Kao što sam rekao men frend iz BiH kaže da on normalno plaća sa paypal balancea, a i ovaj drugi frend iz Zagreba (sad sam se sjetio) normalno naručuje stvari iz Kine i SADa, tako da je to što su ti napisali nije istina. Upravo sam se sjetio tog drugog frenda iz Zagreba. Ne kažem da lažeš ali oni su nešt krivo skontali
edit a sad sam se sjetio još jedne stvari: prije nego što sam linkao paypal na ovaj žiroračun, prijatelj mi je sa svoga paypala na svoj tekući račun prebacio neki novac i zatim sa ssvog tekućeg na ovaj moj žiroračun prebacio novac, i poslije toga nisam ništa niti od banke niti države dobio nikakvu obavijest. Sad zalazimo u off topic debeli al neću sad otvarat novu temu.
U zadnjih tjedan dana kupio sam dvije stvari sa ebaya, nisam mogao platitit PP balancom i zato sam kontaktirao support. Jedna zanimljivost koju sam otkrio dok sam tražio u čemu je problem, je da moj help sustav za moj account na PP uopće ne prikazuje pitanja vezana za PayPal balance. Možeš to i ti provjeriti, stranica je različita kada si ulogiran u PP i kad nisi:
odi na https://www.paypal.com/webapps/helpcenter/article/?articleID=94052&topicID=11500013&m=TKB
Vidi sliku 1 (moj account) i sliku 2 (incognito mode, bez logiranja na PP)
Ako sam dobro shvatio iz prve točke je da kod korištenja paypala tj plaćanja paypal načinom prvo gledaju da li imaš dovljno na pay pal balancu a tek onda na računu u banci, što dokazuje moje tvrdnje

Samobor je lepa varoš :))