Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.547.788
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Pozdrav!

imao sam najbolju namjeru otići u Algoritam i kupiti igru, ali eto - nestalo!

Inače kupujem igre na Steamu, ali tamo je nema. Ima na PC Game Supplyju, i mislim da ću od tamo skinuti digital download.

No čisto da pitam, može li se negdje kupiti samo activation code?

Pročitao sam zadnjih dvadesetak strana, ali nisam ništa pametniji.

Hvala unaprijed!

lp

Do NOT feed the troll!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
CrnaBitanga kaže...

Pozdrav!

Inače kupujem igre na Steamu, ali tamo je nema. Ima na PC Game Supplyju, i mislim da ću od tamo skinuti digital download.

Hvala unaprijed!

lp

Pa na PC Game Supplyju ti je activation code samo 

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom
13 godina
neaktivan
CrnaBitanga kaže...

Pozdrav!

Hvala unaprijed!

lp

u svijetu medija je igra 50 kuna jeftinija,ja sam u dubravi kupio i ostala je jos jedna,imas na njihovoj stranici brojeve poslovnica pa mos nazvat i rezervirat

15 godina
Diablo 3

I onda sa koje stranice je trenutno najeftinije kupit digitalnu verziju D3?

Da ne trazim sad po 91 stranicu na topicu, na poslu sam pa bi narucio cim dodjem kuci.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
fila2208 kaže...
vrx kaže...

hint za vas koji ste igrali betu a nemate/čekate igru -
izgleda da svi koji su igrali betu imaju pristup Starter Editionu :)
Lik se može kasnije igrati u ful verziji, tako da ne mislite za uzalud lupate.

Šta onda samo da skinem igru i šta dalje....?

pretpostavljam da se logiraš preko accaunta koji si imao za vrijeme bete.

provjeri si na btnet stranici dali ti je dodan starter edition.

ova informacija kruži po par foruma , samo nisam siguran dali vrijedi za open ili closed betu.... ili oboje :)

edit : samo pokrenete beta klijent ili instalaciju beta klijenta.
i rokajte free do 13lvl-a

hrvoje_zg91 kaže...

Igra skinuta napokon!  Sad samo čekati svoju kutiju iz infomarka ,a do tad igrat s guest passom kojeg će mi udijeliti kolega forumaš vrx  . Nema puno tako dobrih ljudi :) 

čim mi se bolja polovica vrati doma, odma šaljem gp :)

napokon dočekao DNF!
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 13:54 (vrx).
14 godina
neaktivan
Colossus7 kaže...

Da ne trazim sad po 91 stranicu na topicu, na poslu sam pa bi narucio cim dodjem kuci.

Opet se ponavljam :)

Ovdje je najjeftinije trenutno a da je in stock!

http://www.pcgamesupply.com/buy/Diablo-3/?gclid=CKLFxLGQgrACFcfP3wodXjNSRw

EDIT:

Ma uopće nije problem. Bez žurbe. Taman napravim pripreme za laobse za faks sutra i ondaa rokanjeeee :) 

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 13:36 (hrvoje_zg91).
17 godina
neaktivan
CrnaBitanga kaže...

Pozdrav!

Hvala unaprijed!

lp

pa odi na battle.net acc i tamo platiš karticom i odmah ti aktiviraju acc

17 godina
neaktivan
hrvoje_zg91 kaže...
CrnaBitanga kaže...

Pozdrav!

Hvala unaprijed!

lp

Pa na PC Game Supplyju ti je activation code samo 

Što im onda ovo znači: ''Diablo 3 Activation Code & Download will be delivered online in 30 minutes or less! No Shipping, No Hassle''

I dalje moram skinuti igru, zar ne?

Do NOT feed the troll!!
17 godina
neaktivan
hrvoje_zg91 kaže...
Colossus7 kaže...

Opet se ponavljam :)

Ovdje je najjeftinije trenutno a da je in stock!

Sad sam na poslu. To znači da ako krenem s downloadom igra će biti instalirana (ili barem pohranjena) na ovaj poslovni komp?

Do NOT feed the troll!!
14 godina
neaktivan
CrnaBitanga kaže...

Što im onda ovo znači: ''Diablo 3 Activation Code & Download will be delivered online in 30 minutes or less! No Shipping, No Hassle''

I dalje moram skinuti igru, zar ne?

Ako imaš skinutu igru nemoraš ponovo skidati. Samo aktiviraj ključ

15 godina

Tnx  {#}

17 godina
mislav_01 kaže...

Uf igralo se do 8 ujutro. Act I smo prošli, trebalo nam je 5h 15min za act 1 s time da smo pokušavali sve istraživat ali je bilo dungeona gdje nismo. Sve u svemu ja sam preeeeezadovoljan igrom, ako je act 1 ovako epic ne mogu docekat ostalo. A tek kada se dodje u Act 2 a onaj pogled prema gradu ufffffffff.

Tako se i igra, zato sam ti puka "Hvala". :)

Meni nije bilo kutka kojeg nisam istražio, pokupio sve one lore knjige i pratio priču... tako se i igra Diablo :)

PS. Nemogu dočekat da dođem kući i sjednem za komp >.<

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Vraga crnog sam skinuo(Diabla ?!?! :D ).! Stalo na 7.60 od 7.60 i 99% i ne mrda...kaj sad :S

EDIT:

Ipak skinulooo. HELLLLL YHHHH

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----&gt; cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 13:46 (hrvoje_zg91).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...

Vidim da neki opet tamburaju kako je igra laka, pošto upravo gledam jednog koreanca na kraju acta 3 došo je do Azmodana i u roku od 10 minuta dva puta ga je ubio. Igra s Sorcerkom, ima čak i onog pomagača paladina šta li je već i ne može ga ubit. Tako da priče da je igra laka su stvarno smiješne, i to na normal ga ubio dva puta mogu mislit šta je na težim razinama. Isto tako grafika koju neki ismijavaju, moram priznat je sve bolja i bolja iz mog ugla gledanja, na početku bete i ono što sam vidio mi nije uljevalo povjerenje da će biti nešto što će igru učinit boljom i zanimljivijom, al kad sam vidio kako izgleda u onoj pustinji i sada u actu 3 moram priznat da će samo rijetki nać neku zamjerku kad je grafika u pitanju. Slažem se da treba biti kritičan, al ne treba tražit dlaku u jajetu i izmišljat nekakve čudne razloge zbog kojih igra ne valja. Kažem vam, gledam finalnu borbu koreanca u SP protiv azmodana i boga mi nije lako, a riječ je o najlakšoj težini igranja.

Spoiler alert? Spoiler tag?? Daj stvarno tagajte neke stvari :(((

Nisam tia igrat betu jer nisam tia nista spoilat ali eto radi ekipe po forumima san sazna da je Skeleton King big boss bete.

Sad mi ti prospes to za Azmodana -.-

Uglavnom nakon nekih 10 min pokusavanja log ina sinoc odusta sam i navia sat ujutro ranije da mogu prije posla jedno 2 sata zaigrat.

I stvarno me igra ugodno iznenadila,atmosfera i onaj gloom and doom mood je totalno pogoden(bit of blasphemy here ali cak mi je bolji ugodaj od prijasnjih diabla)

Uzea sam wizarda za prvog lika i za sad sve 5.

Nisam moga virovat da ce mi se to desit ali krepa sam na lv3....Bez spoilanja, u odredenoj katakombi otvorim vrata i BOOM jedno 5-6 plavih sismisa(onih s munjama) te jedan gold bloated zombie me napadnu a ja imam samo magic missile,ray of frost i onaj defaultni wand,ugl. nakon podosta kite-anja i popanog health pota izgorenog arcane poweara i ubijenog 1 sismisa crknem i ja sam -.-

Odem na drugu stranu dungeona koknem par mobova  dropa mi neki 11 dps plavi bow i equipam ga,odjedanput magic missile i ray of frost pocnu radit skoro pa dupli dmg naspram onog s wandom.

Vratim se i doslovno pometem pod s tom grupom.

Ahh...epic adventures indeed {#} jedva cekam doma s posla da nastavimo pricu :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 13:58 (Ashelor).
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Koji kura.c,nije mi se save lik,jebo.te blizzard i sve

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
medo36 kaže...

Koji kura.c,nije mi se save lik,jebo.te blizzard i sve

sramota za blizzard da im se takve stvari desavaju 

stay awhile and listen
17 godina
neaktivan
Ashelor kaže...

Spoiler alert? Spoiler tag?? Daj stvarno tagajte neke stvari :(((

Nisam tia igrat betu jer nisam tia nista spoilat ali eto radi ekipe po forumima san sazna da je Skeleton King big boss bete.

Sad mi ti prospes to za Azmodana -.-

Uglavnom nakon nekih 10 min pokusavanja log ina sinoc odusta sam i navia sat ujutro ranije da mogu prije posla jedno 2 sata zaigrat.

I stvarno me igra ugodno iznenadila,atmosfera i onaj gloom and doom mood je totalno pogoden(bit of blasphemy here ali cak mi je bolji ugodaj od prijasnjih diabla)

Uzea sam wizarda za prvog lika i za sad sve 5.

Nisam moga virovat da ce mi se to desit ali krepa sam na lv3....Bez spoilanja, u odredenoj katakombi otvorim vrata i BOOM jedno 5-6 plavih sismisa(onih s munjama) te jedan gold bloated zombie me napadnu a ja imam samo magic missile,ray of frost i onaj defaultni wand,ugl. nakon podosta kite-anja i popanog health pota izgorenog arcane poweara i ubijenog 1 sismisa crknem i ja sam -.-

Odem na drugu stranu dungeona koknem par mobova  dropa mi neki 11 dps plavi bow i equipam ga,odjedanput magic missile i ray of frost pocnu radit skoro pa dupli dmg naspram onog s wandom.

Vratim se i doslovno pometem pod s tom grupom.

Ahh...epic adventures indeed {#} jedva cekam doma s posla da nastavimo pricu :)

nekako mi se činiš njub za ovakve igre (ili ih jako dugo nisi igrao kao i ja) ? {#}

ja sam odmah zamjenio wand sa dobrim mačem i štitom na wizardu - jako povečavaju melee i kaj je važnije armor, a onda i spellove

ako si čitao prethodne postove ja sam čak i komentirao da mi je prelagan uvod (posebno kaj je moj dobar frend igrao betu i kaže da su wizardi "smeće" naspram ostalih)

hm, možda mi je lagano kaj igram sa sjećanjem na wow tbc levlanje maga di sam zginuo da broja neznam {#}

14 godina
neaktivan
prokletakuya kaže...

Jel imao tko error pri instalaciji tome3 MQPT part error 108 ? po 8 put skidam full igru i opet error na 41% napravim drugi put kako kazu error na 89% smorilo me :( 

http://eu.battle.net/support/en/article/error-108

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----&gt; cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom
14 godina
Diablo 3

Jel ima netko viška Guest pass key? Treba mi za frenda koji hoće probat Diablo, a ja sam uzeo digitalnu verziju pa nemam.

Trenutno sam na lvl 11 sa monkom and it's awesome. :){#}

Paragon

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Da li je netko možda kupio igru na Pc Game Supply-u i ako je, kako je prošlo?

EDIT: Ima li možda netko viška guest pass?

I'm not going to call you that. How 'bout if I call you 'bitch'? Is 'bitch' betta?
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 15:03 (banana658).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Moj korejac došo do Diabla, samo ću vam još ovo reći, Diablo je predobro "dizajniran" i vrlo je moćan, dva puta je korejac ubijen. A ni jednom mu nije dao štete, do pola onog crvenog zdravlja koje ima na onoj dugo ravnoj crti. Ima stvarno jake spelove, i mislim da će mnogima bit prevelik zalogaj već na normal. Kažem vam korejac muku muči, u ovom actu 4 su ga ubili već pet šest puta. Jednostavno to vam moram reć, da shvatite da teze da je igra prelagana jednostavno ne drže vodu, i bit će mnogima velik izazov pogotovo početnicima će već na normal bit teško preć igru, dakle onima koji nikad nisu igrali igru trebat će vremena da skuže kako se igra treba igrat i kako ubit glavne. Diablo me oduševio izgledom, i načinom na koji se bori, grafika je stvarno kvalitetna čovjek na prvu mislim kako je to blesavo kako je ko slikovnica, a onda s vremenom kako se igra odvija skužiš koji je smisao te grafike, stvarno daje novu dimenziju igri iako trebat će mi vremena, kao i velikoj većini da se "odviknem" od one iz dvojke, al siguran sam da će velika većina s vremenom prihvatit novi dizajn i sve što nosi novi nastavak diabla. Kažem vam igra je po onome što sam ja do sad vidio, vrijedna svake kune i toplo preporučam svima koji su u nedoumici da bez nekog veliko razmišljanja kupe igru, jer sam uvjerenja da neće požalit. Pogotovo oni koji vole RPG, ovo je igra koja se jednostavno ne smije preskočit. Sigurno HIT GODINE, ako se mene pita. Uz dužno poštavanje Starcraftu i Warcraftu, za mene najbolja Bllizardova igra je Diablo. Tako da, tko ima keša neka ne štedi. {#}

AMD Phenom II x 6 1090T
Moj PC  
4 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

jel moze neko pojasnit ove regije? kaj ce bit ak igram na american regiji? jel ista drukcije osim pinga il ce mi disable log in na te servere uskoro?

http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4008091430

character mi je stuck na american region iz nekon razloga i sad neznam dal da nastavim s njim il da ispocetka idem na europe

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
medo36 kaže...

jel moze neko pojasnit ove regije? kaj ce bit ak igram na american regiji? jel ista drukcije osim pinga il ce mi disable log in na te servere uskoro?

http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4008091430

character mi je stuck na american region iz nekon razloga i sad neznam dal da nastavim s njim il da ispocetka idem na europe

client ti je vezan za regije

ako ti imaš US verziju a tvoji prijatelji EU nećete moći skupa igrati, niti ćeš ih vidjeti na RID

BTWm RID urdeno radi kroz platforme WOW, Startcraft i Diablo, znači čim ti se frend pojavi na nekoj od tih igara možeš chat ili ga pozvati da igra sa tobom

14 godina
Trabant601 kaže...
hrvoje_zg91 kaže...
Trabant601 kaže...

kolko novcice treba izdvojit za digitalno izdanje,odnosno gdi bi bio najeftiniji?

hvala,to je ve prihvatljivo 350kn nije previse,tj puno je al opet manje neg 500kn

Ja uzeo danas na gamesrocket.com :( .Sad čekam još jedan sat i onda ih kontaktiram ako ne stigne. Makar sam uplatio. "Order status: Payment Check"... Šta ako otkažem; mislite da će to potrajati?

14 godina
neaktivan
tigerija kaže...
Trabant601 kaže...
hrvoje_zg91 kaže...
Trabant601 kaže...

kolko novcice treba izdvojit za digitalno izdanje,odnosno gdi bi bio najeftiniji?

hvala,to je ve prihvatljivo 350kn nije previse,tj puno je al opet manje neg 500kn

Ja uzeo danas na gamesrocket.com :( .Sad čekam još jedan sat i onda ih kontaktiram ako ne stigne. Makar sam uplatio. "Order status: Payment Check"... Šta ako otkažem; mislite da će to potrajati?

Vidim da im je support online. Javi im se 

16 godina
neaktivan
Diablo 3

Danas kolokvij, sutra valjda dolaze pošiljke od Infomarka pa i da ja lagano počnem ovo igrati {#}. Igrat ću polako, nastojati sve istražiti i sve questove proći te lagano levelati svog DH-a. Što se tiče spoilera, meni osobno ne smetaju, ali svejedno potrudite se stavljati spoiler tag a ne da već svi znaju da je završni boss Diablo ( iako je to bilo i pomalo očekivano ).

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Oce ko prodat key za 100kn? {#}

Battlelog ~ UrbanFsk
Moj PC  
1 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...

prodam ti ja cijeli BN acc ako te interesira

stay awhile and listen
14 godina
neaktivan
mali ivica86 kaže...
Sale_ds kaže...

Kaj, prazan? {#}

Battlelog ~ UrbanFsk
13 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...
mali ivica86 kaže...
Sale_ds kaže...

Kaj, prazan? {#}

gore je wow i sve expanzije+10 mjeseci igranja+starcraft+diablo

stay awhile and listen
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice