Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.547.568
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
neaktivan
Diablo 3

dal se naplacuje poziv preko skypea

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Diablo 3
Nickname1 kaže...

dal se naplacuje poziv preko skypea

ne

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Sad sam zvao i rekli su da trebam neki autenticator instalirati.{#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nickname1 kaže...

Sad sam zvao i rekli su da trebam neki autenticator instalirati.{#}

I sad to radim i dode mi jedno cca 20 sms poruka s tim kodivima. O hebo te zivot.

16 godina
Eld kaže...

Meni nije ni najmanje zao 400 kuna. Zadnji puta kada sam bio u kinu sa frendicom platio sam 150 kuna 2 ulaznice, 2xkokice i neka 2 sokica, za 2 sata filma. Znaci neki ekvivalent je 400 kn za 7 sati upitne zabave jer film mozda i razocara a Diablo vec imam 250 sati i bas sam se solidno zabavio.

Wizzard lv60 na Act3 Inferno. Nekih 100-110 sati.

Deamon Hunter lv60 zavrsen Inferno. Nekih 140 sati.

Barbarian lv33 tek u Nightmare.

Znaci do sada preko 250 sati igre i jos mi nije dosadilo.

Mora Barbarian doci na lv60, pa onda pocistiti Inferno, a onda iza toga i Wizzard mora zavrsiti Act3 i Act4.

Meni se to cini jako dobar odnos ulozeno/dobiveno jer je igra pruzila puno sati zabave, znatno vise nego bilo koja druga (ne racunajuci MMO igre, ali kod njih dodje jos i dodatni mjesecni trosak).

Igra ima svojih mana, ali u globalu kada vidim koliko sati zabave je pruzila sve u svemu mi je odlicna.

If you're not paranoid, you're not paying attention
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Konačno uninstall jučer....

Treba bit fer, igrao sam preko 400 h, usao sam duboko u Inferno solo,ubio Beliala, sve sam, mozda sam 2 puta koristio AH, imam 4 lika na 60 lvlu, za 400 kn, znaci 1 kn po satu, puno zabave za novac, druga je stvar sta svi usporedjuju D3 sa D2+LOD, igru staru 12 godina, krpanu sa svih strana, sa expansion packom, makar opet ak su radili D3 10 godina malo je contenta, a jos veca greska je uspordjivat D3 sa WOWom...

Neke ce vas stvari isfrustrirat, al na kraju dana treba znat stat i ne smije se zavaravat idejom da ce te uletit u neku strasnu lovu preko igre, poduplate si lovu koju ste ulozili (ak imate srece) i samo casual, normal odigrajte cijeli solo, kolko tolko uzivajte u prici(nemojte uzimat barba za prvog lika ak mislite prolazit Inferno jel je previse ovisan o opremi)..

I ak bas strasno zapnete uninstall i ovak ste sve to vec vidli minimalno 4 puta i vozite biciklo il nekaj...

U glavnom, igra je izvitopereno slozena da je ne mozes prestat igrat, treba se tomu oduprijet i samo lupi uninstall..

Ja cu sad perskocit par patcheva jel mi fakat treba odmor, a i nisam otisao na more porad hebene igre...

I daj, nemojte postat da ste zapeli na Actu 1 Hell-a, smijeh mi je to..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Jel vam trenutno nedostupna aukcijska kuca u game?

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.7.2012 11:31 (Nickname1).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da. sve bilo ok do prije 20 min

EDIT: mislio sam reci da ne radi ni meni XD

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.7.2012 11:53 (Dr.Malenica).
13 godina
neaktivan

i jos jedno pitanje da li netko preko VIP-a pretplate je registriran na to i da mu radi?

14 godina

Ma ne radi auction house...

http://us.battle.net/d3/en/status

ak nisi bio tu, nisi ni tam...
13 godina
neaktivan
disibio kaže...

Dobro to sam skuzio da je trenutno down, ali nakon2 poziva blizzardu i razgovora s nekom english k**kom koja se isla konzultirati i s sefom,pa me traze nakon svega screen shoot jer ne vjeruju da me trazi sms kod kod prodaje zanima me jel netko ima vip mobitel registriran na to smece?

17 godina
neaktivan
Nickname1 kaže...
disibio kaže...

Dobro to sam skuzio da je trenutno down, ali nakon2 poziva blizzardu i razgovora s nekom english k**kom koja se isla konzultirati i s sefom,pa me traze nakon svega screen shoot jer ne vjeruju da me trazi sms kod kod prodaje zanima me jel netko ima vip mobitel registriran na to smece?

Imam ja, Vip, pretplata. 

Morao sam poslati sms jedno 5-6 puta, pa mi je odbijalo kodove i na kraju prihvatilo jedan.

Nemam pojma u cemu je kvaka, jednostavno pokusavaj opet.

13 godina
neaktivan

Opet ja. Rekli su mi da im posaljem screen shoot iz igre. Ali kad napravim SC napravi mi SC pozadine igre, a ne te aukcije na kojoj failam. kako to rijesiti?

14 godina
Diablo 3

Eto par bugova:

Statse od unidenfitied itema možete vidjeti bez da ih identificirate. (zato vjerojatno puni i prodaju uidentified iteme)

Wizarda možete exploitati i onda postane besmrtan.

Mislim da ću i ja prodati ovu igru. Primjetih da puno koji su ošli igrat GW2 sa D3 da hvala GW2 jer kažu da je sve polishano (za razliku od D3 :P ).

Meni je u D3 progression pre spor u odnosu na D2 :( . Valjda su grindanje shvatili preozbiljno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tigerija kaže...

Kako?

14 godina
mislav_01 kaže...
tigerija kaže...

Kako?

http://kotaku.com/5928139/god-mode-exploit-found-in-diablo-iii-makes-players-invincible

16 godina
odjavljen

To je već fixano jutros.

17 godina
neaktivan

LOL nije, upravo igram i besmrtan sam, Ghoma sam ubio nisam se ni pomakao iz poisona.

17 godina
mislav_01 kaže...

LOL nije, upravo igram i besmrtan sam, Ghoma sam ubio nisam se ni pomakao iz poisona.

haha čim dođem kući probat ću. ^^

14 godina
mislav_01 kaže...

Ma bravo, cestitam.

Peace!
17 godina
neaktivan

Hvala.

13 godina
odjavljen
Diablo 3

Jbt. ne igram wzarda. Čudno da to nisu primjetili kod testiranja.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Vjerojatno neki noviji bug, mozda tjedan dva star koji se potkrao u nekom od patcheva.

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Napokon sam riješio problem, nakon 3 poziva u UK i cijelog dana živciranja, pa ću napisati, ako će još nekome trebati. Bahati englezi su me valjali kao malog majmuna, ali se nisam dao i bio sam dosadan.  Nakon toga sam im rekao da mi promijene broj na t mobile broj i tu je bila caka, t mobile radi, a na vip ne dolazi sms. I jedan i drugi broj su na pretplati.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Imam probelm s accountom. Imao sam priključen authenticator za account. Prije par dana sam mijenjao ROM na mobitelu i napravio factory reset, instalirao sam battle.net mobile authenticator i ne radi. Na battle.net pokušavam več 1 sat ukloniti authenticator al ne mogu. Jel mi može itko pomoči ??? Ne mogu se ulogiratu u acc pa ne mogu igrati {#}

Peace......I m tha man !
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tinča14 kaže...

Imam probelm s accountom. Imao sam priključen authenticator za account. Prije par dana sam mijenjao ROM na mobitelu i napravio factory reset, instalirao sam battle.net mobile authenticator i ne radi. Na battle.net pokušavam več 1 sat ukloniti authenticator al ne mogu. Jel mi može itko pomoči ??? Ne mogu se ulogiratu u acc pa ne mogu igrati {#}

Trebaš imati one restore brojeve. Kada si stavio autentifikator pisalo ti je da zapamtiš(prepišeš) te brojeve u slučaju mjenjanja mobitela.

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk
14 godina
neaktivan
hrvoje_zg91 kaže...
Tinča14 kaže...

Trebaš imati one restore brojeve. Kada si stavio autentifikator pisalo ti je da zapamtiš(prepišeš) te brojeve u slučaju mjenjanja mobitela.

Nažalost nemam te brojeve. Jel postoji koji drugi način ?

Peace......I m tha man !
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ovo je živo njesra s Wizz God modom! Probao sam i stvar radi, ali sam upao u moralnu dilemu i odlučio ga ne koristiti. Ubija mi zabavu s obzirom na to da mi Diablo III koristi isključivo za ubijanje dosade. Šta ćeš, volim farmati! Volim pop..... kad rikavam milju puta, ali mi je i puno draže kad mi onda dropne neki itemčić koji je ok. Odustao sam davno od korištenja AH, a nisam ni probao pokrenuti RMAH. Isključivo igram single i uživam u igri. Ovaj bug ubija cijelu igru i najviše me čudi kako ga Blizzard već nije otklonio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Diablo 3

kupujem chest armor .. ako ima ko neka mi ponudi da mu ne uzmu 15% provizije , trebam str- 170 , all res -60, vit 140 i ako ima reg per sec...  takve neke statse tražim , ako je slabiji od tih statsa nemojte mi niti nudit ...tnx;):)pm

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

dali se moze ikako vidjeti pri kupnji itema na ah koliko se dobije dmg life i protekta  ???

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice