Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.547.785
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
neaktivan
Re: Diablo 3

Jel ima netko da uživa u gaženju onim malih bubica i škorpiona u Forgotten ruins {#}

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
16 godina
neaktivan
Diablo 3

http://www.diablofans.com/news/1319-introducing-the-paragon-system/

The new Paragon system coming in patch 1.0.4 is designed to address Magic Find gear-swapping while providing players who’ve reached level 60 with an extended progression system.

Here’s how it works:

After you hit level 60, any further experience you earn from killing monsters will begin to count toward Paragon levels

There are 100 Paragon levels

Every Paragon level will reward you with:

Core stats such as Strength, Dexterity, Intelligence, and Vitality in amounts similar to what you’d gain from a normal level

3% Magic Find and 3% Gold Find

http://us.media5.battle.net/cms/gallery/VFADJVKEUIFG1345252764003.jpg

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.8.2012 18:12 (mamutarka).
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
Test user kaže...

jel netko testirao Bleed sa LoH?

Da li Bleed na weaponu proca LoH?

Fala.

Nisam testirao, ali sam citao po netu i ekipa kaze da je testirala.

Navodno ni bleed ni thorns ne procaju LoH.

If you're not paranoid, you're not paying attention
13 godina
odjavljen
Diablo 3

Sa ovim paragon levelom blizzarad je zar**o opet stvar. Zbog čega nam to nisu rekli prije, da MF oprema postaje beskorisna nakon 100 lvl paragona. Potrošio sam bezveze 100M golda na beskorisnu opremu koju neću više moći niti prodati.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
formula1live kaže...

Sa ovim paragon levelom blizzarad je zar**o opet stvar. Zbog čega nam to nisu rekli prije, da MF oprema postaje beskorisna nakon 100 lvl paragona. Potrošio sam bezveze 100M golda na beskorisnu opremu koju neću više moći niti prodati.

O čemu ti? Pa svaki paragon lvl ti digne samo 3%? Dakle sa lvl 100 imaš 300% base MF-a. Ti ne gubiš ništa samo dobivaš.

Fr4nk_Horrig4n
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.8.2012 19:08 (Hedrick).
16 godina
neaktivan
Cap na MF-u i GF-u je 300% bez Nephalema pa zato propada gear.
Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
15 godina
neaktivan
Blizek kaže...
Cap na MF-u i GF-u je 300% bez Nephalema pa zato propada gear.

Nisan shvatia tvoj post niti najmanje.

Fr4nk_Horrig4n
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Ovaj Paragon level je točno stvar koju je Kripparian predložio, lol. Baš identična ideja samo što on to nije nornalno nazvao Paragon level, nego Champion pointsi koji bi te potakli na daljnje grindanje.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.8.2012 19:25 (gringo88).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dakle, sa 100 Paragon lvl imas 300 mf-a. Posto je to maksimum ( bez nephalema ), mozes preko inventorija imati koliko god oces mf-a, ali ce ti se i dalje racunati samo 300 jer je 300 maksimum koji mozes imat ( 375 uz 5 nephalema ).
Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
15 godina
neaktivan
Blizek kaže...
Dakle, sa 100 Paragon lvl imas 300 mf-a. Posto je to maksimum ( bez nephalema ), mozes preko inventorija imati koliko god oces mf-a, ali ce ti se i dalje racunati samo 300 jer je 300 maksimum koji mozes imat ( 375 uz 5 nephalema ).

Aha, daklem tako. Dobro da nisan ulaga puno u Mf opremu hi hi hi.

Fr4nk_Horrig4n
14 godina
neaktivan
formula1live kaže...

Zbog čega nam to nisu rekli prije, da MF oprema postaje beskorisna nakon 100 lvl paragona.

Kad prije ako su to tek nedavno smislili? {#}

Uglavnom, dosta radikalna odluka i ne mogu reć da mi se sviđa.

Ako kažu da će dizanje 100 paragon lvla bit ko dizanje lika na lvl 99 onda će prosječnom korisniku trebat poprilično vremena da dođe do max lvla al ostaje činjenica da će prije ili kasnije ljudi to dostić i da će im MF gear postat beskoristan,a neće se moć niti utopit na AH za bog zna kakvu lovu.

A i gubi se draž MF runova.

Koliko god mi mrsko bilo swappat gear prije killa mogli su ovo elegantnije riješit. Ako tražimo rješenje na tragu ovog što oni predlažu onda npr stavit da na max paragon lvlu imaš 50% MF cap-a ili tako nešto pa da MF na gearu uvijek ima smisla.

Opet će cijene itema otić još više u nebo.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.8.2012 21:15 (Toome).
16 godina
odjavljen
formula1live kaže...

A ti si potrošio 98.373,99 eura na MF opremu, nemaš što raditi pa ćeš s likovima kroz mjesec dana na Paragon 100 i sad si strašno ljut. Ti i još vas 9. Koga briga.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

slažem se s tončijem, neki stvarno vole dramatizirat i radit od muhe slona.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
formula1live kaže...

Moj Demon Hunter je cijeli u legendarijima. Jedno 70% su mi legendariji i neki su vrhunski primjerci. To sad rješavam prije patcha bilo za gold bilo za euore jer bit će beskorisni. Jbg šta se može kad igra nije pravilno beta testirana pa se sad moraju stvari mijenjati. Barem su voljni oš raditi na D3.

Prodaj te stvari i vrati svojih 100 mil. Ili više.

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.8.2012 0:04 (gringo88).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

MF gear neće preko noći postati beskoristan jer će i oni hardcore grinderi tjednima grindati do L100, a kamoli ostatak ekipe. Istina, postupno će izgubiti na cijeni, ali ima dosta vremena za rasporodaju. Jako mi se sviđa ova promjena, "gear swapping" je užasan, a MF gear sa nelošim statovima je preskup.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
gringo88 kaže...
formula1live kaže...

Moj Demon Hunter je cijeli u legendarijima. Jedno 70% su mi legendariji i neki su vrhunski primjerci. To sad rješavam prije patcha bilo za gold bilo za euore jer bit će beskorisni. Jbg šta se može kad igra nije pravilno beta testirana pa se sad moraju stvari mijenjati. Barem su voljni oš raditi na D3.

što se mene tiče, neka sve promjene, ako će te promjene nama igračima omogućit kvalitetnije igranje. iako jasno je da je blizard u zadnje vrijeme previše sklon ekspirimentiranju, a premalo onoj odlučnosti koja ga je krasila u prošlosti. oni su proizvođači igre, i tako se trebaju postavit, a ne stalno slušat nečije kritike i mjenjat non stop koncept igre. oni su ti koji taj koncept moraju osmislit, i držat se njega do kraja. a ne stalno, na nečije negodovanje oko nečega mjenjat cijeli sadržaj. ono zašto sam ja da se uvedu neke promjene, je to zato što je očito da nisu dobro istestirali i izbalansirali igru prije izlaska, očito im se previše žurilo, al po meni napravili su grešku kada nisu odgodili izlazak do studenog prosinca ove godine, jer bi u tom razdoblju mogli neke stvari napravit bolje a ne trčat pred rudo i onda kupce igre dovest u napast da je bace u smeće. očito je da su prebrzo radili igru, i igra sigurno nije rađena 10 godina, i zato i ima ove nedostatke, ako je intezivno rađena tri godine bit će dobro. velika su firma, i ne bi si smjeli dozvoljavat ovakve propuste. ako na nečemu radiš 10 godina, i ako znaš da ta igra ima milionske štovatelje onda moraš izdat "gotov proizvod" na tržište. a ne nešto što će se još godinu dana morat nadograđivat, i renovirat. no dobro, kao što sam reko meni to ne smeta, al znam da hrpi ljudi to ide nenormalno na živce i da mnogi gube strpljenje i razmišljaju o prodaji ne samo gear-a već i kompletne igre.

16 godina
odjavljen
Diablo 3

1.0.4 je definitivno kvalitetan i Paragoni su odlična stvar (doduše, nikad mi nije bilo jasno čemu ograničenje na lvl 60). A kad (ako ikad, jer većina neće nikad) stignemo do Paragona 100, dobijamo nagradu u vidu preskakanja gluposti od MF swappinga. Da, gear s MF-om postaje ne-nužan.

Ako Inferno završi samo 3% ljudi, koliko će doći do Paragona 100? 0,003%?

@Ruža: kladim se da je 75% ljudi ovdje bilo spremno potpisati da izađe još nedovršenija beta, ali da već jednom izađe! :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.8.2012 8:36 (Tonči).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja sam zapeo na Helu u D2 i nejdem baš naprijed (Sa svim likovima). U D3 sam odlučio sve preći ćak i Hc sa jednim od likova.

Po meni D3 me više nego zadovoljava u svim pogledima (1.03 ver.) i mislim da pare koje sam dao za igru nisu bačene bez veze.

Moje ime na battelnetu Hrvoje#2577 , jaći lik je moj a slabiji vjerovali ili ne od žene.

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.8.2012 9:07 (hrco34).

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

One question a lot of players were asking, Paragon Levels will be per character and not per account correct?

Yes.

E ovo je već ok. Ja sam jučer shvatio da je Paragon lvl account wide.

Na ovaj način će MF gear jaaaako dugo,da ne kažem godinama, imat koristi.

13 godina
Diablo 3

zna li se kad bi patch mogao u eter?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Leopold_IV kaže...

zna li se kad bi patch mogao u eter?

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.8.2012 11:40 (Test user).
14 godina
neaktivan
Test user kaže...

citajuci ovo (pod pretpostavkom da su ovi 104 patch note-si djelomisno istiniti) vidim da ce moj tank DH postat totalno OP!!!

uuuu...njesra....izgleda da caltrops nece procat LoH i da je proc rate za gas granates smanjen s 0.5 na 0.165!!!!

ovo ce bit zanimljivo..... jos jedan izazov...  ;)

a ovo s paragonom, je totalni BS. Sad ce vajneri i QQ-eri doc na svoje......

IMHO, trebali su stavit paragon levele da traju samo login time, da se ne brisu s promjenom skila, a  ovako, djeca s puuuuno vremena ce brzto doc do paragona 100 i spamat Ah s itemima....žasu...

podrzavam sve buffove i nerfove na clasama, nove legendary iteme, malo bolji drop rate, al sam totalno protiv nerfa bosova, damage i HP wise, brisanje enrage timera, a neodlucan glede restoranja healtha na full elite-ova.

sad ce igra postat jos laganija....po meni, to nije fer i totalno je protiv proaktivnosti

14 godina
neaktivan
gringo88 kaže...
formula1live kaže...

o cem ti baljezgas?

kak beskorisni?

ne mjenjaju se, sam ce sa pojavit jos bolji....i kaj sad?

odi i trazi ih ili ih kupi na AH.

a oni koju su investirali u MF nisu nis izgubili vec su dobili ohoho toga, jer vise ne trebaju trazit opremu za 1000% MF, jer ce nekima bit dovoljo 30 lvl paragona da dodu do 300% a nece trebat utosit jos par milja da bi dosli do 300%....

14 godina
protjeran
Diablo 3

tak ste ko raskokodakane babe.... meni ovo ne paše  meni ovo  ono ne paše ... bilo kaj da promjene vama nikad nebude dobro ...a ono igrate ga

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Test user kaže...

o cem ti baljezgas?

kak beskorisni?

ne mjenjaju se, sam ce sa pojavit jos bolji....i kaj sad?

odi i trazi ih ili ih kupi na AH.

a oni koju su investirali u MF nisu nis izgubili vec su dobili ohoho toga, jer vise ne trebaju trazit opremu za 1000% MF, jer ce nekima bit dovoljo 30 lvl paragona da dodu do 300% a nece trebat utosit jos par milja da bi dosli do 300%....

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.8.2012 12:35 (gringo88).
14 godina
neaktivan
Diablo 3

http://eu.battle.net/d3/en/blog/5691275/Diablo_III_Patch_104_Notes-21_08_2012

Osim paragon lvla, novih legendarnih i izmjena klasa ima jos par zanimljivih stvari:

"Number of "Preferred Stats" allowed per search increased from 3 to 6"

"Auctions can now be cancelled at any point so long as they do not have any active bids"

"A new tutorial about "Elective Mode" will now appear when a player enters Nightmare, Hell, or Inferno difficulty for the first time"  

"Nightmarish monsters will now make players immune to Fear for 6 seconds after the Fear is cast on the player" 

"A two-second delay will now occur when clicking "Accept" in a Trade window if either player makes any changes to their offering" 

"Shielding monsters will no longer shield if they are the last monster left in the area, and only one monster in a given pack can be shielded at a time"

ima jos puno toga, pa koga zanima nek pogleda link

how much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?

2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Tonči kaže...

1.0.4 je definitivno kvalitetan i Paragoni su odlična stvar (doduše, nikad mi nije bilo jasno čemu ograničenje na lvl 60). A kad (ako ikad, jer većina neće nikad) stignemo do Paragona 100, dobijamo nagradu u vidu preskakanja gluposti od MF swappinga. Da, gear s MF-om postaje ne-nužan.

Ako Inferno završi samo 3% ljudi, koliko će doći do Paragona 100? 0,003%?

@Ruža: kladim se da je 75% ljudi ovdje bilo spremno potpisati da izađe još nedovršenija beta, ali da već jednom izađe! :)

ma slažem se, svi su igru čekali ko ozeblo sunce, i vršili pritisak na blizard da što brže izađe. a sada naravno kada je izašla, sada svi traže neke ajmo reć spačke. jbg, to je tako, kad izlaze veliki naslovi uvijek ima propusta. i d4 kad god izašo imat će sličnu priču, jer su ogromna očekivanja od igre, i stalno se vrši pritisak da igra što brže izađe. al mislim da npr ekspanzija d3, sigurno neće imat propusta jer će imat dovoljno vremena sve izbalansirat ispravit greške koje su napravili u originalu, tako da sam poprilično siguran da kad izađe ekspanzije sve će sjest na svoje mjesto. a što se tiče d3 originala, vjerujem da će u sljedećih 6mjeseci blizard 90 posto propusta i grešaka ispravit. velika su firma, i sigurno da im to nije neki veliki problem, samo što je problem većini igrača koji nemaju strpljenja ni za 6dana a kamoli 6mjeseci.

16 godina
odjavljen
spliter kaže...

http://eu.battle.net/d3/en/blog/5691275/Diablo_III_Patch_104_Notes-21_08_2012

Osim paragon lvla, novih legendarnih i izmjena klasa ima jos par zanimljivih stvari:

"Number of "Preferred Stats" allowed per search increased from 3 to 6"

"Auctions can now be cancelled at any point so long as they do not have any active bids"

"A new tutorial about "Elective Mode" will now appear when a player enters Nightmare, Hell, or Inferno difficulty for the first time"  

"Nightmarish monsters will now make players immune to Fear for 6 seconds after the Fear is cast on the player" 

"A two-second delay will now occur when clicking "Accept" in a Trade window if either player makes any changes to their offering" 

"Shielding monsters will no longer shield if they are the last monster left in the area, and only one monster in a given pack can be shielded at a time"

ima jos puno toga, pa koga zanima nek pogleda link

Hrpa sitnih problema koji su skupa bili iritantni.

16 godina
Diablo 3

Ja definitivno nakon 1.0.4 dizem barbariana (tank build) kao Paragona iako mi deamon hunter ima vec MF gear, a barbarian nema apsolutno nista.

Zasto:

- nema vise Invunerable Minions koji su dosta zaje... jer ne procaju Revenge

- smanjen damage onih velikih debelih u Act3 sto te mlate sa 2 macea. ti su mi bili gadni ako dodju u grupi ili jos gore kao elite jer su tukli strasno jako

- nerfan Nightmarish (6 sec immune nakon Feara). to je za barbariana bio dosta nezgodan affix jer se znalo desiti da budes chain fearan i onda tako trckaras po arcane sentry

- arcane sentry ce biti rijedje razbacan, pa daje prostora da ga se ugodno zaobilazi, a i damage mu je smanjen

- shielding redizajniran tako da se ne moze desiti da su svi mobovi istovremeno pod shieldom. dakle ovijek ih ima da procaju LoK i Revenge

- barbarian je inace odlican za gomile mobova, zapravo sto vise to bolje. time se znatno ubrzava farmanje XP

- planiram farmati Siegebreaker+Heart of sin. ionako mi taj dio nije predstavljao problem, a sada ce biti jos laksi. ono sto mi se svidja u ta 2 questa je sto je gomila mobova (gomila XP+dropova koji su povecani), gomila elite packova (gomila dropova i XP), a i ne mora se okolo traziti elite packove nego su ti oni jednostavno na putu. osim toga to je Act3 sto znaci statisticki najveca sansa za dobre dropove

- siegebreaker + heart of sin koje planiram farmati iz gore navedenih razloga su 10 puta laksi sa barbarianom nego sa deamon hunterom

Brijem da ce za mog Barbariana farmanje Act3 nakon 1.0.4 biti ziva milina :)

If you're not paranoid, you're not paying attention
Moj PC  
3 0 hvala 2
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice