Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.547.858
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Izašao prvi dio opisa 1.0.4 http://us.battle.net/d3/en/blog/6923456/104_Systems_Preview-8_10_2012

i odmah brimstones, essences, tears, tomes otišli u nebesa. Tko je jamio, jamio je :)

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Diablo 3
post kaže..

Kako god je, to je odgovor koji sam dobio od PP. I mene iznenađuje, jer ne vidim kakve veze ima to gdje PP korisnik živi sa činjenicom da ti oni tamo drže novac i traže otkupninu za njega.

Vrlo vjeroajtno je to upravo zbog poreza. Novac možeš dovući sebi samo na žiro, i to će država vidjeti. Da kupiš neku robu sa PP balance, izbjegao bi plaćanje poreza.

Evo dodatnog info:

Thank you for contacting PayPal regarding making payments from your

balance.

I would like to clarify with you that we are working hard to improve our

services in all countries however the feature you enquire about is not

available yet in Croatia unfortunately.

You can still fund your payments on your credit card.

Ništ, moram u pbz i otvarat žiro :(

Kao što sam rekao men frend iz BiH kaže da on normalno plaća sa paypal balancea, a i ovaj drugi frend iz Zagreba (sad sam se sjetio) normalno naručuje stvari iz Kine i SADa, tako da je to što su ti napisali nije istina. Upravo sam se sjetio tog drugog frenda iz Zagreba. Ne kažem da lažeš ali oni su nešt krivo skontali

edit a sad sam se sjetio još jedne stvari: prije nego što sam linkao paypal na ovaj žiroračun, prijatelj mi je sa svoga paypala na svoj tekući račun prebacio neki novac i zatim sa ssvog tekućeg na ovaj moj žiroračun prebacio novac, i poslije toga nisam ništa niti od banke niti države dobio nikakvu obavijest. Sad zalazimo u off topic debeli al neću sad otvarat novu temu.

[IMG]http://i.minus.com/iHG3nG88Vcglh.png[/IMG]
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2012 18:31 (Kora).
16 godina
odjavljen
post kaže...

Izašao prvi dio opisa 1.0.4 http://us.battle.net/d3/en/blog/6923456/104_Systems_Preview-8_10_2012

i odmah brimstones, essences, tears, tomes otišli u nebesa. Tko je jamio, jamio je :)

Zašto bi otišli u nebesa?

Btw, meni se 1.0.4 čini kao dosta solidan nerf težine, a igra je i ovako dosta lagana...

17 godina
neaktivan
Kora kaže...

Kao što sam rekao men frend iz BiH kaže da on normalno plaća sa paypal balancea, a i ovaj drugi frend iz Zagreba (sad sam se sjetio) normalno naručuje stvari iz Kine i SADa, tako da je to što su ti napisali nije istina. Upravo sam se sjetio tog drugog frenda iz Zagreba. Ne kažem da lažeš ali oni su nešt krivo skontali

edit a sad sam se sjetio još jedne stvari: prije nego što sam linkao paypal na ovaj žiroračun, prijatelj mi je sa svoga paypala na svoj tekući račun prebacio neki novac i zatim sa ssvog tekućeg na ovaj moj žiroračun prebacio novac, i poslije toga nisam ništa niti od banke niti države dobio nikakvu obavijest. Sad zalazimo u off topic debeli al neću sad otvarat novu temu.

U zadnjih tjedan dana kupio sam dvije stvari sa ebaya, nisam mogao platitit PP balancom i zato sam kontaktirao support. Jedna zanimljivost koju sam otkrio dok sam tražio u čemu je problem, je da moj help sustav za moj account na PP uopće ne prikazuje pitanja vezana za PayPal balance. Možeš to i ti provjeriti, stranica je različita kada si ulogiran u PP i kad nisi:

odi na https://www.paypal.com/webapps/helpcenter/article/?articleID=94052&topicID=11500013&m=TKB

Vidi sliku 1 (moj account) i sliku 2 (incognito mode, bez logiranja na PP)

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2012 19:09 (post).
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...
post kaže...

Btw, meni se 1.0.4 čini kao dosta solidan nerf težine, a igra je i ovako dosta lagana...

Zato jer su najavili nove i bolje legendary i potvrdili da ce bolji legendary biti samo oni novi i oni koji ce biti craftani

-> Ovo znači da će recepte značajno poboljšati

-> Dakle biti će veća potražnja za matsima

E sad, na US serverima je cijena brimstona otišla do 300k ... na EU je skočila sa 90tak na 170k. Update: trenutno je 210. Čak se jedno vrijeme dalo i kupiti ilvl61 legendarija za 120k :D

Više nego uduplao sam lovu u pola sata :) Šteta što nisam ima više golda.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2012 19:14 (post).
15 godina
Tonči kaže...

Nerfali težinu, buffali dropove i craftane iteme. Ode ova igra u racku. Baš sam jučer imao raspravu o tome. Kaj sad osim možda malo odigrat HC?

Kaj se tiče kraftanja trebali su napraviti da padaju novi poboljšani recepti, a da trenutni ostanu isti.

[img]http://www.pohrani.com/f/3P/LZ/2VcjQeoa/katana.jpg[/img]
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2012 19:18 (del4nec).
16 godina
odjavljen

A mijenjali su recepte? Nigdje ne vidim info o craftanju; nikakav...?

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2012 19:30 (Tonči).
17 godina
neaktivan

We have improvements coming to Legendary items, and it seems like an important enough subject to give them their own blog. Stay tuned as Senior Game Designer Andrew Chambers gives the rundown in the next week or two. As a general reminder though, existing items are not changing.  The Legendary improvements are going to be for Legendaries dropped or crafted after the 1.0.4 patch goes live.

Fiery brimstone: 258k (jučer 84k)

Exquisity Essence: 1500 (jučer 712)

Tear: 261 (jučer 131)

Tomes of secrets: 968 (jučer 680)

Just sayin'. Ima li podloge? Možda. PItanje je može li se zaradit? Možda još malo. ako ode na 300k. Možda je igra lagana, ali ima više načina za igrat igru.

15 godina
protjeran
post kaže...
Kora kaže...

U zadnjih tjedan dana kupio sam dvije stvari sa ebaya, nisam mogao platitit PP balancom i zato sam kontaktirao support. Jedna zanimljivost koju sam otkrio dok sam tražio u čemu je problem, je da moj help sustav za moj account na PP uopće ne prikazuje pitanja vezana za PayPal balance. Možeš to i ti provjeriti, stranica je različita kada si ulogiran u PP i kad nisi:

odi na https://www.paypal.com/webapps/helpcenter/article/?articleID=94052&topicID=11500013&m=TKB

Vidi sliku 1 (moj account) i sliku 2 (incognito mode, bez logiranja na PP)

Ako sam dobro shvatio iz prve točke je da kod korištenja paypala tj plaćanja paypal načinom prvo gledaju da li imaš dovljno na pay pal balancu a tek onda na računu u banci, što dokazuje moje tvrdnje

[IMG]http://i.minus.com/iHG3nG88Vcglh.png[/IMG]
17 godina
Kora kaže...

Ako sam dobro shvatio iz prve točke je da kod korištenja paypala tj plaćanja paypal načinom prvo gledaju da li imaš dovljno na pay pal balancu a tek onda na računu u banci, što dokazuje moje tvrdnje

Da, tako je, ali ne vrijedi za nas u HR (tj. za PayPal račun s HR podacima), kod nas uvijek skida s računa/kartice, bez obzira koliko imaš balance-a na PP računu.

Što se tiče D3 moja dva lika su još u povojima (Barbar i Demon Hunter), još me ne brine High Level content.

17 godina
neaktivan
Kora kaže...

To ne vrijedi za Hrvatsku. Većina zemalja to ima, Hrvatska ne.

To sam ti zato i pokazao kao kuriozitet, jer tog pitanja i odgovora uopće nema na siteu kada se logiraš sa PP računom za Hrvatsku (prva slika).

16 godina
Diablo 3

Vidim micu Invunerable Minions i redizajniraju Shielding.

Kako trenutno igram barbara (pri kraju Act3, ali na GO nemam stabilnu vezu, pa ne pokusavam) ovo ce biti poprilican buf.

Upravo su mi ti affixi (uz naravno Arcane) "nezgodni" jer mi skresu healing (tank build), pa mi je healing puno slabiji nego treba (revenge, crushing advance, ignore pain).

A i Fire Chain vidim ide na redizajn.

If you're not paranoid, you're not paying attention
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Mauro kaže...

Vidim micu Invunerable Minions i redizajniraju Shielding.

Kako trenutno igram barbara (pri kraju Act3, ali na GO nemam stabilnu vezu, pa ne pokusavam) ovo ce biti poprilican buf.

Upravo su mi ti affixi (uz naravno Arcane) "nezgodni" jer mi skresu healing (tank build), pa mi je healing puno slabiji nego treba (revenge, crushing advance, ignore pain).

A i Fire Chain vidim ide na redizajn.

Hvala ti na dobrim vijestima, ne pratim previše pa mi je glavni izvor ova tema :)

bit će lijepo nema šta :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
14 godina
neaktivan
post kaže...

We have improvements coming to Legendary items, and it seems like an important enough subject to give them their own blog. Stay tuned as Senior Game Designer Andrew Chambers gives the rundown in the next week or two. As a general reminder though, existing items are not changing.  The Legendary improvements are going to be for Legendaries dropped or crafted after the 1.0.4 patch goes live.

Fiery brimstone: 258k (jučer 84k)

Exquisity Essence: 1500 (jučer 712)

Tear: 261 (jučer 131)

Tomes of secrets: 968 (jučer 680)

Just sayin'. Ima li podloge? Možda. PItanje je može li se zaradit? Možda još malo. ako ode na 300k. Možda je igra lagana, ali ima više načina za igrat igru.

pa ako stisces dovoljno search vidjet ces da se cijena mijenja ovosno o poolu  gems,essenca i slicno....cijene su average...

osobno sam prije 2 tjedna prodao 20 chipped emeralda za 25K!!!! 10 min nakon toga palo na 1K, pa opet na 5K ...itd....

ti ako stavis tome of secret za 100M, cijena ce se nakon nekog vremena dic, al se tvoji nece prodat jer ce biit zadnji u redu....eventualno ak naleti idiot

posto sam kupovao tome-se, kad sam ih kupio za 200K vratili su mi 12.354 25.600 golda!!!

tak da ta cijena i nije najtocnija....

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2012 23:11 (Test user).
16 godina
neaktivan
Test user kaže...

pa ako stisces dovoljno search vidjet ces da se cijena mijenja ovosno o poolu  gems,essenca i slicno....cijene su average...

osobno sam prije 2 tjedna prodao 20 chipped emeralda za 25K!!!! 10 min nakon toga palo na 1K, pa opet na 5K ...itd....

ti ako stavis tome of secret za 100M, cijena ce se nakon nekog vremena dic, al se tvoji nece prodat jer ce biit zadnji u redu....eventualno ak naleti idiot

posto sam kupovao tome-se, kad sam ih kupio za 200K vratili su mi 12.354 25.600 golda!!!

znaci po tome da netko sad stavi par tisuća gemova po nekoj smješnoj cijeni, on onda spušta cijenu potražnje, i može tad kupovat gemove po niskoj cijeni. i tad povuče svoje gemove i nastavi prodavat po pravoj ciijeni?! zar je to moguće da postoji takav sistem...

14 godina
neaktivan
ranko091 kaže...
Test user kaže...

znaci po tome da netko sad stavi par tisuća gemova po nekoj smješnoj cijeni, on onda spušta cijenu potražnje, i može tad kupovat gemove po niskoj cijeni. i tad povuče svoje gemove i nastavi prodavat po pravoj ciijeni?! zar je to moguće da postoji takav sistem...

izgleda da je tak jer kak drugacije objasnit izmjenu cijena skoro savkih par minuta ili par sati?

probao sam stavit emerald low level za 100K za 10 komada i 15 komada za 500 golda. ovi za 500 golda su se prodali , ovi drugi, naravno nisu....

btw, cija se mijena samo ako su prodani...povlacenje ne utjece na cijenu, jer ih mozes povuc kad god hoces...

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2012 23:45 (Test user).
16 godina
neaktivan
Diablo 3

ljudi ima previše tabova, ne da mi se sve čitat....uglavnom, jel normalno da kada prodam item(e) za Ojre, piše processing i ne stizu mi ojri na "Bnet balans" nego se itemi gomilaju na listi pod processing, sad već skoro 24 sata??!!

Jeberštaub and Mudalo, they are out there!!!! They only apear to be unreal, to the untrained eye!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Moze trajat do 72 sata ne brini

16 godina
Tonči kaže...

Ok, necemo bas pretjerivati, za vecinu igra nije lagana, ali ovaj nerf je stvarno smijurija.

Jos kad bi se na space mogao bindati kill target monster, e to bi bilo nesto.

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!
14 godina
neaktivan
Diablo 3

evo, nakon tjedan dana igre došel sam do hela...

ali sam preslab za elit campove..doslovno im nemrem niš 

s obzirom da igram diablo tek tjedan dana svaki savjet je dobro došao

evo ss-a mojih statsa i profile na battlenetu...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/armenx3m-2790/

dal mi treba više hp-a, više resista, dps-a,... ?

dps bez passive bufa je oko 2.1k

LoL nick: armenx3m ---------- BF3 armenx3m

0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Steady Aim i Archery passive skillove pored Sharpshootera.

Puncturing ili Devouring Arrow runu na Hungering Arrow.

Elemental Arrow sa Frost Arrow umjesto Impale.

Umjesto Sentry i Vault uzmes Smoke Screen sa Lingering Fog i Preparation sa runom po izboru.

Umjesto Rain of Vengance uzmes Caltrops sa runom po izboru.

Odi na AH i uzmi 2-hand bow sa najvecim DPS-om koji si mozes priustiti.

Npr. ovaj dolje sa slike kosta 50k golda. Nije neki preimba DPS, ali za tvoj level vise nego odlican, a sa 500+ LoH kojeg ima bit ces besmrtan.

Vise nego dovoljan da te dovede do lv60 i Inferna.

Taj bow i gornje promjene skillova i vidjet ces kako ce igra odjednom postati puuuuuuno laksa, a Elte ce padati kao kruske.

P.S. U hlacama imas STR i INT gemove. Pobacaj to van i stavi DEX. Takodjer, imas low lv gemove. Pitaj nekog od frendova koji je u Inferno da ti da Flawless Square. Oni nose po 34 statsa, a padaju u Inferno kao kesteni, pa ih svaki Inferno igrac ima k'o pljeve. Eventualno ako bas nikog nemas lurkni AH jer bi trebali biti jeftini s obzirom da dropaju na sve strane

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.8.2012 17:27 (Mauro).
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Npr. ovaj dolje sa slike kosta 50k golda. Nije neki preimba DPS, ali za tvoj level vise nego odlican, a sa 500+ LoH kojeg ima bit ces besmrtan.

evo, sad sam malo gledal po AH i nema niš puno preko 300 dps-a a kaj se tiče LoH-a sve negde 65-70 + neki gem pa još 60

nigdje 500+ xD

LoL nick: armenx3m ---------- BF3 armenx3m
17 godina
neaktivan
Diablo 3

napokon act 3 solo uz možda 3-4 puta riknio al bas na za...anim elitama.

ovo je moj gear:http://eu.battle.net/d3/en/profile/pofa-2156/hero/4767827

mamiću odlazi
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
armenx3m kaže...

evo, sad sam malo gledal po AH i nema niš puno preko 300 dps-a a kaj se tiče LoH-a sve negde 65-70 + neki gem pa još 60

nigdje 500+ xD

Moras odabrati pod kriterije:

- da je minimalni level 60

- da je reduced level requirement 9 minimalno (u biti 60 minus tvoje level). ja sam uzeo 9 jer si bio lv51

- mozda moras uzeti da biras za Deamon Hunter, a ne za sebe jer onda gleda tvoj lv (nisam siguran)

Ovako kao na slici dolje.

Mozes dodati jos koji kriterij ako zelis (npr. max buyout itd.)

AH select AH select
15 godina
toshak kaže...

napokon act 3 solo uz možda 3-4 puta riknio al bas na za...anim elitama.

ovo je moj gear:http://eu.battle.net/d3/en/profile/pofa-2156/hero/4767827

pofa tankeru jedan :))

koliko si farmao act 1 napokon da si prešao taj treći. Kad ćemo onda ić rijeit diabla,kao što smo beliala skupa :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
17 godina
neaktivan
Diablo 3

od sinoć do jutros 5 legendary-a sam dobio 2 sinoć i jutros u sat vremna 3 ,vjerovali ili ne al istina je,kako nemam poma,sve na prvom actu inf,4 kom na livadi i jedan u cryptu,nažalost svi skupa ne vrjede baš nešto

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Zanima me jako novi peč, dosta nerfova kao što vidim, neću onda ni ulagat u opremu već ću čekati da vidim kako će igra izgledati.

Kako prodati tome of secrets...imam ih 700 i kako god da ih stavim na ah ne idu.

treba nekom=?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Diablo 3

Pa igra neće biti tako jako nerfana kako svi misle. Ukidaju se invurnable minons, eliti i championi su i dalje isti samo ako pobjegneš od njih ne vraća im se health na 100% nego dobivaju samo jedan dio energije natrag. Obični mobovi dobivaju više heltha i 4 puta im se povećava kvaliteta loota, što znaći da se ih isplati ubijati. Sad se ne isplati kupovati oružje jer će oružja 61 i 62 imati dps sličan kao oružja lvl 63. Patch neće izaći još 2-3 tjedna, odnosno izaći će malo prije GW2, a kad izađe svim itemima koji su na AH-usu i nisu top klasa cijena će naglo pasti. Mene veseli buff Wd-a jer je trenutno najteže dizati WD-a.

@fila2208

Čudno da ne možeš prodati tome of secrets, ja ih bez problema prodajem, prodaju se u roku 2min nakon što ih stavim na AH-us. Snizi malo cijenu od trenutno prodajne. Ako imaš kakve planove za 6+ prop oružja ili iteme sačuvaj si tome of secretse, pa ih iskoristi za craftanje nakon patcha. Isto tako cijena će im porasti dan-dva prije patcha.

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.8.2012 14:39 (formula1live).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

E ovi me sekiraju

mamiću odlazi
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Meni idu na zivce oni sta puste onaj kao laser rozi/ljubicasti koj kruzi....koliko sam samo na tim poginuo....zamrzio sam njih...a nerviraju me i onji sta pustaju onaj zeleni otrovni krug pa cijelo vrijeme moram trčat skoro...

U jednu ruku to mi se sviđa...developeri su rekli da če se umirat dosta i lako...i doprinjeli su tome :))

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice