Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.547.844
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
Diablo 3

Sta sam naskrabo 11 puta je i za palog andjela bilo previse imam recept {#} a sad idem ubijat sve slatke zivuljke, ponije, letece mede bas me zanima dal ce Ukulele likat hihihi

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Re: Diablo 3
D3ViL kaže...

Sta sam naskrabo 11 puta je i za palog andjela bilo previse imam recept {#} a sad idem ubijat sve slatke zivuljke, ponije, letece mede bas me zanima dal ce Ukulele likat hihihi

Aaaaaaaaaaaaaa molim te SS i šalji na steam {#}

Wanna?
15 godina
neaktivan

Imam jedno pitanje, uzeo sam Diablo 3 na acc-u, od jednog lika s njuškala. Sa acc-om je sve u redu, promijenio sam podatke i login. Kupljen je preko Blizzarda. Sad mene zanima, naravno brinem se, hehe. Da li ja mogu nekako ostati bez tog accounta ??

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
16 godina
goranbm kaže...

Imam jedno pitanje, uzeo sam Diablo 3 na acc-u, od jednog lika s njuškala. Sa acc-om je sve u redu, promijenio sam podatke i login. Kupljen je preko Blizzarda. Sad mene zanima, naravno brinem se, hehe. Da li ja mogu nekako ostati bez tog accounta ??

Teoretski da.

Ako ga je lik registrirao pod pravim imenom i prezimenom moze poslat svoje podatke Blizzardu i dobit ga nazad.

Sa druge strane ako ga i ne dobije nazad, a ima dokaze da je bio njegov, moze dovoljno tlacit Blizzard da naprosto odluce da zalockaju account, tj. trajno ga bannaju.

To je moj frend napravio kad mu je lik ukrao mail i WoW account - nije ga uspio dobit nazad, ali lik koji je ga je ukrao ga ne moze koristit, Blizz je trajno banao account.

17 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo kupio sam igru na battle.netu pa me zanima dal ima kakve razlike između eu i us game clienta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ajoj, sto je dobar ovaj Hell, stvarno dobar, ubio sam Skeleton Kinga iz drugog pokusaja, jednostavno je toliko jak da nije za vjerovat, Normal i Nightmare su djecja igra naspram Hella, mogu mislit kakav je Inferno tek. Jednostavna taktika s barbarinom upasti i umlatiti gomilu cudovista sad vise i ne prolazi toliko cesto, udarit, povuci se malo, udarit i tako konstantno. A za iteme, zute mi baca kao lud, sve slabiji i to dosta od onoga sto imam, necu vise namjerno u AH jer mi nije fora, jako puno prejakih itema za nikakvu cijenu, malo mi se cini nefer, a i krenio sam i s Monkom igrat pa me zanima kako ce to ici, ali tamo nist necu koristit od opreme s AH ili trgovca, samo u igri sto pokupim, i s njim sam mlatnio Skeleton kinga. Stvarno volim D3. Samo da im serveri nepadaju toliko cesto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

napokon sam se i ja dokopao diabla 3 {#}

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Upravo završio Act I na hellu.

Izazovno, zabavno, napokon pošteni dropovi.

I dalje niti jedan zeleni ni legendarni u cijeloj igri.

Mislim da će se samo na Infernu moći zaraditi real $

kako stvari za sad stoje.

Witch Doctor je naprosto crowd control mašina.

Sameljem 30+ neprijatelja solo prije nego uopće stignu do mene.

Stampedo Zombi medvjedi + leševi koji padaju s neba po svima,

milion malih Fetisha koji trčkaraju okolo & poison blowdart FTW {#}

Dobio sam prvi 'hoof' i ono drugo čudo sa salvage-a,

craftam maksimalno square dijamante ako se ne varam,

cijena je oko 7.5K + 3 knjige za pojedini tako da je AH itekako jeftinija varijanta.

Tko želi iskoristiti situaciju treba nakupovati dok to ne patchaju.

It puts the lotion in the basket.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

A meni se čini da su nivoi isti (mape) svaki puta kada se prelazi i na svakoj težini - nadao sam se da su random tj. da će svaki puta drugačije izgledati.

To bi dalo veču igrivost i replay value {#}

Ovak kad pređem s klasama koje me zanimaju na prve 2 težine recimo već mi skroz dojadi i priča (za koju mislim da je puno prekratka za 10 godina razvoja) i leveli i sve {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Danas mi pao moj prvi legendari item:) prodao na AH za 100 tisuca golda posto nije za moga barbara, presao hell i sada se ide inferno, barbarian 9350 damage i 36K HP-a nije loše a? {#}

BTW: Ako netko ima kakav ring da ima vitality i strenght ili samo strenght 50+ level neka mi se javi ( bilo kakav ) posto ja imam neko sranje sa levela 30 jos samo njega moram zamijeniti.

Peace!
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.5.2012 16:20 (XVII Mini).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Pozdrav svima evo da se javim da igram i ja diablo sa sorceressom na inferno level 60. Imam zasad 1.6 miliona golda. :) Dosta toga sam prodo na aukciji što sam našao u igri, ali malo mi je tih 10 aukcija pa nemogu sve stavit odjednom, a imam puno dobrih stvari.
Možete mi se javiti privatno u inbox pa dodemo zajedno u igru (ja sam Zokz u igri a mail mi je zokz@hotmail.com) pa vam prodam za malo golda dobre stvari, izbirate si ako vam nešto treba. a mogu vam i poklonit nešt pošto i tak i onak prodajem kod trgovca posto nemam mjesta na aukciji ( kažem još jednom, malo mi to 10 itema).

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Diablo 3
Nakon što se naigram Diabla, krećem u farmanje golda za prodaju kinezima. Evo danas sjelo 200 dolara od kineza za prodaju 250 milijuna energy credita u Star Trek Onlineu :)
[IMG]http://i.minus.com/iHG3nG88Vcglh.png[/IMG]

3 0 hvala 0
16 godina
Dado_ZG78 kaže...

A meni se čini da su nivoi isti (mape) svaki puta kada se prelazi i na svakoj težini - nadao sam se da su random tj. da će svaki puta drugačije izgledati.

To bi dalo veču igrivost i replay value {#}

Ovak kad pređem s klasama koje me zanimaju na prve 2 težine recimo već mi skroz dojadi i priča (za koju mislim da je puno prekratka za 10 godina razvoja) i leveli i sve {#}

A da, dungeoni su relativno random, vanjske mape uvijek iste, mijenjaju se neki "kao moduli" na njima, tj postoje sektori koji se na random generiraju, ali mislim da ce pirat verzije, barem sto se tice generiranja mapa, biti jednostavno za izvest.

13 godina
Diablo 3

I pade sve u vodu. Ako vec generiraju neka generiraju sve od mobova pa do itema koji padaju, chestova sta ja znam cega sve ne. Glupo je nailazit stalno na iste mobove. Nek se od jednom stvori nekakvi boss negdje i nek me kazni, sta sad. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Diablo 3
Se ovo meni čini ili je u heavens actu na podu laminat?
[IMG]http://i.minus.com/iHG3nG88Vcglh.png[/IMG]

3 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Diablo 3

LOL

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

napokon zroko dibala na normal nakon par dana 

sad igram nightmare i doslovno prolazim kroz neprijatelje :D act 1

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.5.2012 19:03 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Napokon da i mene prati sreca, znaci za sada sam ACT | inferno i dropa mi svaki put rare item:) tj. imam nekakav Naphalem Valor 5 stack-a koji mi daje 100% drop-a magic/rare itema na svakom rare/magic mobu sto je prehebeno:D

Peace!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Koliko vama Kb po sekundi skida Diablo ??? :D 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kiro106 kaže...

Koliko vama Kb po sekundi skida Diablo ??? :D 

meni je iso full speed.

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
13 godina
neaktivan
Volvox kaže...
awwww kaže...
hrvoje_zg91 kaže...
awwww kaže...

Prodajem diablo 3 akaunte...Cijena po dogovoru....{#}

Jel i varaš po dogovoru ili ?

Nevaram zlato i ajd razguli ak neš kupit

Znamo da varas, nemoras nama price prodavat.

A i reci jedan razlog zasto da od tebe kupimo a ne od nekog pouzdanog.

Pa nemoraš kupit ak neš ko te tera ja sam napiso i nevaram ak oš slikam ti diablo 3 pa češ vidit

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Slikaj ti šta oćeš, varaš i točka.

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
awwww kaže...
Volvox kaže...
awwww kaže...
hrvoje_zg91 kaže...
awwww kaže...

Prodajem diablo 3 akaunte...Cijena po dogovoru....{#}

Jel i varaš po dogovoru ili ?

Nevaram zlato i ajd razguli ak neš kupit

Znamo da varas, nemoras nama price prodavat.

A i reci jedan razlog zasto da od tebe kupimo a ne od nekog pouzdanog.

Pa nemoraš kupit ak neš ko te tera ja sam napiso i nevaram ak oš slikam ti diablo 3 pa češ vidit

Prestani lagat ovaj napaceni narod!

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo i ja prodajem 

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom

1 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Prvi legendary item sam dobio na act 3 normal, izbacio ga onaj patuljak sa vrećom

Jel itko skužio sličnost tih patuljaka sa onima iz igre Golden Axe?

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Prokletog patuljka je jako teško zatući prije nego pobjegne u portal.

Uvijek me (nas) odvuče u neki mob dok ga lovim.

Redom uvijek baca nešto dobro, na hellu sam ga roknuo jedanput,

među ostalim 4-5 onih perfect square ili kako već dijamanata,

1 rare i par plavih, par tisuća golda.

Sudjelovao sam u partijama gdje bi ga 3 barbara sa frenzijem mlatila

i svejedno bi zgibao.

Mislim da ima healtha nebu pod oblake, treba ga usporiti ili stjerati u kut.

It puts the lotion in the basket.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Na normalu ih uopće nije teško sredit, a igram sam

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
16 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Prokletog patuljka je jako teško zatući prije nego pobjegne u portal.

Uvijek me (nas) odvuče u neki mob dok ga lovim.

Redom uvijek baca nešto dobro, na hellu sam ga roknuo jedanput,

među ostalim 4-5 onih perfect square ili kako već dijamanata,

1 rare i par plavih, par tisuća golda.

Sudjelovao sam u partijama gdje bi ga 3 barbara sa frenzijem mlatila

i svejedno bi zgibao.

Mislim da ima healtha nebu pod oblake, treba ga usporiti ili stjerati u kut.

ili ga zaledit sa frost nova da ne mrda. i kriplat sa nekim skilovima da ne bježi.

16 godina
Diablo86 kaže...

Prvi legendary item sam dobio na act 3 normal, izbacio ga onaj patuljak sa vrećom

Jel itko skužio sličnost tih patuljaka sa onima iz igre Golden Axe?

Jesam, ali me vise zivcira slicnost sa onim svjetlecim debilcekima u act 3 kaj svjetle ko duga, zalete se u tebe i naprave kablum :D

kad ih dodje 5 nema problema, ali prvi put kad ih vidim u svakom prolazu se scimam da je goblin, zaletim na njega i onda slijedi respawn na checkpointu :D

BTW Hell smo skinuli Diabla, otisli na inferno i tamo nas siluju obicni mobovi maltene, nije da imamo neki gear, ali je smijesno.

Zatim smo naletili na bossa sa 4 minuona, grotesque - extra health, molten, plague, vortex, jailor - moram li napomenut da imaju knockback po defaultu i da usprkos tome fight nije trajao dulje od 3 sekunde prije smrti :D

Kad je gear pozutio, otisli smo vecerat, sad se malo hladim, idem pogledat malo AH, ako si slucajno mogu nest priustit (ipak su mi hacknuli account, jos uvijek se nisam financijski oporavio, a bome ni frend, on mi je tada isfinancirao kompletan gear neki pocetni da mogu dalje igrat).

16 godina
neaktivan
Diablo 3

ah .. blago vam se.. igrate, a meni se samo pjeva.

Jos jedan dan je prosao
moj Diablo nije dosao
nestrpljivo, ko pas kad grize kost
buljim u sanduče, i grizem tost
jer tuga vodi me kroz dane sve
i krade san dok moj box
ne osvane sljedeći dan.

Refren
Neka mi poštar svane
pred vrata dođe, box u sandučiću bude
neka me bez tebe ne probude

ee eeee

ne preostaje mi ništa nego pecat.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
Moj PC  
16 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice