne igram aktivno sa Barbom, no nekom logikom sam tako zaključio).

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you.
17 godina
SimeKZ kaže...

Sudjeluje ko u PTR programu ? Kak to funkcionira ? 

Ides na svoj BattleNet account i kliknš da želiš PTR, downloadaš klijent i onda njime cijelu test verziju igre (mislim da je cirka 8 Gb - isto kao i kod live verzije igre), logiraš se na tu test verziju, kopiraš lika (ili likove) sa live verzije i igraš.  

You´r just jealaus coz the voices talk to ME!!!
17 godina
neaktivan
xhopeon kaže...
Yovitssa kaže...

Moj profil

Nažalost, mislim da bez LoH ili nekog takvog oblika punjenja lifea, kao Barb nećeš daleko, nije tu samo šugavi Ghom, doći će i Azmodan i mnogo toga u Act IV gdje ćeš zapinjat.

Vidim da imaš dobar MF, farmaj malo Act II (desolate desert i Assassin's **nešto**) ako ne želiš trošiti gold.

Rend ti ne liječi tako dobro kao što misliš, DPS ti mora biti veći, a Life manji da bi bilo efektivnije, tih 9% ne znam da li se dobiva 9%/7s ili 9%/1s, za ovo drugo dobivaš cca 2500 Life/s, a na 49,8K je to premalo (ako se netko bolje kuži može i meni objasniti da li je to tako, ne igram aktivno sa Barbom, no nekom logikom sam tako zaključio).

Prvo se tih 9% na infernu smanji na 1.8%. E sad nisam skroz siguran kako točno rend funkcionira što se tiče life leecha, mislim da jednostavno dobiješ 9% (1.8%) od cijelokupnog damage-a koji napraviš u 7 sekundi, a dobivaš ga naravno postepeno kroz svaku sekundu (možda čak svakih pola sekunde, mislim da tako "tick-a" damage od renda).

15 godina
neaktivan
Yovitssa kaže...
  1. Debelo crevo kaže...

Moj profil

Jesi probao ovako?! Ja sam tako uspio....;)
17 godina
Yovitssa kaže...
  1. Debelo crevo kaže...

Moj profil

...odi na public i ubij skota :)

::: peace 0n earth :::
13 godina
Hedrick kaže...
Yovitssa kaže...

{#}

spiskao...

Lord_of_destruction kaže...
Yovitssa kaže...

{#}

spiskao...

{#}

napokon palo debelo đubre...pokoj mu duši {#}{#}

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Ako kojim slučajem niste vidjeli 1.0.5 dolazi 17.10. u 03:00 (do 13:00h planiran downtime servera)!

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
Moj PC  
2 0 hvala 6
13 godina
Diablo 3

Pih, igrao sinoc HC i setkam se tako actom 2,3 i 4, sa svojim jako dobrim DH doslovno metuci sve pred sobom (lvl 32 ali jako dobra oprema za taj lvl).

Dodjem do Izuala i nesto se zapricam sa zenom, lako cu ja to...nalete mi 2-3 freeza, upadnem medju njih i slomise me ko grančicu.

PIIIH, 3 legend itema (sve dropovi)...oprema vrijedna jedno 500 K (sto je za HC i taj lvl jako puno)...joooj

Tako da je kurcevitost najveci neprijatelj...lekcija naucena...15-ak sati igre otislo u vjetar....

R.I.P

0 0 hvala 0
17 godina
Leopold_IV kaže...

Pih, igrao sinoc HC i setkam se tako actom 2,3 i 4, sa svojim jako dobrim DH doslovno metuci sve pred sobom (lvl 32 ali jako dobra oprema za taj lvl).

Dodjem do Izuala i nesto se zapricam sa zenom, lako cu ja to...nalete mi 2-3 freeza, upadnem medju njih i slomise me ko grančicu.

PIIIH, 3 legend itema (sve dropovi)...oprema vrijedna jedno 500 K (sto je za HC i taj lvl jako puno)...joooj

Tako da je kurcevitost najveci neprijatelj...lekcija naucena...15-ak sati igre otislo u vjetar....

R.I.P

...zena na brodu i blizu kompjutera donosi nesrecu {#}

::: peace 0n earth :::
17 godina
Diablo 3

Evo, lik iz Europe (Rusije?) došao do Paragona 100 u Hardcore mode-u. Svaka čast:

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Znači sutra je patch.... ajd konačno, igra je opet postala solidno dosadna, ovo sa težinom monstera bi moglo donijeti zanimljive promjene....

A možda i RMAH opet živne {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Igram monka pa me zanima da li se isplati skupljati/kupovati set opremu? Tipa onaj INNA'S set?

0 0 hvala 0
16 godina
Yovitssa kaže...
  1. Debelo crevo kaže...

Moj profil

Kao tank Barb "moras" ici na LoH opremu. Ne zbog Ghoma nego opcenito. Bez LoH-a kao sto je netko vec rekao neces daleko dogurati u Act3 i 4.

Nekih 1200+ LoH cini zivot puuuuuno laksim, a posebno LoH odlicno funkcionira uz Frenzy zbog uzasno brzog attack speeda sa 5 Frenzy stackova.

Na weaponu skupis nekih 700+ LoH (bez gema) i na amuletu nekih 400+ i trebalo bi biti vise nego dosta za Act3 i 4.

Osim toga, za samog Ghoma uz LoH jos neke stvari koje vidim da bi ti mogle pomoci:

- zamijeni Berserker Rage passive sa Superstition. Na Ghomu strasno pomaze jer u biti najvise damage kojeg primas je elemental od onog poisona

- War Cry rune Impunity za 50% vise ressistance. U biti ne samo za Ghoma nego opcenito je Impunity daleko najbolje War Cry runa

- Sidearm rune za Frenzy kada budes imao dobar LoH jer kada proca Sidearm on proca LoH

Vidim da si na tom linku profila sav u MF gearu. Ne znam da li imas "standardni" combat gear uz to, ali na Ghomu zaboravi MF gear i idi na najbolji combat gear.

If you're not paranoid, you're not paying attention
15 godina
neaktivan
1samek kaže...

A možda i RMAH opet živne {#}

ja se nadam da bu blizzard propao zbog tog s*anja.. stvorio je novi business model koji će sad puno developpera koristiti, a koji će unazaditi iskustvo budućih igara, kao što je i unazadio diablo.

@Mauro

frend igra barba bez pointa loh-a, samo visok hp i res, i revenge sa runeom za češći proc..

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.10.2012 11:15 (nine).
16 godina
nine kaže...

@Mauro

frend igra barba bez pointa loh-a, samo visok hp i res, i revenge sa runeom za češći proc..

Revenge je odlican izvor healinga jedino sto je lutrija. Hoce procat ili nece :)

I nije bas toliko mocan na single target fightovima (Revenge je nenadje.. na hrpi mobova jer si zbog njega prakticno besmrtan) jer puno rjedje proca, a i healing je puno slabiji s obzirom da Revenge healing ovisi o broju mobova koje udaris sa Revengeom, a u single target fightovima je to samo jedan.

Kod single target figtova LoH je predobar posebno u kombinaciji sa Frenzy.

Osim toga, ako je netko VW barb sa jako visokim DPS-om onda mu LoH i nije potreban jer kod jako visokog DPS-a Life Steal postaje bolji.

If you're not paranoid, you're not paying attention
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Može molim vas objašnjenje od nekog tko igra wiza, da li je bolji LoH ili life steal.

I od kolko dps-a i od kojeg postotka life steal ima smisla?

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LOTROwannabe kaže...

Igram monka pa me zanima da li se isplati skupljati/kupovati set opremu? Tipa onaj INNA'S set?

Za monka je dobra kombinacija Natalya's ring+helm+boots i Inna's belt+pants, za oružje biraj, ako više voliš 2H, Flying dragon je super.

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
16 godina
neaktivan
xhopeon kaže...
LOTROwannabe kaže...

Za monka je dobra kombinacija Natalya's ring+helm+boots i Inna's belt+pants, za oružje biraj, ako više voliš 2H, Flying dragon je super.

Ok thx. Daibo mi je super al nekak mi se čini da su monk skilovi nekako više orjentirani na DW nego na 2H. Tipa Fists of Thunder, Way of Hundred Fists. Točno?

15 godina
neaktivan
Diablo 3

@Mauro

postao sam nedavno par pageova unazad njegovog toona.. ima masu HP-a tako da je ogroman i heal i na single targetu, a samim time i duže izdrži..

pošto uvijek igramo u istoj prostoriji često gledam kako igra, i proca mu se jako često. istina puno je lakše protiv mase mobova, ali asmodeana zabije bez da se pomakne sa mjesta... zapravo toon mu je neuništiv, samo još radi na DPS-u koji mu je bez frenzy stackova nešto preko 50k..

baš me zanima kako će sad biti nakon updatea sa MP10.. mislim da glass cannon buildovi neće više lako prolaziti?

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice