gore je wow i sve expanzije+10 mjeseci igranja+starcraft+diablo
I + jos jedna nula na moju cifru...barem lol
gore je wow i sve expanzije+10 mjeseci igranja+starcraft+diablo
I + jos jedna nula na moju cifru...barem lol
kolko novcice treba izdvojit za digitalno izdanje,odnosno gdi bi bio najeftiniji?
http://www.pcgamesupply.com/buy/Diablo-3/?gclid=CKLFxLGQgrACFcfP3wodXjNSRw
hvala,to je ve prihvatljivo 350kn nije previse,tj puno je al opet manje neg 500kn
Ja uzeo danas na gamesrocket.com :( .Sad čekam još jedan sat i onda ih kontaktiram ako ne stigne. Makar sam uplatio. "Order status: Payment Check"... Šta ako otkažem; mislite da će to potrajati?
Vidim da im je support online. Javi im se
Budem za par minuta.
E ljudi ovaj bug koji ti sje** igru. Kako to točno aktivirati i kako točno izbjeći? Čitam komentare, ali ono. Može netko konkretno. Sa uvodom ono. Znači kako izbjeći.
diablo 3 300 kuna starcraft 2 250 kuna wow 100 kuna tbc 100 kuna wotlk 100 kuna cata 20 kuna 10 mjeseci wowa 1000 kuna xD
nekako mi se činiš njub za ovakve igre (ili ih jako dugo nisi igrao kao i ja) ?
ja sam odmah zamjenio wand sa dobrim mačem i štitom na wizardu - jako povečavaju melee i kaj je važnije armor, a onda i spellove
ako si čitao prethodne postove ja sam čak i komentirao da mi je prelagan uvod (posebno kaj je moj dobar frend igrao betu i kaže da su wizardi "smeće" naspram ostalih)
hm, možda mi je lagano kaj igram sa sjećanjem na wow tbc levlanje maga di sam zginuo da broja neznam
Nisam njub,igram izometrijske hack&slash RPG-ove od orginalnog diabla.
Stvar koja je vodila smrti lika i koja me iznenadila je bila hrpa iznimno jakih mobova,znaci 1 gold mob(champion,elite,whatever)te 6 plavih mobova( imaju jedno 3-4 puta vise hpa od obicnih bjelih mobova) nedostatak AoE spella,nedostatak geara i nedostatak manevarskog prostora(bia sam zaglavljen u uskom hodniku)
WoW levelanje je pi*darija(uvik je i bilo,cak i u vanilli naspram nekih MMO-a koji su mu prethodili)A WoW mage je (bar u PvE-u) bia 2 button faceroll class,tako da ne vidim odakle tvoj problem u levelanju(osim ako nisi isa na mobove par levela vece od sebe)
Igra sam WoW od bete pa do 12 mj. prosle godine(DS Patch) i stvarno ne vidim po kojoj logici povezujes WoW i Diablo o.O
Totalno dvi razlicite igre ,dva totalno razlicita zanra...Jedina poveznica im je ime developera,ali opet to su dva totalno razlicita razvojna tima unutar Blizzarda koji manje vise nemaju nikakve veze jedan s drugim.
Dajte nemojte me nasmijavat s tim tezama o spoilanju, za dva dana svi forumi će bit prepuni slika i izvještaja što je i normalno. Ne znam šta vam se ima pokvarit u tome, ako kažem tko su glavni na kraju svakog acta, to ionako svatko tko se interesiro u vezi ove igre jako dobro zna, i to nije nikakvo spoilanje. Reć da je Azmodan glavni negativac 3 acta, i Diablo 4 nije nikakva informacija koja može nekome pokvarit doživljaj igre. Reć za Diabla da je premoćan nije pretjerana, niti time ikome mogu pokvarit doživljaj u tom djelu igre, kad i ako dođe do njega. Prema tome, sve je na vama dragi gameri, ja jednostavno sam moro odreagirat na neke teze koje su stvarno smiješne, jer gledam igru od sinoć i danas od 11h, i sve što mogu reć kao puki promatrač je da zaslužuje vrlo visoku ocjenu. I kao što sam i pretpostavljo, Beta nije nikakvo mjerilo Diabla 3, ona je samo jedan mali komadić ove igre koji nikome nije mogo dočarat sve ovo što sam osobno vidio u nastavku kod korejaca. Prema tome, nedoumica ne bi smjelo biti. A spoilanja će biti, već danas tokom dana puno radikalnijeg, pa vama koji ne želite znat ništa o sadržaju igre, toplo preporučam da ovu temu više ni ne otvarate, kad već ne želite saznat njen sadržaj. Ima onih koji žele, i koje takve stvari zanimaju, da bi procijenili isplati li im se kupit igru ili ne. Tome i služi ova tema, za iznošenje dojmova, a ne sakrivanje sadržaja da netko nešto ne bi sazno vezano uz igru. Ako hoćete bit tajnoviti, i neinformirani jednostavno ne ulazite pod teme koje nose naslov Diablo 3 i problem riješen.
Pozdrav!
imao sam najbolju namjeru otići u Algoritam i kupiti igru, ali eto - nestalo!
Inače kupujem igre na Steamu, ali tamo je nema. Ima na PC Game Supplyju, i mislim da ću od tamo skinuti digital download.
Ne znam odakle si, ali ja sam kupio prije pola sata za prijatelja u Algoritmu u Avenue Mall-u.
Ostalo je jos nekoliko primjeraka koji su slobodni, dakle nisu rezervirani.
P.S. Ne znam sto mi nije automatski 'kvotao' pa sam morao ovako...
diablo 3 300 kuna starcraft 2 250 kuna wow 100 kuna tbc 100 kuna wotlk 100 kuna cata 20 kuna 10 mjeseci wowa 1000 kuna xD
Izrezi Diablo van i daj mi ga na tri rate LOL
Zajebajem se ljudi, dobio sam od forumasa guest pass pa ce prvo proba, al nis prije cetvrtka. Nakon toga cu objektivno odluciti kuda dalje. No life ili Life
Zanimljivo, al moš u Svijetu Medija piknut na 3 rate. :)
Off Topic:
Postam tu kad sad svi visite na ovom topicu :P.
Koliko vrijedi Sc2? 200 ili 250 kuna? Ja ga kanim prodati... Nemam ga niti na PC, a igrao nešto sitno...
On Topic: kad dolazi PvP? Ima datum?
Off Topic:
Postam tu kad sad svi visite na ovom topicu :P.
Koliko vrijedi Sc2? 200 ili 250 kuna? Ja ga kanim prodati... Nemam ga niti na PC, a igrao nešto sitno...
On Topic: kad dolazi PvP? Ima datum?
za 230kn kupis novi tako da negdi 150-170kn mozda
Btw dali bi mi neko htio dat guess key bio bih zahvalan da se isproba prije kupnje
Zanimljivo, al moš u Svijetu Medija piknut na 3 rate. :)
Tolko daleko bas nebum iso za jednu igru ma kolko god ona dobra bila. Sta je previse je previse lol
Ak ce mi valjat sakupit cu i kupit igru il key. Posto ce mi ovo bit prvi diablo khm nikuda mi se ne zuri. Kao sto rekoh, prvo proba, a onda cemo vidjet. Vjerovatno ce se nac nes i jeftinije do tada..
Jedino kaj ste napravili tolki hype tu da mi dode da sad odem u algoritam i velim im evo vam 600kn samo mi je dajte lol...
Ja sam bio naručio s Amazona, jer je bilo najjeftinije, al kasnije sam otkazao.
U principu za igru koja me relativno malo zanima ne želim dati 300 kuna samo tako.
Užicao sam guest pass pa ću po malo pikat par dana do lvl limita koji mi starter postavi a onda budemo vidjeli. :)
A kaj se hajpa tiče, da. Jako se teško nosit s hajpom i to je haos. Zbog hajpa mi eto Skyrim stoji na polici s jedva par odigranih sati i skuplja prašinu... a nije ni sam.
U principu za igru koja me relativno malo zanima ne želim dati 300 kuna samo tako.
Užicao sam guest pass pa ću po malo pikat par dana do lvl limita koji mi starter postavi a onda budemo vidjeli. :)
A kaj se hajpa tiče, da. Jako se teško nosit s hajpom i to je haos. Zbog hajpa mi eto Skyrim stoji na polici s jedva par odigranih sati i skuplja prašinu... a nije ni sam.
Skyrim skuplja prašinu? lol daj ga meni, neće bit usamljen lol
Druga četvrtina acta 2. a već 20.lvl.
Jel mučko? XD
Skuzio sam ja da ti lako poklenes hypu :D
Ja sam sve do sada prvo probao pa onda kupio, kolki kod hype bio. I sve sam igrao barem do granice "isplativosti".
Jedino sam se na MW3 zaletio pa ga evo skuplja digitalnu prasinu sa nekih mozda 2 sata odigranih :/
Samo ajd, nemremo mjerit moju kolekciju i tvoju
ja nikako nemogu igrat error 3007, dok mojim frendovima radi dobro.
btw, prodajem diablo3 box novo neotvoreno, 450kn, zagreb primopredaja
Skuzio sam ja da ti lako poklenes hypu :D
Prelako.
Sve kaj je hajpano najčešće kupim bez probanja i onda sišem tukija. :)
Na sreću Diablo ima taj starter pa mi je to kul.
ako da na 2rate ja mu dam i 450
Pogle malo na taj web pa kupi kod njih na 3 rate, ak ti je do rata. :)
U svakom slučaju je preskup.
Jebote došao ja u Links kad ono zadnji primjerak lol, kaže došlo samo 7 komada, 450 kn al nije mi žao, unutra 2 guest passa za Diablo i 1 guest pass za WoW
Jel moze jedan guestt pass za Diabla?
THX
Pogle malo na taj web pa kupi kod njih na 3 rate, ak ti je do rata. :)
U svakom slučaju je preskup.
jbg kod mene u kc nema tog ducana,a vjerovatno treba bit prisutan fizicki s karticom il kak vec
Jebote došao ja u Links kad ono zadnji primjerak lol, kaže došlo samo 7 komada, 450 kn al nije mi žao, unutra 2 guest passa za Diablo i 1 guest pass za WoW
Jel moze jedan guestt pass za Diabla?
THX
Sorry već rezervirano za susjeda i frenda................:(
Igra je definitivno skupa ko vrag za naš pojam, s obzirom na standard u HR.
Ipak, kupujem je naprosto jer je to Diablo, imam velika očekivanja
i lijepe uspomene (aaah, šetnje po plaži lol) na rokanje mobova davnih dana.
Ovakvu sam cijenu bio spreman platiti za BF3 i to je to,
osobno nema drugih nadolazećih igara koje mi toliko vrijede.
+ zanimljiv mi je ovaj koncept RMAH-a, možda i isplatim igru
Gledam to ovako recimo, Wizarda nikad do sad kao klasu i lika nisam volio
niti zaigrao niti ne planiram. Ako mi droppa nešto dobro od Wizarda, prodajem.
Ako nađem nešto dobro što koristi, zadržavam.
Moja logika.
ma treba diners,no nema veze,prodao sam bf3 a lova ce mi sjest na paypal pa cu nekog zamolit da mi prebaci lovu na paypal posto neam karticu,i uzet cu samo digital tj key
Ako ima koja dobra duša da mi pošalje guest pass znam da puno tražim al možda se nadje koja dobra duša pa nek se javi na PM Thx